Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Anrita @ 2014 07 15, 20:51)
Tai ar blogai? tongue.gif Kalio tablečių nereiks pirkti. Kalis žmogui irgi reikalingas mirksiukas.gif

Aš kaip nors to kalio nusipirksiu geriau tongue.gif Ar man kalio sulfatą šaukštukais vartot profilaktiškai,a ?Pasistręšt,taip sakant...prieš tupiant prie daigo g.gif
QUOTE(Erika38 @ 2014 07 15, 20:52)
Tai kad tos kasos labai trumpos lotuliukas.gif , ir nebesipina daugiau , vis krenta kiti kasu plaukai  lotuliukas.gif

Tai bet kokio storio tos apatinės kasos blink.gif Daugiau ir nesipina,sveikatos trūksta.Vienžo,mano manymu,tai pusė temos mamkų mirs arba nuo gobšumo,arba iš kuklumo user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Adija , tu ką ir anuos turi , kur klausinėji...kur gauni bigsmile.gif
Atsakyti
Anrita , aciu wink.gif , nemoku mulciuot , bijau kad kokiu kurkliu ar dar kokio bieso is nemoksiskumo neprisiveistu lotuliukas.gif . Veisles labai paprastos ax.gif , nuotraukose "Monika" , "Auris" , "Saint Piere" ir kazkokia senovine net nezinau pavadinimo . Dar auginu "Golden konigin" , "Tolstojus" , "Black cherry" ir "San Marzano" .
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 07 15, 21:04)
bigsmile.gif Adija , tu ką ir anuos turi , kur klausinėji...kur gauni bigsmile.gif

Neturiu,bet gal noriu turėt,jei anie skanūs ax.gif Todėl ir klausinėju,nes tikrai kažkas sėjo...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 15, 21:07)
Neturiu,bet gal noriu turėt,jei anie skanūs  ax.gif Todėl ir klausinėju,nes tikrai kažkas sėjo...

bigsmile.gif ania , aš tai nėr girdėjus...bet retokai gal užsukdavau , tai praleidau...
Atsakyti
Sugalvojau dar viena versija kodel pas mane masiskai byra ziedai lotuliukas.gif . As paniskai bijau baltasparniu , is po pernykscios ju invazijos , tai prikabinejau daug lipniu geltonu juostu , ir isgaude jos visus skraidancius gyvius , o gal ziedams tai nepatinka g.gif , gal ju niekas nebesujudina g.gif . Ar gali buti reali mano versija ?????
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 07 15, 21:14)
Sugalvojau dar viena versija kodel pas mane masiskai byra ziedai lotuliukas.gif . As paniskai bijau baltasparniu , is po pernykscios ju invazijos , tai prikabinejau daug lipniu geltonu juostu , ir isgaude jos visus skraidancius gyvius , o gal ziedams tai nepatinka  g.gif  , gal ju niekas nebesujudina  g.gif . Ar gali buti reali mano versija ?????

g.gif nu ne....
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 07 15, 20:15)
g.gif nu ne....

verysad.gif niu va , o as jau galvojau amerika atradusi unsure.gif . Tadum nebzinau kon bemislyt , ko tie ziedai visi nudziuvo verysad.gif
Atsakyti
Mano nūsproga "Penis",ko tam niekšeliui trūksta blink.gif g.gif mastau.gif

user posted image

Nupiepėlė "Zolotaja rybka"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 07 15, 21:18)
verysad.gif niu va , o as jau galvojau amerika atradusi  unsure.gif . Tadum nebzinau kon bemislyt , ko tie ziedai visi nudziuvo  verysad.gif

Ziedu barstymas ne naujiena
1. Barsto del karscio
2. Barsto del nepalankiu (nestabiliu) doro salygu
3. Barsto arba nesivysto del maisto medziagu trukumo

Pas jus greiciausiai pabarste per arscius, juk lauke +27 buvo, siltnamyje pas daugely apie +40, o pomidoru ziedai sterilizuojasi (neapsidulkina) jau prie +/-35 4u.gif

Patarimas.Norint suaktyvinti ziedeliu apdulkinima, ryte rekomenduojama paemus uz stiebo kruma krestelti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 15 liepos 2014 - 21:01
QUOTE(matuke @ 2014 07 15, 20:59)
Ziedu barstymas ne naujiena
1. Barsto del karscio
2. Barsto del nepalankiu (nesabiliu) oro salygu
3. Barsto arba nesivysto del maisto medziagu trukumo

Pas jus greiciausiai pabarste per arscius, juk lauke +27 buvo, siltnamyje pas daugely apie +40, o pomidoru ziedai sterilizuojasi (neapsidulkina) jau prie +/-35  4u.gif

Nea , pad mane pradejo dziuti ziedukai dar gerokai pries karscius verysad.gif , gal tikrai kokiu trasu reikia g.gif
Atsakyti
Siand Maxei nusipirkau DCM pomidorams(granules-bio trasos) Is praktikos, kiek ir kas kiek laiko berti? pries 4 dienas gavo kalio fosfato plius pelenu, tai turbut dabar 2sav nieko neberti ane?
Atsakyti