Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

Klinikos ir chirurgai

VILNIUS:
- Sugiharos klinika (dr. D.Radzevičius)
- Vitkus Clinic (dr. K.Vitkus)
- GK klinika Baltijos-Amerikos klinika (dr. R.Vaičiūnas)

KAUNAS:
- Plastinės chirurgijos centras (dr. S.Vikšraitis)
- Grožio chirurgija (dr. V.Kaikaris)
- T.Aštrausko klinika (dr. T.Aštrauskas)

KLAIPĖDA:
- Plastikos chirurgas (dr. V.Jankūnas, R.Bagdonas)

Senos temos:
22 tema
21 tema
20 tema
19 tema
18 tema

Slaptažodžiai duodami merginoms, kurios ruošiasi nosies korekcijos operacijai arba jau yra po operacijos, prieš tai atsiuntus savo nuotraukas i bendrą paštą nosiesoperacija@gmail.com

Diskutuojam ir dalinamės įspūdžiais toliau group.gif
Atsakyti
Laba diena,

smile, ačiū, kad pasirūpinai naujais namučiais smile.gif

antica, operavo SV. Ir ačiū už gerą žodį smile.gif niu žiūrėsim kaip ten bus po įtvaro nuėmimo smile.gif
Atsakyti
Aš po savaitės einu pas Jankūną konsultacijai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2014 07 15, 11:18)
Aš po savaitės einu pas Jankūną konsultacijai  rolleyes.gif

Dziugu smile.gif

monikatei as irgi ten pat dariausi ir likau labai patenkinta - melynes ir patinimai dingo po dvieju dienu, kvepuoti pro nosi pradejau antra diena po OP. Tik man dar net savaite po OP nepraejo, tad ir gijimo dar daug smile.gif

*smile* man nedejo tokio itvaro, koki Tu turejai, nes jie argumentavo,kad mano kaulas nugule labai tvarkingai,apskritai viskas jiems be komplikaciju buvo,tad itvaro nebuvo prasmes deti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bathor: 15 liepos 2014 - 10:57
O man neramu, nes vis dar nekvėpuoju pro nosį. Naktį, vyras sakė, kvėpavau pro nosį. Bet dienos metu neįmanoma. Įkvėpt tai įkvepiu pro vieną pusę, bet iškvėpt negaliu. Raminu save tuo, kad man tai ganėtinai stipriai mažino nosį, neveltui ir įtvaras didelis, galiukas stipriai užkeltas (turbūt dėl didelio odos pertekliaus)... o kaip bus iš tikrųjų - pamatysiu po kelių dienų...
Atsakyti
Merginos, as jau thumbup.gif esu patenkinta, nors viskas dar patine, sutine, istine biggrin.gif bet man patiko viskas, o tai dar mazes, slugs, bus visai pasaka biggrin.gif blush2.gif
vakare arba ryt pasirodysiu, nes dabar pasilikau pasisveciuoti mieste, kad jau ta proga, jog zmonems galiu pasirodyti lotuliukas.gif tiesa, makiaza po akim reikia paslept kitu makiazu smile.gif tik turiu tokiu klausimuku, kurios jau be itvaru (smile ax.gif 4u.gif ), ka daryti dabar? biggrin.gif nosis istinus, ar tarp akiu, nosies sonus, galiu tepti traumeel? kuo ja valyti, ar veido krema tepti? nes toks jausmas lupasi ta oda, o jau instiru doh.gif ar dar lasinti rinopantena? nes jauciu poreiki... Zinokit is tos laimes isskridau is kabineto ir nieko nepaklausiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Valsve, man irgi vyras pasake, kad nakti kvepavau gal trecia diena po op pro nosi, nes netikejau, kadangi diena neimanoma budavo. lasink rinopantena, nusipirkau paskaiciusi smile komentarus, jis skirtas po operaciju, ir kresuliam tirpdyt ir nesusidaryt, ir pravalymui, nes butent del to tu dar ir nekvepuoji. man gyd irgi jo neprisake, bet man tikrai padejo jau palasinus pora kartu ta aliejuka smile.gif

Bathor, jau dabar matyti tavo teigiami rezultatai, o nusiimsi ta pleistriuka viskas bus dar graziau:) Pas jus merginos nei melyniu nieko, as kaip sudauzyta buvau kelias dienas biggrin.gif
Atsakyti
Sandrapa smagu girdeti kad ir daugiu merginu euforijoj smile.gif traumeel yra tabletes.bent jau man gydytojai patare jas naudoti. o kaip del tepaliuko tai nezinau. ir rinopantena as lasinau dar pora savaiciau ir ploviau jureos druska .plaikiau toki pat rezima kaip ir iskart po OP. Ir iskart nuemus itvara grizau prie iprastos odos prieziuros: prausikliai,tonikai, kremai. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
*****, kaip tyčia vyras šįryt išvažiavo į komandiruotę ir grįš tik ketvirtadienio vakarą. O tą rinopanteiną kiek kartų per dieną galima lašint? kiek lašų ir pan? man jo neskyrė, bijau kažką daryt ne taip kaip pasakyta.... bet labai noriu greičiau atsigaut, lūpos skausmingos nuo to kvėpavimo pro burną, nors ir tepu vazelinu pastoviai...
Atsakyti
na tiksliau rinopanteino kremuka turejau o ne lasinau.tai uzsitepdavau ant ausu krapstuko ir tepdavau nosies vidu. pradzioj 3 kart dienoj o paskui tik 2 kart dienoj.sis kremukas ar lasai tikrai nepakenks. kazkaip dideliu problemu neturejau del lupu.bet vazelino netepiau nes nuo jo buvo tik blogiau. as lupas patepdavau intensyvaus drekinimo kremu o pries miega lupu balzamu. ir jeigu pavargdavau nuo burnos sausumo pries miega i burna isimesdavau pastiles nuo gerkles.
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 15, 13:41)
*****, kaip tyčia vyras šįryt išvažiavo į komandiruotę ir grįš tik ketvirtadienio vakarą. O tą rinopanteiną kiek kartų per dieną galima lašint? kiek lašų ir pan? man jo neskyrė, bijau kažką daryt ne taip kaip pasakyta.... bet labai noriu greičiau atsigaut, lūpos skausmingos nuo to kvėpavimo pro burną, nors ir tepu vazelinu pastoviai...

Rinopanteina man patare nusipirkti chirurgai,tad nusake lasinti 5 kartus per diena, bet man pakanka 2-3kartu, nes kvepuoju gerai ir nosis svari smile.gif

As lupas tepiau net ne vazelinu,o taukmedzio kuno sviestu,nes kitaip ilgai vaiksciociau su baisiomis lupomis...

Paneles, kurioms jau nueme itvara, tada ir siulus traukia? Jie man labai kutena, erzina schmoll.gif Bet,labai bijau,kad skaudes,kai juos isimines blink.gif
Atsakyti
siulus traukia kai ir nuimineja itvara. as irgi labai bijojau siulu traukimo. Na tikrai nera malonu bet nera labai skausminga. jausmas turbut primine tarytum rautu plaukeli is nosies. si procedura greita.smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus ir palaikyma 4u.gif o dar klausimas - nuemus itvara jau galima miegoti ant sono? taip kad nosis nesiliestu su pagalve, kaip anoj temoj rasem- ore. Nes pasikartosiu, kad man neiseina miegot ant nugaros, vis tiek prabundu ant sono blush2.gif gal jau nebepaveiks tai kazkokiu rezultatu tikiuosi smile.gif

rinopanteinta as lasinu kokius 2 k dienoj, jis irgi pagal poreiki. Nera ko bijoti, Valsve, ir man jo nenurode, bet jis nereceptinis vaistas ir tikrai tinkamas smile.gif Juros vandens tirpalas praplauna nosi, bet neisvalo tiek, kiek lasiukai istirpdo kresulius ir kita velniava ir ja atkemsa smile.gif

siulu traukimas nebuvo malonus, bet trumpas. Kuteno ir man tie siuliukai smile.gif tai is to pacio dar klausimukas- kuo tepti ta vieta, kur siulus istrauke? nes kaip suprantu ten formuosis randelis?
Atsakyti