QUOTE(ValSve @ 2014 09 01, 22:28)
Pašte iš tiesų šiek tiek chaosas. Aš siūlyčiau šiek tiek sistemos įvesti

Pvz. kad rašant laišką į laukelį "subject" (arba "tema") visos rašytume tik savo nick'ą iš forumo. Nes dabar kažkas parašo ir sunku atsirinkti kas ir kam priklauso
Ir tikrai sutariam NEDALINTI slaptažodžių forume nebendravusiems žmonėms ir tiems, kurie tik ką naujai prisijungė. Vis tik tai mūsų pakankamai asmeninė informacija ir nesinorėtų bet kam tai demonstruoti. Ir būtų gerai, kad slaptažodžius naujiems nariams parašytų tik keletas žmonių iš "senbuvių".
Ir galime pirmam temos puslapyje sudaryti sąrašą tų narių, kurios darėsi operacijas su chirurgo pavarde ir operacijos data. Manau būtų kur kas geriau ir asmeniškai žinutes siųsti, kai žinai kas ir pas ką darėsi. Nes daug tokių klausimų būna "o tai tu pas ką dareisi" ir pan.

P.S. čia gal man po visų darbų norisi ir čia kažkokios sistemos

šiaip jei ką, aš visai nepiktai, tik norisi, kad būtų patogiau ir paprasčiau viską surasti
Papildyta:QUOTE(agnyttia @ 2014 09 02, 17:18)
Sveiki, vis planuoju ir planuoju susimazinti savo snobeli.... Kankina jis mane nuo pat vaikystes, sita "geri" paveldejau is savo tecio...

Tik labai bijau ryztis siam zingsniui. Gal galeciau gauti prieima prie jusu nuotrauku? Labai noriu pagaliau apsispresti...

Sveika
Spėju iš priekio tavo nosiukas labai gražiai žiūrisi, ane?

Manau, pašalinus kuprelę bus tikrai puiki, graži ir riesta nosytė

Tokios operacijos pakankamai lengvos ir paprastos, tad manau bet kurį gyd pasirinkus sulauksi norimo rezultato
Papildyta:QUOTE(puebla @ 2014 09 02, 16:53)
Man paciai svarbiau kad is priekio graziai atrodytu,nes dabar negaliu tiesiai i objektyva ziuredama fotkintis nes kreivumas labai labai matosi,tai vis pasuku galva siek tiek i desine puse.Juokingai vienodai visur i ta pacia puse,atrodo,kad visos foto is vieno baliaus

)
Smile,uzjauciu del prikibusios ligos,nors foto visa placiai besisypsanti ir visai nepavargus ;-)Pavydetinas pozityvumas!O nosies galiukas man koks grazus!Jau via maziau ir maziau bijau operacijos,dar su tokia Jankuno prieziura,kaip Smile raso,tikiu,kad viskas bus gerai :-)
Žinok, aš irgi prieš operaciją visada tik iš vienos pusės fotografuodavausi ir kaip ir tu šiek tiek pasukdavau galvą

net dabar pagaunu save tą patį darant

tik po to pamąstau, kad pala pala, juk nebereikia jau taip daryti

ot, įpročiai...
P.S. ačiū už gražius žodžius, stengiuosi būti optimistė visame kame

Nosies galiukas dar tikrai didelis ir vis dar pakankamai kietas.. tai tikiu, kad dar mažės.
Papildyta:QUOTE(ValSve @ 2014 09 02, 11:00)
Viskas kaip ir neblogai apart to, kad iš profilio nosytė kažko tai visai nepatinka, bet turiu vilties, kad taip yra dėl patinusio galiuko
O šiaip jaučiuos jau gerai, na kvėpavimas nėra švarus ir gan dažnai nosytė užsikemša, bet palyginus kas buvo iškart po OP, tai jau baika

susitvarkys ir tas kvėpavimas leikui bėgant, tikiuosi

Svarbiausia, kad kvėpavimas atsistato, o visa kita tai su laiku irgi manau susitvarkys. Sumažės galiukas, pati nosis irgi automatiškai sutrumpės ir tikiu, kad bus tik gražiau
Papildyta:QUOTE(katinelis009 @ 2014 08 22, 19:03)
Sveikos paneles. Vakar nueme itvara. Nosis labai uztirpus ir gan patinusi. Siandiena pastebejau nosies virsui iskylima. Nezinau kas tai galetu but? Gal kamnors yra taip buve?
Laba

iš profilio tavo nosiukas labai gražiai atrodo

tik neatrenku, kurios tavo foto prieš operaciją, norėtųsi palyginti...
O visokių pakilimų, įdubimų, nelygumų ir dar visko patikėk manim gali dar būti bent pusmetį tai tikrai. Vieną mėnesį į vieną pusę keisis, kitą mėnesį į kitą. Kartais net norisi į veidrodį nežiūrėt, nes nebežinai ką pamatysi šį kartą
Papildyta:QUOTE(puebla @ 2014 08 22, 17:51)
Kazkaip man kyla nerimas pries operacija, kuo daugiau skaitau. Aisku yra gerai nusiteikti viskam, bet baime pradeda imti virsu

Jau susitarusi pas Jankuna, o is paskutiniu pas ji dariusiu sm'e tik Smile. Maciau ja prisijungusia, bet taip ir nieko neparase. Smile, ar viskas tvarkoje?Kol kas laikau operacija paslaptyje, tai nera su kuo pasitart. Siaip kazkoks gedos jausmas yra, nesinori niekam sakyt. Atrodo kiti pamanys, kad esu tustute

Dar tas pagrindinis argumentas senbuviu, einantis per visas temas, darytis operacija tik jei galvoji, kad blogiau jau negali buti man atrodo labai subjektyvus. Siunciau savo foto i pastuka, tai tik ValsVe pakomentavo, aciu jai. Gal merginos, kurios nepagailetu savo laiko ir uzmestu aki i mano dabartine nosyte pasakytu savo nuomone. Man patinka joje tik tai, kad ji siaura, o del ilgumo tai kompleksa esu isivarius. Dabar atrodo, kad jau geriau platesne ar riesta, bet trumpesne. Jau planuoju prakalba Jankunui ko noreciau optimistinej versijoj

Apie Jankūną pakankamai daug ankstesnėse temose parašyta yra. Aišku, daug laiko atima, bet paskaičius tikrai nemažai informacijos susirenki

Aš irgi per daug niekam nepasakojau apie operaciją, žinojo tik artimiausi šeimos nariai (kurie mane su įtvaru bet kuriuo atveju turėjo pamatyt)

Į darbus grįžau po 2 savaičių, tai jau pusė velnio atrodžiau

nors kai dabar pasižiūriu, tai siaubas - pusė veido tik nosis užima

O tavo nosytė tikrai siaura, ją šiek tiek pamažinus, patrumpinus ir aišku tiesumą sutvarkius būtų visai kitas vaizdas. Ir veido bruožai taptų švelnesni. Manau tikrai verta darytis operaciją, ypač kad seniai apie tai galvoji.