Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

QUOTE(katinelis009 @ 2014 08 22, 18:03)
Papildyta:
Sveikos paneles. Vakar nueme itvara. Nosis labai uztirpus ir gan patinusi. Siandiena pastebejau nosies virsui iskylima. Nezinau kas tai galetu but? Gal kamnors yra taip buve?

tai gali but manau ir patinimas.Daugeliui merginu islenda ir vel pranyksta visokie nelygumai gyjant.todel manau neverta panikuoti o tik laukti rezultato:)
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif sugrįžau... ax.gif

Buvau truputį nuo visko atitolusi: pirmiausia darbai visi užpuolė, o galiausiai dar pasigavau Laimo ligą, tai dabar su antibiotikais gyvenu... Sunkiai man čia su ta liga sekėsi, bet atrodo jau viskas ok. Tai va, kaip ir turėjau svarbesnių dalykų negu nosis... smile.gif

Įmečiau į paštą naujas foto. Nekreipkit dėmesio į dar šiek tiek neatsigavusią mano išvaizdą... Iš tiesų, visi tie nelemti vaistai daro savo, užtat tokia ir apsimiegojusi atrodau doh.gif

Tai va, reziume 3 mėnesių. Man dar nepatinka kairė mano nosies pusė. Bet šiandien buvau pas Jankūną konsultacijoj, tai išaiškino, kad ten yra dėta kremzlė ir turi praeiti dar daug laiko kol ji susigulės. Va dėl to ir nesimato to taip trokštamo simetriškumo. Dešinė pusė po tinimo nusileido, o kairė dar nesusigulėjo...

Patiko man Jankūno pasakymas šiandien: "nepamenu jau kaip atrodėt, bet dabar atrodot puikiai" blush2.gif lotuliukas.gif Sakė, viskas gerai atrodo, kuo toliau tuo bus gražiau. Ir jis pats rezultatu yra patenkintas (ypač žinant ką man reikėjo daryti). Tikrai norėčiau ir aš tą ateitį dar po kokio pusmečio pamatyt.... ax.gif Kolkas nuotraukų dar nelyginom, bet dar po 3 mėnesių sakė visas foto (prieš operaciją, po įtvaro nuėmimo, po 3 mėnesių, po 6 mėnesių) sudės ir galėsim palygint kaip ir kas yra ir ar reikės dar kažką koreguot ar jau būsiu patenkinta rezultatu.

Stengsiuosi artimiausiu metu peržiūrėt visas naujas jūsų susiųstas foto ir šiek tiek temą permest.
Atsakyti
Smile, labas, labai tavęs pasigedau ax.gif
Dėl laimo ligos, tai siaubelis, linkiu kuo greičiau pasveikt. Prieš maždaug savaitę radau ant savęs ropojančią erkę, bet dar nebuvo įsisegus... net nupurtė...
Lekiu į paštuką žiūrėti fotoreportažo bigsmile.gif

p.s. nu ir bardakas pašte vyksta, mane tai nervuoja "anoniminiai" laiškai tipo "labas xxx, aš operuosiuos pas xxx, o tu pas ką" ir pan... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Niu va, pažiūrėjau tavo, Smile, foto smile.gif super atrodai smile.gif ir galiukas atrodo sutrumpėjo biškį smile.gif dėl to patinimo kairėj pusėj stipriai nepergyvenk, jei gyd. sako, kad praeis, vadinasi praeis smile.gif pas mane irgi kairėj pusėj patinimas laikosi kaip ir anksčiau (po op. beveik 2 mėn.).
Tuoj įkelsiu savo foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 09 01, 21:28)
Smile, labas, labai tavęs pasigedau   ax.gif
Dėl laimo ligos, tai siaubelis, linkiu kuo greičiau pasveikt. Prieš maždaug savaitę radau ant savęs ropojančią erkę, bet dar nebuvo įsisegus... net nupurtė...
Lekiu į paštuką žiūrėti fotoreportažo  bigsmile.gif

p.s. nu ir bardakas pašte vyksta, mane tai nervuoja "anoniminiai" laiškai tipo "labas xxx, aš operuosiuos pas xxx, o tu pas ką" ir pan...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
Niu va, pažiūrėjau tavo, Smile, foto smile.gif super atrodai smile.gif ir galiukas atrodo sutrumpėjo biškį smile.gif dėl to patinimo kairėj pusėj stipriai nepergyvenk, jei gyd. sako, kad praeis, vadinasi praeis smile.gif pas mane irgi kairėj pusėj patinimas laikosi kaip ir anksčiau (po op. beveik 2 mėn.).
Tuoj įkelsiu savo foto smile.gif

Kaip apsidziaugiau pamacius,kad musu forumiukas atgijo ir senbuves sugrizo :-)Smile ir ValsVe,labai dekui,kad nepamirstat ir dalinates pooperacinem nuotaikom ir rezultatais.O jie tikrai puikus abieju!Besiruosiancioms operacijai tai tikra pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puebla: 02 rugsėjo 2014 - 04:37
Puebla, ačiū smile.gif
Smile, ir tau ačiū už komentarą paštuke smile.gif

Viskas kaip ir neblogai apart to, kad iš profilio nosytė kažko tai visai nepatinka, bet turiu vilties, kad taip yra dėl patinusio galiuko ax.gif

O šiaip jaučiuos jau gerai, na kvėpavimas nėra švarus ir gan dažnai nosytė užsikemša, bet palyginus kas buvo iškart po OP, tai jau baika smile.gif susitvarkys ir tas kvėpavimas leikui bėgant, tikiuosi biggrin.gif

Taip kad linkiu dar tik laukiančioms OP nusiteikt optimistiškai ir tikėt, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 09 02, 10:00)
Puebla, ačiū smile.gif
Smile, ir tau ačiū už komentarą paštuke smile.gif

Viskas kaip ir neblogai apart to, kad iš profilio nosytė kažko tai visai nepatinka, bet turiu vilties, kad taip yra dėl patinusio galiuko  ax.gif

O šiaip jaučiuos jau gerai, na kvėpavimas nėra švarus ir gan dažnai nosytė užsikemša, bet palyginus kas buvo iškart po OP, tai jau baika smile.gif susitvarkys ir tas kvėpavimas leikui bėgant, tikiuosi biggrin.gif

Taip kad linkiu dar tik laukiančioms OP nusiteikt optimistiškai ir tikėt, kad viskas bus gerai smile.gif

ValsVe,nosyte tikrai labai graziai atrodo,sunku patiket,kad tik 2 men po operacijos.Man paciai svarbiau kad is priekio graziai atrodytu,nes dabar negaliu tiesiai i objektyva ziuredama fotkintis nes kreivumas labai labai matosi,tai vis pasuku galva siek tiek i desine puse.Juokingai vienodai visur i ta pacia puse,atrodo,kad visos foto is vieno baliaus smile.gif)
Smile,uzjauciu del prikibusios ligos,nors foto visa placiai besisypsanti ir visai nepavargus ;-)Pavydetinas pozityvumas!O nosies galiukas man koks grazus!Jau via maziau ir maziau bijau operacijos,dar su tokia Jankuno prieziura,kaip Smile raso,tikiu,kad viskas bus gerai :-)
Atsakyti
Sveiki, vis planuoju ir planuoju susimazinti savo snobeli.... Kankina jis mane nuo pat vaikystes, sita "geri" paveldejau is savo tecio... sad.gif Tik labai bijau ryztis siam zingsniui. Gal galeciau gauti prieima prie jusu nuotrauku? Labai noriu pagaliau apsispresti... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyttia @ 2014 09 02, 17:18)
Sveiki, vis planuoju ir planuoju susimazinti savo snobeli.... Kankina jis mane nuo pat vaikystes, sita "geri" paveldejau is savo tecio... sad.gif Tik labai bijau ryztis siam zingsniui. Gal galeciau gauti prieima prie jusu nuotrauku? Labai noriu pagaliau apsispresti...  ax.gif  ax.gif

Sveika, junkis drąsiai, bendraukim mirksiukas.gif
Siųsk į bendrą paštuką savo foto su prisistatymu ir netrukus turėtum gaut slapuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 09 01, 22:28)
p.s. nu ir bardakas pašte vyksta, mane tai nervuoja "anoniminiai" laiškai tipo "labas xxx, aš operuosiuos pas xxx, o tu pas ką" ir pan...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Pašte iš tiesų šiek tiek chaosas. Aš siūlyčiau šiek tiek sistemos įvesti smile.gif Pvz. kad rašant laišką į laukelį "subject" (arba "tema") visos rašytume tik savo nick'ą iš forumo. Nes dabar kažkas parašo ir sunku atsirinkti kas ir kam priklauso smile.gif
Ir tikrai sutariam NEDALINTI slaptažodžių forume nebendravusiems žmonėms ir tiems, kurie tik ką naujai prisijungė. Vis tik tai mūsų pakankamai asmeninė informacija ir nesinorėtų bet kam tai demonstruoti. Ir būtų gerai, kad slaptažodžius naujiems nariams parašytų tik keletas žmonių iš "senbuvių".

Ir galime pirmam temos puslapyje sudaryti sąrašą tų narių, kurios darėsi operacijas su chirurgo pavarde ir operacijos data. Manau būtų kur kas geriau ir asmeniškai žinutes siųsti, kai žinai kas ir pas ką darėsi. Nes daug tokių klausimų būna "o tai tu pas ką dareisi" ir pan. smile.gif

P.S. čia gal man po visų darbų norisi ir čia kažkokios sistemos biggrin.gif šiaip jei ką, aš visai nepiktai, tik norisi, kad būtų patogiau ir paprasčiau viską surasti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agnyttia @ 2014 09 02, 17:18)
Sveiki, vis planuoju ir planuoju susimazinti savo snobeli.... Kankina jis mane nuo pat vaikystes, sita "geri" paveldejau is savo tecio... sad.gif Tik labai bijau ryztis siam zingsniui. Gal galeciau gauti prieima prie jusu nuotrauku? Labai noriu pagaliau apsispresti...  ax.gif  ax.gif

Sveika mirksiukas.gif

Spėju iš priekio tavo nosiukas labai gražiai žiūrisi, ane? smile.gif Manau, pašalinus kuprelę bus tikrai puiki, graži ir riesta nosytė mirksiukas.gif Tokios operacijos pakankamai lengvos ir paprastos, tad manau bet kurį gyd pasirinkus sulauksi norimo rezultato smile.gif

Papildyta:
QUOTE(puebla @ 2014 09 02, 16:53)
Man paciai svarbiau kad is priekio graziai atrodytu,nes dabar negaliu tiesiai i objektyva ziuredama fotkintis nes kreivumas labai labai matosi,tai vis pasuku galva siek tiek i desine puse.Juokingai vienodai visur i ta pacia puse,atrodo,kad visos foto is vieno baliaus smile.gif)
Smile,uzjauciu del prikibusios ligos,nors foto visa placiai besisypsanti ir visai nepavargus ;-)Pavydetinas pozityvumas!O nosies galiukas man koks grazus!Jau via maziau ir maziau bijau operacijos,dar su tokia Jankuno prieziura,kaip Smile raso,tikiu,kad viskas bus gerai :-)

Žinok, aš irgi prieš operaciją visada tik iš vienos pusės fotografuodavausi ir kaip ir tu šiek tiek pasukdavau galvą biggrin.gif net dabar pagaunu save tą patį darant biggrin.gif tik po to pamąstau, kad pala pala, juk nebereikia jau taip daryti doh.gif ot, įpročiai...

P.S. ačiū už gražius žodžius, stengiuosi būti optimistė visame kame smile.gif Nosies galiukas dar tikrai didelis ir vis dar pakankamai kietas.. tai tikiu, kad dar mažės.

Papildyta:
QUOTE(ValSve @ 2014 09 02, 11:00)
Viskas kaip ir neblogai apart to, kad iš profilio nosytė kažko tai visai nepatinka, bet turiu vilties, kad taip yra dėl patinusio galiuko  ax.gif

Svarbiausia, kad kvėpavimas atsistato, o visa kita tai su laiku irgi manau susitvarkys. Sumažės galiukas, pati nosis irgi automatiškai sutrumpės ir tikiu, kad bus tik gražiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katinelis009 @ 2014 08 22, 19:03)
Sveikos paneles. Vakar nueme itvara. Nosis labai uztirpus ir gan patinusi. Siandiena pastebejau nosies virsui iskylima. Nezinau kas tai galetu but? Gal kamnors yra taip buve?

Laba mirksiukas.gif iš profilio tavo nosiukas labai gražiai atrodo smile.gif tik neatrenku, kurios tavo foto prieš operaciją, norėtųsi palyginti...

O visokių pakilimų, įdubimų, nelygumų ir dar visko patikėk manim gali dar būti bent pusmetį tai tikrai. Vieną mėnesį į vieną pusę keisis, kitą mėnesį į kitą. Kartais net norisi į veidrodį nežiūrėt, nes nebežinai ką pamatysi šį kartą doh.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(puebla @ 2014 08 22, 17:51)
Kazkaip man kyla nerimas pries operacija, kuo daugiau skaitau. Aisku yra gerai nusiteikti viskam, bet baime pradeda imti virsu doh.gif Jau susitarusi pas Jankuna, o is paskutiniu pas ji dariusiu  sm'e tik Smile. Maciau ja prisijungusia, bet taip ir nieko neparase. Smile, ar viskas tvarkoje?Kol kas laikau operacija paslaptyje, tai nera su kuo pasitart. Siaip kazkoks gedos jausmas yra, nesinori niekam sakyt. Atrodo kiti pamanys, kad esu tustute  blush2.gif Dar tas pagrindinis argumentas senbuviu, einantis per visas temas, darytis operacija tik jei galvoji, kad blogiau jau negali buti man atrodo labai subjektyvus. Siunciau savo foto i pastuka, tai tik ValsVe pakomentavo, aciu jai. Gal merginos, kurios nepagailetu savo laiko ir uzmestu aki i mano dabartine nosyte pasakytu savo nuomone. Man patinka joje tik tai, kad ji siaura, o del ilgumo tai kompleksa esu isivarius. Dabar atrodo, kad jau geriau platesne ar riesta, bet trumpesne. Jau planuoju prakalba Jankunui ko noreciau optimistinej versijoj  biggrin.gif

Apie Jankūną pakankamai daug ankstesnėse temose parašyta yra. Aišku, daug laiko atima, bet paskaičius tikrai nemažai informacijos susirenki smile.gif

Aš irgi per daug niekam nepasakojau apie operaciją, žinojo tik artimiausi šeimos nariai (kurie mane su įtvaru bet kuriuo atveju turėjo pamatyt) smile.gif Į darbus grįžau po 2 savaičių, tai jau pusė velnio atrodžiau biggrin.gif nors kai dabar pasižiūriu, tai siaubas - pusė veido tik nosis užima biggrin.gif biggrin.gif

O tavo nosytė tikrai siaura, ją šiek tiek pamažinus, patrumpinus ir aišku tiesumą sutvarkius būtų visai kitas vaizdas. Ir veido bruožai taptų švelnesni. Manau tikrai verta darytis operaciją, ypač kad seniai apie tai galvoji.
Atsakyti
Smile, puikiai viską surašei dėl tvarkos thumbup.gif pritariu viskam drinks_cheers.gif aš pati galvoju, kad net prie mano laiško per daug jau komentarų, gal reiktų pratrint paliekant tik tuos, kur yra foto ar kažkokius reikšmingus? bet, tiesą sakant, pati nemoku.

Taip pat siūlyčiau pakeist slapuką ir kas paskelbt, jog jis yra pakeistas - senbuvės kreipsis su prašymu jį gaut, o tos, kurios vieną kartą parašė, gavo ir daugiau nepasirodė - vadinasi nlb ir reikia. Ką manot?

O dar, Smile, nu gerai aprašei tuos nosies pokyčius smile.gif atrodo kasdien vis kitokia. Tai vienur pakrupys, tai kitus, tai gumbelis, tai duobutė kokia ir pan... lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki
Atsakyti
o kaip merginos reikalai su randais jums? per kiek laiko jie issinaikina?
Atsakyti