Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

QUOTE(karamone @ 2014 07 21, 18:44)
Sveikos  4u.gif man pora savaičių po operacijos, savaitė be įtvaro. Jaučiuosi gerai, tik tiek, kad dar nejaučiu tos nosies, keistas jausmas smile.gif mėlynių nebėra, tik pati nosis dar patinus gerokai, vienur daugiau, kitur mažiau, stengiuosi neanalizuoti smile.gif vis dar valau nosį, nepučiu, stengiuosi neliesti, pavalau pieneliu, odytė plona ir lupasi, dar tie inkštirai.. Kas nežinojo, tai nepastebi, arba nesako, o kas žinojo sakė atrodo gerai, arba melavo  lotuliukas.gif

kaip kitos jaučiasi, kiek laiko praėjo?  4u.gif

o istikruju kada galima nosi pradeti pusti?smile.gif kazkaip visai neatejo i galva gydytoju paklausti. blush2.gif o jausmas su pacia nosimi gereja ,nes jau kaip ir galiukas nebera toks nutirpes.
Atsakyti
QUOTE(karamone @ 2014 07 21, 18:44)
Sveikos  4u.gif man pora savaičių po operacijos, savaitė be įtvaro. Jaučiuosi gerai, tik tiek, kad dar nejaučiu tos nosies, keistas jausmas smile.gif mėlynių nebėra, tik pati nosis dar patinus gerokai, vienur daugiau, kitur mažiau, stengiuosi neanalizuoti smile.gif vis dar valau nosį, nepučiu, stengiuosi neliesti, pavalau pieneliu, odytė plona ir lupasi, dar tie inkštirai.. Kas nežinojo, tai nepastebi, arba nesako, o kas žinojo sakė atrodo gerai, arba melavo  lotuliukas.gif

kaip kitos jaučiasi, kiek laiko praėjo?  4u.gif

Gal kelias nuotraukas galetum ideti? Idomu butu paziureti smile.gif O kaip patinimas? ar labai matos kad netolygiai gyja? ar tik tu viena tai pastebi? ir beto kiek laiko praejo po operacijos? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na jau 10 dienų po OP. Vis dar turiu kelias mėlynes, kraujosrūvos ant akių vokų. Patinimas tarp akių/antakių toks kietas - prisilietus lyg gūzeliai ir skauda. O šiaip jau pradėjau gyvent normalų gyvenimą, vakar atvažiavau pas mamą ir pas savo sūnelį wub.gif lakstom lauke, bendraujam su giminėm. Visi mane stebi, analizuoja, nes aplink akis ir pajuodę biškį, kelios mėlynės, patinimas. Teko krikšto mamai, tetai ir močiutei prisipažint, bet mano nuostabai sureagavo puikiai. Nors jos sako niekad nepastebėjusios kuprelės smile.gif sakau taip yra dėl to, kad mes artimi, kad nieks nekreipia dėmesio į tokius dalykus. O mano teta prieš tai žiūrėjo į mane, žiūrėjo, ir klausia - ar pas tave dantenos ištino? biggrin.gif ji net nesuprato, kad nosyje esmė. Tiesiog pas mane vis dar viršutinė lūpa sunkiai juda (tikiuosi praeis tirpimas).
Juokingiausia, kad nepavyksta užmaskuot vienos mėlynės niekaip, tai mama sako, kad kaimo bobos sakys, jog vyras sumušė biggrin.gif todėl taip ilgai ir buvau vaiką palikus pas ją biggrin.gif

antica, kadangi opravausi pas SV, tai galiu pasakyt, kad man davė pastiles nuo gerklės skausmo, nuskausminamus, antibiotikus, jūros vandenį, vazeliną, sterilius tvarsčius ir pleistrą net. Į palatą nešė vandenį stiklinėje su šiaudeliu. Iš tikrųjų tai absoliučiai nieko turėt su savim nereikia, viską duoda. Va tik vis dėlto turėjau tą vandens buteliuką su sportiniu snapeliu, tai man labiau pasiteisino nei šiaudelis. Nes su šiaudeliu reik siurbt/traukt, o po OP tai lb sunku. O tą buteliuką palenki, paspaudi ir pribėga kiek tau reikia.
Atsakyti
QUOTE(katinelis009 @ 2014 07 21, 22:11)
Gal kelias nuotraukas galetum ideti? Idomu butu paziureti smile.gif O kaip patinimas? ar labai matos kad netolygiai gyja? ar tik tu viena tai pastebi? ir beto kiek laiko praejo po operacijos? smile.gif

Tas patinimas nėra kad darytų nosį kreivą, tiesiog tarpuakis ištinęs, nosies šonai, vienas gal labiau, bet pats kaulas matosi tiesus ir turėtų toks ir likti, kai patinimas nueis. Mano draugė, kuri žino, tai sako, kad nosytė dabar tiesi (buvo kreiva), tik mano akys atrodo labai pavargusios ir įdubusios, ir aš pastebiu, tai turbūt dėl to, kad aplink nosį ištinę, mažai miegu, kol niekur nėjau ištisai prie kompo, numečiau svorio, kurio ir taio gerokai per mažai turiu, tai nenuostabu smile.gif nors ji kad ir ištinus jau mažesnė nei kad buvo, tai aš patenkinta smile.gif tik sakau tie šonai ištinę kažkiek nepatinka, ypač dėl akių. Gal dar kuriai taip buvo? smile.gif
o nepūsti patarė bent 3 savaites, bet aš nepūsiu, kol nejausiu nosies, o jos nejaučiu biggrin.gif gal kuriai buvo, kad skauda kai palieti tą kaulą/tiltą? pas mane kuprelės nebuvo, bet laužė nosi, tiesino pertvarą, matyt patį kaulą skėlė, skauda, kai liečiu kaip sumušta būtų smile.gif ir visgi - ko gi norėt savaitę būnant be įtvaro smile.gif man šiandien 13 dienų po op, 6 be įtvaro smile.gif

dėl nuotraukų, tai gal įkelsiu kurią dieną, šiuo metu dar nenoriu viešintis, tokia baimė yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 21, 21:22)
Sveikos, na jau 10 dienų po OP. Vis dar turiu kelias mėlynes, kraujosrūvos ant akių vokų. Patinimas tarp akių/antakių toks kietas - prisilietus lyg gūzeliai ir skauda. O šiaip jau pradėjau gyvent normalų gyvenimą, vakar atvažiavau pas mamą ir pas savo sūnelį  wub.gif lakstom lauke, bendraujam su giminėm. Visi mane stebi, analizuoja, nes aplink akis ir pajuodę biškį, kelios mėlynės, patinimas. Teko krikšto mamai, tetai ir močiutei prisipažint, bet mano nuostabai sureagavo puikiai. Nors jos sako niekad nepastebėjusios kuprelės smile.gif sakau taip yra dėl to, kad mes artimi, kad nieks nekreipia dėmesio į tokius dalykus. O mano teta prieš tai žiūrėjo į mane, žiūrėjo, ir klausia - ar pas tave dantenos ištino? biggrin.gif ji net nesuprato, kad nosyje esmė. Tiesiog pas mane vis dar viršutinė lūpa sunkiai juda (tikiuosi praeis tirpimas).
Juokingiausia, kad nepavyksta užmaskuot vienos mėlynės niekaip, tai mama sako, kad kaimo bobos sakys, jog vyras sumušė biggrin.gif todėl taip ilgai ir buvau vaiką palikus pas ją biggrin.gif
antica, kadangi opravausi pas SV, tai galiu pasakyt, kad man davė pastiles nuo gerklės skausmo, nuskausminamus, antibiotikus, jūros vandenį, vazeliną, sterilius tvarsčius ir pleistrą net. Į palatą nešė vandenį stiklinėje su šiaudeliu. Iš tikrųjų tai absoliučiai nieko turėt su savim nereikia, viską duoda. Va tik vis dėlto turėjau tą vandens buteliuką su sportiniu snapeliu, tai man labiau pasiteisino nei šiaudelis. Nes su šiaudeliu reik siurbt/traukt, o po OP tai lb sunku. O tą buteliuką palenki, paspaudi ir pribėga kiek tau reikia.

ačiū labai už išsamią info!:)
Atsakyti
ar snerviu mazinimas atliekamas kartu su visa nosies korekcija. Ar ji reikia darytis po kurio laiko?
Atsakyti
As jau kita savaite isvykstu... ax.gif Po kiek laiko jum nuime itvarus? Man sake, kad man tik po 2 savaiciu, tai visas 2 savaites uzsibookinau viezbutyje. Idomu, ar nebus sunkumu skristi lektuvu po tu 2 savaiciu .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thalia_ @ 2014 07 23, 12:24)
As jau kita savaite isvykstu... ax.gif Po kiek laiko jum nuime itvarus? Man sake, kad man tik po 2 savaiciu, tai visas 2 savaites uzsibookinau viezbutyje. Idomu, ar nebus sunkumu skristi lektuvu po tu 2 savaiciu .... g.gif

man itvara nuime po savaites. o lektuvu skridau kazkur po menesio.tai absoliuciai nieko.nors menuo nemazas laikas.
Atsakyti
QUOTE(kornelliux12 @ 2014 07 22, 22:29)
ar snerviu mazinimas atliekamas kartu su visa nosies korekcija. Ar ji reikia darytis po kurio laiko?

Viskas atliekama kartu, svarbu paaiškint tiksliai ko norima. Man šiek tiek mažino, bet kol kas skirtumo nėra. na šnervės gal mažesnės, bet tie šonai/sparneliai/ar kaip čia juos pavadint, dar nsumažėję. gal kad dar tinimas nepraėjęs... tikiuosi sumažės. Tik žinau, kad iš ten tikrai išpjovė dalį kremzlyčių smile.gif

Thalia, man po savaitės nuėmė įtvarą. Bet juk kiekvienas chirurgas turi ir savas metodikas/taisykles. Man po įtvaro nuėmimo lb palengvėjo, nzn kaip būčiau ištvėrus su juo dvi sav. Bet mano ir įtvaras/apklijavimas toks galingas buvo biggrin.gif

Kaip jaučiasi neseniai išsioperavusios mrginos? ar grįžot jau pri įprasto režimo?

Mes ryt jau grįžtam namo su mažium, mūsų tėtukas eis atostogaut, tai kur nors lėksim pailsėt smile.gif jaučiuosi jau gerai, tik nosiukas dar skausmingas vos tik prisilieti ir negaliu normaliai kvėpuot iki šiol sad.gif((
Atsakyti
Skauda ir man dar nosi, kai palieciu, ta kaula kai skele matyt , tai nera ko noret, o tau Valsve dar kuprele nueme, tai kur neskaudes:) o siaip as jau pilnu tempu beveik gyvenu, tik tiek kad saugau ta nosi nuo saules kiek imanoma, o deja tokiom dienom sunkiai imanoma:) ryte bunu istinus labiausiai, bet ir be operacijos rytais patinus budavau biggrin.gif siaip visi sako nieko nesimato, bet as jauciu, kad sonai dar gerokai istine, ypac vienas, kur kreivuma ta tiesino. kazin galima ten paspaust, masazuot? as kartais paspaudineju, nezinau ar tai gerai... akiu lygyje jau siekt tiek nusileido, tai bendras vaizdas tikrai neblogas:) svarbiausia gerai kvepuoju, ko linkiu ir kitom merginoms. Tikrai tai yra svarbiausia... o nosiuke Valsve jauti? nes man tai kaip suspausta znyplem butu toks jausmas, o galo tai ne nejauciu ir rodos greitu metu nepajausiu biggrin.gif

Thalia, kuo didziausios sekmes smile.gif 4u.gif kas del keliavimo, tai as pati po savaites isvykstu i uzsieni, tikiuosi kelione atlaikyti gerai, bus trys savaites po smile.gif

Smile, kaip laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
Sandrapa, nosiuką aš pilnai jaučiu, tik galiukas toks skausmingai jautriai nutirpęs (nzn kaip išsirikšt), bet bet kur prisilietus normaliai jaučiu.
Jei ne tas negalėjimas normaliai kvėpuot, tai sakyčiau, kad viskas idealu smile.gif na ir dar niekaip neatsikratau vienos ryškios mėlynės doh.gif
Atsakyti
Smagu merginos kad jau gyjat, sveikstat. Kantrybes dideliausios.

Mano operacija irgi arteja. Labai jaudinuosi bet tuo paciu metu labai laukiu. Vis pagooglinu apie nosies operacija ar video paziuriu. Radau labai daug nosyciu galite pasiziureti cia: https://www.youtube....h?v=07oxyOfruLY

Paziurejus tokiu nosyciu iskart upas pakyla smile.gif
Atsakyti