QUOTE(katinelis009 @ 2014 07 21, 22:11)
Gal kelias nuotraukas galetum ideti? Idomu butu paziureti

O kaip patinimas? ar labai matos kad netolygiai gyja? ar tik tu viena tai pastebi? ir beto kiek laiko praejo po operacijos?
Tas patinimas nėra kad darytų nosį kreivą, tiesiog tarpuakis ištinęs, nosies šonai, vienas gal labiau, bet pats kaulas matosi tiesus ir turėtų toks ir likti, kai patinimas nueis. Mano draugė, kuri žino, tai sako, kad nosytė dabar tiesi (buvo kreiva), tik mano akys atrodo labai pavargusios ir įdubusios, ir aš pastebiu, tai turbūt dėl to, kad aplink nosį ištinę, mažai miegu, kol niekur nėjau ištisai prie kompo, numečiau svorio, kurio ir taio gerokai per mažai turiu, tai nenuostabu

nors ji kad ir ištinus jau mažesnė nei kad buvo, tai aš patenkinta

tik sakau tie šonai ištinę kažkiek nepatinka, ypač dėl akių. Gal dar kuriai taip buvo?
o nepūsti patarė bent 3 savaites, bet aš nepūsiu, kol nejausiu nosies, o jos nejaučiu

gal kuriai buvo, kad skauda kai palieti tą kaulą/tiltą? pas mane kuprelės nebuvo, bet laužė nosi, tiesino pertvarą, matyt patį kaulą skėlė, skauda, kai liečiu kaip sumušta būtų

ir visgi - ko gi norėt savaitę būnant be įtvaro

man šiandien 13 dienų po op, 6 be įtvaro
dėl nuotraukų, tai gal įkelsiu kurią dieną, šiuo metu dar nenoriu viešintis, tokia baimė yra