Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

vis dar sunku man su kvepavimu, bet sianakt ir ryte dar kvepavau... as dienos metu tai su skrybele vaikstau, o vakare nei skrybeles deduosi, nei kremu tepuosi. gal blogai darau... bet teptis lb nesinori, nes ir taip tas veidas toks db riebus, spuogu belekiek atsirado, nosis inkstirais apaugo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ValSve: 25 liepos 2014 - 22:09
Mergaitės, įkėliau dar foto... ax.gif
Atsakyti
Labas mergaites,labai malonu,kad sekasi Jums,kad turit teigiamu rezultatu.Gaila,negaliu pasiziyreti,nes per tuos metus kai as temoje,senbuves dingo,nezinau ko prasyt slaptazodzio.Vienu zodziu,dar norejau prideti viena dalyka.Paneles,pirmame puslapyje prie Kauno chirurgu,kur yra Kaikaris,salia parasykit ir K.Maslauskas,dirba toje pacioje klinikoje. Labai perspektyvus,chirurgas medikas,docentas.Nerealus zmogus,labai dimplomatiskai,bet visa tiesa pasako i akis,nevynioja zodziu i vata,todel jei tikrai nereikia,jis stengsis jus atkalbeti ar duoti koki lengvesni varianta.As pas ji ejau del kitos operacijos,esu labai patenkinta rezultatu.Norejau ir dar vieno intervento,bet mane atkalbejo,isaiskines visus uz ir pries ir man logiskai padejo nuspresti,kad man nereikia.Labai smagu,kad dar yra siame biznyje tokiu zmoniu,kurie ziuri ne tiek,kad pinigus uzsidibrt,bet zmones laimingus isleist i namus.Todel ir del nosies,jeigu norit atviros nuomones,jis ja jums pasakys.Ir operuodamas tikrai stengsis padaryti gera darba.Didele ateitis laukia sio zmogaus,todel jis tikrai vertas,kad ji irasytumet.
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2014 07 29, 14:03)
Labas mergaites,labai malonu,kad sekasi Jums,kad turit teigiamu rezultatu.Gaila,negaliu pasiziyreti,nes per tuos metus kai as temoje,senbuves dingo,nezinau ko prasyt slaptazodzio.Vienu zodziu,dar norejau prideti viena dalyka.Paneles,pirmame puslapyje prie Kauno chirurgu,kur yra Kaikaris,salia parasykit ir K.Maslauskas...

Labas, man jis labai fainas kaip žmogus ir šiaip tikrai gal perspektyvus, bet nežinau gal trūksta praktikos, bet man negražiai galutinis rezultatas būna jo nosių... schmoll.gif
Atsakyti
labas,

Ka tik nusiunciau savo foto jusu nurodytu pastu. Lauksiu slaptazodzio.
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

As jau uz juru mariu, kelione praejo gerai, ir siaip beveik pamirstu ta nosi, jeigu ne tas jos nejautimas galo ir uzsikimsimas doh.gif pust nepuciu, nors jau beveik menuo, o valau, o kemsasi ji man vos pabuvus pora val lauke ar kur, tada sunku kvepuot ir valau. o kuo jus valot? as ausu krapstukais, bet nezinau kur suvilgyt juos, ar galima kokiu vandenilio peroksidu? Tinimas vis dar laikosi siek tiek, bet kaip ir sakau arba pripratau, arba po truputi mazeja jis biggrin.gif tiesa, palietus netycia stipriau nosi dar skauda, na nera ko noret, menuo nepraejes, todel stengiuosi labiau pasaugot smile.gif

Kaip jusu nosiukes merginos? Valsve, jau gerai kvepuoji? jauti visa nosi? 4u.gif 4u.gif smile, gal jau visai salutiniai poveikiai baigesi? smile.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
man su kvėpavimu nekas, visai visai... Penktadienį net teko lėkt į Kauną pas LOR'ą. Koks nuostabus gydytojas tas Dovydas Gutmanas thumbup.gif Šiaip apžiūrėjęs pasakė, kad viskas palaipsniui turėtų susitvarkyt, nemato kažkokios rimtos priežasties nerimaut. Bet tikrai pasirodė labai dėmesingas. Kol kas išrašė vaistukus ir antibiotinį tepaliuką. Geriu vaistukus ir naudoju tepaliuką trečią dieną, tai bijau džiaugtis, bet šiandien jau gal 2 val šiaip ne taip kvėpuoju pro nosį. Man tos 2 val tai kažkas nerealaus, nes patikėkit, negeėt kvėpuot visai net 3 savaites - siaubas...
Aš vis dar 3 k./d. purškiu jūros vandenį, dabar plius tepu tą tepaliuką ir bent kartą per dieną lašinu rinopanteiną. Gutmanas pasakė taip ir toliau valyt, tik tą tepaliuką galima naudot 10 dienų. Taip kad Sandrapa tavo atveju manau tereikia purkšti nosytę ir tiek. Karts nuo karto lašink rinopanteiną. Beje, kur išvykai?
Atsakyti
Sveikos,

Aš jau po operacijos…siandien busena tai sunkoka ir tokia sakyciau idomi, nes nieko nejauciu (painkiller effect?). Tvarstis pas manes uzima beveik visa veida, tad nieko nematau biggrin.gif Kaip cia ta laika uzmust net nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thalia_ @ 2014 08 04, 18:18)
Sveikos,

Aš jau po operacijos…siandien busena tai sunkoka ir tokia sakyciau idomi, nes nieko nejauciu (painkiller effect?). Tvarstis pas manes uzima beveik visa veida, tad nieko nematau biggrin.gif Kaip cia ta laika uzmust net nezinau smile.gif

Laikykis wink.gif Tiesiog gulėk, ilsėkis, miegaukis ramybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parduotuke @ 2014 08 01, 09:29)
Labas, man jis labai fainas kaip žmogus ir šiaip tikrai gal perspektyvus, bet nežinau gal trūksta praktikos, bet man negražiai galutinis rezultatas būna jo nosių...  schmoll.gif

Na jis yra mokslu daktaras ir siaip patirties,manau,jam uztenka.Bet nekisiu liezuvio,per mazai jo darbu maciau,tiesiog man dare kita operacija,ir ja atliko tobulai,konsultacijos metu labai tiksliai viska isaiskino(patikekit as tu chirurgu kiek esu sutikus,ne tik Lietuvoje),tai nustebau,kad jo nera siame sare.Juk man atrodo,jei neklystu,kad ir daininke Baiba ar jis ar Kaikaris operavo,bet toje klinikoje tai tikrai..O jos nosies rezultatas tiesiog stulbinantis.gal kazkam jis nepatiks,nes yra linkes daugiau atkalbeti jei nera tokio didelio reikalo,ir labai isaiskinti rizikos faktorius.Gal kazkas ir issigasta.Bet tos nosys,tai jau cia kiekvienos skonio reikalas.Man pvz is Viksraicio darbu labai retas kuris patinka,o kitos tiesiog atrodo anciuko nosys,padarytos vienu modeliu ir uzlipdytos ant veido,kuris ne visoms tinka,as net mieste pastebiu Viksraicio darbelius(jau akis iprato biggrin.gif)...Arba Radzevicius,dar vienas chirurgas,kuri labai gerbiu,stengiasi daryti minimalius pakeitimus,kad issaugotu veido autentiskuma ir nepazeistu kitos veido srities.O kitoms panoms jis ne,per daug naturalistas biggrin.gif O gydytojas,kuris labai nuyle man asmeniskai buvo Kestutis Vitkus.Nors ir dedasi mielu zmogumi,is tikruju arogantiskas,nepatikimas ir nedaro jau tokiu stebuklu.Yra grazuoliu paneliu,kurioms jis pridare tik bedu,o jos taip pasitikejo.Senbuves pamins istorijas.Neseniai ziurinejau jo puslapi,ir kagi pasitvirtino mano nuojauta,isivaizduokit,ponas Vitkus prieme pas save dirbti..ogi pati GINTARA PAPECKI!!!Pati nieksingiausia ir sukciausia pinigu viliotoja,kuris mane,vargsa vaika subjaurojo negriztamai(ir ne tik mane,beabejo)...Na tai tikrai dar pagerins pono Vitkaus reputacija,neabejoju...
Aciu vienai narei,kad man atsiunte slaptazodi.Ir kagi,pamaciau daug graziu nosyciu!Smagu,kad jums pasiseke,labai del jusu dziaugiuosi.Kai kurioms operacijos tikrai reikejo,ir ji padejo,atrodote tikrai graziai!Linkiu jums visoms,kad pasisektu jums operacijos,kad butumet grazios ir laimingos!!Tai tiek is senbuves ispudziu biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 08 03, 15:21)
Sveikutės,
man su kvėpavimu nekas, visai visai... Penktadienį net teko lėkt į Kauną pas LOR'ą. Koks nuostabus gydytojas tas Dovydas Gutmanas  thumbup.gif Šiaip apžiūrėjęs pasakė, kad viskas palaipsniui turėtų susitvarkyt, nemato kažkokios rimtos priežasties nerimaut. Bet tikrai pasirodė labai dėmesingas. Kol kas išrašė vaistukus ir antibiotinį tepaliuką. Geriu vaistukus ir naudoju tepaliuką trečią dieną, tai bijau džiaugtis, bet šiandien jau gal 2 val šiaip ne taip kvėpuoju pro nosį. Man tos 2 val tai kažkas nerealaus, nes patikėkit, negeėt kvėpuot visai net 3 savaites - siaubas...
Aš vis dar 3 k./d. purškiu jūros vandenį, dabar plius tepu tą tepaliuką ir bent kartą per dieną lašinu rinopanteiną. Gutmanas pasakė taip ir toliau valyt, tik tą tepaliuką galima naudot 10 dienų. Taip kad Sandrapa tavo atveju manau tereikia purkšti nosytę ir tiek. Karts nuo karto lašink rinopanteiną. Beje, kur išvykai?

na va neveltui ji gyriau:D
Atsakyti
Sveiki jau daug metu planuoju nosies op.buvau pas visus vilniaus chirurgus dar Kaune pas Kaikari buvau ir gal galvoju daryti pas ji bet lab.mazai info apie jo operacijas mano drauge dare tai lyg graziai padare.Dar pati Baiba dare pas Taurima Astrauska ji man pati sake.lab graziai jai padare bet apie ji nekokie atsiliepimai.Zodziu patarkyt merginos ka man daryti pas ka ps Kaikari ar pas Astrauska???? gal galit man slaptazodi atsiusti kazkada turejau pries 2metus Aciu
Papildyta:
Angelinka labai gerai pastebejo kiekvieno chirurgo darbo ypatybes.As pritariu jai 100 PROC
Atsakyti