Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

Visoms čia tik geriau ir geriau thumbup.gif fantastika! thumbup.gif

QUOTE(monikatei @ 2014 07 21, 19:53)
o istikruju kada galima nosi pradeti pusti?smile.gif kazkaip visai neatejo i galva gydytoju paklausti.  blush2.gif o jausmas su pacia nosimi gereja ,nes jau kaip ir galiukas nebera toks nutirpes.

Pūsti negalina 3 savaites po įtvaro nuėmimo, tai realiai 1 mėnuo nuo operacijos. Iš esmės, tai mėnesį laiko negalima sportuoti, pūsti nosies, žemai lenkti galvos, būti saulėje ir t.t. smile.gif karantino mėnuo biggrin.gif

QUOTE(karamone @ 2014 07 22, 10:49)
Tas patinimas nėra kad darytų nosį kreivą, tiesiog tarpuakis ištinęs, nosies šonai, vienas gal labiau, bet pats kaulas matosi tiesus ir turėtų toks ir likti, kai patinimas nueis. Mano draugė, kuri žino, tai sako, kad nosytė dabar tiesi (buvo kreiva), tik mano akys atrodo labai pavargusios ir įdubusios, ir aš pastebiu, tai turbūt dėl to, kad aplink nosį ištinę, mažai miegu, kol niekur nėjau ištisai prie kompo, numečiau svorio, kurio ir taio gerokai per mažai turiu, tai nenuostabu smile.gif nors ji kad ir ištinus jau mažesnė nei kad buvo, tai aš patenkinta smile.gif tik sakau tie šonai ištinę kažkiek nepatinka, ypač dėl akių. Gal dar kuriai taip buvo? smile.gif

Žinok, man net praėjus 2 mėnesiams po operacijos dar jaučiasi didesnis patinimas vienoje pusėje. Jau net erzina kartais doh.gif atrodo, kad viena pusė normaliai ir patinimas nuėjęs, ir susileidę jau viskas, o kitoje pusėje - ne. Na, bet pastoviai primenu sau, kad čia dėl to, kad kaulas skeltas, ir toje pusėje kur daugiau visko buvo daroma, lėčiau ir gyja viskas. Ech, kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės mums lotuliukas.gif

QUOTE(Thalia_ @ 2014 07 23, 13:24)
As jau kita savaite isvykstu... ax.gif Po kiek laiko jum nuime itvarus? Man sake, kad man tik po 2 savaiciu, tai visas 2 savaites uzsibookinau viezbutyje. Idomu, ar nebus sunkumu skristi lektuvu po tu 2 savaiciu .... g.gif

Man įtvarą po 8 dienų nuėmė (vieną dieną pati užtempiau) doh.gif

QUOTE(ValSve @ 2014 07 23, 18:01)
Mes ryt jau grįžtam namo su mažium, mūsų tėtukas eis atostogaut, tai kur nors lėksim pailsėt smile.gif

Kaip super! Va taip po truputį ir grįši į įprastą gyvenimo ritmą mirksiukas.gif

QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 23, 19:16)
Smile, kaip laikaisi?  4u.gif

Puikiai laikausi, ačiū mirksiukas.gif Pramogauju šiek tiek, tai ir prie kompo prisėst nėr kada biggrin.gif Bet vis žinutes perskaitau, jei ką, tai seku kas vyksta biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, dar klausimukas. Operuos mane SV ketvirtadienį. Kada tikėtis, kad išleis namo? Ar jau kitą dieną paleidžia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antica: 24 liepos 2014 - 12:09
na dazniausiai visas paleidzia sekancia diena.
Atsakyti
Na tikrai džiugu, kad visos sveikstam thumbup.gif

Įkėliau nuotraukas į mūsų paštą. Vakar pagaliau įtvarą nuėmė ir siūliukus , tai galima jau į kažką pažiūrėt smile.gif Nieko nepudravau, dar bijau kažkaip, tai visame gražume pasirodau biggrin.gif

Buvau nustebusi, kad ištraukė vieną siūlą ir iš tos vietos, kur kuprelė buvo. Matosi gal šiek tiek ir nuotraukose, taškiukas toks likęs... Čia lyg tais niekas nerašė, kad būtų turėjęs ten siūlą unsure.gif

Be to, šalia vienos ir kitos akies tokie kieti gumulėliai po oda. Net nežinau, kaip paaiškint... Panašūs į labai mažus limfmazgius, bet aišku tik panašūs smile.gif Kaip prisiliečiu, skauda. Niekas tokių neturėjo?
Atsakyti
QUOTE(Tiempodelaluna @ 2014 07 24, 17:18)
Na tikrai džiugu, kad visos sveikstam  thumbup.gif

Įkėliau nuotraukas į mūsų paštą. Vakar pagaliau įtvarą nuėmė ir siūliukus , tai galima jau į kažką pažiūrėt smile.gif Nieko nepudravau, dar bijau kažkaip, tai visame gražume pasirodau biggrin.gif

na man tai išties graži nosytė, nors dar labai ištinusi matosi. daug simpatiškesnis veidas, švelnesnis. Daugelis merginų man po operacijų tampa gerokai švelnesnių, simpatiškesnių bruožų.
4u.gif Tikiuosi ir man tai galios. Laukiu jau labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2014 07 24, 20:02)
na man tai išties graži nosytė, nors dar labai ištinusi matosi. daug simpatiškesnis veidas, švelnesnis. Daugelis merginų man po operacijų tampa gerokai švelnesnių, simpatiškesnių bruožų.
4u.gif Tikiuosi ir man tai galios. Laukiu jau labai  blush2.gif

Ačiū blush2.gif
Man irgi daugelis merginų net jaunesnės atrodo, ypač tos, kurioms kuprelę nuima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiempodelaluna @ 2014 07 24, 18:18)
Na tikrai džiugu, kad visos sveikstam  thumbup.gif

Be to, šalia vienos ir kitos akies tokie kieti gumulėliai po oda. Net nežinau, kaip paaiškint... Panašūs į labai mažus limfmazgius, bet aišku tik panašūs smile.gif Kaip prisiliečiu, skauda. Niekas tokių neturėjo?

gaila negaliu paziuret foto per tel. ryt gal pqvyks.

pas mane tokie gumuleliai yra. as ir vis galvoju ar tai kokie limfmazgiai, ar toks patinimas. na matyt tai normalu. nesikrimskim wink.gif praeis
Atsakyti
QUOTE(Tiempodelaluna @ 2014 07 24, 18:18)

Buvau nustebusi, kad ištraukė vieną siūlą ir iš tos vietos, kur kuprelė buvo. Matosi gal šiek tiek ir nuotraukose, taškiukas toks likęs... Čia lyg tais niekas nerašė, kad būtų turėjęs ten siūlą  unsure.gif 

Man taip pat buvo siulas kupreles srityje smile.gif toje vietoje chirurgai prase pasaugoti tvarsti smile.gif

Laukiu,kada as galesiu prisijungti prie pasto,nes jau savaite ne namie esu,o prie telefono prijungtas asmeninis el.pastas.

Pati nusiskundimu turiu mazai - dabar,kad karsta,tikriausiai nosis patinsta labiau,nes kartais jauciuosi,lyg tureciau sloga,nosis uzgulusi.Bet vakare praeina.Ir dar tie patine sonai nusibodo,nes is priekio atrodau visai nepasikeitusi biggrin.gif Nosis visa apsinesusi,inkstiru jau prisiveisi be galo.Valau su miceliniu tik,nes skauda.Ieskosiu nulupamos veido kaukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 24, 21:54)
gaila negaliu paziuret foto per tel. ryt gal pqvyks.

pas mane tokie gumuleliai yra. as ir vis galvoju ar tai kokie limfmazgiai, ar toks patinimas. na matyt tai normalu. nesikrimskim wink.gif praeis

Na tikriausiai smile.gif O jie bent šiek tiek mažėja?

QUOTE(Bathor @ 2014 07 25, 09:45)

Pati nusiskundimu turiu mazai - dabar,kad karsta,tikriausiai nosis patinsta labiau,nes kartais jauciuosi,lyg tureciau sloga,nosis uzgulusi.Bet vakare praeina.Ir dar tie patine sonai nusibodo,nes is priekio atrodau visai nepasikeitusi biggrin.gif Nosis visa apsinesusi,inkstiru jau prisiveisi be galo.Valau su miceliniu tik,nes skauda.Ieskosiu nulupamos veido kaukes smile.gif

Ech, iš kur tos kantrybės gaut biggrin.gif
Ir aš tik su miceliniu valau. Kol kas padeda, bet, manau, irgi greit reikės valomosios kaukės.
Atsakyti
QUOTE(Tiempodelaluna @ 2014 07 25, 13:07)
Na tikriausiai smile.gif O jie bent šiek tiek mažėja?
Ech, iš kur tos kantrybės gaut biggrin.gif
Ir aš tik su miceliniu valau. Kol kas padeda, bet, manau, irgi greit reikės valomosios kaukės.

Jie kažkiek juda, na lyg keičiasi forma ir buvimo vieta biggrin.gif na nežinau kaip paaiškint smile.gif tikėkimės praeis.

Inkštirų ir pas mane belekiek, jei kas atras stebuklingą nuimamą kaukę mūsų jautriom nosytėm - pasidalinkit, prašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 25, 14:10)
Jie kažkiek juda, na lyg keičiasi forma ir buvimo vieta biggrin.gif na nežinau kaip paaiškint smile.gif tikėkimės praeis.

Inkštirų ir pas mane belekiek, jei kas atras stebuklingą nuimamą kaukę mūsų jautriom nosytėm - pasidalinkit, prašau smile.gif

as minimalia pagalba del komedonu gavau is pleisriuku. Ju yra turbut kiekvienoj parduotuvej.tai jis nuima virsuneles tu juodu komedonu tai ne taip krenta i akis. po to uzsidedu poras traukiancia ir raminancia kauke su azovito milteliais. Stebuklo nera bet vis sis tas.
Atsakyti
Man siandien 17ta diena, siaip viskas ok, jei taip ir liktu, nesupykciau ant nosies biggrin.gif bet jau tie sonai... siaubas kad istine. bet kazkodel kaltinu karsti, namuose but neimanoma, lauke irgi, nors dar dar kai vejelis buna, tai bunu prie ezeru blush2.gif bet saugau ta nosi, su spf 50, kepurem, skrybelem, taciau manau ne kiek pati saule dar itakoja, o tas karstis. atsimenu kai operavausi buvo karsta diena apie 28, tai sesute sako mes be operaciju visi istine nuo tokios silumos, tai ka kalbeti po biggrin.gif tai va, tikiuosi praeis. Pamasazuoju koki karteli i diena, patepu traumeliu, bet kol kas nesikeicia per sitas dienas smile.gif
Valsve, kvepuoji normaliai jau?
Bathor, mes abi pykstam ant istinusiu sonu biggrin.gif pas mane vienas labiau istines doh.gif
Atsakyti