Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiauti baigusios

Nu klausyk DEM - mistika g.gif gal tu praitam gyvenime ten gyvenus g.gif

Oi ir as svajoju apie supama kede ir zidini rolleyes.gif supama kede gal ir greitu metu atsiras o va zidinio nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 25, 10:53)
O as suku galva dabar  doh.gif  kur vaiko gimtadieni atsvest, merginai 9 metai, gal turit kokiu ideju  smile.gif

o kuo domisi tavo mergička,gal temą kokai pritaikytum smile.gif

QUOTE(agnemonas @ 2014 08 25, 11:23)
O siaip arteja mano ilgos 2 metu atostogos i pabaiga, taigi nuo rugsejo mama i darba, mazasis i darzeli, didysis i pirma klase. Tikiuosi visu adaptacija bus lengva.

Mes labai pergyvenam mamos,vaikams adaptuotis daug lengviau:)Aš irgi leisiu vaikį į darželį nuo rugsėjo viduriuko,manišksi nenusėdi vietoj tai nežinia kaip bus cool.gif

QUOTE(DEM @ 2014 08 25, 17:07)

EIII kuri prie tų kraštų kur nori DEM???!Prašom ją į svečius kviestis ir tegu apsilanko dar kart toj vietoj, ne šiaip manau tas balsas buvo:)

QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 26, 08:30)
Oi ir as svajoju apie supama kede ir zidini  rolleyes.gif  supama kede gal ir greitu metu atsiras o va zidinio nelabai  biggrin.gif

o pas mane atvirkščiai židinys yra,o supamos kėdės ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 08 26, 11:23)

pas mane nei to, nei to nera lotuliukas.gif, bet labai labai norisi, o ypac savo kiemo wink.gif.
As siandien nusiminus, parsisiunciau is UCB striuke, nes LT neradau savo dydzio nei Kaune, nei Siauliuose (kitu miestu neaplankiau) ir ka jus manot - ogi vistiek nepataikiau - mazoka doh.gif doh.gif doh.gif. Reikes siusti atgal sad.gif. O gal kuri nors noretu wink.gif, rasykit i AZ, nes cia turbut negalima skelbtis smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 08 26, 11:23)
o kuo domisi tavo mergička,gal temą kokai pritaikytum smile.gif
Mes labai pergyvenam mamos,vaikams adaptuotis daug lengviau:)Aš irgi leisiu vaikį į darželį nuo rugsėjo viduriuko,manišksi nenusėdi vietoj tai nežinia kaip bus cool.gif
EIII kuri prie tų kraštų kur nori DEM???!Prašom ją į svečius kviestis ir tegu apsilanko dar kart toj vietoj, ne šiaip manau tas balsas buvo:)

I Macdonalda eisim svest biggrin.gif niekad nebuvom reik galvoju isbandyt biggrin.gif

Nu ka, pas tave yra zidinys tai MES visos su savo kedemis ir tau prigriebsim mirksiukas.gif pas tamsta i svecius atvaziuosim gossip.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 26, 11:55)
pas mane nei to, nei to nera  lotuliukas.gif, bet labai labai norisi, o ypac savo kiemo wink.gif.
As siandien nusiminus, parsisiunciau is UCB striuke, nes LT neradau savo dydzio nei Kaune, nei Siauliuose (kitu miestu neaplankiau) ir ka jus manot - ogi vistiek nepataikiau - mazoka  doh.gif  doh.gif  doh.gif. Reikes siusti atgal sad.gif. O gal kuri nors noretu wink.gif, rasykit i AZ, nes cia turbut negalima  skelbtis smile.gif.

man atrodo kelk savo striuke cia ir kam patiks ir tiks parasys tau i AZ mirksiukas.gif
van kaldras reklamuoja sv. psl. biggrin.gif ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 26, 15:24)
man atrodo kelk savo striuke cia ir kam patiks ir tiks parasys tau  i AZ   mirksiukas.gif
van kaldras reklamuoja sv. psl.  biggrin.gif  ir nieko  smile.gif

luzau nuo tavo kaldru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, negaliu sedziu ir kikenu garsiai.
Striuke tokia: http://shop.benetton...cket-71741.html, butu 40 europietiskas arba 12 UK dydis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 26 rugpjūčio 2014 - 14:50
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 26, 15:49)
luzau nuo tavo kaldru  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif, negaliu sedziu ir kikenu garsiai.

tik vaiku nepazadink jei mieganciu yra smile.gif
oi striuke kokia wub.gif man didoka

as vis ieskau ir su gelem tik rankoves ketvertis o kita dalis aptempta buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 26 rugpjūčio 2014 - 14:59
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 26, 15:56)
tik vaiku nepazadink jei mieganciu yra  smile.gif
oi striuke kokia  wub.gif  man didoka

as vis ieskau ir su gelem tik rankoves ketvertis o kita dalis aptempta buna

kaip nors gal nepazadinsiu smile.gif
tai va pamaciau ir patiko, man siaip viskas gerai, tik per pecius siaura, varzo ranku judesius, tai nepatogiai jauciuosi.
Atsakyti
oRAS ŠIENDIEN TIK MIEGAN TRAUKIA ax.gif
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 26, 15:24)
Nu ka, pas tave yra zidinys tai MES visos su savo kedemis ir tau prigriebsim  mirksiukas.gif  pas tamsta i svecius atvaziuosim  gossip.gif
Papildyta:

Praneškit kada kurti:)Tik ne šį savaitgalį,manęs nebus,vaikai su anyta namus saugos:D
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 08 28, 09:25)

Praneškit kada kurti:)Tik ne šį savaitgalį,manęs nebus,vaikai su anyta namus saugos:D

tai gal cia uzsukus kai sniegas jau uz lango bus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oho kokia tyla blink.gif blink.gif
O aš va, per rūpesčius nepaeinu. Tėtį insultas pakirto, o va medikai nesiteikė nei ligos ieškoti, nei vaistų išrašyti. Provincija, ko norėt. Situacija buvo itin bloga, kiek prakuto, užsispyrė- nevažiuosiu pas daktarus ir viskas. Sunkiai paeina, kalba patrikusi, rankų pilanai nevaldo, sutriko šlapinimasis, didelis mieguistumas... O gydytojai tik ir pasakė- pamiegos ir praeis. Dabar jau geriau, įkalbėjom pasiimti siuntimą ir važiuoti į klinikas. Puikiai žinau, jei dabar nesigydysim, gal preis, gal pasitaisys, bet po kiek laiko insultas smogs daug stipriau. Žinau tą ligą, aplink daugybė pavyzdžių. Džiugu tik tai, kad tėtis stengiasi judėti- vaikšto, sunkiai, bet vis tiek bando valgyti pats, sunkiai bet su šaukštu, rankas masažuoja, paeina po kambary ar lauke, atsigula, pailsi, vėl kyla pasivaikščioti. Sustos judėti, sustings. O apie medikus šiuo atveju- tyliu. aišku, negaliu 100% garantuoti, kad tai insultas, bet pagal bendrą išprusimą panašu. Tik nesuprantu, kodėl medikai nesivargino ieškoti ligos ir paleido tokios būklės iš ligoninės. verysad.gif verysad.gif
Savaitgalį turėjau puikų, užsuko vyro sesuo su šeimyną, mūsų jaunieji, dar tada tėtis puikiai jautėsi, smagiai pasisėdėjo. Todėl dalinuosi savo snukeliu.
user posted image
lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
DEM, laikykitės, sveikatos tėveliui 4u.gif
Gražiai atrodai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 25, 08:14)
DEM, laikykitės, sveikatos tėveliui  4u.gif
Gražiai atrodai  wub.gif

Oi kaip nemėgstu kartotis..... liuks Lemona psakei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
DEM insultas toks dalykas, biški kraują reikia paskystinti, ir pats turi norėti. Mano dėdė pats nori ir būdamas 69 gyvenapilnavertį gyvenimą, bet jis tikrai pats nori, norėjo ie stengiasi O štai mano tėtis būdamas 57 nenori, ir gyvena senio senio gyvenimą, net smegenai nedirba taip kaip reikia.
O tavo tėčiui bus gerai, pamatysi
Atsakyti