Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiauti baigusios

QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 28, 07:39)
Sveikutės,aš tai nelabai sveika draugauju su gipsu ax.gif Trečia dešimtį perkopusiai dar reik gi žaist kvadrato,matai doh.gif  mokyklos  laikais čempionė kai buvau,dabar gi tokia dar norisi būt,kamuolio pagavimas kainavo mažojo piršto 2sąnarių išnyrimą,tai 10 dienų namie būsiu beveik ponia,nes dešinės rankos pora pirštų gipse:)
Tokias mano fronto naujienos:)Karštis tai geras lauke,bet darbe kondicionierius yra tikra palaima.
Negaluojančioms merginoms po  4u.gif

Labukas, sveik greiciau 4u.gif o man po vestuviu, kojos antras pirstas traumuotas, uzmyne labi didelis vyras verysad.gif vakscioju kaip antis krypuodama, jauciu buvo iskliles, bet taip ir nenuejau pas gydytojus, spalva atgaves jau, nes buvo melynas, bet patinimas tai dar laikosi
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 07 28, 07:05)
Sveikos  4u.gif

Aš jau suknią gavau  bigsmile.gif
Nu laaaabai faina  wub.gif
Tik velnias, save storesne palaikiau - per didelė kaip turi būt  doh.gif Galėjau dydžiu mažesnę imt.. Tai teks nešti siaurint ir aišku trumpint.

Nu va, pasirodo ne tokia tu jau ir stora smile.gif , nuvertinai, brangioji, save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 28, 08:39)
Sveikutės,aš tai nelabai sveika draugauju su gipsu ax.gif

Vargšiukė, gyk greičiau 4u.gif

Aš apie save tai tyliu..
Kaip visada sloga, kosulys..
Dar ir miežį apturėjau..
O šian silpna, karštis pila.. Jau vandens nežinau kiek išryjau.. Nor kabinete vėsu šiaip.. Jaučiu ir migrena pareis šian namo.. doh.gif
Pensininkė lotuliukas.gif
Gerai, kad dar laiko turiu pasveikimui biggrin.gif
Atsakyti
Lemona, parodyk suknute, gal jau rodei kada, bet as prazioplinau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ryte nulijo, pagaliau. Tik... Atsikeliu prieš penkias ryte, o gi žiū- žioplė vakar doh.gif mašinos liukas atidarytas, langai praviri, duris tik šiaip prispaustos doh.gif Net neužsirakinus mašinuko. Kaip vaizdelis doh.gif Gerai, kad kaimuky, aplink tik laukai, kaimynai savi, niekas nelenda. Tik ant sėdynės balutė toookia. Gerai, kad salons ale odinis, tai apsišluoščiau ir darban, šikniukui vėsu ir drėgna buvo lotuliukas.gif Ale gerai cool.gif
Olia lia, kvadrato mėgėjų yr pas mus bigsmile.gif Geras žaidimas thumbup.gif
Ligoniukai gydyk, nepasiduokit, sveikit greičiau. Imkit po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 28, 16:14)
Lemona, parodyk suknute, gal jau rodei kada, bet as prazioplinau  biggrin.gif

user posted image user posted image

Tik spalva ryškesnė, čia prietemoj fotkinta.

Grynai va tokia ryški kaip šitoj foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 29 liepos 2014 - 07:45
QUOTE(DEM @ 2014 07 27, 18:32)
Sveikos 4u.gif
Ui, Dievuli, nu ir karštis doh.gif Neveža mano širdelė tokių dalykų. Rankos tirpsta, kojos rankos išbrinkusios.... Stengiuosi gert kuo daugiau vandens, bet daugiau kaip dviejų litrų neišgeriu tikrai, tai nuo ko taip tinsta g.gif Kai būna vėsu- netinsta schmoll.gif Suprasi doh.gif Pradėjau leistis B grupę, nes plaukai kuokštais slenka, oda nuo rankų pirštų neriasi, gydytoja liepė leistis, nes geriamų neįsisavina organizmas. O jau skaudumas jų, eina jie š... cool.gif Kalį tai tik su lašeline atstato ligoninėje, geriamas niekai, geri geri, o rezultatas nulinis.

Mieloji o Tau su skydliauke viskas gerai??? Šiaip du litrai nera daug tokiame karštje, jei šiaip esi žmogus kuris geria vandenį tai dabar 2 litrai gali būti mažoka tai ir tinsti, bet.....
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 07 29, 08:43)
user posted image    user posted image

Nu liuks, labai graži suknelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jaučiu ir man reiks spausti savo siuvėją kad siūti pradėtų, nes ant tokio banginio ne taip lengva ir pasiūti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 07 29, 08:03)
Mieloji o Tau su skydliauke viskas gerai??? Šiaip du litrai nera daug tokiame karštje, jei šiaip esi žmogus kuris geria  vandenį tai dabar 2 litrai gali būti mažoka tai ir tinsti, bet.....

Sveikos gyvos 4u.gif
Skydliaukė blush2.gif Kairės pusės neturiu- išoperuota gal prieš kokius septynis metus g.gif Likus tik dešinė. Jau vien šlechta pagalvojus apie gydytojus. Šiaip vandens aš beveik visai negeriu, bet tai nėra gerai, man reikia skysčių, gydytojai liepė. Tai papratinau organizmą po truputuką- pirmą dieną gal dvi stiklines, po kokių keturių dienų jau tris, po savaitės- penkias. Dabar taip maždaug- 8-10 stiklinės per dieną. Nakčiai visada atsinešu į kambarį, tai vos išlipus iš lovos išgeriu, paskui darbe nuėjus, persirengiu, prisėdam dar iki darbo turiu kokias 20 min. vėl stiklinę išgurkšnoju, paskui per pertraukėles po stiklinę. Kadangi pati dirbu taip sakant šaldytuvuose, kur tempa apie 6-12 laipsnių, tai gerti nelabai norisi. Pratinuosi dar papildomai stiklinę išgerti jei geriu kavos- puodelį kavos- stiklinę vandens. Apskaičiavau, kad vis tiek gaunasi max 2-2.5 l.
Suknytė graži. Per maniškes svočiavimo vestuves tokios spalvos buvo pamergės. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,perskaiciau jusu paplepesius 4u.gif ziuriu visoms cia ne kas su sveikata,as taip pat pajuryje isigijau labai stipria alergija,net Palangoje teko vaziuoti i priimama,tik siandien baigiau gerti vaistus. o siaip po truputi judu i prieki,alina karstis doh.gif Prasidejo kazkokia manija,kelinta diena sapnuoju,kad jau vestuves,o as dar nieko nepasidarius g.gif kazin ka tai galetu reiksti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 07 29, 19:02)
  Prasidejo kazkokia manija,kelinta diena sapnuoju,kad jau vestuves,o as dar nieko nepasidarius g.gif kazin ka tai galetu reiksti ax.gif

Patikėk manim- nieko, visiškai nieko. Aš ir sapnuodavau- reikia važiuoti- o suknelės neturiu, niekas neruošta, niekas nepirkta, jau vestuvės- o viskas namie, viską pamiršus.... Tai tik jaudulys ir bereikalingi nervai. Mano sapnai tokie lėmė tikrai puikias ir linksmas vestuves. Linkiu, kad tavieji tik bebūtų priešvestuviniai košmarai, kurie reikštų pasisekimą, puikią nuotaiką ir ilgam atminty išlikusias geras emocijas. O dabar nurimk, nesijaudink, viskas pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 07 29, 07:43)
user posted image    user posted image

Labai daili suknutė thumbup.gif , musu vestuviu spalva buvo violetinė smile.gif
Atsakyti
Lemona liuks suknute thumbup.gif

O man turbut su galva negerai. Kai tik pasiskaitau scenariju ir tas vietas kur reik paskaityt nu asaros kaip pupos byra, vyras ir susigraudina doh.gif kaip man su tuo jauduliu tvardytis blink.gif doh.gif visa vaseile prazliumbsiu. dar visa scenariju koregavau taip, kad kuodaugiau savais zpdziais ir vietiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 30, 19:52)
O man turbut su galva negerai. Kai tik pasiskaitau scenariju ir tas vietas kur reik paskaityt nu asaros kaip pupos byra, vyras ir susigraudina  doh.gif  kaip man su tuo jauduliu tvardytis  blink.gif  doh.gif visa vaseile prazliumbsiu. dar visa scenariju koregavau taip, kad kuodaugiau savais zpdziais ir vietiek  lotuliukas.gif

Man taip pat buvo kai repetavau saviski smile.gif, jau atrodo parinkau zodzius, kad butu negraudinantys tokie, nes jaunoji tokiu pageidavo, o skaitau ir ... Bet viskas bus gerai brangioji - viena ant drasos, kita ant kitos kojos ir viskas kaip is pypkes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif.
Atsakyti