Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiauti baigusios

Sveikutes,as lakstau per abi temukes,tik ne visada parasau,nes mano kompas vis dar puliuoja doh.gif tai kol parasau labai daug laiko uzima doh.gif doh.gif doh.gif o jo vis truksta.
bet labai smagu,kai pamatau jus ir senoje temuteje drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aga, as ir per abi temutes fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 09, 11:35)
aga, as ir per abi temutes  fitness3.gif

thumbup.gif thumbup.gif nu tu duodi agne.vyr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 08 09, 18:32)
thumbup.gif  thumbup.gif nu tu duodi agne.vyr biggrin.gif

ax.gif biggrin.gif
kaip ramu cia g.gif as po savo ir vyro gimtadienio ilsiuos vacation1.gif
vakar pro Trakus i Tonyresort vaziavom, kiek daug vestuviu buvo su vyru nostalgija uzpuole smile.gif ech...
Atsakyti
ku ku bigsmile.gif
Atsakyti
agne_vyr , mane su vyru irgi nuostalgija ima kai vestuves pamatome, atrodo tiek reikejo ruostis, o viskas prabego kaip viena akimirka doh.gif Vyra su praejusiu gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 13, 08:16)
agne_vyr , mane su vyru irgi nuostalgija ima kai vestuves pamatome, atrodo tiek reikejo ruostis, o viskas prabego kaip viena akimirka doh.gif Vyra su praejusiu gimtadieniu 4u.gif

vaje kaip aš jums pavydžiu visoms...... greičiau ateitų ir pasibaigtų...... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 08 13, 09:27)
vaje kaip aš jums pavydžiu visoms......  greičiau ateitų ir pasibaigtų......  doh.gif  doh.gif  doh.gif

zinok, is pradziu atrodo , kad greiciau baigtusi, o kai baigiasi tai nera veiklos ir apima tokia nostalgija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 13, 09:40)
zinok, is pradziu atrodo , kad greiciau baigtusi, o kai baigiasi tai nera veiklos ir apima tokia nostalgija doh.gif

na nežinau....dabar tai net pati sakau kad mane apsėdo vestuvės..... visai mna patinka tas pasiruošimas, juk tai kūryba .... bet ..... pvz dvi dienas prasedėjau prie laikraščio vien tam kad apgalvoti tekstus ir surinkti foto mergaitei kuri daro maketą...
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 13, 08:16)
Vyra su praejusiu gimtadieniu 4u.gif

mane ryt galesit sveikit blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 08 13, 09:43)
na nežinau....dabar tai net pati sakau kad mane apsėdo vestuvės..... visai mna patinka tas pasiruošimas, juk tai kūryba .... bet ..... pvz dvi dienas prasedėjau prie laikraščio vien tam kad apgalvoti tekstus ir surinkti foto mergaitei kuri daro maketą...

as laikrastuko nedariau bijojau,kad mano viso triuso neivertins ax.gif tiesiog pavartys ir ismes kita diena i siuksliu deze verysad.gif
net puse sveciu savo suvenyrus, buteliuko su smeliu nepasieme (gal pamirso) po smelio ceremonijos smile.gif Idaviau jaunajai,kad isdalintu po vestuviu
nu kaip ilgai su tom nuotraukom, dar jaunoji nepridavos daugint fotografam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 13, 10:49)
mane ryt galesit sveikit  blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:

as laikrastuko nedariau bijojau,kad mano viso triuso neivertins  ax.gif  tiesiog pavartys ir ismes kita diena i siuksliu deze  verysad.gif
net puse sveciu savo suvenyrus, buteliuko su smeliu  nepasieme (gal pamirso) po smelio ceremonijos  smile.gif  Idaviau jaunajai,kad isdalintu po vestuviu 
nu kaip ilgai su tom nuotraukom, dar jaunoji nepridavos daugint fotografam  doh.gif

na bet tikrai, nuotaka--udikė biggrin.gif
ai nežinau, aš manau mano jauniesiems patiks, o ir mano laikraštukas toks labai asmeniškas, jaunųjų interviu, kaip susipažino, ką reiškia santuoka.... Tikiuosi kad ir kitiems patiks...
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Aha, mane irgi ima nostalgija. Labai labai blush2.gif Nu dar bus tų vestuvių, va lyg krikšto duktė žada. Tačiau man ten svočiaut nenusimato, per prasta aš jiems blush2.gif Bet jie žada išsirinkti gerą svočią, ji daug mačiusi vestuvių, tai tikrai sugebės pasiruošti. thumbup.gif O aš, tai ką, paprasta kaimo bobikė. cool.gif Tiek to unsure.gif Vajeeeeee, svočiavimas lyg narkotikai bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Merginos, temukė pokalbiui ir diskucijoms. Ir tikrai ne vestuvių tema. Situacija paprasta. Ką reiškia tas pats besikartojantis sapnas, ir ne vieną ar du kartus kartus, bet ištisai, jau keli metai. Sapnuoju, kad lipu mokykloje laiptais ( ir visada mano mopkykla, visada esu suaugusi), kai lieka vos keli laipteliai imu dusti, pradeda suktis galva, atsiranda aukščio baimė ir negaliu rasti jėgų žengti tų kelių žingsniukų. Dažniausiai atsibundu ir nežinau kaip pasibaigė sapnas. Gal teko kur girdėti ar skaityti ką tai galėtų reikšti? Kažkaip nelabai sureikšminu sapnus, dar iš močiutės esu išmokusi juos išaiškinti, bet va šitas- kažkoks keistas. Lipti laiptais aukštyn- yra gerai, bet va visa kita- nei šis nei tas. Sakyčiau nulipčiau- jau negerai, nukrisčiau irgi koks nepasisekimas. O dabar? Bandradarbė sakė, kad tai gali reikšti neišsipildžiusias svajones ar slaptus norus, tiesiog tai išlenda iš po pasąmonės.
Nagi svočiukės, laukiu komentarų, nes pavargau nuo tokių sapnų. brrrr cool.gif
Atsakyti