Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti vaiką maudytis vieną tvenkinyje

Neleisčiau.
Nors kai augau aš, mes vieni eidavom maudytis prie upės. Jokie suaugusieji nelydėdavo- tiesiog jei nebūdavo kaime darbų tą dieną susirinkdavom grupė ir bėgdavom. Jokių nelaimingų atsitikimų nepasitaikė, o ir vaikišku paauglišku protu apie galimas nelaimes niekada nepagalvodavom.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2014 08 31, 17:06)
Čia šiaip. Ne apie vandenį. Apie (ne)saugumą. smile.gif


blink.gif
Ir dar is garso girdisi kaip paskui musa ta vaika. Cia ne vaikui, o tevams reiketu gerokai uzvozti. Ir uz nesirupinima ir uz smurta pries vaika.
Atsakyti
Niekada neleisciau schmoll.gif
Atsakyti
Ir kaip dar gali būti toks klausimas blink.gif Žinoma, kad negalima leisti vaiką maudytis vienam tvenkinyje!
Atsakyti
Vienareikšmiškai - ne tik, kad neleisčiau maudytis vienam, bet ir išvis nebeleisčiau pas tą mergaitę. Ir man visiškai būtų nusišvilpt į tos mamos spaudimą. Tiesiog paklausčiau, o atsakomybę prisiima už mano vaiko gyvybę? Nes aš tikrai neprisiimčiau dėl jų dukros ... Man net minties nėra buvę be tėvų leidimo leisti vaikus į baseinėlį ant kiemo taškytis, o ką ten kalbėt apie tvenkinius.
Atsakyti
Jokiais budais.
Atsakyti
Net minciu tokiu nekiltu. Tikrai ne. Jokiu budu.
Atsakyti
Neleisčiau jokiais būdais...
Atsakyti
Net klausimu neturetu tokiu buti.
Atsakyti
blink.gif Nu, jei smagu rizikuoti nuosavo vaiko gyvybe- kodėl gi ne. smile.gif
Atsakyti
NE
Atsakyti
Mano vyresnele 10-mete labai gerai plaukia ir nardo, su klase karta per savaite vaziuoja i baseina (cia tokia kaip kuno kultura). Ir tai jokiu budu vienos neleisciau maudytis jokiame vandens telkinyje.
Atsakyti