Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 02, 22:38)
Nu jo, visada iš šalies atrodo lengva patart... Nežinau ar sugebėčiau anytai ką pasakyt...

Pašokinėjau ant kamuolio, pusantros valandos pravaikščiojau...Nepanašu, kad ką pasiekiau, tik nusibaigiau..
Afrodite69, aha, viskas kitaip šį kartą. Tada buvau ubagėlė studentė, pinigų trūko net maistui, santuoka buvo klaiki, bet nešiojau, aišku, lengviau... Po gimdymo visos bėdos prasidėjo. Dabar gyvenu gerai, gražiai, darniai, bet va metai jaučiasi, sunkesnis nėštumas. Ir paauglė nežmoniškai tampo nervus. Net šiandien... O kur dar visokios šiuolaikinės technologijos, kurių nebuvo prieš 18  metų, knygos, internetas, visokie pribambasai...Įdomus tas gyvenimas smile.gif

Tai isbandyk ta trys V formule mirksiukas.gif Laikau kumsciukus kad viskas savaime prasidetu thumbup.gif
Jo,as irgi lygiai taip pat doh.gif O dabar viska ziuriu is naujo,niekas neaisku ir kol kas toks jausmas kad viska esu pamirsusi lotuliukas.gif Aisku anksciau daug labai nezinojau,bet siaip nieko neprisimenu.
Taigi gyvenimas idomus thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu ką, norėjau rašyti kad pas mane nieko nevyksta. Bet šįryt 5val. nubėgo vandenys. Tvarkausi, laukiu reguliarių skausmų ir vyksim į ligoninę smile.gif
Kas galite- palaikykite, kad viskas sklandžiai vyktų ir pavyktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2014 08 03, 05:48)
Labas rytas 4u.gif
Nu ką, norėjau rašyti kad pas mane nieko nevyksta. Bet šįryt 5val. nubėgo vandenys. Tvarkausi, laukiu reguliarių skausmų ir vyksim į ligoninę smile.gif

Sveikutes 4u.gif
Saule7,puikios zinios thumbup.gif thumbup.gif Tuoj tuoj laikysi ant rankeliu taip ilgai laukta ir po sirdele ismyluota savo stebukliuka wub.gif wub.gif wub.gif
Laikau kumscius ir plaukus pasileidau,kad tik lengvai ir sklandziai tau pavyktu thumbup.gif Labai lauksim ziniu wub.gif
Atsakyti
Ajei, Saule7, tegu viskas kuo lengviau, švelniau ir gražiau 4u.gif Lauksim naujo bernužėlio thumbup.gif

Man kamštis vis eina, bet be tų pačių paruošiamųjų-nieko. Būtų ne taip karšta, palėktume kur nors, bet dabar teks apsiribot kokiu prekybos centru. Užsidėsiu pampersą ir varysim ratus lotuliukas.gif Nors aš dar po vakar kažkokia nusibaigus... verysad.gif Miegojau gerai, bet jėgų neatsirado...
Atsakyti
laba visoms si karsta ryta.
prabudino maze puse astuoniu, tai daugiau ir nemiegojau, nors dar norejosi. vakar velokai uzmigau. Ir labai tingejau sportuot blush2.gif bet prisiverciau. nes zinau, kad nuo to priklausys visos dienos savijauta. Jei noriu geros nuotaikos ir but energinga, turiu sportuot, kitaip tai slankiosiu , kaip muse rudenine biggrin.gif

beje, apie tuos 3V del skatinimu - nugis, vakar kaip ir buvo, ir galvojau, ale jei rimtai suveiks, tai save keiksiu doh.gif Pasikaitinau pirty, ir sampes taure ikaliau, ir dar diedeli suviliojau savo biggrin.gif . Aciu die, nesuveike biggrin.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 02, 22:38)
Nu jo, visada iš šalies atrodo lengva patart... Nežinau ar sugebėčiau anytai ką pasakyt...

natalija, vat sakai, nezinai ar galetum pasakyt... o tu imk, ir viena karta pasakyk mirksiukas.gif Tik pradzia sunki. cool.gif

QUOTE(Saulė7 @ 2014 08 03, 05:48)
Nu ką, norėjau rašyti kad pas mane nieko nevyksta. Bet šįryt 5val. nubėgo vandenys. Tvarkausi, laukiu reguliarių skausmų ir vyksim į ligoninę 
Kas galite- palaikykite, kad viskas sklandžiai vyktų ir pavyktų

valiooooo, lauksim naujo planetos gyventojo thumbup.gif Lengvai, greitai ir be kanciu , saule 4u.gif Plaukai pas mane trumpi, tai ner kaip issipint kasu biggrin.gif, bet bele palaidi tie plaukai biggrin.gif
lauksim ziniu labai cool.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 03, 09:20)
Man kamštis vis eina, bet be tų pačių paruošiamųjų-nieko. Būtų ne taip karšta, palėktume kur nors, bet dabar teks apsiribot kokiu prekybos centru. Užsidėsiu pampersą ir varysim ratus Nors aš dar po vakar kažkokia nusibaigus...  Miegojau gerai, bet jėgų neatsirado...

tai va, kad ner kaip kazkur vaziuot per tuos karscius, nebent jau mirtinai reikia doh.gif O man taip abidna, negaliu - dar turiu jegu, ir buvau pasiplanavus kelione i auktaitijos nacionalini parka, dar i vilniu, ir ka - suds... kur gali per toki karsti vilktis ? blink.gif o kai karsciai atslugs, tai jau reiks apsikabinus tasiukes sedet arciau namu doh.gif
Atsakyti
Labukas,
Laikom kumščius už Saulę 4u.gif

Laina, pasakyt galima, ir fainai,jei po to palengvėja. Bet jei pasakius paskui nerandi sau vietos, visa krataisi, rankos dreba, negali užmigt, nusiramint, paskui susitikus visą laiką jauti įtampą, negali bendraut... kokka nauda iš pasakymo? Man tik nervai. Tai kol ant galvos juodai nelipa, renkuosi laikiną diskomfortą ir ilgalaikę ramybę. Jei kasdien liptų, tektų elgtis priešingai,ką darysi.

Esu porą kartų šiek tiek pasakius. Poveikį gal ir turėjo,bet man kainavo..

O va savo tėvui negaliu nepasakyt. Pliekiamės. Labai daug nervų ląstelių nyksta. Nuolat.
Ai,tiek to.

Užtat dabar mano nervų ląstelės atsinaujintų,jei turėtų tokią galimybę. Taip gera turėt tuos mažus..man priklausomybė, gydyt reikia, myluoju juos ir vėl slegia mintis,kad paskutinis kartas. Atrodo, turėtume snaigučių,tai....

Gal aš galvoju,kad gyvensiu amžinai ir esu Rokfelerių palikuonė? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 03, 09:58)

Užtat dabar mano nervų ląstelės atsinaujintų,jei turėtų tokią galimybę. Taip gera turėt tuos mažus..man priklausomybė, gydyt reikia, myluoju juos ir vėl slegia mintis,kad paskutinis kartas. Atrodo, turėtume snaigučių,tai....

Gal aš galvoju,kad gyvensiu amžinai ir esu Rokfelerių palikuonė? doh.gif  doh.gif

Oi, kaip suprantu šitą jausmą... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau kad ir kaip vargina tas nėštumas, kai dėlioju daiktelius, vis apsibliaunu dėl to, kad paskutinis kartas ir kad taip ilgai reikėjo laukt ir man jau daug metų ir t.t. Bandau guostis, kad gal anūkų nereikės labai ilgai laukti... Jei ne dukra, tai gal posūnis suskubs. Bet kažin... Norėčiau dar ir sūnelio. Jaučiu, imsiu kapsėt po kokių metų vyrui...gal priminsiu planus įsivaikint. Bet jis tai laukia kada jau šita paaugs, kai galėsim visur kartu keliaut, dviračiais, slidėm, būriuot ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 03, 10:58)
Laina, pasakyt galima, ir fainai,jei po to palengvėja. Bet jei pasakius paskui nerandi sau vietos, visa krataisi, rankos dreba, negali užmigt, nusiramint, paskui susitikus visą laiką jauti įtampą, negali bendraut... kokka nauda iš pasakymo? Man tik nervai. Tai kol ant galvos juodai nelipa, renkuosi laikiną diskomfortą ir ilgalaikę ramybę. Jei kasdien liptų, tektų elgtis priešingai,ką darysi.

Esu porą kartų šiek tiek pasakius. Poveikį gal ir turėjo,bet man kainavo..

O va savo tėvui negaliu nepasakyt. Pliekiamės. Labai daug nervų ląstelių nyksta. Nuolat.
Ai,tiek to.

Gal aš galvoju,kad gyvensiu amžinai ir esu Rokfelerių palikuonė? doh.gif  doh.gif

na, galima viska graziai, motyvuotai ir kontruktyviai paaiskinti, netgi anytai biggrin.gif . Nors , tiesa sakant, visokiu anytu yra irgi doh.gif ...

kitty, o ka zinai, mazum stebuklas ivyks, ir dar bus kokis vienas ar du vaikuciai mirksiukas.gif gi gyvenime visko buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2014 08 03, 04:48)
Labas rytas 4u.gif

Labas rytas, laikom kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 08 03, 12:53)
na, galima viska graziai, motyvuotai ir kontruktyviai paaiskinti, netgi anytai  biggrin.gif . Nors , tiesa sakant, visokiu anytu yra irgi  doh.gif ...

kitty, o ka zinai, mazum stebuklas ivyks, ir dar bus kokis vienas ar du vaikuciai  mirksiukas.gif gi gyvenime visko buna  mirksiukas.gif

Tai aš taip ir aiškinu, nesiardau..bet..reikia ją pažinoti. Vyras irgi nebeturi vilčių. Sensta, degraduoja žmonės, logikos nulis, sakyk viena, kai atsakys... tik išgert norisi. Nemoku papasakot net, reikėtų pabendrauti. Negražu sakyt,bet...kartais jaučiuosi kaip su protiškai neįgaliais.
Kartais tokių bajeriukų pameta... kaimynė Jadzė patarė, ką man daryt,kai krūtinė susiguzavo. Sako, reikia ant guzo dėti vaiko smakriuką,keistas būdas,bet padeda. Vyrqs išsilydė,sako, tai tiesiog ta kryptim dėt,kai maitini doh.gif biggrin.gif o ta suprato, kad smakrj guzą trinti, ir įrodinėja..nu griūk vietoj doh.gif

O šiaip..kam tau to reikia, eik, nusipirk miltukų, parduotuvė čia pat. Nu belieka pakeisti temą, ką jai aiškint...
Atėjo į ligoninę, aš maitinau Erikutį, o jie taip valgo, jau paleidžia,o po 10 min vėl nori, paėmiau, toji kaip užsivedė..neduok, nužįs spenelį. Sakau, o tai kam čia ta mama reikalinga, jei vaikui valgyt neduot? Nu žodžiu. Vienintelis vaistas -atstumas.

Jo, dėl vaikų..išlaikyt irgi reikia... be to, jei jau trisdešimties nepastojau natūr, tai artėjant link keturiasdešimties...o dar po tokio nėštumo, pertempta gimda, du cezariai..man į anamnezę tik įrašė,kad naudoti kontracepcijos priemones, vyrui sakau, reikėjo paklausti,kada galiu pastoti, sako, psichiatrą iškviestų turbūt lotuliukas.gif
Pradėjau dėliotis nėštukiškus daiktus, bandysiu parduot..ir kažkaip..nesinori doh.gif dūūūūūūūra doh.gif

Nusibodo man mano klynas, atsiprašant. Po dukrytės daug kraujavau pirmas dešimt dienų, dabar prisipirkau tų abrisan įklotų, beveik nereikėjo, kraujavo kaip per mmm, ir ne pirmą dieną. Bet..vis dar. Ketvirta savaitė. Vieną dieną tepa,kitą ne, visą laiką reikia būti su įklotais, nusibodo.

Bet man rodos tu, Laina, rašei,kad du mėnesius kraujavai? doh.gif

Natalyt 4u.gif tu turi šansų,gi natūraliai pastojai mirksiukas.gif imsit ir susiorganizuosit pagranduką sūnelį 4u.gif wub.gif
Močiute greit netapsi, manau, taviškei ne iki vaikų turbūt, o nekvaila, saugotis, manau, moka. Teks pačiai dirbt tongue.gif
Papildyta:

Renalta,kaip tu?

Kur Gufetta? g.gif
Atsakyti
niu bet ir karstumelis siandien. +36 pavesy jau rodo pas mumi doh.gif . Sedziu namie, tik retkarciais igriunam tvenkinin. paskui vel namo doh.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 03, 15:54)
..reikia ją pažinoti. Vyras irgi nebeturi vilčių. Sensta, degraduoja žmonės, logikos nulis, sakyk viena, kai atsakys...

. be to, jei jau trisdešimties nepastojau natūr, tai artėjant link keturiasdešimties...o dar po tokio nėštumo, pertempta gimda, du cezariai..man į anamnezę tik įrašė,kad naudoti kontracepcijos priemones, vyrui sakau, reikėjo paklausti,kada galiu pastoti, sako, psichiatrą iškviestų turbūt

Bet man rodos tu, Laina, rašei,kad du mėnesius kraujavai?

lotuliukas.gif super paaiskinai. situacija aiski, uzuojauta tikrai tau biggrin.gif nieka nepadarysi, nuo durnumo vaistu ner , tai negali zmogui ir padet biggrin.gif . Tenka susitaikyt ir prisitaikyt.

niu, matai, as su pirma po stimuliacijos pastojau 35-iu (o iki to laiko, natur niekaip, na, zinoma, pradzioj tipo saugojomes doh.gif ), paskui metai po gimdymo bandem dar viena organizuot - ir spyga. Tei vo, kaip matai, po 40-ies dievulis sugalvojo papokstaut biggrin.gif taip kad, negali zinot, kas ten link senatves ima ir atsirisa biggrin.gif

aha, zinok kazkur apie pora menesiu teko vaiksciot su always. PRadzioj gausiai, paskui tepliojo. nieko, praeis sitas bjaurus reikalas.
Atsakyti
Saubekas kaip baisu toks oras. Kelis kart jau buvau bealpstanti, širdis permušinėja, temperatūra, galvą skauda. Ryt į dienos stacionarą, o ten pas juos tikrai nėra kondiškių...Bandysiu pabėgt, šalia Akropolis, o va jame galima gyvent, išsigelbėjau šiandien. Nu jei ką, eisiu gyvent į garažą.

Nu su tokia anyta, kaip Kitty, tikrai belieka sukąst dantis ir tiesiog kiek įmanoma vengt...užuojauta.

Taip, gal ir pastočiau dar, ypač, jei netepmt gumos, bet mano vyras labai skaičiuojantis ir daugiau vaikų nenori. O be jo tai kažin ar susiorganizuosiu biggrin.gif Dėl anūkų tai taip, saugotis moka ir didelių norų turėt vaikų nedeklaruoja.

Beibė malasi visą diena labai intensyviai. Nežinau, gal reikia sunerimt, turi gi būti koks tai ramybės periodas, o čia varo ištisai... Gal čia po vakar kaklelio išjudinimo, o ir vieną iš trijų V išbandėm. Iš reikalo grynai...ot nusigyvenau doh.gif Šiandien dar ananasą parsivilkom...gal ir mitas, bet gi pamėginti galima smile.gif Kamščio reikalų nebėra, sustojo...

Kažin, kaip Saulė7?

Atsakyti