Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

Mus mano tėvai išleido pasiganyt thumbup.gif dvi valandas pabuvo su vaikais, mes po Senamiestį pasivaikščiojom, kavinukėj pasėdėjom, nu kaip fainai thumbup.gif tik galvą šiandien skauda, skubėjau ruoštis, kad vos nutraukus išeitume, negerai man įtampa, iš karto kala doh.gif galėjom dar ilgiau šiek tiek pabūti, bet kažkaip... neišeina būti toli nuo JŲ wub.gif

Natalija, nu jo, mano patirtis tai... jeigu nesiruošia, skatink tu kaip nori doh.gif ko tik nedariau su pirmąja doh.gif ir oksitocinu neiškrapštė doh.gif tikėkimės, tau taip nebus, lėlytė gražiai elegantiškai susiruoš ir pasirodys rolleyes.gif

Užjaučiu nėštukes dėl karščio 4u.gif man tai gal pas endokrinologą reikia g.gif nu kodėl man nekaršta g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Karsciai pribaigs tikrai..ilgiuos labai kondicionieriaus, vyrui sakiau kad iki kitu metu vasaros reikes butinai nusipirkt nes dabar nezinau na,nesveiki tie karsciai doh.gif
Tikriausiai SAULE7,jau supuoja savo stebukliuka,ziuri ir negali patiketi kad jau laiko rankose,jaucia kaip kvepuoja wub.gif wub.gif tikiuos kad ir ji ir jos maziukas jauciasi gerai 4u.gif
Kitty,saunuoliai tavo teveliai.Reikia ir jums paiilseti nors ir valandele wub.gif O kad ilgies maziuku,tai suprantama juk tiek jie laukti,ismyleti,isnesioti,tiek del ju bijota. Viskas bus gerai,sveikatos ir laimes jusu seimynai thumbup.gif
NatalijaV,tu tikra tiksinti bomba. Mano vyro sese turejo gimdyti gruodzio 2,paskui pakeita ta data i gruodzio 6 .Ir jai vis neprasidedavo jokia veikla.Pagulde i gimdymo namus ir stebejo,tai visi su nerimu laukdavom na kada,kada. Na ir po vienos apziuros,gruodzio 12d. gydytoja pasake kad jau einam i kita auksta.O vyro sesuo sake,kad nieko net nejaute ir labai pasimete.Na ir ka,is tikruju po keletos valandu pradejo vykti veikla ir pagimde mergyte wub.gif Tai vistiek gavosi tipo pernesiojimas, nors sake vandenys buvo ok ir visa kita.
Tai ir tau linkiu kad viskas praeitu sklandziai ir gerai mirksiukas.gif
O man nekalbadieniai blush2.gif Tiesiog nebegaliu atsipalaiduoti,negalvoti ir labai jaudinuosi... tad ziuri filmus ar dar ka veikiu kad mintis nukreipt i kita puse. Pykinti supykina bet labai retai ir trumpam,dazniausiai kai kava geriu pradeda kamuoliukas kilti.O va krutine jau kelinta diena nebe tokia isburkusi doh.gif Jau nerimo pilnos kelnes,bandau guostis gerais HCG rezultatais bet kazkaip jau antra diena nebeveikia tai man.
Laukiu ketvirtadienio su baime. Matyt ramybes nebus ilgai doh.gif Aisku,viska iskesti galima Jezus tik kad eitusi viskas gerai. ax.gif
Siandien pradedu darbuotis. Nedaug, bet sakiau gal mintys kitur nutekes ir laikas greiciau eis. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Vakar 21val. atkeliavo į mūsų šeimą taip ilgai lauktas ir pagaliau sulauktas Stebuklas thumbup.gif
Ūgis 54cm, svoris 3435g. Turėjome problemų del kaklelio neatsidarymo, teko ir skatinamuosius leisti, bet galutiniame variante darė CP. Šiandien nors ir kaip skauda pilvą, bet esu pati laimingiausia naujai "iškepta" mamytė wub.gif
Tik labai tingus Mažylis- kiek duodu krūtį, taip ir pradeda miegoti po kelių patraukimu. Bet gal nuo vakar dar išvargęs rolleyes.gif tikiuosi greitu metu susidraugausime su (.) g.gif
Visoms po 4u.gif šią karštą rugpjūčio dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2014 08 04, 11:57)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Vakar 21val. atkeliavo į mūsų šeimą taip ilgai lauktas ir pagaliau sulauktas Stebuklas thumbup.gif
Ūgis 54cm, svoris 3435g. Turėjome problemų del kaklelio neatsidarymo, teko ir skatinamuosius leisti, bet galutiniame variante darė CP. Šiandien nors ir kaip skauda pilvą, bet esu pati laimingiausia naujai "iškepta" mamytė wub.gif
Tik labai tingus Mažylis- kiek duodu krūtį, taip ir pradeda miegoti po kelių patraukimu. Bet gal nuo vakar dar išvargęs  rolleyes.gif tikiuosi greitu metu  susidraugausime su (.) g.gif
Visoms po  4u.gif šią karštą rugpjūčio dieną mirksiukas.gif

Sveikinimai Saule7 clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif Kaip saunu ir nuostabu skaityti wub.gif Sveikateles jums,ramiu nakteliu ir aisku kad pienelio butu ir maziukas netinginiautu thumbup.gif thumbup.gif Kaip faina wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės,

Saulute, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jei nevalgo iš papuko, patarčiau nusitraukinėti pienuką 4u.gif 4u.gif

šiandien dičkė su seneliais išvažiavo į Palangą vienai dienai, tai mums beveik atostogos:) bet mažiukai jau keičiasi, jau aktyvesni, daugiau poreikių, ant rankų nori būti smile.gif
Broliukas labai prastai miegojo, bet dabar vežimuke abu įmigo. Vyras ryte pjovė žolę, tai aš su abiem dvi valandas kuičiausi, tai vienas ant rankų ar ant papo ar su buteliu, tai kitas, tai abu biggrin.gif sakau, kol vyras namie, dar pabus ramūs, o tada jis išeis į darbą ir vaikiukai atkus biggrin.gif nes pagalvojus, jie dar tokie pilvinukai, jeigu lyginant su dukryte, kokio ji "amžiaus" gimė, tai jiems atitiktų tik rugpjūčio 18 doh.gif smile.gif

Afrodite, viskas labai gerai suprantama ir pažįstama 4u.gif Taip jau mums yra..ir labiau vertinam, ir daugiau iškęst galim dėl tų išsvajotų stebuklėlių, bet tuo pačiu ir mėgautis sunkiau, nes tas nerimas niekad neapleidžia, jis per didelis, dažniausiai nepagrįstas, bet neišvengiamas, deja..Man buvo šiek tiek liūdna, kad išsvajotuoju nėštumu nelabai pasimėgavau. Visą laiką kažkas vyko: iš pradžių kraujavau, buvo gulimas, tada TTH sukvailiojo, tada autoimuninės (mazginė eritema vedė iš proto, vien kol diagnozę nustatė doh.gif ), paskui skausmai prasidėjo, paguldė su gresiančiu, paskui ta suknista cholestazė..Rankų tirpimai, dusinimai, širdies problemos, kraujospūdžio ir t.t. nuo Velykų nebevaikščiojau beveik, be proto blogai jaučiausi, sakau, gyvenime daug ligų turėjus, bet šitas nėštumas viską pramušė..tai tokio malonumo, mėgavimosi nelabai ir teko patirti..Dar kai dvynukai, ir dar po IVF, tai tos rizikos tokios didelės, bijodavo mano atvejo gydytojai.. Palyginus su pirmąja, irgi juk po kelių metų pastangų, begalės IUI ir t.t., bet natūraliai, saugiai, nebuvo jokių fizinių problemų,tai pabijojau iki 12 sav, pavėmiau iki 16 ir tada jau mėgavausi, o dabar kažkaip.. bet vis tiek, juk viskas praeina, ir paskui jau kitoks nerimas atsiranda, jis jau visam gyvenimui smile.gif Viskas praeis, viskas bus gerai, reikia tiesiog išlaukti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 04 rugpjūčio 2014 - 13:21
QUOTE(Saulė7 @ 2014 08 04, 10:57)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Vakar 21val. atkeliavo į mūsų šeimą taip ilgai lauktas ir pagaliau sulauktas Stebuklas thumbup.gif ..............

Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visiskas tinginys ima, nieko veikti nenoriu, o ir negaliu jegu nera, tik slampineju isvieno namo galo i kita doh.gif Savaitele pajuryje visiskai uzliuliavo, ziuriu i chaosa namuose ir viena akimirka ima pyktis kita visiska apatija doh.gif
Dar vyrui atsinaujino bedos su koja tai ir jis antra diena guli nieko daryti negali, gerai, kad mano mama bent darba apeina smile.gif Guodziuosi tuo, kad vakar jau medziagu vaiko patalatynems ir palutems nusipirkau, naktinukus su chalateliu i ligonine, liemenele maitinancioms, mama antklodele ziemai ir merino aviu vilnos nupirko. Zodziu po truputi, bet sarasas jau pilneja, dar ivaistine kuria diena reikes uzsukti nusipirkti likusiu daiktu, o tada pradeti skambimus smile.gif
p.s kelias dienas taip idomiai daige [COLOR=yellow]lyg maksties viduje, gilumoje nemoku paaiskinti tokio jausmo nesu patyrusi anksciau ir jis su kiekviena diena ju intensyvumas daznejo, skausmas buvo ilgesnis doh.gif gal cia jau pasiruosimas, bet kiek anksti, siandien regis jau viskas gerai dar ne karto nebuvo smile.gif o anksciau laiko gimdyti nenoriu, noriu dar panesioti smile.gif
Atsakyti
laba
kilau 5 ryto vel, nes i kauna lekt reikejo su mazaja. Pasportavau, nusimaudziau- pagaudziau kaifa kol vesus oras... o dabar vel pekla doh.gif jau kaip nusibodo tie karsciai
doh.gif
arbuzu prisipirkau, bet viena prapjoviau, tai visai nesaldus sad.gif fe ... nepasiseke sad.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 03, 20:13)
Saubekas kaip baisu toks oras. 

Beibė malasi visą diena labai intensyviai. Nežinau, gal reikia sunerimt, turi gi būti koks tai ramybės periodas, o čia varo ištisai... Gal čia po vakar kaklelio išjudinimo, o ir vieną iš trijų V išbandėm. Iš reikalo grynai...ot nusigyvenau  doh.gif Šiandien dar ananasą parsivilkom...gal ir mitas, bet gi pamėginti galima Kamščio reikalų nebėra, sustojo...

niu, i kaip siandien reikalai ? rolleyes.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 03, 22:54)
Mus mano tėvai išleido pasiganyt thumbup.gif dvi valandas pabuvo su vaikais, mes po Senamiestį pasivaikščiojom, kavinukėj pasėdėjom, nu kaip fainai thumbup.gif tik galvą šiandien skauda, skubėjau ruoštis, kad vos nutraukus išeitume, negerai man įtampa, iš karto kala  galėjom dar ilgiau šiek tiek pabūti, bet kažkaip... neišeina būti toli nuo JŲ

Užjaučiu nėštukes dėl karščio :  man tai gal pas endokrinologą reikia g.gif  nu kodėl man nekaršta g.gif

fain, kai yra kas isleidzia. gera yra smegenine pravedint biggrin.gif

aha, tau tikrai gerai, kai kaifuoji nuo tokio oro smile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 04, 09:05)
Tiesiog nebegaliu atsipalaiduoti,negalvoti ir labai jaudinuosi... tad ziuri filmus ar dar ka veikiu kad mintis nukreipt i kita puse. Pykinti supykina bet labai retai ir trumpam,dazniausiai kai kava geriu pradeda kamuoliukas kilti.O va krutine jau kelinta diena nebe tokia isburkusi doh.gif Jau nerimo pilnos kelnes,bandau guostis gerais HCG rezultatais bet kazkaip jau antra diena nebeveikia tai man.
Laukiu ketvirtadienio su baime. Matyt ramybes nebus ilgai doh.gif Aisku,viska iskesti galima Jezus tik kad eitusi viskas gerai.
Siandien pradedu darbuotis. Nedaug, bet sakiau gal mintys kitur nutekes ir laikas greiciau eis. 

suprantama, kad labai jaudinies. bet labai linkiu kuo greiciau atrast ramybe 4u.gif

QUOTE(Saulė7 @ 2014 08 04, 11:57)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Vakar 21val. atkeliavo į mūsų šeimą taip ilgai lauktas ir pagaliau sulauktas Stebuklas
Ūgis 54cm, svoris 3435g. Turėjome problemų del kaklelio neatsidarymo, teko ir skatinamuosius leisti, bet galutiniame variante darė CP. Šiandien nors ir kaip skauda pilvą, bet esu pati laimingiausia naujai "iškepta" mamytė
Tik labai tingus Mažylis- kiek duodu krūtį, taip ir pradeda miegoti po kelių patraukimu. Bet gal nuo vakar dar išvargęs  rolleyes.gif tikiuosi greitu metu  susidraugausime su (.)

sveikinimai wub.gif dabar sveikatos ir ramybes 4u.gif
kaip tas cp ? a labai baisu buvo ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 08 04, 14:53)
aha, tau tikrai gerai, kai kaifuoji nuo tokio oro smile.gif

gerai,bet bloga pagalvot, kad jis tuoj baigsis kokiems 9 mėnesiams doh.gif Visą žiemą pernai pradrebėjau, prisirengus kaip nesveika, vos pajudėjau su keliais megztinais,galvojau,kad dėl nėštumo, bet žiūriu, nepraeina.. Nežinau, gal Ingbri juoksis iš manęs, bet aš įtariu,kad čia hormoninis reikalas, nes pirmąjį IVF dariausi 2012 ir būtent tais metais pradėjau šalti ir pamėgau šilumą. seniau nekęsdavau, mirdavau per karščius, kaip ir dauguma jūsų, nepaeidavau,keikdavausi.. o dabar ..per karšta nėra, užtat amžinai per šalta.. o kai maitint reikės, išsirenginėti.. jaučiu, teks da figa šildyti, kiek kainuos doh.gif verysad.gif Lietuvoj gyvenant žymiai patogesnis tavo variantas, nes tada pakentėti reikia tik maximum mėnesį, o ne 11 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 04, 15:05)
gerai,bet bloga pagalvot, kad jis tuoj baigsis kokiems 9 mėnesiams doh.gif  Visą žiemą pernai pradrebėjau, prisirengus kaip nesveika, vos pajudėjau su keliais megztinais,galvojau,kad dėl nėštumo, bet žiūriu, nepraeina.. Nežinau, gal Ingbri juoksis iš manęs, bet aš įtariu,kad čia hormoninis reikalas, nes pirmąjį IVF dariausi 2012 ir būtent tais metais pradėjau šalti ir pamėgau šilumą. seniau nekęsdavau, mirdavau per karščius, kaip ir dauguma jūsų, nepaeidavau,keikdavausi.. o dabar ..per karšta nėra, užtat amžinai per šalta.. o kai maitint reikės, išsirenginėti.. jaučiu, teks da figa šildyti, kiek kainuos    Lietuvoj gyvenant žymiai patogesnis tavo variantas, nes tada pakentėti reikia tik maximum mėnesį, o ne 11

na, juoktis nera ko, nes is tiesu gali but hormoninis reikalas. Man pvz, atvirksciai - iki pirmo nestumo patikdavo siluma ir net karstis. O va, kai pastojau, ir aisku, lygiai taip pat nescia buvau vasara , - po to taip ir liko ta 'neapykanta' karstam orui.
kita vertus, ziema siluma as irgi megstu - man kambaryje turi but 24 minimum silumos, tik kur miegu - 18 gali laikytis.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 04, 14:16)

Afrodite, viskas labai gerai suprantama ir pažįstama 4u.gif  Taip jau mums yra..ir labiau vertinam, ir daugiau iškęst galim dėl tų išsvajotų stebuklėlių, bet tuo pačiu ir mėgautis sunkiau, nes tas nerimas niekad neapleidžia, jis per didelis, dažniausiai nepagrįstas, bet neišvengiamas, deja..Man buvo šiek tiek liūdna, kad išsvajotuoju nėštumu nelabai pasimėgavau. Visą laiką kažkas vyko: iš pradžių kraujavau, buvo gulimas, tada TTH sukvailiojo, tada autoimuninės (mazginė eritema vedė iš proto, vien kol diagnozę nustatė doh.gif ), paskui skausmai prasidėjo, paguldė su gresiančiu, paskui ta suknista cholestazė..Rankų tirpimai, dusinimai, širdies problemos, kraujospūdžio ir t.t.  nuo Velykų nebevaikščiojau beveik, be proto blogai jaučiausi, sakau, gyvenime daug ligų turėjus, bet šitas nėštumas viską pramušė..tai tokio malonumo, mėgavimosi nelabai ir teko patirti..Dar kai dvynukai, ir dar po IVF, tai tos rizikos tokios didelės, bijodavo mano atvejo gydytojai.. Palyginus su pirmąja, irgi juk po kelių metų pastangų, begalės IUI ir t.t., bet natūraliai, saugiai, nebuvo  jokių fizinių problemų,tai pabijojau iki 12 sav, pavėmiau iki 16 ir tada jau mėgavausi,  o dabar kažkaip.. bet vis tiek, juk viskas praeina, ir paskui jau kitoks nerimas atsiranda, jis jau visam gyvenimui smile.gif  Viskas praeis, viskas bus gerai, reikia tiesiog išlaukti 4u.gif  4u.gif

Skaitau ir pati pagavau save galvojant ar man pavyks pasidziaugti nestumu.Tikiuos kad pavyks ax.gif jau geriau visa tai iskenteti ir praeiti ir paskui supuoti priglaudus prie krutines maziukus.
Duok dieve,viskas bus gerai mums visoms. 4u.gif
O del karscio,as esu pastovi saltmire-man salta ir salta.Bet sia vasara jau kitaip. Manau kad gal ir nestumas veikia. Pamenu stovejom su vyri gal 5 ar 6 dienoj po isodinimo metro ir nuo manes prakaitas lasa,as skundziuos kaip karsta.Tai jau jis ziurejo nustebes. O dabar man kiekviena diena kaip virciau pragaro vrtuveje ir karsta ir be proto tvanku...nespeju nusiprausti prakaita ir vel slapia.
Bet as dar dzaiugiuos kad dabar tai,pradzioje nes speju jau kai yra nestuke.gif pilvukas nemazas zymiai sunkiau.Taigi jums mergaites po dideliiii baliona 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saule7, sveikinimai, valio smile.gif Linkiu kuo greičiau atsigauti ir mažiukui drąsiau kabintis mamai į (.)(.) thumbup.gif

Afrodite69, laikykis, nukreipk mintis kur nors, pasimelsk, knygą paskaityk, kažką daryk, kad neužsisuktum tame nerimo rate 4u.gif Ta pradžia tokia trapi, vien baimės, labai suprantu, nors mano atvejis gerokai palengvintas.

KittyKitty, eina sau, kokie tėvai šaunuoliai. Mano tai nepasilikdavo. Tiesa, man nepavyko nusitraukinėt pieno, o ir dukra nėėmė buteliuko nei už ką, tai nebuvo kaip ir palikt. O dabar tai jau abi močiutės senutės, nebus kas mums pasaugos. Apie vyresnėlės pagalbą tai aš kažkaip net nesvajoju, nežinau ar patikėčiau... O kartais net valandėlės užtenka, kad smegenys į vietą atsistatytų. O kaip bus, kai vyras grįš dirbt? Niekas neateis tau pagelbėt?

Renalta, tie diegimai nieko baisaus. T.y., skaudėt gali žiaurai, bet tai nieko blogo. Nežinau, vienoms būna, kitoms ne. Man atrodo, tai kažkaip susiję su vaikučio judėsiais, kažką toje vietoje užspaudžia, atrodo, kad peilį į gerą vietą suvaro... Man padeda ant kamuolio pasėdėt, pašokuot...

O aš vis dar du viename, mergaitė spyruokliuoja kaip pašėlus, sąrėmiai yra, bet neskausmingi, o ji labai reaguoja, supanikuoja. Šiandien įrašinėjo tonus, tai eina ir eina tie sąrėmiai, o ji per kiekvieną kraustosi iš proto. Kamštis vis pajuda, kartais ir užmaudžia lyg per mm, bet viskas nerimtai dar atrodo... Ryt vėl paskraidins blink.gif , žiūrėsim...

Dėl karščio ir šalčio, tai pas mane irgi mintis apie hormonus. Visą gyvenimą šalta, bet po stimuliacijų prasidėjo kažkoks degimas, karščio bangos. O kai pastojau, tai visai šakės. Tiesa, perkaist sugebėdavau ir seniau, nuo vaikystės, bet kažkaip nejučia.

Praleidau Akropolyje kelias valandas ir tiesiog ėmiau griūt iš nuovargio. Nemiegota naktis, prasėdėjau prie praviro lango, skaičiau knygą planšetėje ir kovojau su kažkokiais įkyriais mašalais. Turbūt kokį šimtą nudobiau. Paryčiais atvėso, bet man prasidėjo vidurių sukimas, taip ir likau niemiegojus... Per daug to ananaso lotuliukas.gif Na, bandysiu dabar gal nusnaust apsikabinus ventiliatorių, nes vis užmaudžia, jei tektų gimdyt - jėgų neturėčiau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 08 04, 15:17)
na, juoktis nera ko, nes is tiesu gali but hormoninis reikalas. Man pvz, atvirksciai - iki pirmo nestumo patikdavo siluma ir net karstis. O va, kai pastojau, ir aisku, lygiai taip pat nescia buvau vasara , - po to taip ir liko ta 'neapykanta' karstam orui.
kita vertus, ziema siluma as irgi megstu - man kambaryje turi but 24 minimum silumos, tik kur miegu - 18 gali laikytis.

Matot,kaip..ne man vienai tokie pokyčiai, pasirodo g.gif
Oho, 24 bigsmile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 04, 15:21)
Skaitau ir pati pagavau save galvojant ar man pavyks pasidziaugti nestumu.Tikiuos kad pavyks ax.gif  jau geriau visa tai iskenteti ir praeiti ir paskui supuoti priglaudus prie krutines maziukus.
Duok dieve,viskas bus gerai mums visoms. 4u.gif
O del karscio,as esu pastovi saltmire-man salta ir salta.Bet sia vasara jau kitaip. Manau kad gal ir nestumas veikia. Pamenu stovejom su vyri gal 5 ar 6 dienoj po isodinimo metro ir nuo manes prakaitas lasa,as skundziuos kaip karsta.Tai jau jis ziurejo nustebes. O dabar man kiekviena diena kaip virciau pragaro vrtuveje ir karsta ir be proto tvanku...nespeju nusiprausti prakaita ir vel slapia.
Bet as dar dzaiugiuos kad dabar tai,pradzioje nes speju jau kai yra nestuke.gif pilvukas nemazas zymiai sunkiau.Taigi jums mergaites po dideliiii baliona 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taip, tau labai geras laikas, patį geriausią mėnesį gimdysi,mano asmenine nuomone thumbup.gif

Natalyt, eik miegoti 4u.gif kol gali (santykinai, aišku)
Ne, nebus man pagalbos, būsiu viena.
Būtent dėl buteliuko ir gali tėvai pasilikti, su Emilija irgi negalėjo,nes jai reikėjo paaaapo, mirtinai ir tik smile.gif o dabar kol kas paprasta, matysim,kaip bus toliau.
Atsakyti