Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 04, 16:47)
Matot,kaip..ne man vienai tokie pokyčiai, pasirodo g.gif
Oho, 24 bigsmile.gif

aha, bet tokia temperatura ziema turi but biggrin.gif . vasara su tokia temperatura - jau man karstoka doh.gif Ir supaisysi cia tas bobas, ane ? biggrin.gif

na, jei buteliuko neima vaikiuks, tada jau beduska beda, palikt sunkiai gaunasi unsure.gif geriausia, kai vaikai universalai buna biggrin.gif - ir papa ciunkia, ir is buteliuko moka biggrin.gif Nu, bet ale neuzsisakysi tokio, ne pageidavimu koncertas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 08 04, 16:54)
aha, bet tokia temperatura ziema turi but biggrin.gif . vasara su tokia temperatura - jau man karstoka  doh.gif Ir supaisysi cia tas bobas, ane ? biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jop,butu gerai jei vaikutis ir papuka zystu ir buteliuko neatsisakytu thumbup.gif Bet kaip teisingai issakei mintis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O,as siandien pirma diena darbuojuosi.Na kazkaip sunkokai sekasi doh.gif Gerai,kad pati sau seimininke esu, bet sunkiai kol kas ieinu i ritma. blush2.gif
Bet tuo paciu saunu,darbuojies ir mintys nueina i sona,nebe taip puola thumbup.gif thumbup.gif
Pas endokrinologa nepapuoliau doh.gif Kita savaite bandysiu registruotis. ax.gif O man kaip specialiai TTH atsakymas parejo,pasirod velnias pakilo jau 2.57 verysad.gif doh.gif tikiuos kad neisaus man kokio persileidimo ar sutrikimo vystymosi. Alia tiksliai cia Kitty parase,ramybes kol kas tikrai nera lotuliukas.gif
ziuresit krepsini?
Natalija,tikrai pamiegok ir kiek imanoma paiilsek.Niekada nezinai kada prasides,man tai staigia viska prasidejo bet ilgai truko doh.gif O tau linkiu kad staigiai prasidetu ir greit baigtus bei laimingai wub.gif O kai tokie karsciai tai visai sunku,as tikiuos kad gimdyklose yra kondicionieriai unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif didziausi sveikinimai Cygnus ir Saulei wub.gif bei naujai prisijungusiosioms 4u.gif

Kitty, tu mano heroje bigsmile.gif

as pask savaite darbe, jau nebegaliu kaip tingiu doh.gif dar su soc. apsauga prikolai, liepos 30 d. gaunu email, kad mano prasymas eiti i dekretines menesiu veliau (rugpj 19 vietoj liepos 19) nepriimtas del doku trukumo blink.gif ir tai man pranesa emailu liepos 30, kai as jau 12 dienu kaip tureciau but namie pasak ju, o dirbu blink.gif nu patyliu...

del sveciu, tai ligoninej mums patare nepranest apie gimima ax.gif tai kol nepranesi gi ir nezino, kad reik lekt lankyt biggrin.gif tai kai vakar pasakiau MB, kad vat taip reiks ir daryt, tai vos neapsiraudojo blink.gif nes cia Italijoj tai durdomas, visiems - giminems (artimiems ir tolimiems), draugams ir pazistamiems reik butinai aplankyt ir paciupinet ir t.t. blink.gif nu man taip miela prisimint tuos laikus, kai pas mus menesi lelius buvo nelankomas, as taip noreciau to doh.gif

QUOTE(Saulė7 @ 2014 07 29, 22:04)
Net gydytoja zagtelejo, nes jos praktikoje dar nebuvo atvejo, jog leliukas taip vėlai sugalvotų pakeisti poziciją ir apsiversti.

pas mus akusere per kursus pasakojo, kad vieno gimdymo metu saremiu stadijoj eme ir apsiverte... tai va, maniskis jau seniai galvyte zemyn, bet vis tiek neramu, nes jau taip nerealiai duodas pilve, kad nesitiki, kad jis ten rimtai nesivarto g.gif kazkaip neitiketina, kai kitos skundzias, kad vaiko judesiu nejaucia, maniskis istisai kalatojas doh.gif

nu va ir snd laikas lekt, visai nebespeju nei paskaityt, nei parasyt doh.gif
Atsakyti
Pamiegojau visą valandą. Ir net langą išsivaliau biggrin.gif Tai visi maudimai dingo doh.gif

Gimdykloj kondiškės nėra, kiek žinau. Šiandien teoriškai turėjau ten likt, pietus pavalgyt, pasibūt, bet jos pamatė mano žvilgsnį ir paleido. Labai jau ten karšta... Atėjau su nešiojamu šaltkrepšiu, ledukais ir šlapiom skepetaitėm. Labai bijau nualpt kur nors.

Įsijungėm krepšinį, bet mane erzina, atrodo, kad telikas papildomai šildo namus lotuliukas.gif
Šiandien turi ateit meistras dėl kondicionieriaus wub.gif

Afrodite69, o tai naglai eit pas gydytoja nenori? Jei tyrimai blogi, beldies ir šauki. Nu, į kišenę duodi. Ilgai laukt iki kitos savaitės. O gal Stambulas ką patarti gali? 4u.gif

KittyKitty, ojei, nu stiprybės tau. Aišku, vienaip ar kitaip susitvarkysi, nėr kur dingt, bet įtariu, kad su šių vaikučių auginimų tau svorio augimas nėra pavojingas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 04, 18:58)
O kai tokie karsciai tai visai sunku,as tikiuos kad gimdyklose yra kondicionieriai

deja deja, ten kaip tik palaikoma kuo aukstesne temperatura, kad gimdamas vaikutis nepatirtu streso (gi islenda is 36.6 laipsniu ). taigi, gimdyklose palaikome artima bent jau 30 laipsniu temperatura doh.gif ... na, tiek to, gimdykloj iskentesi, ne tas rupes... bet va, palatose jei bus, kaip pirty, tada tai tikrai nekas doh.gif

QUOTE(Gufetta @ 2014 08 04, 19:05)
as pask savaite darbe, jau nebegaliu kaip tingiu  : dar su soc. apsauga prikolai, liepos 30 d. gaunu email, kad mano prasymas eiti i dekretines menesiu veliau (rugpj 19 vietoj liepos 19) nepriimtas del doku trukumo  ir tai man pranesa emailu liepos 30, kai as jau 12 dienu kaip tureciau but namie pasak ju, o dirbu  : nu patyliu...

del sveciu, tai ligoninej mums patare nepranest apie gimima  ax.gif tai kol nepranesi gi ir nezino, kad reik lekt lankyt  biggrin.gif tai kai vakar pasakiau MB, kad vat taip reiks ir daryt, tai vos neapsiraudojo nes cia Italijoj tai durdomas, visiems - giminems (artimiems ir tolimiems), draugams ir pazistamiems reik butinai aplankyt ir paciupinet ir t.t.  nu man taip miela prisimint tuos laikus, kai pas mus menesi lelius buvo nelankomas, as taip noreciau to 

nu jo, vadinas dirbi savo noru biggrin.gif ot nesamone doh.gif

ziu, o negali ivest savo griezta ranka - grieztos lietuviskos tvarkos TB giminaiciams? unsure.gif kad menesi ne kojos nekeltu. Jezau, isproteciau, jei po gimdymo , dar ligoninej pradetu eit sniurais gimines ir artimieji doh.gif nes ir savijauta buna baisi, ir atrodai gi, zmogus baisiai, ir vaikuciui ramybes, ir mamai reikia. Be to, ir visokias bacilas nesa doh.gif Na, tikrai, menesi tai minimum neturi but lankoma gimdyve, isskyrus tik pacius pacius artimiausius.

QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 04, 19:22)
Pamiegojau visą valandą. Ir net langą išsivaliau biggrin.gif Tai visi maudimai dingo

nu vo, nuvylei.... o as jau tikejaus geru ziniu is tavy cool.gif
Atsakyti

Gufetta, na neprireiks Interpolo, atsiradai, tavo laimei cool.gif biggrin.gif bet dar vienai gresia: kur MIKA? help.gif

Natalija 4u.gif 4u.gif
O kaip tavo vaikės reikalai su boyfriendu?
Atsakyti

Gufetta, sveika, sugrįžus smile.gif

Aha, Mika dingo. Cygnus irgi nepasipasakoja, kaip sekasi. Mums gi įdooooomu smile.gif

Kitty, ai, nu tipo draugauja. Aš jau nebesigilinu. Friends with benefits, sakyčiau biggrin.gif Bet tūsinasi ji ne su juo, su kita kompanija, jam tūsai neįdomu. Žinok, beveik nematau aš jos. Tai sode buvo, tai išlekia visai dienai į Lampėdžius, o naktimis - klubai ir plotai. Telefonu pabendraujam... Kaifuoja nuo karščio, jai gi Reino sindromas, tai dabar gyvena žmogus pagaliau...Nors jau irgi pasiprašo ventiliatoriaus, šiandien paryčiais pasiėmė, sakė, kad neįmanoma miegot buvo. Klausimo:"Gal tau, mama, kuo padėt?"- nesulaukiu. Nusikirpo savo ilgiausius plaukus, taip gaila, negaliu... Sudžiūvus visiškai, nepavalgo normaliai per tuos lakstymus... Nu ką...jaunystė.

Aš labai tikiuosi, kad privačiose palatose kondiškė yra.

Vyras braido stogu. pasirodo, nėra taip paprasta tą kondicionierių įtaisyt. Reikia nuolydžio į kanalizaciją...Galvojom statyt miegamajame, bet aš kažkaip dabar labiau linkus į svetainę, nes dienos metu tai nebūnam miegamajame, o gyvent reikia ir dieną. Galiausiai, per piką galima ir svetainėje pamiegot. O va valgyt gamint, žaist ir t.t. mums su pupa bus daug smagiau. Nebėgsim gi į Akropolį kitą vasarą... Bet neaišku kaip bus su visom ventiliacjos šachtom. Į stogą gręžt kaimynai garantuotai neleis...
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 04, 21:25)
Gufetta, sveika, sugrįžus smile.gif

Aha, Mika dingo. Cygnus irgi nepasipasakoja, kaip sekasi. Mums gi įdooooomu smile.gif

Kitty, ai, nu tipo draugauja. Aš jau nebesigilinu. Friends with benefits, sakyčiau biggrin.gif Bet tūsinasi ji ne su juo, su kita kompanija, jam tūsai neįdomu. Žinok, beveik nematau aš jos. Tai sode buvo, tai išlekia visai dienai į Lampėdžius, o naktimis - klubai ir plotai. Telefonu pabendraujam... Kaifuoja nuo karščio, jai gi Reino sindromas, tai dabar gyvena žmogus pagaliau...Nors jau irgi pasiprašo ventiliatoriaus, šiandien paryčiais pasiėmė, sakė, kad neįmanoma miegot buvo. Klausimo:"Gal tau, mama, kuo padėt?"- nesulaukiu. Nusikirpo savo ilgiausius plaukus, taip gaila, negaliu... Sudžiūvus visiškai, nepavalgo normaliai per tuos lakstymus... Nu ką...jaunystė.

Aš labai tikiuosi, kad privačiose palatose kondiškė yra.

Vyras braido stogu. pasirodo, nėra taip paprasta tą kondicionierių įtaisyt. Reikia nuolydžio į kanalizaciją...Galvojom statyt miegamajame, bet aš kažkaip dabar labiau linkus į svetainę, nes dienos metu tai nebūnam miegamajame, o gyvent reikia ir dieną. Galiausiai, per piką galima ir svetainėje pamiegot. O va valgyt gamint, žaist ir t.t. mums su pupa bus daug smagiau. Nebėgsim gi į Akropolį kitą vasarą... Bet neaišku kaip bus su visom ventiliacjos šachtom. Į stogą gręžt kaimynai garantuotai neleis...

Oi,sunku isivaizduoju su paaugliais doh.gif As tik mokykloje su jais susiduriu ir privaciai destydama,tai visokiu buna,bet sutariame gerai dabar su privatukais. ax.gif Stiprybes tau,kantrybes-tikekimes viskas praeis ir bus geriausiau dukra. As kai buvau paaugle tai buvau "velnio nesta ir pamesta"-paciai siap geda prisiminti blush2.gif Bet per savo kvailumai igyjau patirti.
Mes irgi mastom apie kondicionieriu,Tik mes norim pirkt dvifunkcini.Taciau irgi vyras issinagrinejo kad sunkoka su tuo imontavimu.Tai daviau laiko iki kitos vasaros isspresti sia bedele.
O del endokrinologes,tai ka ten nueis kai man i Vilniu is Siauliu lekt reikia. doh.gif O vyras tik vairuoja,as ne ir dabar bijau pajudet kai galva tokia svaigstanti.
Be to kaip supratau jos nera sia savaite darbe,o einu as privaciai pas ja i Antakalnio poliklinika.Ji nemazai mergaiciu is SM nevaisingumo skyrelio yra padejusi pastojant ir nesiojant nestuke.gif Parasiau jai laiska,tai vis lekiu ziuret ar nera atsakymo biggrin.gif
ramios nakteles ir ypac musu be penkiu minuciu mamytems wub.gif
Atsakyti
Paaugliai - sunki tauta. Kažkada dirbau mokykloje, tai susitvarkiau. O su sava nesugebu. Ji gudri lapė, sako, taigi vistiek aš žinau, kad mamukas mane myli.

Užkniso juodai tas laukimas. Naktį vėl užėjo sąrėmiai, jau skausmingi ir vėl ryte praėjo. Kamštis jau su šviežiu krauju, taip apsidžiaugiau. Bet tai ką, ryte nulis veiklos. Išviriau vištienos, atidariau spintelę su prieskoniais, žiūriu prie kandžių gaudyklės pilna kandžių... Pasiutau, davai ieškot kur jie veisiasi. Tai kai užsivedžiau, primėčiau pusę kibiro prieskonių, sėklų visokių, arbatžolių - perėjau visas spinteles virtuvėje, pakeičiau gaudykles, viską peržiūrėjau. Tai, jaučiu, šiandien vėl mane paskraidins ir paleis namo su palinkėjimu kantrybės... blink.gif Reikės likusius langus išsiplaut. doh.gif Laina12, atvarysiu pas tave ant arkliuko pajodinėt lotuliukas.gif Vyro ir kamuolio, matyt, neužtenka bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
oi sunki naktis buvo, visai negaliu miegoti, regis nieko neskauda, bet nepatogu ir negaliu miegoti, o dar tas lakstymas i WC kas 2 val. doh.gif Vyrui koja visai negereja, maniau siandien vaziuosime shopintis ir i baseina nuves verysad.gif deja dabar teks paciai vairuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 05, 09:03)
Paaugliai - sunki tauta. Kažkada dirbau mokykloje, tai susitvarkiau. O su sava nesugebu. Ji gudri lapė, sako, taigi vistiek aš žinau, kad mamukas mane myli.

Užkniso juodai tas laukimas. Naktį vėl užėjo sąrėmiai, jau skausmingi ir vėl ryte praėjo. Kamštis jau su šviežiu krauju, taip apsidžiaugiau. Bet tai ką, ryte nulis veiklos. Išviriau vištienos, atidariau spintelę su prieskoniais, žiūriu prie kandžių gaudyklės pilna kandžių... Pasiutau, davai ieškot kur jie veisiasi. Tai kai užsivedžiau, primėčiau pusę kibiro prieskonių, sėklų visokių, arbatžolių - perėjau visas spinteles virtuvėje, pakeičiau gaudykles, viską peržiūrėjau. Tai, jaučiu, šiandien vėl mane paskraidins ir paleis namo su palinkėjimu kantrybės...  blink.gif Reikės likusius langus išsiplaut.  doh.gif Laina12, atvarysiu pas tave ant arkliuko pajodinėt  lotuliukas.gif Vyro ir kamuolio, matyt, neužtenka  bigsmile.gif

pas mane langai atdari, jei ką smile.gif Galiu dar ir spintas atidaryt. Man atrodo, kad šiandien mergina jau susiruoš. Laukiam smile.gif
Atsakyti