QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 04, 18:58)
O kai tokie karsciai tai visai sunku,as tikiuos kad gimdyklose yra kondicionieriai
deja deja, ten kaip tik palaikoma kuo aukstesne temperatura, kad gimdamas vaikutis nepatirtu streso (gi islenda is 36.6 laipsniu ). taigi, gimdyklose palaikome artima bent jau 30 laipsniu temperatura

... na, tiek to, gimdykloj iskentesi, ne tas rupes... bet va, palatose jei bus, kaip pirty, tada tai tikrai nekas
QUOTE(Gufetta @ 2014 08 04, 19:05)
as pask savaite darbe, jau nebegaliu kaip tingiu : dar su soc. apsauga prikolai, liepos 30 d. gaunu email, kad mano prasymas eiti i dekretines menesiu veliau (rugpj 19 vietoj liepos 19) nepriimtas del doku trukumo ir tai man pranesa emailu liepos 30, kai as jau 12 dienu kaip tureciau but namie pasak ju, o dirbu : nu patyliu...
del sveciu, tai ligoninej mums patare nepranest apie gimima

tai kol nepranesi gi ir nezino, kad reik lekt lankyt

tai kai vakar pasakiau MB, kad vat taip reiks ir daryt, tai vos neapsiraudojo nes cia Italijoj tai durdomas, visiems - giminems (artimiems ir tolimiems), draugams ir pazistamiems reik butinai aplankyt ir paciupinet ir t.t. nu man taip miela prisimint tuos laikus, kai pas mus menesi lelius buvo nelankomas, as taip noreciau to
nu jo, vadinas dirbi savo noru

ot nesamone
ziu, o negali ivest savo griezta ranka - grieztos lietuviskos tvarkos TB giminaiciams?

kad menesi ne kojos nekeltu. Jezau, isproteciau, jei po gimdymo , dar ligoninej pradetu eit sniurais gimines ir artimieji

nes ir savijauta buna baisi, ir atrodai gi, zmogus baisiai, ir vaikuciui ramybes, ir mamai reikia. Be to, ir visokias bacilas nesa

Na, tikrai, menesi tai minimum neturi but lankoma gimdyve, isskyrus tik pacius pacius artimiausius.
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 04, 19:22)
Pamiegojau visą valandą. Ir net langą išsivaliau

Tai visi maudimai dingo
nu vo, nuvylei.... o as jau tikejaus geru ziniu is tavy