Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

blyn, siandien durna diena. su maze apsipykom... isejau i kiema, isgirdau kaip prie upelio kazkas butelius dauzo - o ten pora vaikinuku is gretimo kaimo. nu ka, padrausminau, ir norejau nufotkyt, kad suzinot kas tokie. ale spejo pabegt. tai po visa apylinke su masina bandziau gaudyt (jie su dviraciais). Nepavyko sad.gif . nu bet kokie rupuzes. patys gi atvaziuoja maudytis...

pries tai , dar ko sekiau ir laukiau ant suolo (jis grandinem prikabintas ant stulpu, ir truputi papuves), atleke maze, uzsilipo, pasokinejo...ir ka, aisku, suolas triokst... as keberiokst aukstielininka... nu bet atrodo nieko ... sakiau, mazei, jei brolis sugalvos siandien ateit, - tai busi tu kalta biggrin.gif

dabar tia juokinga, nu pirmai buvau pikta kaip velnias biggrin.gif
Atsakyti
Natalija, labai sveikinu 4u.gif uzjauciu del tetos unsure.gif

Del rekimo nejuokinkit, jos visko mate. Mums per kursus sake jau niekuo nenustebinsit su tuo rekimu, buna, kad ir vyrus isvaro. Ir gimdykloj pareiskia apie skyrybas smile.gif Bet akusere sako vyrams, nebijokit, nieks dar neissiskyre po gimdymo biggrin.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 06, 10:20)
Išduosiu paslaptį: aš čia dar savaitę taip aktyviai reikšiuos, paskui turbūt duosiu ramybę smile.gif  vyras į darbą išeis biggrin.gif dabar tai gudri, pamiegojusi
su dičke ypač...vėl vakare ašaros ir pokalbiai, a, net nepasakosiu...

niekur tu neiseisi, apsisukus vel ''namo'' grisi 4u.gif Lauksim rolleyes.gif

del dickes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 06, 13:27)
Sveikos, mamukai. Aha, turiu jau savo grožybę Elenytę. Negaliu atsižiūrėt.Dėja, verkiu ir iš begalinės laimės ir iš liūdesio. Iškeliavo mano tetutė... Vieni ateina, kiti išeina..

O gimdymas įvyko žaibiškai, tikrai nesitikėjau. Nuvažiavom 16 val, o 19:30 gimė mažylė. Buvo streso, nes monitorius rodė tachikardiją, nuleidus vandenis pamatė, kad žali. Tada svarstė CP ar bandom. Nutarė bandyt, bet reikėjo viską paskubint, tai gavau oksitocino ir dar gydytoja su akušere iš eilës plėtė kaklelį rankom (tada jau aš rėkiau, kad mane nušautu...siAubas,kaip gėda dabar). Viskas gerai suveikė, neonatologai nerado prie ko prikibt, tai gavau lelytę ant krūtinės, kaip ir svajojau, nors jau buvo pėrspėję, kad negausiu. Pranašavo didelę, o turim coliukę 3300 ir 47 cm smile.gif Tikra lėlė. Gimdėm nesitarę ir pataikėm su tobula komanda, niekad nepamiršiu šios gydytojos ir akušerės, kurios man dovanojo tokią patirtį...ir nenušovė biggrin.gif

Sveikinu Natalija su dukrytes gimimu, kaip smagu, kad viskas taip greit, ir abi sveikos ir laimingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 06, 13:27)
Sveikos, mamukai. Aha, turiu jau savo grožybę Elenytę. Negaliu atsižiūrėt.Dėja, verkiu ir iš begalinės laimės ir iš liūdesio. Iškeliavo mano tetutė... Vieni ateina, kiti išeina..

O gimdymas įvyko žaibiškai, tikrai nesitikėjau. Nuvažiavom 16 val, o 19:30 gimė mažylė. Buvo streso, nes monitorius rodė tachikardiją, nuleidus vandenis pamatė, kad žali. Tada svarstė CP ar bandom. Nutarė bandyt, bet reikėjo viską paskubint, tai gavau oksitocino ir dar gydytoja su akušere iš eilës plėtė kaklelį rankom (tada jau aš rėkiau, kad mane nušautu...siAubas,kaip gėda dabar). Viskas gerai suveikė, neonatologai nerado prie ko prikibt, tai gavau lelytę ant krūtinės, kaip ir svajojau, nors jau buvo pėrspėję, kad negausiu. Pranašavo didelę, o turim coliukę 3300 ir 47 cm smile.gif Tikra lėlė. Gimdėm nesitarę ir pataikėm su tobula komanda, niekad nepamiršiu šios gydytojos ir akušerės, kurios man dovanojo tokią patirtį...ir nenušovė biggrin.gif

Natalija wub.gif Nu kaip džiaugiuosi už tave smile.gif labai labai. Sveikinimai Elenytei atvykus į šį pasaulį.
Kaip suprantu, vakar? Pabūriau biškį dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 06, 12:27)

Nataliukai nuoširdžiausiai sveikinu jus wub.gif wub.gif wub.gif nerealus jausmas turėt rankose savo mažytę... wub.gif o mūsų mažylių svoriai panašūs - maniškė 3290 tik ūgis 52 cm rolleyes.gif o dėl rėkimo patikėk - kiek aš rėkiau doh.gif ir į čiužinį kandau, ir šaukiau kad neištversiu - visko buvo smile.gif bet teisingai mano prosenelė sakydavo - gimdymas sunki liga, bet greit pasimiršta ax.gif dar ligoninėj jaučiu esat?
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2014 08 06, 12:49)
smagu, kad sekas gerai  wub.gif ner problemu su maitinimu?

Na kol kas tfu tfu tfu viskas gerai su maitinimu - abžora mano mažytė, apsikabina papuką su rankom ir tik pabandyk ištraukt nelaiku biggrin.gif

Na dabar Laina jau berods tavo eilė? bigsmile.gif lauksiu žinių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2014 08 06, 16:23)
Na dabar Laina jau berods tavo eilė?  bigsmile.gif lauksiu žinių  rolleyes.gif

itariu, kad taip fear.gif
Atsakyti
Afrodite,atsakiau tau i e-mail smile.gif
Atsakyti
OOO sveikinimai Natalijai ir welcome Elenytei, gaila labai del tetos 4u.gif

QUOTE(dkny_777 @ 2014 08 06, 11:18)
smile.gif Kas esate susidurusios su ketonais slapime- ar 1,5 mmol/l yra jau kazkas del ko reiktu susirupinti? Perskaiciau, kad ju is viso neturetu buti, o tyrimu lapelyje parasyta prie normu, kad "nera".

siaip ketonai slapime atsiranda jei nedaug geri, man irgi taip buvo, tai dabar stengiuos daugiau gert ir nebeatsiranda (nors ir tipo gestacinis diabetas man pripaisytas) taip kad gerk daugiau vandenuko mirksiukas.gif

QUOTE(laina12 @ 2014 08 06, 16:30)
itariu, kad taip fear.gif

vai vai vai tai dabar taves laukiam bigsmile.gif

as tai geriau jauciuosi, kai pati vairuoju, nes kazkaip zinau, kada stabdau, kada gazuoju, visokias duobes atsargiau pravaziuoju, man kai kiti vairuoja tai stresas schmoll.gif o iki vairo dar vietos belekiek pilvuzui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 08 06, 18:09)
Afrodite,atsakiau tau i e-mail  smile.gif

Dekui labai uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif O as darbuojuosi,tuoj ateis paskutinis mano mokinys ir tada bandysiu nueiti iki mamos nes mano brolis su seima is Norvegijos atvyko.Pabus tik siandien ir vel isvaziuoja.Noriu dukterecia labai pamatyti,nes maciau pries gerus dvejus metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2014 08 06, 17:23)
Na dabar Laina jau berods tavo eilė?  bigsmile.gif lauksiu žinių  rolleyes.gif

Itariu mano eile blush2.gif tik mazai reiskiuosi tai ir pasimeciau is eiles biggrin.gif
siandien buvau TA, placenta jau labai subrendusi, terminas pagal echo 8 d, as jau tikejausi ir supakuos mane ta 8 d., o gyd liepe dar pirmadieni pas ja ateiti, aisku jei nepagimdysiu doh.gif jau taip nebenoreciau pas ja eiti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 08 06, 20:04)
Itariu mano eile  blush2.gif tik mazai reiskiuosi tai ir pasimeciau is eiles  biggrin.gif
siandien buvau TA, placenta jau labai subrendusi, terminas pagal echo 8 d, as jau tikejausi ir supakuos mane ta 8 d., o gyd liepe dar pirmadieni pas ja ateiti, aisku jei nepagimdysiu  doh.gif jau taip nebenoreciau pas ja eiti  unsure.gif

aciu die, dar ne mano eile biggrin.gif su mielu noru uzleidziu mirksiukas.gif
na, dar iki pirmadienio yra laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 06, 12:27)

Vau, didziausi sveikinimai bigsmile.gif kokia greita mergele, tiesiog issiverze i si pasauli thumbup.gif del tetules labai uzjauciu,bet toks jau tas gyvenimo desnis console.gif
o kur gimdei?jauciu minejai, bet as gal praziopsojau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dkny_777 @ 2014 08 06, 11:18)
Sveikos, mamytes smile.gif Kas esate susidurusios su ketonais slapime- ar 1,5 mmol/l yra jau kazkas del ko reiktu susirupinti? Perskaiciau, kad ju is viso neturetu buti, o tyrimu lapelyje parasyta prie normu, kad "nera". Mums 27ta savaite eina ir siandien gavau toki rezultata. Galvoju, taip turbut negalejo parodyti, del to kad ryte nevalgiau (nes kartu dariausi gliukozes toleravimo megini)? Pas gydytoja tik kita savaite, tai galvoju, gal reiktu prasytis anksciau?

Man irgi buvo rade ketonu regis buvo 1 g.gif tai tik pasiteiravo kiek vandens geriu, as tikrai mazai geriu tai jo trukumui ir nurase doh.gif kita sav vel kartosiu tyrimus, zadu pasistengti gerti daug vandens bent kelias dienas, bus matyti ka parodys g.gif GTT tyrima man dare, viskas normos ribose,bet jauciu diabetas gali atsirasti ir velesniame nestuke.gif laikotarpyje g.gif
o tu GTT dareisi?
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2014 08 06, 19:04)
Itariu mano eile  blush2.gif tik mazai reiskiuosi tai ir pasimeciau is eiles  biggrin.gif
siandien buvau TA, placenta jau labai subrendusi, terminas pagal echo 8 d, as jau tikejausi ir supakuos mane ta 8 d., o gyd liepe dar pirmadieni pas ja ateiti, aisku jei nepagimdysiu  doh.gif jau taip nebenoreciau pas ja eiti  unsure.gif

Manau Laina nepriestaraus ir tikrai nesivers anksciau taves gimdyti lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir mano diena siandien nenormali, mazius tiek streso ivare, nuo pat ryto vos vos juda, jau norejau i ligonine vaziuoti, bet dabar vis sukruta, gal cia del karsciu g.gif
Atsakyti