QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 06, 12:27)
Sveikos, mamukai. Aha, turiu jau savo grožybę Elenytę. Negaliu atsižiūrėt.Dėja, verkiu ir iš begalinės laimės ir iš liūdesio. Iškeliavo mano tetutė... Vieni ateina, kiti išeina..
O gimdymas įvyko žaibiškai, tikrai nesitikėjau. Nuvažiavom 16 val, o 19:30 gimė mažylė. Buvo streso, nes monitorius rodė tachikardiją, nuleidus vandenis pamatė, kad žali. Tada svarstė CP ar bandom. Nutarė bandyt, bet reikėjo viską paskubint, tai gavau oksitocino ir dar gydytoja su akušere iš eilës plėtė kaklelį rankom (tada jau aš rėkiau, kad mane nušautu...siAubas,kaip gėda dabar). Viskas gerai suveikė, neonatologai nerado prie ko prikibt, tai gavau lelytę ant krūtinės, kaip ir svajojau, nors jau buvo pėrspėję, kad negausiu. Pranašavo didelę, o turim coliukę 3300 ir 47 cm

Tikra lėlė. Gimdėm nesitarę ir pataikėm su tobula komanda, niekad nepamiršiu šios gydytojos ir akušerės, kurios man dovanojo tokią patirtį...ir nenušovė
Vau, didziausi sveikinimai

kokia greita mergele, tiesiog issiverze i si pasauli

del tetules labai uzjauciu,bet toks jau tas gyvenimo desnis
o kur gimdei?jauciu minejai, bet as gal praziopsojau
Papildyta:
QUOTE(dkny_777 @ 2014 08 06, 11:18)
Sveikos, mamytes

Kas esate susidurusios su ketonais slapime- ar 1,5 mmol/l yra jau kazkas del ko reiktu susirupinti? Perskaiciau, kad ju is viso neturetu buti, o tyrimu lapelyje parasyta prie normu, kad "nera". Mums 27ta savaite eina ir siandien gavau toki rezultata. Galvoju, taip turbut negalejo parodyti, del to kad ryte nevalgiau (nes kartu dariausi gliukozes toleravimo megini)? Pas gydytoja tik kita savaite, tai galvoju, gal reiktu prasytis anksciau?
Man irgi buvo rade ketonu regis buvo 1

tai tik pasiteiravo kiek vandens geriu, as tikrai mazai geriu tai jo trukumui ir nurase

kita sav vel kartosiu tyrimus, zadu pasistengti gerti daug vandens bent kelias dienas, bus matyti ka parodys

GTT tyrima man dare, viskas normos ribose,bet jauciu diabetas gali atsirasti ir velesniame

laikotarpyje
o tu GTT dareisi?
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2014 08 06, 19:04)
Itariu mano eile

tik mazai reiskiuosi tai ir pasimeciau is eiles
siandien buvau TA, placenta jau labai subrendusi, terminas pagal echo 8 d, as jau tikejausi ir supakuos mane ta 8 d., o gyd liepe dar pirmadieni pas ja ateiti, aisku jei nepagimdysiu

jau taip nebenoreciau pas ja eiti
Manau Laina nepriestaraus ir tikrai nesivers anksciau taves gimdyti
Papildyta:
Ir mano diena siandien nenormali, mazius tiek streso ivare, nuo pat ryto vos vos juda, jau norejau i ligonine vaziuoti, bet dabar vis sukruta, gal cia del karsciu