Sveikos,
Jautruole
QUOTE(Gufetta @ 2014 08 05, 17:20)
Išduosiu paslaptį: aš čia dar savaitę taip aktyviai reikšiuos, paskui turbūt duosiu ramybę

vyras į darbą išeis

dabar tai gudri, pamiegojusi

O per laisvadienius jis iš viso išvažiuos su kolektyvu į kelionę (įmonės gimtadienis, kasmet važiuoja), tai man bus linksmieji kalneliai. Jis buvo nusprendęs nevažiuoti,bet įkalbėjau - žinau, kad jam fainai,privargo čia per tą mėnesį, be to, nu gi nekainuoja, nesąmonė nevažiuoti. tai va, bus man išbandymas. Mama padės kažkiek, aišku..
O mes vakar sugalvojom imprezą - visi 5 važiavom pasivaikščioti į Santaką, kavinukėj pasėdėjom. aišku, nusitraukiau pieną i tada GREITAI GREITAI, tai išvažiavom po 45 min

, leliai ramūs buvo, tik kavinėj mergytė valgyt užsinorėjo, pamaitinau iš buteliuko su žindymo skraiste, o broliuką didžioji sesė mašinoj pamaitino. Tik aš vis tiek įtampą jaučiau, nu visgi kažkaip sunku su tais trim kol kas

su dičke ypač...vėl vakare ašaros ir pokalbiai, a, net nepasakosiu...
Mažiukė šiąnakt labai blogai miegojo, verkė kažko, privalgė kaip monstriukas, gal pilvelį skaudėjo..O ryte dičkę į dienos stovyklą vežėm, tai reikėjo anksčiau atsikelti, skubam, tai kaip tyčia, abu mažiai vienu metu atsikėlė, tik perrengiau- vėl pervarė mažius, pimpaliuko reikalai...

sesė nė karto pro šoną nepersysinus, nu su juo...
Iš viso, kai Laina rašė, kad turi du rūbelius.. Nežinau,ką daryčiau, abu perrengiu kelis kartus per dieną, apsisysinę, atpylę amžinai

teko man dar prisipirkti (iš MM dėvėtus pirkau), nes tokių mažų tiek neturėjau...
Geros dienelės visoms