labutis visoms,
truputi vesiau nuo ryto, net nuotaika geresne.aisku, prognozes zada vistiek, iki +29, na,bet ne +35 ... Vakar beklausydama oru tai 'susiparinau', nes karstumelis baigsis tik pirmadieni ar antradieni (vakar kazkokia sudirgus buvau

), na, bet nieko nepadarysi
QUOTE(Renalta @ 2014 08 06, 22:42)
Ir mano diena siandien nenormali, mazius tiek streso ivare, nuo pat ryto vos vos juda, jau norejau i ligonine vaziuoti, bet dabar vis sukruta, gal cia del karsciu
ir man buna taip kartais, kad nejuda ilga laika

pradedi nervuotis, (ypac kai paskaiciau apie toki nutikima lryte ), bet paskui vel sukruta ir apsiraminu. Svarbiausia, visaip ten pradedi ta pilvuza kibinti - jokio atsako

Tai jus pasakykit, ku jis ten tas vaikis daro? miega?

paskui jau teikiasi persiverst ant kito sono, tada lengviau atsikvepiu
QUOTE(Ingbri @ 2014 08 06, 23:09)
Mano leliukas irgi prie ramesniu, buvau ir as supanikavus, kad per mazai juda, nuvaziavom i KMUK, padare visus tyrimus, ir viskas gerai buvo. Gyd, irgi minejo karscius. O kaip tu nakti, jauti, kad judetu, pvz kai atsikeli i touleta? As tai l.l. retai, toks vaizdas, kad uzmiegu ir atsikeliu, o leliukas tokioj padeti, kaip ir pries uzmiegant Ir keliasi tik apie 8-9 val.
manasis nakti irgi miega

. Vakare, apie 22-23 dar malasi , pilvas guzais eina, paskui ramybe iki ryto (arba nejauciu miegodama), ir ryte dar teikiasi atsibust, tik po visu mano sportu ir maudyniu
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 07, 00:34)
Renalta, mes Krikscioniskuose.Beje, privatipalata su kondiske..
Dar nemiegojau nuo gimdymo...
Vyras susirgo, labai vemia. tai namie. Pieno dar nera, panike miega tik ciulpdama vargsa speni arba ant rankuciu. Zinduko duot nenoriu, kol neuzsikure. Zinda beveik be pertrauku ir nervuojasi kad tuscia. As irgi nervinuos, nessu pirmaja lengvai uzsikurepienas, o dabar tyla. Ir bijau del vyro.
Sedet negaliu.
Sunkoka, bijau kad bevaiksciodama nenuluzciau. Bet mes gi pacios to ir norejom ane?
oho, kaip tu prabangiai

o krikscioniski - tai cia gal mazylis?
vargsiuke, kad vyrelis negali pagelbet (ir susirk tokiu atsakingu momentu

)
labai linkiu, kad pienas uzsikurtu. beje, dabar dar gi priespienis turetu begt, tai ten upeliu ir nebuna
QUOTE(Renalta @ 2014 08 07, 09:31)
Labas rytas,
oi as prastai miegu tai jeigu jis krebzda tai jauciu, o jis ankstyvas pas mane kartais 5,30 val prabunda judesiuku serija pavaro ir vel miegoti ,kaip pada per diena vos vienas kitas judeselis, o vakare vel daugiau, tik paskutiniu metu isvis tie judesiai kaip kokio eziuko knisimasis lapuose , imu nerimauti gal visgi pas gyd. reiketu pasirodyti, nes i TA esiu tik kita trec.
na, gal taviskis is ramesniu

man taip su dukryte buvo, kad beveik nejausdavau judesiu.
QUOTE(Wiliux @ 2014 08 07, 10:39)
Aš po Kiskiaus Mums terminas antradienį (12d.). Antradienį buvau TA. Mažė nusileidusi, o aš deja deja, gimdymui visai nesiruošiu. Kaklelis vis dar ilgas, kietas, beveik uždaras ir dar kažkoks ne per vidurį, jokia veikla neprasidėjusi. Esam labai arti cezario. Tai kažkaip labai prasta nuotaika buvo: nei pastot galiu natūraliai nei pagimdyti. Bet šiandien jau atrodo, kad susitaikiau, svarbiausia gi, kad mažei viskas būtų gerai...
NatalijaV labai sveikinu su mažylės atėjimu į pasaulį. Liūdna dėl tetos, bet kaip ir buvo sakyta - tokia natūrali gyvenimo tėkmė...
Mano mažoji irgi per karščius aprimusi. Šnd turbūt dar tik porą kartų švelniai jutau, na bet vakare tai duoda garo, atsigriebia už visą dieną. O svarbiausia tik pajuda ir man į wc prireikia, tai taip ir lakstau kas 5 min.kol neužmiegu...
oi, su mielu noru uzleisiu irgi

vadinas, as trecia eileje

gal dar kas nori ?

as tai nusiteikus iki 21 d isvaiksciot (tik kazin kaip gausis

, kaip sakiau sau, viena diena tiesiai nuo treniruoklio leksiu i klinikas turbut

)