Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

QUOTE(Neverk @ mama,2014 08 08, 10:28)
Nu ech, jokios intrigos biggrin.gif Aš jau skaitau skaitau kaip detektyvą kokį, laukiu laukiu - ir dar palauksiu. Bet paleisti viduriai (šiaip suaktyvėjęs žarnynas) yra pabaigos pradžios požymis. Laukiam smile.gif

ai, zinok, cia is strioko man turbut taip buvo cool.gif jau kai pagalvojau, kad siandien reiks gal vaziuot, tai ... (dabar lyg ramuma, tik mazius te bushavoja pilve - itariu,ir jam buvo strioko biggrin.gif )
ui, dar palauksiu... va, williux ir kiskius tegu pirma pasigimdo ax.gif
Atsakyti
Nelįsk, nelįsk Laina12 be eilės smile.gif. Dar yra Tau laiko smile.gif. Man šianakt naktį apačioje irgi pamaudeno ir miegojau blogiau, bet į sąrėmius visai nepanašu.
Ačiū Kitty, paguodei mane. Turėtų leisti priglausti vaiką prie krūtinės dar operacijos metu, bet trumpam, maks 10 min. O paskui tik po gerų dviejų valandų ir tai su sąlyga, kad viskas gerai. Dėl maitinimo pergyvenu. Buvau sąlyginai rami nėsčioji, bet pagedau į pabaigą...
NatalijaV kaip Jums sekasi? Kaip pienukas? Kaip vyro sveikata? Sveikatos Jums visiems 4u.gif
Afrodite69 su gera TA, gal kiek mažiau nerimo bus su judesiais. Aišku jei daug judantis vaikiukas bus.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As vis uzeinu ir galvoju,na kuri mergaite isvyks i susitikima su savo nerealiu stebukleliu biggrin.gif
Oh,kiek daug mergaiciu jau iseis is cia lotuliukas.gif su kuo reikes kalbeti doh.gif labai tikiuos kad prades vel pildytis nestukiu sioje temuteje wub.gif
Laina 12,viskas bus gerai mirksiukas.gif Gal tikrai loznaja trivoga biggrin.gif
Wiliux,man dare CP, bet man su narkoze. Nezinau,as tikrai labai gerai jauciausi, mane nors ir laike reanimacijoje as taip verziausi pamatyti dukryte,tik aisku niekas neleido. Bet siaip jauciausi tikrai gerai.Ir dabar numatomas CP tai is tikruju net nebepergyvenu.Svarbiausia kad leliukui butu viskas gerai,o kaip gimdysi na juk nera to skirtumo didelio.Vistiek tu MAMA. wub.gif
Bent jau mano manymu,kad mamytes pergyvena artejant gimdymui normalu.Juk didziulis ivykis ir del visko neramu. ax.gif Oh,man dar toli tai,o jums linkiu greito ir sklandaus gimdymo mirksiukas.gif
Laina12,as zinok pas vietini cia giniu papuoliau,pas kuri ir norejau. Siaip man atrodo labiau ji zino Klaipedietes ir Mazeikietes. Nezinau,man jis labai patiko o ir sako kad turi lengva ranka.
O Danieliui skambinsiu siandien ir ziuresiu ka jis man sakys mirksiukas.gif
Siandien jauciuos durnokai,kaip girta.Tuoj ateis mokinuke,padirbesiu ir jauciu vel i lova ir bandysiu miegoti. blush2.gif ot tingine likusi esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 08 08, 11:34)
va, williux ir kiskius tegu pirma pasigimdo  ax.gif

siryt ir man vidurius paleido biggrin.gif ir nugara paskaudejo koki pusvalandi, bet daugiau nieko, dabar kaip niekur nieko nebutu buve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 08 08, 10:36)
Nelįsk, nelįsk Laina12 be eilės . Dar yra Tau laiko . Man šianakt naktį apačioje irgi pamaudeno ir miegojau blogiau, bet į sąrėmius visai nepanašu.
Ačiū Kitty, paguodei mane. Turėtų leisti priglausti vaiką prie krūtinės dar operacijos metu, bet trumpam, maks 10 min. O paskui tik po gerų dviejų valandų ir tai su sąlyga, kad viskas gerai. Dėl maitinimo pergyvenu. Buvau sąlyginai rami nėsčioji, bet pagedau į pabaigą...

ui ne ne, nelendu, nenoriu but pirma lotuliukas.gif
as tai matai, nezinau, kas tas yr paruosiamieji, todel taip spejau - nes sutraukia lyg gimda ir skaudena kaip per mmm, ne baisiai, bet issibudini is sapno...ir kazkaip sugalvojau, kad reik laika nuimt - tai mazdaug kas 10-12 min buvo. tai taip ir nusprendziau kad saremiauju biggrin.gif

zinok, ir as atsiputus iki sios savaites buvau, net negalvojau apie finisa... o dabar jau fear.gif blush2.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 08, 11:38)
Wiliux,man dare CP, bet man su narkoze.

Bent jau mano manymu,kad mamytes pergyvena artejant gimdymui normalu.Juk didziulis ivykis ir del visko neramu.  Oh,man dar toli tai,o jums linkiu greito ir sklandaus

Laina12,as zinok pas vietini cia giniu papuoliau,pas kuri ir norejau. Siaip man atrodo labiau ji zino Klaipedietes ir Mazeikietes. Nezinau,man jis labai patiko o ir sako kad turi lengva ranka.
Siandien jauciuos durnokai,kaip girta.Tuoj ateis mokinuke,padirbesiu ir jauciu vel i lova ir bandysiu miegoti.  ot tingine likusi esu

o kodel dare pilna narkoze ? unsure.gif
tas toli - zinok labai greit ateina doh.gif nespeji suziuret, o jau pilvas kaip arbuzas, ir jau tases reik krautis cool.gif

a,aisku, prisiminiau, tu gi ne is kauno...

zinau ta jausma - amzinas pachmielas (mane pora menesiu kankino, tik aciu die, nevemiau ne karto, bet vaiksciojau gerokai 'girta' biggrin.gif)

QUOTE(kiskius @ 2014 08 08, 11:51)
siryt ir man vidurius paleido ir nugara paskaudejo koki pusvalandi, bet daugiau nieko, dabar kaip niekur nieko nebutu buve

ai, ir tu dar palauk, va - nuo antradienio ir karsciai baigsis. As tai dar noriu iki akuseres pirmadieni klinikose palekt, pasitarsiu kur, ka ir kaip daryt (pirmadieni ta fainoji dirbs), nes siaip ar taip vesiu dukryte pas odos gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 08 08, 12:19)

o kodel dare pilna narkoze ?  unsure.gif
tas toli - zinok labai greit ateina  doh.gif nespeji suziuret, o jau pilvas kaip arbuzas, ir jau tases reik krautis  cool.gif

a,aisku, prisiminiau, tu gi ne is kauno...

zinau ta jausma - amzinas pachmielas (mane pora menesiu kankino, tik aciu die, nevemiau ne karto, bet vaiksciojau gerokai 'girta' biggrin.gif)

As siandien totaliai girta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Keturiom sliausiu iki lovos kai mokine isleisiu mirksiukas.gif
Man dare todel kad apacioj stuburas isdylo nuo svorio,plius dvi neurologines ligos. ax.gif
Na,mamuk laikyks fronta dar kelias dieneles ir tada jau pirmyn thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Afrodite, labai smagu dėl tavęs 4u.gif

Wiliux, su tuo padėjimu ant krūtinės per operaciją... būni uždengta, tau ant krūtinės toks stovas, uždengiantis vaizdą, rankos su kateteriais.. prineša vaikiuką, pabučiuoji veiduką ir viskas..
O paskui, jei viskas ok, gal ir greitai duoda, nežinau. Aš vieną gavau po dvieji parų, kitą -po keturių, vyresnėlę sekančią parą davė, nes irgi inkubatoriuje gulėjo, per skatinimą žalių vandenų užsirijus. Kažkaip nesisekė mums su pradžia, bet ką darysi.

Vaikiukų pilvukai labai neramūs, tai vieno, tai kito...naktį mažylis tiek skundės....
O vakare vyro sesers šeima ateina. Užknis -eisiu maitint į miegamąjį, užsidarysiu ir tegul žinosi cool.gif

Atsakyti
[quote=KittyKitty,2014 08 08, 15:44]
Sveikutės,

Wiliux, su tuo padėjimu ant krūtinės per operaciją... būni uždengta, tau ant krūtinės toks stovas, uždengiantis vaizdą, rankos su kateteriais.. prineša vaikiuką, pabučiuoji veiduką ir viskas..
O paskui, jei viskas ok, gal ir greitai duoda, nežinau.

Neliūdink manęs, renkuosi tikėti, kad pabus su manim bent kelias minutes ant krūtinės smile.gif. Tik sakė reikia perspėti, kad to norėsiu. O atnešti maitinti turėtų kai pradėsiu jausti kojas. Nors suprantu, kad gali būti taip kaip Tu sakai.

Būtų pilna narkozė visai operacijos nebijočiau. Dabar pačios operacijos labiausiai bijau dėl vietinės nejautros ir to dalyvavimo. Na bet su pilna nejautra tikrai negalėtų būti jokių kalbų apie vaiką ant krūtinės.

Gražaus visoms artėjančio savaitgalio!!!
Atsakyti

mergaites pasakykit prasau kur ryt galima pasidaryti hcg KAUNE
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 08, 13:15)
As siandien totaliai girta ; Keturiom sliausiu iki lovos kai mokine isleisiu
Man dare todel kad apacioj stuburas isdylo nuo svorio,plius dvi neurologines ligos.
Na,mamuk laikyks fronta dar kelias dieneles ir tada jau pirmyn

na, linkiu, kad kuo trumpiau tau testusi tas 'pachmielnas' laikotarpis. bais bjauru buna schmoll.gif
aha, laikausi. ir maza kalbinu, kad neskubetu. ner ko list lauk, kai tokie orai. schmoll.gif o ir mamka dar nori paskutinem laisvom dienelem pasidziaugt. Nuo 12 dienos atsidaro darzelis, tai sakau, mazum nors kelias dienas turesiu visiska ramybe rolleyes.gif nu, viltis durniu motina, aisku cool.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 08, 15:44)

Vaikiukų pilvukai labai neramūs, tai vieno, tai kito...naktį mažylis tiek skundės....

O vakare vyro sesers šeima ateina. Užknis -eisiu maitint į miegamąjį, užsidarysiu ir tegul žinosi

va, sitas mane labai stabdo nuo cp. Bet kita vertus, nesuprantu, gi jei spinaline, tai kodel negalima to vaikiuko ant krutines paturet ? blink.gif taigi atjungtas tik nuo puses buni. unsure.gif

vargsiukai mazuliai 4u.gif o duodi kokiu vaistuku nuo pilvuko putimo?

ir uzuojauta del sveciu. ot be sopracio zmones doh.gif

QUOTE(Wiliux @ 2014 08 08, 16:22)
Būtų pilna narkozė visai operacijos nebijočiau. Dabar pačios operacijos labiausiai bijau dėl vietinės nejautros ir to dalyvavimo. Na bet su pilna nejautra tikrai negalėtų būti jokių kalbų apie vaiką ant krūtinės.

nebijok tos spinalines mirksiukas.gif as du kart turejau. aisku, man biski kitur pjove, ne pilva, bet man tai nieko baisaus. ir kiek zinau ,neleidzia keltis kazkiek laiko. Bet as jau po keliu valandu, kai kojas jaust pradejau - ejau i wc (nu negi basono prasysiu doh.gif ). Gavau velniu, atseit galva skaudes , nieko ten man neskaudejo. Ir valgyt is karto pasiprasiau lotuliukas.gif Zodziu, siurpinau personala lotuliukas.gif

QUOTE(ana-marija @ 2014 08 08, 16:37)
mergaites pasakykit prasau kur ryt galima pasidaryti hcg KAUNE

via medica - sukileliu prospekte
Sukilėlių prospektas 88A, Kaunas 49335
(8-37) 387979
Atsakyti

Aciu Laina bet as jiem jau skambinau ir sake ryt nedirba o man butinai ryt reik pasydaryt ,gal dar kur galima
Atsakyti
QUOTE(ana-marija @ 2014 08 08, 17:05)
Aciu Laina bet as jiem jau skambinau ir sake ryt nedirba o man butinai ryt reik pasydaryt  ,gal dar kur galima

oi, tada net nezinau. bandyk per google isivest hcg tyrimai kaune, gal ka dar 'ismes', kas sestad dirba. tiek, kad turbut atsakymo ta pacia diena tai nepasakys unsure.gif

pvz, zinau, kad klinika 'motina ir vaikas', irgi siuncia kazkur (jie sestadieniais lyg ir dirba), tai atsakyma min po dienos ar dvieju duoda doh.gif
Atsakyti