QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 08, 13:15)
As siandien totaliai girta ; Keturiom sliausiu iki lovos kai mokine isleisiu
Man dare todel kad apacioj stuburas isdylo nuo svorio,plius dvi neurologines ligos.
Na,mamuk laikyks fronta dar kelias dieneles ir tada jau pirmyn
na, linkiu, kad kuo trumpiau tau testusi tas 'pachmielnas' laikotarpis. bais bjauru buna
aha, laikausi. ir maza kalbinu, kad neskubetu. ner ko list lauk, kai tokie orai.

o ir mamka dar nori paskutinem laisvom dienelem pasidziaugt. Nuo 12 dienos atsidaro darzelis, tai sakau, mazum nors kelias dienas turesiu visiska ramybe

nu, viltis durniu motina, aisku
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 08, 15:44)
Wiliux, su tuo padėjimu ant krūtinės per operaciją... būni uždengta, tau ant krūtinės toks stovas, uždengiantis vaizdą, rankos su kateteriais.. prineša vaikiuką, pabučiuoji veiduką ir viskas..
Vaikiukų pilvukai labai neramūs, tai vieno, tai kito...naktį mažylis tiek skundės....
O vakare vyro sesers šeima ateina. Užknis -eisiu maitint į miegamąjį, užsidarysiu ir tegul žinosi
va, sitas mane labai stabdo nuo cp. Bet kita vertus, nesuprantu, gi jei spinaline, tai kodel negalima to vaikiuko ant krutines paturet ?

taigi atjungtas tik nuo puses buni.
vargsiukai mazuliai

o duodi kokiu vaistuku nuo pilvuko putimo?
ir uzuojauta del sveciu. ot be sopracio zmones
QUOTE(Wiliux @ 2014 08 08, 16:22)
Būtų pilna narkozė visai operacijos nebijočiau. Dabar pačios operacijos labiausiai bijau dėl vietinės nejautros ir to dalyvavimo. Na bet su pilna nejautra tikrai negalėtų būti jokių kalbų apie vaiką ant krūtinės.
nebijok tos spinalines

as du kart turejau. aisku, man biski kitur pjove, ne pilva, bet man tai nieko baisaus. ir kiek zinau ,neleidzia keltis kazkiek laiko. Bet as jau po keliu valandu, kai kojas jaust pradejau - ejau i wc (nu negi basono prasysiu

). Gavau velniu, atseit galva skaudes , nieko ten man neskaudejo. Ir valgyt is karto pasiprasiau

Zodziu, siurpinau personala
QUOTE(ana-marija @ 2014 08 08, 16:37)
mergaites pasakykit prasau kur ryt galima pasidaryti hcg KAUNE
via medica - sukileliu prospekte
Sukilėlių prospektas 88A, Kaunas 49335
(8-37) 387979