Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 15, 12:32)
Sveikutes mergytes 4u.gif  4u.gif
Atleiskit,kad vakar nebeparasiau kaip TA. Turejau sveciu,uzsisukiau ir nebeparasiau...

Svarbiausia ,kad viskas liuks 4u.gif Augink pilvinuka ir dziaukis nestumu wub.gif
Papildyta:

Mamukai ,o kaip Injuoz su dukryte laikos ?
Gal jau namie , ar ka praleidau atostogaudama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 08 14, 20:47)
Labu. Rugpjūčio 13 d. 1:40 gimė mūsų mažoji  wub.gif Vakare pradėjau jausti maudimą papilvėje, po valandos nubėgo vandenys. Iš karto išvažiavom į gimdymo namus. Gimdos kaklelis vis tiek nebuvo pasiruošęs ir dėl visų rizikų sutarėm daryti cezarį (atvažiavo mūsų gydytoja). Trumpai Lainai apie cezarį: Pats cezaris nebaisus. Truko gal 40 min.  Po pirmų 10 užgimė vaikutis, apžiūrėjo gydytojas ir gavau ant krūtinės. Pabuvo gal 5-7 min. Tuo metu mane toliau tvarkė, o taip trumpai buvo, nes vaikų gydytojas turėjo labai daug gimdyvių. Naktį praleidau intensyvios priežiūros palatoje, o 6-7 h atnešė vaikelį. Atsigavimas matyt priklauso nuo organizmo. Aš sunkiai atsigaunu, reikia nuskausminamųjų. Už tai mažoji jaučiasi puikiai. Gimė 56 cm, 3,95 kg. Esame labai laimingi  wub.gif

Laba diena,
Kokios smagios naujienos thumbup.gif didziausi sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
Aciu merginos uz padrasinancius zodzius ir as negaliu patiketi, kad mano mazius anksciau laiko gims doh.gif bet jau kaip bus skirta taip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 08 15, 13:30)
  Mamukai ,o kaip Injuoz su dukryte laikos ?
  Gal jau namie , ar ka praleidau atostogaudama  :

nezinom mes verysad.gif nebeprisijungia prie sm, ir kitty rase, kad istrynus nuotraukas is albumelio unsure.gif

QUOTE(Renalta @ 2014 08 15, 14:23)
Aciu merginos uz padrasinancius zodzius ir as negaliu patiketi, kad mano mazius anksciau laiko gims  bet jau kaip bus skirta taip bus

na, kaip sakoma, stenkis kuo ilgiau islaikyt pilve, bet jei ir susiruos anksciau, tai jau ne beda rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip is kiskiaus, nieks neturi ziniu ? unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,
naktimis vis jauciu idomius skausmus, nepatogumus jauciu organizmas jau mane ruosia gimdymui, o ryte tai isviso prabudau nuo skausmo kaip per mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 08 16, 14:29)
Laba diena,
naktimis vis jauciu idomius skausmus, nepatogumus jauciu organizmas jau mane ruosia gimdymui, o ryte tai isviso prabudau nuo skausmo kaip per mmm  doh.gif

laikykis 4u.gif na, liko ne tiek jau daug iki finiso, tai normalu, kad organizmas ruosiasi mirksiukas.gif bet gal dar greit nieks ir nevyks mirksiukas.gif Buna, kitoms paruosiamukai ir menesi ar daugiau pries gimdyma pradeda kamuot, ir siaip visokie pojuciai. Bet aisku, negali zinot zmogus, kas , kada ir kaip bus. Zodziu , ramybes ir sveikatele tau 4u.gif
Atsakyti
Kiskiui viskas gerai. Aciu Laina,kad rupiniesi. Vis dar esam GN,kompa tingim veztis,nes tikimes jau greit paleis, o per tel irgi nepatogu. 08 13 14.23 val po CP gime musu grazuole sesyte 3,485 kg ir 51 cm. Apie gimdyma placiau parasysiu kai grysim namo, bet CP tikrai ner ko bijot. Norejau CP,gavau ji ir dziaugiuosi. Viskas vyko 40 min,blaivaus proto nei sekundei nepraradau. Sunkiausia buvo pirma naktis, kaip ir po pirmo labai greit atsigavau, o šiandien tai jau tik vos pilva tempia
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 08 16, 17:04)
Kiskiui viskas gerai. Aciu Laina,kad rupiniesi. Vis dar esam GN,kompa tingim veztis,nes tikimes jau greit paleis, o per tel irgi nepatogu.  08 13 14.23 val po CP gime musu grazuole sesyte 3,485 kg ir 51 cm. Apie gimdyma placiau parasysiu kai grysim namo, bet CP tikrai ner ko bijot. Norejau CP,gavau ji ir dziaugiuosi. Viskas vyko 40 min,blaivaus proto nei sekundei nepraradau. Sunkiausia buvo pirma naktis, kaip ir po pirmo labai greit atsigavau, o �iandien tai jau tik vos pilva tempia

sveikinimai wub.gif o as jau susirupinau, nes prisidavei, kad isvaziuoji, o paskum - dingai cool.gif
na, bele gyva, sveika, mazule irgi , tai super thumbup.gif
ir lauksim pasakojimo. Dabar as visa info apie cp renkuos is pirmu lupu lotuliukas.gif vienai taip, kitai - kitaip... bet... teks isbandyt savo kailiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 16 rugpjūčio 2014 - 17:17
Kiskiau sveikinu su mažosios atėjimu į šį pasaulį! Ramių naktelių ir sveikatos abiems.

Laina linkiu, kad Tau kaip Kiskiui po cezario būtų. Nors jau ir aš po truputį atsigaunu - vyras šį ryt džiaugėsi, kad jau tiesiai stoviu. Na o kaip bus konkrečiai Tau pamatysim. Tikiu, kad viskas bus liuks,tokia sportiška esi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 08 17, 06:28)
Kiskiau sveikinu su mažosios atėjimu į šį pasaulį! Ramių naktelių ir sveikatos abiems.

Laina linkiu, kad Tau kaip Kiskiui po cezario būtų. Nors jau ir aš po truputį atsigaunu - vyras šį ryt džiaugėsi, kad jau tiesiai stoviu. Na o kaip bus konkrečiai Tau pamatysim. Tikiu, kad viskas bus liuks,tokia sportiška esi thumbup.gif

williux, o tai kas pas tave per bedos? unsure.gif zinai, cia visgi laimes dalykas, kaip pavyks ir kaip atsigaudinesi. Aisku, bandau nusiteikt geriausiam, bet ...reik turet omeny, kad buna ir ne viskas puiku bei sklandu.

kazi kaip kitty su savo katineliais dviem laikos unsure.gif
Atsakyti
Kiskiau, sveikinimai 4u.gif
Laina, dabar tavo eile lauksime info ir taves biggrin.gif
o as +- taip pat, viena diena geriau kita blogiau, vakar nuo pusiaudienio visai nieko savijauta buvo tai nors kaip zmogus pasijutau smile.gif
Atsakyti
[quote=laina12,2014 08 17, 08:12]
williux, o tai kas pas tave per bedos? unsure.gif zinai, cia visgi laimes dalykas, kaip pavyks ir kaip atsigaudinesi. Aisku, bandau nusiteikt geriausiam, bet ...reik turet omeny, kad buna ir ne viskas puiku bei sklandu.

Na nieko baisaus ir pas mane nebuvo. Gal tik nusiteikusi buvau, kad labai lengvai atsigausiu... Kateterį išėmė tik po 24 h, pati prašiau palikti, nesinorėjo net pagalvoti apie ėjimą į wc. Iš lovos atsikėliau tik po 30 h ir ėjau į wc (buvo labai daug gimdymų, pirmą naktį gavom tik palatą be wc). Pirmas dvi paras tik su leidžiamais nuskausminamais plius paracetamolis. Dabar dar paracetamolį nuo skausmo geriu. Šiandien jau galiu išsitiesti, nes vaikščiojau kaip 90- metė. Bet šiaip reikia pripažinti, kad mano pačios kaltės daug - reikėjo stotis anksčiau ir daugiau vaikščioti. Labai nesisekė žindyti pradžioje, matyt dar tai stipriai prisidėjo prie blogos savijautos.
šiandien mus paleidžia namo wub.gif
Renalta laikykis! Tikrai viena pažįstama sąrėmiavo visą mėnesį, o pagimdė vėliau už mane. O aš nieko nejaučiau iki kelios valandos iki vandenims nubėgant. Negali žinoti... panešiok dar, o jei nesigaus jau irgi nebaisu.
Laina lauksim Tavo naujienų smile.gif
Atsakyti