[quote=laina12,2014 08 17, 08:12]
williux, o tai kas pas tave per bedos?

zinai, cia visgi laimes dalykas, kaip pavyks ir kaip atsigaudinesi. Aisku, bandau nusiteikt geriausiam, bet ...reik turet omeny, kad buna ir ne viskas puiku bei sklandu.
Na nieko baisaus ir pas mane nebuvo. Gal tik nusiteikusi buvau, kad labai lengvai atsigausiu... Kateterį išėmė tik po 24 h, pati prašiau palikti, nesinorėjo net pagalvoti apie ėjimą į wc. Iš lovos atsikėliau tik po 30 h ir ėjau į wc (buvo labai daug gimdymų, pirmą naktį gavom tik palatą be wc). Pirmas dvi paras tik su leidžiamais nuskausminamais plius paracetamolis. Dabar dar paracetamolį nuo skausmo geriu. Šiandien jau galiu išsitiesti, nes vaikščiojau kaip 90- metė. Bet šiaip reikia pripažinti, kad mano pačios kaltės daug - reikėjo stotis anksčiau ir daugiau vaikščioti. Labai nesisekė žindyti pradžioje, matyt dar tai stipriai prisidėjo prie blogos savijautos.
šiandien mus paleidžia namo
Renalta laikykis! Tikrai viena pažįstama sąrėmiavo visą mėnesį, o pagimdė vėliau už mane. O aš nieko nejaučiau iki kelios valandos iki vandenims nubėgant. Negali žinoti... panešiok dar, o jei nesigaus jau irgi nebaisu.
Laina lauksim Tavo naujienų