Sorry, rašiau per telefoną, nemačiau, kad tokia didelė nuotrauka įkėlė. Bandau per naujo.
QUOTE(Para @ 2014 07 26, 23:58)
Aciu
, ir mano toks pat. Pasitikrinau
Man pasirode, kad pas mane per mazai to melynumo 

Zinok, to melynumo symet ir pas mane mazai, va tip top, kaip nuotraukoj, nebuvo melyni, is karto pradejo spalvintis ryzai. jau kai kuriuos nuskyniau, kiti dar balti, su melynais soniukais tik, greiciausiai ir tie is karto prades ryzeti

ptashka Man atrodo,kad nudege nuo saules.Ar ne virsutineje krūmo dalyje,nes ir žiedaibmatosi.
Sveikos, noriu pasiklausti auginanciu Krasnyj majak. Auginu du daigus lauke, daigu virsunes lyg nelaimingos, virsutiniai lapeliai lyg susisuke i virsu, lyg pavyte. Ar ir pas kitas taip? Ar tik maniskiams kazko truksta? Kiti tokiu pozymiu neturi.
Merginu siltnamiu vaizdai vercia tik aikciot is susizavejimo.Maniskiai lauke atrodo zymiai geriau nei siltnamyje, derliaus atzvilgiu.
Merginu siltnamiu vaizdai vercia tik aikciot is susizavejimo.Maniskiai lauke atrodo zymiai geriau nei siltnamyje, derliaus atzvilgiu.
QUOTE(amarrile @ 2014 07 27, 09:30)
ptashka Man atrodo,kad nudege nuo saules.Ar ne virsutineje krūmo dalyje,nes ir žiedaibmatosi.
Žinok masinis reiškinys, ant visų pomidorų. Tiek viršuj, tiek apačioje kur lapų palikta. Ir sakė jie tokie nuo pasodinimo. O juk visi iš manęs. Nusipirko 2 iš turgaus,tie taip nesielgia,bet rodo stiprų magnio trūkumą.
QUOTE(nijole0619 @ 2014 07 27, 10:10)
Sveikos, noriu pasiklausti auginanciu Krasnyj majak.
auginu, bet siltnamy. Normalios virsunes, tik lapai smulkesni ir stiebas laibesnis, nei kitu didziavaisiu
Sveikos, merginos
Gal yra koks nors receptas, kad pomidorai greičiau pradėtų nokti
Labai prailgo laukti
Prieš savaitę pradėjo balsvėti, bet tokie ir liko

Iš šiandieninio šiltnamio-natiurmontas:Siamo dvyniai(suaugę užpakaliukais) ir įskridusi ,gal,antelė..

Antytė labai išraiškinga
Tik va, kas sutiks jai galvą nusukt...

Alekto, jau paragavau tavo geltoną paveldinį (o gal reikia sakyti "tik dabar"), skanus
Labai laukiu olialių, bombos baisiulinės, bet dar tik viena paraudo saikingai.
Iš mano šiltnamio per karščius skruzdės dingo. Ėjau sorų barstyt, ir nė gyvos dvasios. Bet šiandien laistant jau kelios išlindo...

Labai laukiu olialių, bombos baisiulinės, bet dar tik viena paraudo saikingai.

Iš mano šiltnamio per karščius skruzdės dingo. Ėjau sorų barstyt, ir nė gyvos dvasios. Bet šiandien laistant jau kelios išlindo...
QUOTE(ptashka @ 2014 07 27, 10:36)
Žinok masinis reiškinys, ant visų pomidorų.
Čia ne reiškinys, čia tokia veislė. Maniškiai Skariai atrodo lygiai taip pat, tik sakyčiau jų lapai stambesni. Bet lygiai taip išsikraipę į visas puses ir ilgi. Tokie ir buvo nuo pat pradžių. Juokingi lapai, ar ne? Iš pradžių man irgi buvo siaubas, o dabar pripratau ir atrodo visiškai normaliai

Merginos šaunulės darbštuolės... Gaila, tik kad per tokius karščius tenka pomidorus dorot.