QUOTE(Rimse @ 2014 07 25, 18:09)
Tai, jei nieko prieš, aš dar parymosiu apačioj
Čia bendras vaizdelis, kad ne be reikalo čia tupiu

Aš asmeniškai,tai prieštarauju tamstos rymojimui

Po tokių vaizdelių,ypač .Kas per hibridai,kas per paprasti ?Ir dar takelis kokio platumo protingo

.
QUOTE(saintlina @ 2014 07 25, 19:44)
Aš pati šiandien visądien vandeny mirkstu, su šampanu ledukuose ant baseino atbrailos.
Oho,kietai tu čia

Nepriburbuliuok tik pati,bo,jei nuo ryto su burbuliukais... Gaila būtų

Nors aš vakar dieną užvažiavusi staigiai iš šiltnamių kraštų raudonus apsiskyniau kibiruką vakarienei ir dingau.Vidun net nelindau
QUOTE(Para @ 2014 07 25, 21:10)
Ale Adijos5 rega, kad išlavėjusi, ohoho

Ačiū
Prašom,šituos
štuferius šiemet pirmą kartą auginu,tai pažįstu.Ir paskutinį kartą,beje

Nors,jei kas mėgsta virtuvėj suktis ir įdarinėt kažką,tai tinka anie.
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 25, 22:17)
O kaip padaryt skanias šviežias pomirodų sultis? Išspaudžiu su sulčiaspaude, tai jos tokios skystos gaunasi, rūgštokos, - nelabai skanios.
Druskos tada gal dadėk ,ar cukraus,pipirų,kitų prieskonių

Man tai skanios ir vienos,bet aš daug rūšių maišau. Pas mani lėtaeigė,bet labai tirštos nebūna.Ale sultys,tai ne padažas.Bet,jei retai naudoji,tai gal ir neapsimoka tokią pirkt.Aš sultis iš bet ko spaudžiu,vasarą ir rudenį beveik kasdien naudoju,tai man jos reik.
Va tokį pigesnį variantą radau ,bet,irgi,jei retam naudojimui,tai brangoka

.
http://www.visimalun...A1m-1-35-kg-val