Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorininkystė

QUOTE(matuke @ 2014 08 01, 08:47)
Labas rytas, net mano uzmiegotos akys po naktinio tortu darymo, iveizejo ..
Syri, taip, tai toks Orfei kaip Adija pirmesnese nuorode ikele. Pati dar jo neauginau nes netilpo i siu metu sarasus, be to pagal aprasymus man jis per zemas mano siltnamiui. Tad domina visi pastebejimai apie ji  bigsmile.gif

Auga lauke, palyginus - derlingas (turiu lauke auginamų su tik 5 vaisias), žemaūgis (virš kelių). Ligos nekibo. Na, lauke auginti tikrai patogus. Skyniau pirmą vaisių tik šiandien.
Skonis - truputį mėsinis, eilinio skonio, vid. storumo odele (pvz. Tolstojus man ir storaskūris, ir kietaskūris). 4u.gif
Atroportavau.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 01, 14:44)
Panašūs ir tie Percievidnyj . Bet man juose daugiau geltonų dryžių,nei pas Blindą  g.gif

Man tai jie visiškai vienodi, ir Percevidnai, ir Delikatesai.. wacko.gif
Atsakyti
g.gif gal ir panašu nuotraukoj...bet aš turėjau raudoną tą delikatesą-kekės buvo kitokios formos...nors vėlgi , galin raudono ir dryžuoto ir medis ir kekės skirtis...Vienžo , su tais veislių pavadinimais tikrai sunku doh.gif

Ex ,o koks Blindos vidus ax.gif Nėr baltumo , nėr tuščių ertmių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 01 rugpjūčio 2014 - 14:06
QUOTE(Ex @ 2014 08 01, 14:56)
Dar tik vieną Zebrą suvalgei? unsure.gif ojei..

O "škurlį" pakomentuok kai paragausi. Tikiuosi į nosį negausiu.. cool.gif

Aha,nabagas aš verysad.gif Tik vienutėlis dar spalvą buvo šiek tiek pakeitęs,ale net ir tokis tiko.
Nu,boksininkas, tai pas mumis tu .Aš gerietė tongue.gif
QUOTE(Ex @ 2014 08 01, 15:02)
Man tai jie visiškai vienodi, ir Percevidnai, ir Delikatesai.. wacko.gif

A tu trusikų dryžiukus suskaičiuok ant visos pomidorų kekės ax.gif Skiriasi.
Atsakyti
Tomato Antique Roman- esu išsirinkus dar kitiems metams....bet nežinau , gal kas parašys kaip patiko g.gif
Atsakyti
panasu ir man i ta delikatesa koks vaizdelis buvo praeita savaitgali biggrin.gif . vat tokia panasia keke ir pas save maciau user posted image g.gif gal tik kudesni man jie pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 01, 15:11)

cool.gif nėr aprašyme kiek tų dryžiukų ant trusikų reik...suskaičiuosi , neaišku kam reiks priskirti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 01, 15:02)
Ex ,o koks Blindos vidus ax.gif Nėr baltumo , nėr tuščių ertmių ax.gif

Yra. Ir sėklų labai nedaug šitie pomidorai turi.

QUOTE(adija5 @ 2014 08 01, 15:11)

Trusikus išdžiovinau ir suvalgiau su visais dryžiukais, nebeliko ką skaičiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 01 rugpjūčio 2014 - 14:35
g.gif aha , tai gal ir tuomet logiškiausia , kad percevidnij jis gali būti...
Atsakyti
va koki sakini isskaiciau

43*. Гибрид – 2 Тарасенко. Куст : 1,2 – 1,5 м, кисть "веером”. Плод – крас­ный, сливка с "носиком”, массой 30 – 80 г, отличный для консер­вации. Сорт устойчив против фи­тоф­торы и высоко­уро­жаен. Народный любимец.user posted image

44*. Анна Герман ( "Чудо света” ). То же са­мое, что и "Гиб­рид – 2 Тарасенко”, но плод – жел­тый и вкус – сладкий. user posted image

ir dar daug daug daug veisliu visokiu cia http://www.liveinter.../ksuhaa/quotes/

apkeiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 01 rugpjūčio 2014 - 16:26
QUOTE(Lusasita @ 2014 08 01, 16:51)
va koki sakini isskaiciau 44*.  Анна Герман ( "Чудо света” ).    То же са­мое, что и    "Гиб­рид – 2 Тарасенко”, но плод – жел­тый и вкус – сладкий.

Parašyta tai interesnai g.gif Tas pats,kaip pasakyt,kad Betalux viens prie vieno su Jabloku tik raudonas,rūgštesnis ir determinantinis...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 01, 17:17)
Parašyta tai interesnai  g.gif Tas pats,kaip pasakyt,kad Betalux viens prie vieno su Jabloku tik raudonas,rūgštesnis ir determinantinis...

g.gif
as tai supratau, kad kaip kad butu de barao geltonas lyginamas su de barao raudonu g.gif . Tik kad ne taip parasymus sudejau. Pirma rase apie raudona, o paskum sutrumpintai, nebesikartojant apie geltona ax.gif
apkeiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 01 rugpjūčio 2014 - 16:26