Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

Aš gėriau Gliforą po 1000 ×2, pirmą mėnesį labai pykino. Paskui pripratau, be to, pora kg nukrito thumbup.gif
Atsakyti
dabar pakomentuokit g.gif
va čia mūsų IMSI spermos rodikliai
user posted image
ar gerai suprantu, kad jie ne tragiški? nors rašo astenospermija. o ir po IMSI sakė, kad super gerų sugavo tik keletą g.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 07 30, 14:03)
Sveikos
Afrodite
Nuosirdziuasi sveikinimai!!! Labai grazus skaiciukai

Musu planai kol kas tokie, siandien dabausi endo scratch ir rugsejo men. pasiimam musu snaigute No, ir jeigu nieko, tada jau spalio viduri vaziuojam i ST.

Sveikutes 4u.gif
Aciu labai visoms uz sveikinimus wub.gif wub.gif wub.gif
Misheliina, tai zinios is tikruju tikrai gana geros. Juk net tikimybe kad parinkus ir natur gali pastoti mirksiukas.gif As linkiu tau kad nebeprireiktu jau Turkijos ir snaigute tave nustebintu wub.gif O jei jau darysites IVF tai neabejoju 99 proc. sekme thumbup.gif Labai dziugu wub.gif

Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 07 30, 16:49)
dabar pakomentuokit  g.gif
va čia mūsų IMSI spermos rodikliai
user posted image
ar gerai suprantu, kad jie ne tragiški? nors rašo astenospermija. o ir po IMSI sakė, kad super gerų sugavo tik keletą  g.gif

na tikrai neatrodo tragiski schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 07 30, 15:18)
Man paskyre 1 sav po 500mg x 1, o po to 500mg x 2, kaip tau.
NMC darom, norim pabandyt, pagal viska tai 2 ciklai bus, bet nezinia kada tos mmm ateis. ax.gif Netoks efektas, bet mes norim pabandyt smile.gif

o kur daraisi endo scratch ?
Atsakyti
RositaK
Visai geri jusu tyrimai

QUOTE(burgunt @ 2014 07 30, 23:12)
o kur daraisi endo scratch ?

NMC Vilniuje. Truputi nemaluonu buvo,bet pakenciama, suleido dar nuo skausmo. smile.gif

Afrodite69
Aciu,tikiuosi,mums pasiseks patems iki spalio
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Rosita man atrodo kad labai geri jusu tyrimai, zinant pas juos kad dar visoms prastesni buvo (atrodo kritiskiau vertinti…) 4u.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2014 07 30, 13:03)
Man paskire ta Metformina gert 6sav. iki IVF, man atrodo Kitty gere juos irgi ir folio rugsti. Paskire, del PCOS. Kaip suprantu taikys trumpa protokola, del buvusios hiperstimuliacijos ir vaistu dozes 100-112,5. Kaip supratau, kad musu situacija nelabai idomi, dar Semra pasake, kad jeigu jau taip ivyktu, kad pas juos nepasiseks is pirmo karto tada darysim tyrimus ieskosim problemu...

Nu va tai po mano PCOS ir 32 vnt biggrin.gif is esmes taikys tokioms pacientems kita schema, as ir isivaizdavau kad trumpa mums schema geriausia kad nebutu hiper 4u.gif Skamba labai gerai, na bet dabar - kad nebeprireiktu tos TR ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 31 liepos 2014 - 09:16
Laba 4u.gif
merginos gal kuriai teko ieškoti kur nusipirkti Lucrin vaistuką, ne TR? ax.gif Skambinu į LT vaisingumo klinikas, bet jie neturi doh.gif

Papildyta:
QUOTE(misheliina2 @ 2014 07 30, 13:03)
Musu planai kol kas tokie, siandien dabausi endo scratch ir rugsejo men. pasiimam musu snaigute No, ir jeigu nieko, tada jau spalio viduri vaziuojam i ST.

misheliina, smagu, kad viską spėjote ir viskas praėjo be jokių trukdžių smile.gif Labai jūsų geros žinios, smagu už jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 31 liepos 2014 - 10:26
QUOTE(cestrella @ 2014 07 31, 10:24)
Laba 4u.gif
merginos gal kuriai teko ieškoti kur nusipirkti Lucrin vaistuką, ne TR? ax.gif Skambinu į LT vaisingumo klinikas, bet jie neturi doh.gif

Papildyta:

misheliina, smagu, kad viską spėjote ir viskas praėjo be jokių trukdžių smile.gif Labai jūsų geros žinios, smagu už jus 4u.gif

as turiu likucio Lucrin 10 mg/ml pirkus TR, ten 50 mg/ml isviso berods jo buna , su svirkstukais.
Dar pasitikslinsiu kokiais ten jis vnt , tik zinau kad penktadalis likes, o svirkstuku daug….
Jis LT gal kokiu kitu pavadinimu, nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 31 liepos 2014 - 10:39
QUOTE(cestrella @ 2014 07 31, 11:24)
Laba 4u.gif

Papildyta:

Gal Lietuvoje jis kitu vaisto pavadinimu g.gif Man siaip jis kazkuo panasus i Liuveri,o jo yra LT,man BAK'e ji taike stimuliacijai.
O as irgi turejau likuti to Lukrino,bet mes kazkaip ismetem-nors ten realiai nedaug jo buvo like. ax.gif
O man kaip uzpakali skauda jau nuo progesterono ir spalvom visom nusidaze lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 31, 10:32)
as turiu likucio Lucrin 10 mg/ml pirkus TR, ten 50 mg/ml isviso berods jo buna , su svirkstukais.
Dar pasitikslinsiu kokiais ten jis vnt , tik zinau kad penktadalis likes, o svirkstuku daug….
Jis LT gal kokiu kitu pavadinimu, nezinau...

Man reikia 3,75 ml dozes. As kai buvau TR nusipirkau tik 2 vnt. po 3,75 ml svirkstukus, galvojom pavyks rugpjuti startuoti, bet dabar neiseina su darbais suderinti ir vaziuosim rugseji, tai likau viena menesi be vaistuku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 31, 10:42)
Gal Lietuvoje jis kitu vaisto pavadinimu g.gif Man siaip jis kazkuo panasus i Liuveri,o jo yra LT,man BAK'e ji taike stimuliacijai.
O as irgi turejau likuti to Lukrino,bet mes kazkaip ismetem-nors ten realiai nedaug jo buvo like. ax.gif
O man kaip uzpakali skauda jau nuo progesterono ir spalvom visom nusidaze lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal ir kitu pavadinimu, vat nezinau, niekas nepasako kai skambinu doh.gif
Afrodite, turetu buti neblogas vaizdelis lotuliukas.gif
Atsakyti
O man kaip uzpakali skauda jau nuo progesterono ir spalvom visom nusidaze lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Afrodite tai jau nujautei turbut kad bus nestuke.gif bigsmile.gif Mes dar vaziavom tai nezinojau net kiek embrioniuku turim tai viska ka turejom susidejau jeigu vel prireiktu stimuliuot unsure.gif Na tikekimes jau nebeprireiks thu thu thu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cestrella @ 2014 07 31, 11:01)
Man reikia 3,75 ml dozes. As kai buvau TR nusipirkau tik 2 vnt. po 3,75 ml svirkstukus, galvojom pavyks rugpjuti startuoti, bet dabar neiseina su darbais suderinti ir vaziuosim rugseji, tai likau viena menesi be vaistuku doh.gif
Papildyta:

Gal ir kitu pavadinimu, vat nezinau, niekas nepasako kai skambinu doh.gif
Afrodite, turetu buti neblogas vaizdelis lotuliukas.gif

Gal reiktu turku paklausti gal kazkokiu analogu dar yra g.gif tai pas mane mazokai, dar kas dabar turkijoj yra gal uzklausk parveztu g.gif
Atsakyti

Su tuo progesteroni tai gasdini mane biggrin.gif biggrin.gif Juk ir man ji reikes leistis, o nebuna jo zvakuciu kokiu, butina cia vel badytis biggrin.gif ?!
Atsakyti