Sveikos
Afrodite
Nuosirdziuasi sveikinimai!!! Labai grazus skaiciukai
QUOTE(Krown @ 2014 07 29, 11:11)
Sveika prisijungus!!!
QUOTE(Tino @ 2014 07 29, 11:14)
Sveikinu su startu, linkiu kuo graziausiu foliuku!!!!
Griztu as po atostogu Alanijoje
Taigi musu kelione pas turkus, bilietus as pirkau tiesiogiai pas Turkish airl. Alanija-stambulas sumokejau 366 turkisku liru (lektuvas labai geras,labai patogu, pigiausi bilietai bet ir pamaitino lektuve, labai graziai supakuota viskas kaip dovanele buvo).
Turejom streso nes atskrydom 22.07 i viesbuti buvom tik 21val., o 23.07 9val ryto lektuvas i stambula, bet viskas susitvarke
21.07 pasidariau GN VK pas V, tai turkai pasake, kad labai blogai padaryta nors isvada viskas pratekama, bet Semra pasake, kad nieko nematyt, taip pat mes padarem cia Vilniuje spermograma (blogai, kad darem nes norej,o kad mes padarytume pas juos, as klausiau Jelenos kai jai rasiau del konsultacijos tai ji atrase, kad neiseis pasidaryt pas juos) isvados cia LT mus labai nudziugino is aligoastenospermijos tapo normospermija net 17 proc. normaliu formu (vyras per 3 men. numete 12 kg, sportavo, sveikai maitinosi, plius vartojo Countboost ir fertilaid vyrams, gal tai ir padejo mums, labai dziaugemes rezultatu) turkai pasake, kad sis pagerejimas gali but laikinas.
Orouste mus pasitiko berniukas kalbantis tik turkiskai, kamsciai tragiski, tai jis mums miesta aprode, per mazas gatveles pavieziojo, labai grazus miestas Stambulas
Klinikoje mums paskirtas laikas buvo 3 val. tai mes turejom 4 val., bet buvo taip karsta ir tvanku lauke, kad neimanoma buvo but lauke, tai sale klinikos yra Perla parduotuve daugiaaukste, tai mes ten radom restoraneli ir pavalgem, grizom atgal ir laukem. Kelionei i stambula buvo paskirta 1 diena liektuvas atgal i alanija buvo 21val., as parodziau registraturoj bilietus tai mus prieme 14.30 bet konsultacija vis tiek prasidejo 15.00.
Is gydytoju buvo Sevinc Unal ir dar kazkoks vyras jaunas, kuris ziurejo vyro tyrimus, veliau atejo ir Semra. As buvau sudejus visus darytus tyrimus i papkutes atskirai vyro ir mano. LP buvau isvertus is No kalbos, tik med. zodzius google pagalba, tai Semra pajuokavo, kad google translate visagalis
Jokiu tyrimu neskyre pas juos darytis, nes pasake uztenka tyrimu. apziurejo mane ispradziu viana gyd. o po to dar Semra. Tai isvada tokia, kad mums galima taikyti IUI arba bandyti patems, sureguliavus normalias vaistu dozes, bet del to kad jau darytas IVF ( sake kad klaida kad auginti embrionai tik 2 dienas)del to darysim IVF pas juos bet kaip supratau jie atrinkines spermijus vis tiek. Musu konsultacija truko 1val. As truputi soko busenoje, nes net nieko nepaklausiau, gal del karscio...
Man paskire ta Metformina gert 6sav. iki IVF, man atrodo Kitty gere juos irgi ir folio rugsti. Paskire, del PCOS. Kaip suprantu taikys trumpa protokola, del buvusios hiperstimuliacijos ir vaistu dozes 100-112,5. Kaip supratau, kad musu situacija nelabai idomi, dar Semra pasake, kad jeigu jau taip ivyktu, kad pas juos nepasiseks is pirmo karto tada darysim tyrimus ieskosim problemu...
Jo kas kalbejo del Kristinos vertejos tai tragiska buvo, ji nesako viska vercia ne iki galo. Dar pakviete vyra is vaistines atnese vaistus sumokejm 22 turkiskas lyras uz 3 pakuotes folio rugstes ir 1000tab. metformino. Konsultacija Kainavo 420 liru.
Musu planai kol kas tokie, siandien dabausi endo scratch ir rugsejo men. pasiimam musu snaigute No, ir jeigu nieko, tada jau spalio viduri vaziuojam i ST.