Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

QUOTE(Krown @ 2014 07 29, 22:37)
Pas mus irgi tokia pati situacija, bet kaip sakoma: if your dream big enough - fact dont count! smile.gif Ką tik suraičiau laiškutį viena pati su google translate pagalba ir lauksiu dabar atsakymo  thumbup.gif

Žinok aš irgi su google rašiau, vyras dar padėjo kad skambėtų sakiniai, nes jis angliškai tik kalbėt gali, o rasyt tai ne doh.gif o aš dar biski iš mokyklos visokius laikus prsimenu, tai bendrai tryse -google, aš ir vyras parasem laišką blush2.gif ir sekancia diena gavau laišką iš turkų, kaip supratau viską jie suprato, nes viską paaiškino ką daryt smile.gif taip kad nepergyvenk, tikrai supras smile.gif
Atsakyti
jėga, thumbup.gif Afrodite, dar kartelį sveikinu - saugok save dabar ir aukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite69, kuo nuoširdžiausi sveikinimai ir viso ko geriausio toliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 30 liepos 2014 - 08:09
[quote=Afrodite69,2014 07 29, 16:38]
Aciu labai,as irgi jau aprimau nors ir spejau nuverkti posma,matyt hormonai savo daro biggrin.gif

Sveikos visos. Tyliai stebiu sita skyreli ir laikau kumscius uz Jus visas smile.gif Buvau atostogose, tik grizau.Pries atostogas Afrodite69 kaip tik buvo TR. Tai atostogu metu vis galvojau, kaip sekesi, kaip sekesi visoms smile.gif Dar nespejau paskaityti visu naujienu, bet, Agrodite69, kaip dziaugiuosi Jusu didejanciais skaiciukais! smile.gif Atrodo, TR kaip koks virusas..visus uzkrecia nestuke.gif Nerealiai ikvepia!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 29, 13:21)
Na,mano skaiciukai tokie
21DPO 3735
Dabr supergivenau ar geri jie g.gif Buvo 16DPO 486 g.gif

Afrodite, dar kartelį sveikinimai, džiaugiuosi už tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 30 liepos 2014 - 10:11
Vis pamirštu parašyti - vilnietėms ar skrendančioms per Vilnių mielai paskolintumėme DK kelionių vadovą Turkija. Čia ta kelionių knyga su daug paveiksliukų, yra nemažas skyrius apie Stambulą. Po miestą nešiotis nelabai patogi, nes sunki, bet viešbutyje pavartyti visai verta. Rašykite į až jei kas norės pasiskolinti.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
As kazkaip ziurinejuosi bilietus per www.greitai.lt - tai ten gerokai pigesni, nors skrendi su Turkish airlines. Pvz., jei as ivedu i greitai.lt savo datas ir po to ta pacia data i tiesiogine svetaine, mums kainu skirtumas gaunasi 600 lt (3 asmenims), nors skrydis ir cia, ir cia su Turkish Airlines 4u.gif
Wiliux, mes turbūt ne per Vilnių, bet vistiek lb malonu, koks draugiškas čia kolektyvas 4u.gif
Atsakyti
Bet kaip jums ačiū visoms, kurios dalinatės informacija ir iki smulkmenų viską aprašot wub.gif jūs esat nuostabios! Linkiu, kad už tokius darbus būtų ir apdovanota gausiai mažylių nestuke.gif nestuke.gif
Turbūt dauguma skaito slapta, dauguma važiuoja į Stambulą slapta - bet tik dėl to, kad jūs pasidalinat ta informacija, sėkme ir nesėkme. Sėkme pasidalinti visada paprasta ir smagu, bet ypač ačiū ir toms, kurios pasisako ir kai nepavyksta ir stengiasi ir linki kitoms sėkmės - turit dideles širdis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 07 30, 14:28)
Turbūt dauguma skaito slapta, dauguma važiuoja į Stambulą slapta - bet tik dėl to, kad jūs pasidalinat ta informacija, sėkme ir nesėkme. Sėkme pasidalinti visada paprasta ir smagu, bet ypač ačiū ir toms, kurios pasisako ir kai nepavyksta ir stengiasi ir linki kitoms sėkmės - turit dideles širdis  4u.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 30 liepos 2014 - 12:34
Sveikos
Afrodite
Nuosirdziuasi sveikinimai!!! Labai grazus skaiciukai

QUOTE(Krown @ 2014 07 29, 11:11)

Sveika prisijungus!!! 4u.gif

QUOTE(Tino @ 2014 07 29, 11:14)

Sveikinu su startu, linkiu kuo graziausiu foliuku!!!!

Griztu as po atostogu Alanijoje wub.gif
Taigi musu kelione pas turkus, bilietus as pirkau tiesiogiai pas Turkish airl. Alanija-stambulas sumokejau 366 turkisku liru (lektuvas labai geras,labai patogu, pigiausi bilietai bet ir pamaitino lektuve, labai graziai supakuota viskas kaip dovanele buvo).
Turejom streso nes atskrydom 22.07 i viesbuti buvom tik 21val., o 23.07 9val ryto lektuvas i stambula, bet viskas susitvarke ax.gif
21.07 pasidariau GN VK pas V, tai turkai pasake, kad labai blogai padaryta nors isvada viskas pratekama, bet Semra pasake, kad nieko nematyt, taip pat mes padarem cia Vilniuje spermograma (blogai, kad darem nes norej,o kad mes padarytume pas juos, as klausiau Jelenos kai jai rasiau del konsultacijos tai ji atrase, kad neiseis pasidaryt pas juos) isvados cia LT mus labai nudziugino is aligoastenospermijos tapo normospermija net 17 proc. normaliu formu (vyras per 3 men. numete 12 kg, sportavo, sveikai maitinosi, plius vartojo Countboost ir fertilaid vyrams, gal tai ir padejo mums, labai dziaugemes rezultatu) turkai pasake, kad sis pagerejimas gali but laikinas.
Orouste mus pasitiko berniukas kalbantis tik turkiskai, kamsciai tragiski, tai jis mums miesta aprode, per mazas gatveles pavieziojo, labai grazus miestas Stambulas doh.gif
Klinikoje mums paskirtas laikas buvo 3 val. tai mes turejom 4 val., bet buvo taip karsta ir tvanku lauke, kad neimanoma buvo but lauke, tai sale klinikos yra Perla parduotuve daugiaaukste, tai mes ten radom restoraneli ir pavalgem, grizom atgal ir laukem. Kelionei i stambula buvo paskirta 1 diena liektuvas atgal i alanija buvo 21val., as parodziau registraturoj bilietus tai mus prieme 14.30 bet konsultacija vis tiek prasidejo 15.00.
Is gydytoju buvo Sevinc Unal ir dar kazkoks vyras jaunas, kuris ziurejo vyro tyrimus, veliau atejo ir Semra. As buvau sudejus visus darytus tyrimus i papkutes atskirai vyro ir mano. LP buvau isvertus is No kalbos, tik med. zodzius google pagalba, tai Semra pajuokavo, kad google translate visagalis biggrin.gif
Jokiu tyrimu neskyre pas juos darytis, nes pasake uztenka tyrimu. apziurejo mane ispradziu viana gyd. o po to dar Semra. Tai isvada tokia, kad mums galima taikyti IUI arba bandyti patems, sureguliavus normalias vaistu dozes, bet del to kad jau darytas IVF ( sake kad klaida kad auginti embrionai tik 2 dienas)del to darysim IVF pas juos bet kaip supratau jie atrinkines spermijus vis tiek. Musu konsultacija truko 1val. As truputi soko busenoje, nes net nieko nepaklausiau, gal del karscio...
Man paskire ta Metformina gert 6sav. iki IVF, man atrodo Kitty gere juos irgi ir folio rugsti. Paskire, del PCOS. Kaip suprantu taikys trumpa protokola, del buvusios hiperstimuliacijos ir vaistu dozes 100-112,5. Kaip supratau, kad musu situacija nelabai idomi, dar Semra pasake, kad jeigu jau taip ivyktu, kad pas juos nepasiseks is pirmo karto tada darysim tyrimus ieskosim problemu...
Jo kas kalbejo del Kristinos vertejos tai tragiska buvo, ji nesako viska vercia ne iki galo. Dar pakviete vyra is vaistines atnese vaistus sumokejm 22 turkiskas lyras uz 3 pakuotes folio rugstes ir 1000tab. metformino. Konsultacija Kainavo 420 liru.

Musu planai kol kas tokie, siandien dabausi endo scratch ir rugsejo men. pasiimam musu snaigute No, ir jeigu nieko, tada jau spalio viduri vaziuojam i ST.
Atsakyti
misheliina2, smagu, kad parašei 4u.gif
dabar kažkiek aiškumo atsirado po konsultacijos? g.gif nors, kaip supratau iš Semros, galit pastoti ir natūr ar net IUI. Tačiau jei nenorit laukti, žinoma IVF pas juos turėtų labai didelį šansą baigtis nestuke.gif
aš gal būčiau pas juos geriau spermogramą pasidarius mirksiukas.gif na, bet jei vistiek važiuosit IVF'ui, tai atrinks per IMSI geriausius bėgikus 4u.gif

Aš geriu metforminą iki šiol, Kity irgi gėrė. po kiek tau paskyrė per dieną? aš geriu po 500mg/2k dienoje, viso 1000mg 4u.gif

betgi žiūrėk, gal net neprireiks gydymo TR, o snaigutė virs gražiu nestuke.gif 4u.gif

beje, kur darysies endo scrach? čia vieną ciklą prieš snaigutę?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 30, 14:47)

Man paskyre 1 sav po 500mg x 1, o po to 500mg x 2, kaip tau.
NMC darom, norim pabandyt, pagal viska tai 2 ciklai bus, bet nezinia kada tos mmm ateis. ax.gif Netoks efektas, bet mes norim pabandyt smile.gif
Atsakyti