Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 29, 14:21)
Na,mano skaiciukai tokie
21DPO 3735

Puikumelis, nuostabus skaičiai, dideli sveikinimai wub.gif
O dar pykinimas, super požymis
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 07 29, 17:59)
Afrodite viskas liuks! Nebedaryk daugiau hcg, iš savo patirties patariu - tie papildomi hcg labai daug nervų kainuoja. Skaičiuoji, skaičiuoji ne taip suskaičiuoji, nervai tik bereikalingi...

Tai ir nusprendziau kad nebedarysiu,nes kaip ir jei gerai auga gal nebeturetu staigiai pradeti kristi g.gif Bent jau tikiuos to.Savo giniaus nepagaunu,parasiau SM tylu.Tai palauksiu o jei ne,ieskosiu kito varianto tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Edena, norejau taves paklaust, tu daug kalbejai apie skrydzius, kur galima datas keist. ar perkant per turkish airlines reik imt semi-flexible, tada nemokamai datas keicia? nes galvojam uzsisakyt, nes 52 eurais tik brangiau per mus abu, bet su tom mm negaliu but tikra, kad nereiks keist datu, nes mums liepe atskrist i mm gala, tada pirma konsultacija, o kai baigsis mm - jei reiks LP darys iskart g.gif beje kaip suprantu keist galima, bet reiks damoket, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 29 liepos 2014 - 19:17
afrodite kaip smagu wub.gif wub.gif tobula, maziau nervuku prasom, ir megaukis nestuke.gif !!!:)
QUOTE(šifonyte @ 2014 07 29, 19:14)
Edena, norejau taves paklaust, tu daug kalbejai apie skrydzius, kur galima datas keist. ar perkant per turkish airlines reik imt semi-flexible, tada nemokamai datas keicia? nes galvojam uzsisakyt, nes 52 eurais tik brangiau per mus abu, bet su tom mm negaliu but tikra, kad nereiks keist datu, nes mums liepe atskrist i mm gala, tada pirma konsultacija, o kai baigsis mm - jei reiks LP darys iskart g.gif beje kaip suprantu keist galima, bet reiks damoket, ar ne?

sifonyte kai semi flexible tai vieno skrydzio keitimas apie 50 eur kainuos jei reiks , bet vistiek piguau gaunas nei flexible nes tie brangiau gerokai, nemokamai keicia prie flexible tik... bet jei jums tik atgaline data abejotina tai neapsimoka imt tu geokai brangesniu flexible, uztenka semi flexible jei reiks keist susimokesit nedaug, o jei nereiks tai ir nereiks:) nes tie ne flexible tai visai negrazinami nei nekeiciami uz jokius mokescius 4u.gif tikiuosi padejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 29, 20:51)
afrodite kaip smagu  wub.gif  wub.gif  tobula, maziau nervuku prasom, ir megaukis  nestuke.gif !!!:)

sifonyte kai semi flexible tai vieno skrydzio keitimas apie 50 eur kainuos jei reiks , bet vistiek piguau gaunas nei flexible nes tie brangiau gerokai, nemokamai keicia prie flexible tik... bet jei jums tik atgaline data abejotina tai neapsimoka imt tu geokai brangesniu flexible, uztenka semi flexible jei reiks keist susimokesit nedaug, o jei nereiks tai ir nereiks:) nes tie ne flexible tai visai negrazinami nei nekeiciami uz jokius mokescius 4u.gif  tikiuosi padejau  4u.gif

Aciu,saulyte mirksiukas.gif As dabar pergyvensiu o paskui jau jums perleisiu vieta savo tongue.gif Oi kiek cia pergyvens rugseji o as jau galesiu siusti jums virusiukus ir apciaudeti aibe kartu biggrin.gif
Jo,mums irgi taip pat sake kai pirkom bilietus drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 29, 20:51)
sifonyte kai semi flexible tai vieno skrydzio keitimas apie 50 eur kainuos jei reiks , bet vistiek piguau gaunas nei flexible nes tie brangiau gerokai, nemokamai keicia prie flexible tik... bet jei jums tik atgaline data abejotina tai neapsimoka imt tu geokai brangesniu flexible, uztenka semi flexible jei reiks keist susimokesit nedaug, o jei nereiks tai ir nereiks:) nes tie ne flexible tai visai negrazinami nei nekeiciami uz jokius mokescius 4u.gif  tikiuosi padejau  4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 29, 20:58)
Jo,mums irgi taip pat sake kai pirkom bilietus drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

aciu edena, padejai 4u.gif
dar klausimas - o per kur jus perkat bilietus, ar tiesiogiai per Turkish ar per kokia kompanija. nes radau per avia.lt, ismeta ta pacia kaina kaip paprastu (ne semi flexible) ir ten salia raso kad keitimo suma nuo 170lt, taciau bilietai negrazinami. g.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 07 29, 20:39)
aciu edena, padejai  4u.gif 
dar klausimas - o per kur jus perkat bilietus, ar tiesiogiai per Turkish ar per kokia kompanija. nes radau per avia.lt, ismeta ta pacia kaina kaip paprastu (ne semi flexible) ir ten salia raso kad keitimo suma nuo 170lt, taciau bilietai negrazinami. g.gif

As pirkau tiesiai is Turkish 4u.gif ten iskart pasirenki vietas, maista ir be tarpininku galvoju kad paprasciau, as avia irgi maciau bet nesupratau kodel nekeiciami ten blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 29, 21:56)
As pirkau tiesiai is Turkish  4u.gif  ten iskart pasirenki vietas, maista ir be tarpininku galvoju kad paprasciau, as avia irgi maciau bet nesupratau kodel nekeiciami ten blink.gif

na reiks bandyt pirkt per Turkish, nes manes kazkaip tos tarpininkes nezavi, buna uzsideda mokescius visokius g.gif gal kazkas gausis, nes esu pirkus tik ryanair, tai jau dabar ten lengva, bet gal ir cia suprasiu blush2.gif beje ar visom kortelem galima atsiskaityt Turkish?

P.S. ar nezinot merginos kuriom dienom semra nedirba, kazkodel uzsifiksave atmintyje, kad kazkas rase jog ketvirtadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 07 29, 22:03)
na reiks bandyt pirkt per Turkish, nes manes kazkaip tos tarpininkes nezavi, buna uzsideda mokescius visokius g.gif  gal kazkas gausis, nes esu pirkus tik ryanair, tai jau dabar ten lengva, bet gal ir cia suprasiu blush2.gif  beje ar visom kortelem galima atsiskaityt Turkish?

P.S. ar nezinot merginos kuriom dienom semra nedirba, kazkodel uzsifiksave atmintyje, kad kazkas rase jog ketvirtadieni g.gif

Man zinok pirko pazystama,nes dirba Baltic Clipper,tai ji man sake kad uz 50euru pasikeisim. Maista ji uzsakinejo nes klause kokio gal noretumem, vietas irgi ji pazymejo- bet tik kai i prieki skridome,nes atgal kai skridome jos vyras neperdave jai info ir ji neuzsake,bet vistiek gavosi gerai,gavom sea food thumbup.gif sedejom tik dviese ir as prie lango mirksiukas.gif Man mama nuejo paiimti bilietus nes mes tuo metu kaip tik ruosemes grizti is Stambulo tai ji grynais sumokejo.
Semra siaip visada buna,o ypac per pirma konsultacija.Taciau siaip jos nebuna sekmadieniais kiek man pavyko suzinot mirksiukas.gif Sekmes didziules jums ir tikejimo kurio man asmeniskai truko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 29, 22:10)
Man zinok pirko pazystama,nes dirba Baltic Clipper,tai ji man sake kad uz 50euru pasikeisim. Maista ji uzsakinejo nes klause kokio gal noretumem, vietas irgi ji pazymejo- bet tik kai i prieki skridome,nes atgal kai skridome jos vyras neperdave jai info ir ji neuzsake,bet vistiek gavosi gerai,gavom sea food thumbup.gif sedejom tik dviese ir as prie lango mirksiukas.gif Man mama nuejo paiimti bilietus nes mes tuo metu kaip tik ruosemes grizti is Stambulo tai ji grynais sumokejo.
Semra siaip visada buna,o ypac per pirma konsultacija.Taciau siaip jos nebuna sekmadieniais kiek man pavyko suzinot mirksiukas.gif Sekmes didziules jums ir tikejimo kurio man asmeniskai truko mirksiukas.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif aš to tikėjimo semiuosi iš tavęs ir kitų čia esančių stiprių moteryčių smile.gif nes pačiai jo irgi trūksta, o dar baisu dėl kalbos, man sunkoka susikalbėti ir nedaug suprantu, vyras gerai supranta ir šneka, bet sakė bijo kad medicininių terminų nežinos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 29 liepos 2014 - 21:25
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 29, 21:10)

Tai va va, sitaip geriausia 4u.gif bet as pazistamu neturejau tai tiesiai pirkau, galima ir siaip kreiptis i juos juk avia.lt ir yra clipperio:) anksciau imdavo 60 lt aptarnavimo mokesti dabar nezinau paprastai per avia nusipirkdavau tai pagalbos neprireikdavo:)
Afrodite taip, isivaizduoju kaip mes "stradalinsim", jauciu dar labiau:)))
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 07 29, 22:24)
Ačiū už informaciją 4u.gif aš to tikėjimo semiuosi iš tavęs ir kitų čia esančių stiprių moteryčių smile.gif nes pačiai jo irgi trūksta, o dar baisu dėl kalbos, man sunkoka susikalbėti ir nedaug suprantu, vyras gerai supranta ir šneka, bet sakė bijo kad medicininių terminų nežinos  blush2.gif

Pas mus irgi tokia pati situacija, bet kaip sakoma: if your dream big enough - fact dont count! smile.gif Ką tik suraičiau laiškutį viena pati su google translate pagalba ir lauksiu dabar atsakymo thumbup.gif
Atsakyti