Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

GILE1 buk gerute,issitrink savo SM pasto dezute negaliu issiusti zinutes,o telefona tavo pameciau. doh.gif

Afrodite, aciu uz zinute!
Ne nemaciau, kad dezute perpildyta blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 28, 10:01)
Bet siaip jums tik judrumas baisiai kisa koja, ar nebandete jo pagertint papildais? siaip tai kiekis pas jus neblogas, o IUI kodel nebandet bent 2-3 ..?

Bandėme ir papildais jį gerinti ir akupunktūra bandėm (ji šiek tiek pagerino rezultatus), bet tiesą sakant tiek mano pačios, tiek mano vyro požiūris į LT gydytojus jau tada buvo ne koks smile.gif gydžiausi pas Klimą, na ir deja pagyrimo žodžių jam neturiu smile.gif) Nuolat jaučiau, kad mes iš esmės esame jam dzin - eilinė pora kuri tikisi pastoti - labai nusivyliau, embriologė sakė, kad mums IUI jau ant ribos ir kad maža tikimybė pastoti tokiu būdu, tad nusprendėme tiesiog nešvaistyti pinigų rolleyes.gif
Kokį kelią mums teks nueiti vienas Dievas težino, tikiuosi priėmėm teisingą sprendimą ir Stambule rasim tai ko ieškom 4u.gif Per tuos 3 metus nebuvo jokių kibimų ir t.t - na atrodo kad koja kiša tik judrumas, bet gali būti tai ne visai tiesa rolleyes.gif
Gražios dienos visoms!
Atsakyti
Na, as jau pradejau ruostis po truputeli zygiui ax.gif
merginos, sakykit, tie standartiniai tyrimai, kuriuos dave Memorial pasidaryti pries IVF, daromi bet kuria c.d.?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 28, 12:52)
Na, as jau pradejau ruostis po truputeli zygiui  ax.gif
merginos, sakykit, tie standartiniai tyrimai, kuriuos dave Memorial pasidaryti pries IVF, daromi bet kuria c.d.?

mums neakcentavo Kubra kurią c.d., tik PRL reik atlikt iki 9:30h nevalgius, kas mums neįprasta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 28 liepos 2014 - 11:58
QUOTE(Atisa @ 2014 07 28, 11:52)
Na, as jau pradejau ruostis po truputeli zygiui  ax.gif

Mums taip pat kaip Rositai, tik PRL akcentavo, kad reikia atlikti iki 9.30 val. tuščiu skranduku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 28 liepos 2014 - 13:35
Atisa,

Kadangi mūsų situacija panaši (ir kitos panelės, kurios panašią situaciją turite) ir buvote jau pirmam vizitui gal galėtumėt pasakyti kiek reikėjo realiai dienų pirmajam vizitui ir kokius tyrimus jums reikėjo vietoje pasidaryti? Ar pvz įvertinus kad reikia LP jie daro iškart? 4u.gif
Atsakyti
sveikos, linkėjimai iš Stambulo 4u.gif dušna čia, ypač ant saulės doh.gif švenčia jie Ramadano pabaigą tris dienas iš eilės, tai miestas beveik tuščias, anot vietinių, bet kad mum taip nepasirodė lotuliukas.gif gaila, didelės parduotuvės beveik nedirbs.
mes jau po svarbiausios dalies: pirmojo vizito, dėl kurio labai nervinausi, nes buvo daug klaustukų. prabuvom tai kokias keturias valandas. žodžiu, pradėjo IVF mirksiukas.gif žinoma, kad klaustukų man kyla baisiai daug (kodėl FSH nedarė, kodėl E2 per didelis, kodėl tokią mažą vaistų dozę skyrė ir kt.), bet labai stengiuosi jau nebesigilinti pati, o pasitikėti gydytoju, nes patirties jie tikrai turi, nes žmonių prisėdę nemažai, pagyvenusių irgi pilna - jie tų IVF'ų pridaro per mėnesį daugiau nei visoj Lietuvoj per visas klinikas biggrin.gif patinka, kad sako viską taip, kaip yra - po poros dienų žiūrės, ar yra atsakas ir toliau spręs, ką daryti. bet aš ir pati suprantu, kad daug augti negali, tuo labiau, kad viena kiaušidė jau tuščia (kažin, kodėl Lietuvoj to niekas nematė g.gif ). beje, vaistų leistis pačioms neduoda - suleidžia jie ir ne į pilvą, o į raumenis. tai dabar rytoj reiks eit, poryt.
tai va, tokios naujienos mirksiukas.gif dabar galvoju reiktų nuvažiuot iki Žydrosios mečetės pasimelst už tuos minimalius šansus, nes Lietuvoj pagonių vietose meldėmės, krikščionių pasimeldėm, tai beliko tik Alachas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 07 28, 15:08)
sveikos, linkėjimai iš Stambulo  4u.gif dušna čia, ypač ant saulės  doh.gif švenčia jie Ramadano pabaigą tris dienas iš eilės, tai miestas beveik tuščias, anot vietinių, bet kad mum taip nepasirodė  lotuliukas.gif gaila, didelės parduotuvės beveik nedirbs.
mes jau po svarbiausios dalies: pirmojo vizito, dėl kurio labai nervinausi, nes buvo daug klaustukų. prabuvom tai kokias keturias valandas. žodžiu, pradėjo IVF  mirksiukas.gif žinoma, kad klaustukų man kyla baisiai daug (kodėl FSH nedarė, kodėl E2 per didelis, kodėl tokią mažą vaistų dozę skyrė ir kt.), bet labai stengiuosi jau nebesigilinti pati, o pasitikėti  gydytoju, nes patirties jie tikrai turi, nes žmonių prisėdę nemažai, pagyvenusių irgi pilna - jie tų IVF'ų pridaro per mėnesį daugiau nei visoj Lietuvoj per visas klinikas  biggrin.gif  patinka, kad sako viską taip, kaip yra - po poros dienų žiūrės, ar yra atsakas ir toliau spręs, ką daryti. bet aš ir pati suprantu, kad daug augti negali, tuo labiau, kad viena kiaušidė jau tuščia (kažin, kodėl Lietuvoj to niekas nematė  g.gif ). beje, vaistų leistis pačioms neduoda - suleidžia jie ir ne į pilvą, o į raumenis. tai dabar rytoj reiks eit, poryt.
tai va, tokios naujienos  mirksiukas.gif dabar galvoju reiktų nuvažiuot iki Žydrosios mečetės pasimelst už tuos minimalius šansus, nes Lietuvoj pagonių vietose meldėmės, krikščionių pasimeldėm, tai beliko tik Alachas  lotuliukas.gif

Labukas 4u.gif Smagu skaityti naujienas Tino, tai su starto pradzia 4u.gif 4u.gif Laikom kumscius kad augtu turtas 4u.gif 4u.gif Nu va , kita klinika kitaip ir daro, ir vaistukus patys leidzia, gal yra tiesios kai pagalvoji kad gali tikrai ne visos taisyklingai susileisti, ne visos tyrinejasi kaip ta padaryt ir gal ne visada paskui pilna doze gaunasi.. as Youtube net ziurejau lotuliukas.gif Tai daktarams tikrai labiau uztikrinta kai pas juos suleidzia. O del Alacho neblogai lotuliukas.gif Tik kvapas ten toj melynoj mecetej nekoks biggrin.gif Bet gal mums taip papuole, smirdinciu kojiniu turistu burys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 liepos 2014 - 15:33
QUOTE(Edena @ 2014 07 28, 16:25)
Tai daktarams tikrai labiau uztikrinta kai pas juos suleidzia. O del Alacho neblogai  lotuliukas.gif Tik kvapas ten toj melynoj mecetej nekoks  biggrin.gif  Bet gal mums taip papuole, smirdinciu kojiniu turistu burys  biggrin.gif

tikrai - aš net abejojau kažkada, kad gal ne taip susileidžiu vaistus, kad taip mažai užaugo. o kumščių prireiks visų verysad.gif 4u.gif
na, po vakarykščio aerouosto manęs jau nelabai kas nustebins, kai pataikėm išeidinėt su atskridusiais iš Irano: vienas senis prisikrovęs su vežimu varo tiesiai ant manęs, lyg būčiau nematoma, ant galvos. tik kai vietinis jų kalba aprėkė, kad lipa ir ant jo, tai tada sulėtino.
bet mane tie musulmoniški kraštai valdo thumbup.gif kažkuo žavi. gaila, viešbuty sandarūs langai, nesigirdėjo muedzinų ryte. aš gal praeitam gyvenime čia gyvenau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 28 liepos 2014 - 15:35
QUOTE(Tino @ 2014 07 28, 16:08)
(kodėl FSH nedarė, kodėl E2 per didelis, kodėl tokią mažą vaistų dozę skyrė ir kt.),

oo, super, kad leido startuoti 4u.gif 4u.gif
n man irgi keista, kad FSH nedarė, juk jis pas tave aukštas g.gif bet gal todėl, kad neseniai dareisi, arba kad vistiek darytų IVF nes jau atvažiavot.
o kokią skyrė startinę dozę? gonaliu stimuliuoja? o apskritai kokius nors tyrimus darė? ax.gif
ir tikrai kaip gerai, kad reguliuoja kiekvieną dūrį, juk kiekviena mili-mili dozytė yra labai svarbu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 28 liepos 2014 - 15:47
QUOTE(Tino @ 2014 07 28, 15:34)
tikrai - aš net abejojau kažkada, kad gal ne taip susileidžiu vaistus, kad taip mažai užaugo. o kumščių prireiks visų  verysad.gif  4u.gif
na, po vakarykščio aerouosto manęs jau nelabai kas nustebins, kai pataikėm išeidinėt su atskridusiais iš Irano: vienas senis prisikrovęs su vežimu varo tiesiai ant manęs, lyg būčiau nematoma, ant galvos. tik kai vietinis jų kalba aprėkė, kad lipa ir ant jo, tai tada sulėtino.
bet mane tie musulmoniški kraštai valdo  thumbup.gif kažkuo žavi. gaila, viešbuty sandarūs langai, nesigirdėjo muedzinų ryte. aš gal praeitam gyvenime čia gyvenau  mirksiukas.gif

biggrin.gif Nu gal jei taip traukia biggrin.gif Nu man tai egzotiska ten bet ilgiau negaleciau isbuti, tos 3 savaites buvo mano maximumas, man tada pradeda noretis kazkokios tvarkos biggrin.gif biggrin.gif
Tikrai gaila nors ten dauguma viesb. uzdarais langais, o ju tie Muedzinai tai nerealiai, ryte su kava, vakare irgi balkone klausydavausi, dar pilnatis buvo, taip viskas mistiskai, o dar tos zuvedros klykiancios, labai svajingi vakarai ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 28, 16:42)
man irgi keista, kad FSH nedarė, juk jis pas tave aukštas  g.gif  bet gal todėl, kad neseniai dareisi, arba kad vistiek darytų IVF nes jau atvažiavot.
o kokią skyrė startinę dozę? gonaliu stimuliuoja? o apskritai kokius nors tyrimus darė? ax.gif

darė E2, LH, PRG, ultragarsą. na, ir suleido Menogon 150. kaip supantu, prie žemo AMH ar didelės, ar žemos dozės - rezultatas tas pats. smagu, kad nealino organizmo su didžiulėm dozėm thumbup.gif po dviejų dienų matysis, ar tęsim ,ar nutrauksim. tokia jau vyresnių IVF specifika.

QUOTE(Edena @ 2014 07 28, 16:45)
biggrin.gif  Nu gal jei taip traukia  biggrin.gif  Nu man tai egzotiska ten bet ilgiau negaleciau isbuti, tos 3 savaites buvo mano maximumas, man tada pradeda noretis kazkokios tvarkos  biggrin.gif  biggrin.gif
Tikrai gaila nors ten dauguma viesb. uzdarais langais, o ju tie Muedzinai tai nerealiai, ryte su kava, vakare irgi balkone klausydavausi, dar pilnatis buvo, taip viskas mistiskai, o dar tos zuvedros klykiancios, labai svajingi vakarai ten  4u.gif

lotuliukas.gif nu man tai nuostolis - dar negirdėjau nė karto muedzino doh.gif oi, kaip fainiai. į Sultanahmed mečetę neįleido, nes pamaldos prasidėjo doh.gif o tai kad man čia visai tvarka dar palyginus su musulmoniškais kraštais blink.gif galėtų daugiau angliškai kalbėt tik, bet irgi užtaikom ant tinkamų žmonių ko pasiklaust mirksiukas.gif
Atsakyti