Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

Tino stimuliacijos pradžioje naudojom menogon 150 ir femara. Menogon dozės taip ir nepakeitė per visą laikotarpį. Stimuliacija trumpa buvo, punkcija buvo jau 10 ciklo dieną, stimuliaciją pradėjom antrą dieną. Išpunktavo 5, apsivaisino trys, trečią dieną vienas buvo puikus, vienas geras, vienas prastas.įsodino abu, vienas pasiliko wub.gif Mano viena kiaušidė irgi tingi, na ne visai tuščia dar, bet pažeista pr laporoskopiją ir gerokai mažiau stimuliuojasi. Užjaučiu, kad Tavo viena jau visai pasidavė, gerai, kad turime dvi 4u.gif
Afrodite nemeluosiu, sunku per karsčius. Ir šiaip karščių nemėgstu, o dabar tikrai labiau jaučiasi. Tai nieko ir neveikiu per dienas - miegu, sėdžiu ir valgau smile.gif. Sekmadienį buvom TA vaikiuko būklė ideali, bet gimdymui mano kūnas visai nesiruošia. Mano gydytoja visai ne natūralistė, bando palenkti mus prie cezario. Na žiūrėsim kaip čia bus, dar dvi savaitės.
Afrodite kalbėjai su gydytoju? Kada Tave echo priims?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 29, )
Bet toks proverzis man siandien buvo pirma kart,tai dabar laukiu kuo dazniau ir daugiau tokiu proverziu nes ramiau man paciai bus blush2.gif

Oi, ir aš iškentėčiau bet kokius pykinimus, laukčiau jų kaip išganymo drinks_cheers.gif

bet aš pamenu, kad misheliina2 planavo dar iš NO pasiimt snaigutes rudenį pirma, o tada tik į TR g.gif detektyvas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 29 liepos 2014 - 11:08
QUOTE(Wiliux @ 2014 07 29, 11:57)
Tino stimuliacijos pradžioje naudojom menogon 150 ir femara. Menogon dozės taip ir nepakeitė per visą laikotarpį. Stimuliacija trumpa buvo, punkcija buvo jau 10 ciklo dieną, stimuliaciją pradėjom antrą dieną. Išpunktavo 5, apsivaisino trys, trečią dieną vienas buvo puikus, vienas geras, vienas prastas.įsodino abu, vienas pasiliko  wub.gif Mano viena kiaušidė irgi tingi, na ne visai tuščia dar, bet pažeista pr laporoskopiją ir gerokai mažiau stimuliuojasi. Užjaučiu, kad Tavo viena jau visai pasidavė, gerai, kad turime dvi  4u.gif
Afrodite nemeluosiu, sunku per karsčius. Ir šiaip karščių nemėgstu, o dabar tikrai labiau jaučiasi. Tai nieko ir neveikiu per dienas - miegu, sėdžiu ir valgau smile.gif. Sekmadienį buvom TA vaikiuko būklė ideali, bet gimdymui mano kūnas visai nesiruošia. Mano gydytoja visai ne natūralistė, bando palenkti mus prie cezario. Na žiūrėsim kaip čia bus, dar dvi savaitės.
Afrodite kalbėjai su gydytoju? Kada Tave echo priims?

Oi,tikiu Wiliux kad tau labai ne kas kai tokie karsciai doh.gif Mano vyras be pilvo ir nestoas bet jau isglebes visas nuo karscio,tai ka jau kalbeti apie nestukes kurioms pilvukas irgi prideda savo.Laikykis sirdele wub.gif
As savo pirmagime gimdziau CP,nezinau nieko baisaus nebuvo man po jo. O ir dabar nusimatytu CP tai as del to visai nesijaudinu ir nepergyvenu,nors seniau ejau is proto kad per tris paras nesugebejau vaiko pagimdyt.Na buvau jauna ir kvaila.Juk svarbiausia ne kaip gime,o kad gime ir sveikutis mazylis wub.gif
Ne,su gydytoju nekalbejau dar.Zadu skambinti jam veliau,po pietu ir prasytis gal mane priimtu penktadieni,aisku jei jis neatostogauja.O jei atostogauja,tai nezinau ka darysiu tiesa pasakius.Yra dar viena labai nebloga gine,as pas ja siaip lankiausi patikrinimams, bet pas ja kabinete privaciam labai jau paprastas tas echo,tai va tas man ir kelia abejones.Jei aparata turetu sustresni tai drasiai eiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,mano skaiciukai tokie
21DPO 3735
Dabr supergivenau ar geri jie g.gif Buvo 16DPO 486 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 29, 14:21)
Na,mano skaiciukai tokie
21DPO 3735

Afrodite, tikrai geri, sveikinu dar karta, lauksim nestukiu skyrelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 07 29, 14:32)
Afrodite, tikrai geri, sveikinu dar karta, lauksim nestukiu skyrelyje  smile.gif

oh,kaip sunerimau...paziurejau i hcg kalkuliatoriu ir tas parode linija zemiau mano tai kaip issigandau,verkt pradejau ir visur ieskoti info.Bet dabar pati persiskaiciau kad viskas nu ok,juk ir nuo 1500 pradeda dvigubeti tik kas 72-90val.Uh,,,nu durna boba esu-juokas pro asaras doh.gif
Na,as manau kad pas nestukes uzsuksiu jau kai ginius patvirtins kad viskas ok ir vietoje.O dabar tiesiog mastysiu ka toliau daryti,nes mano ginius ragelio nekelia-tai ar lauksiu ar eisiu kazkur-pati dabar nezinau.Bandysiu numigti mirksiukas.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 29, 14:21)
Na,mano skaiciukai tokie
21DPO 3735

Sveikinu, Afrodite! Aš čia ne specė tų skaičiukų, bet man atrodo viskas čia gerai 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Afrodite, sveikinu, geri skaičiukai, mano net vyras vakar grįžęs pirmiausia uždavė klausimą, kaip Afroditės hcg biggrin.gif Viskas bus gerai 4u.gif thumbup.gif

Tino, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai,as irgi jau aprimau nors ir spejau nuverkti posma,matyt hormonai savo daro biggrin.gif
Baisu,labai baisu,zodziu kuo toliau i miska tuo daugiau medziu doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite, nuostabūs skaičiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 29, 16:40)
Afrodite, nuostabūs skaičiukai  wub.gif

Dekui Atisele wub.gif tokiu skaiciu tikrai linkiu kiekvienai mergytei einanciai siuo keliu 4u.gif
Atsakyti
Afrodite viskas liuks! Nebedaryk daugiau hcg, iš savo patirties patariu - tie papildomi hcg labai daug nervų kainuoja. Skaičiuoji, skaičiuoji ne taip suskaičiuoji, nervai tik bereikalingi...
Atsakyti