QUOTE(Edena @ 2014 07 29, 09:06)
Sveikutes
TINO,sekmes sekmes ir dar karta tik sekmes

Laikom kusmcius uz grazu augima ir tik isbuk rami kiek tai imanoma,as tikiu kad jie padarys maximum kiek gales

Oi,kaip lauksim tavo ziniu
As suprantu kaip tu jauties,nes man truko tik lietuvisku saltibarksciu ir tam tikro maisto, bet siaip Stambulas tai mano miestas.Miestas kuri as pamilau,miestas kuri ir dabar dar sapnuoju, miestas i kuri tikrai sugrisiu ir pirmasis miestas is kurio jau isvykdama vos neverkiau.Jis nerealus
Mano FSH norma,o AMH 2.53 tai stimuliavo didelemis dozemis, bet matyt del to kad as buvau po slopinamuju.Ir is pradziu augo ne kas is tikro, bet veliau jau isibegejo.Svarbiausia kad butu labai labai kokybiski ko nuosirdziu linkiu dabar ir tau ir toms mergaitems kurios galbut tyliai atlieka procesa Stambule
Jop
,Edeniuk as irgi maciau moteri kuriai leido vaistus,tai jai tikrai virs 45 metu.Ji dar man rusiskai palinkejo sekmes.Taip kad as pritariu tavo postui
kaip tu laikais?
WILIUX,o je kaip arteja nuostabus laikas kai jau nebebusi

o laikysi savo mazyle ant ranku

Kaip sekasi istverti karscius? kaip mazyle laikosi ir kaip pati tu jauties?
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2014 07 29, 11:14)
už palinkėjimus nedėkosiu
nu bet jau miesto didumas

buvau aš jame kažkada vieną dieną, bet su turistine grupe nupajutau to. esu buvus dideliuose miestuose (Kaire, Maskvoj), bet ne tokie jie buvo

nors Maskva kažkuo panaši: bet koks nuvažiavimas kur nors trunka valandą-pusantros, kur nors nueit didžiuliai atstumai, žmonių minios, atsisėst niekur negausi
mano AMH 0.6. ir Tau tas pats skatinimas buvo ?

ir kiek užaugo folių? man tai pasakė, kad viena kiaušidė jau tuščia
o kaip kažin misheliinai sekėsi - ji juk praitą savaitę buvo vizito ? man cekava
Jo tikrai miesta labai labai didelis,bet superinis

Dar susipazinti su jo visomis grozybemis