Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

QUOTE(Tino @ 2014 07 28, 22:02)
darė E2, LH, PRG, ultragarsą. na, ir suleido Menogon 150. kaip supantu, prie žemo AMH ar didelės, ar žemos dozės - rezultatas tas pats. smagu, kad nealino organizmo su didžiulėm dozėm  thumbup.gif po dviejų dienų matysis, ar tęsim ,ar nutrauksim. tokia jau vyresnių IVF specifika.
lotuliukas.gif nu man tai nuostolis - dar negirdėjau nė karto muedzino  doh.gif oi, kaip fainiai. į Sultanahmed mečetę neįleido, nes pamaldos prasidėjo  doh.gif o tai kad man čia visai tvarka dar palyginus su musulmoniškais kraštais  blink.gif galėtų daugiau angliškai kalbėt tik, bet irgi užtaikom ant tinkamų žmonių ko pasiklaust  mirksiukas.gif

Tino spaudziam kumscius kad stimulaicija duotu laaaabai geru vaisiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 07 27, 14:56)
Sveikos mergaitės...
Pirmajam ir tikiuosi paskutiniam IVF vyksime į Stambulą

sveika prisijungus, linkiu kad taip ir butu 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 28, 11:40)
Nea,nekartojau.Galvoju pakartoti rytoj
Sakiau pradesiu darbuotis nuo treciadienio gal ,kad greiciau slinktu laikas ir svarbiausia,kad nebutu laiko blogoms mintims lysti 4u.gif

laukiam graziu skaiciuku, o del darbo, manau teisingai nusprendei, svarbiausia mintis nukreipt kitur, tik saugok save ir lengvai darbuokis, jokio streso darbe, augink savo nestuke.gif nestuke.gif

QUOTE(Atisa @ 2014 07 28, 12:52)
Na, as jau pradejau ruostis po truputeli zygiui  ax.gif
merginos, sakykit, tie standartiniai tyrimai, kuriuos dave Memorial pasidaryti pries IVF, daromi bet kuria c.d.?

as irgi jau labai laukiu kol leksim, tik mums nusikelia savaitelei, nes mm suvelavo, tai dabar planai 09 25 skrist i TR

QUOTE(Tino @ 2014 07 28, 16:08)
sveikos, linkėjimai iš Stambulo  4u.gif

gero starto ir sekmingos pabaigos su nestuke.gif

merginos, ar as maisau ar kazkuri buvot rasiusi, kad semra kazkuriom dienom nedirba? kaazin kuriom, planuotume skrydi ax.gif
Atsakyti
[quote=Tino,2014 07 28, 15:08]
sveikos, linkėjimai iš Stambulo 4u.gif
Laikom kumscius uz tave,Tino,kad viskas klotusi sklandziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 07 28, 15:59)
Atisa, Kadangi mūsų situacija panaši (ir kitos panelės, kurios panašią situaciją turite) ir buvote jau pirmam vizitui gal galėtumėt pasakyti kiek reikėjo realiai dienų pirmajam vizitui ir kokius tyrimus jums reikėjo vietoje pasidaryti? Ar pvz įvertinus kad reikia LP jie daro iškart?  4u.gif

Krown, as kai susirasinejau, tai Muratas sake, kad butu gerai atvykti pirmai konsultacijai, bet jei nera galimybiu, tada nebutinai. Mane LT ziurejo min. 3 skirtingi gydytojai, ir visi sake, kad viskas liuks, problema tik pas vyra. TR pasake lygiai ta pati, tad jei man situacija kartotusi, tikrai nebevaziuociau konsultacijai schmoll.gif Man padare AMH, o vyrui-spermograma. Realiai, kad niekur neskubeti, reikia pilnu 2 dienu konsultacijoms, nes mums pvz. pirma diena nespejo padaryt spermogramos. Jei niekur apsilankyt nenorit-galit iskart namolio 4u.gif Mes dar aplankem keleta vietu, pasivaiksciojom po Stambula, tai mums 5 dineu buvo nei kiek ne per daug 4u.gif
QUOTE(Tino @ 2014 07 28, 17:34)
bet mane tie musulmoniški kraštai valdo  thumbup.gif kažkuo žavi.

Tino, as lygiai taip pat jauciuosi drinks_cheers.gif Vyras irgi juokauja, kad as turbut kokia arabe buvau biggrin.gif Mane "veza" tas musulmoniskas krastas, ju tradicijos, rytines maldos rolleyes.gif Gyventi pas juos nenoreciau ir man paciai nebutu priimtina nei ju kultura, nei juolab moters padetis visuomeneje, bet vat kaip turistui pabut, tai super, man daug labiau patinka, nei europietiski krastai thumbup.gif
Tino, su startu tave! Labai linkiu sekmes. Dabar graziu ir kokybisku foliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 28, 11:52)
Na, as jau pradejau ruostis po truputeli zygiui  ax.gif
merginos, sakykit, tie standartiniai tyrimai, kuriuos dave Memorial pasidaryti pries IVF, daromi bet kuria c.d.?

taip taip, o LH FSH ir E2 jie patys pasidarys, as ir PRL cia nedaryciau jei reikes jie ten pasidarys, ar pas jus aukstas? As metu senumo turejau kad pas mane neaukstas ir jiems pakako, polinkio nebuvo matyt ir neziurejo g.gif O tie kiti zarazu tyrimai, kai mes visus daremes, tai Endemik gavosi normaliausia kaina viso "paketo" to ka jie surase kad reikia smile.gif O atsakymus per pora savaiteliu gavome
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2014 07 28, 21:02)
darė E2, LH, PRG, ultragarsą. na, ir suleido Menogon 150. kaip supantu, prie žemo AMH ar didelės, ar žemos dozės - rezultatas tas pats. smagu, kad nealino organizmo su didžiulėm dozėm  thumbup.gif po dviejų dienų matysis, ar tęsim ,ar nutrauksim. tokia jau vyresnių IVF specifika.

jezau vyresniu doh.gif doh.gif ten pas juos ir 45 metu pacienciu pilna ir visos darosi issisiepe, viskas bus gerai laikom sukryziuotus pirstus kad turtas bus tikrai pakankamas ir apie jokius nutraukimus net kalbos kad nebutu 4u.gif 4u.gif
Bet kad ta pacia doze skyre tai idomiai , mazesniu AMH man rodos didesne truputi vistiek doze skyre net Memorial kitoms nei man su aukstesniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 29 liepos 2014 - 08:12
Laba rytas,

Known sveika prisijungusi, nuoširdžiai linkiu, kad užtektų to vieno karto TR.

Tino, gero starto! Mane irgi žavi musulmoniški kraštai, savaitgali su drauge peržiūrėjom Stambulo nuotraukas (buvo atskridusi mūsų aplankyti per stimuliaciją), padūsavom kaip atgal norėtųsi. Nežinau koks Tino AMH, mano irgi prie žemesnių (1), buvo lygiai ta pati menogon dozė. Tai dabar iį Tino išgirdau paaiškinimą kodėl biggrin.gif. Mums vienas iš didžiausių pliusų buvo, kad mažos vaistų dozės.
Atsakyti
Ačiū mergaitės už priėmimą mirksiukas.gif

Tino - sėkmės, tikiuosi daktarai, klinika ir visas gydymas eisis sklandžiai ir parsivešite su vyru tik geras naujienas ir nostalgiją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 07 29, 10:16)
Tino, gero starto! Mane irgi žavi musulmoniški kraštai, savaitgali su drauge peržiūrėjom Stambulo nuotraukas (buvo atskridusi mūsų aplankyti per stimuliaciją), padūsavom kaip atgal norėtųsi. Nežinau koks Tino AMH, mano irgi prie žemesnių (1), buvo lygiai ta pati menogon dozė. Tai dabar iį Tino išgirdau paaiškinimą kodėl biggrin.gif. Mums vienas iš didžiausių pliusų buvo, kad mažos vaistų dozės.

už palinkėjimus nedėkosiu biggrin.gif ax.gif
nu bet jau miesto didumas blink.gif blink.gif doh.gif buvau aš jame kažkada vieną dieną, bet su turistine grupe nupajutau to. esu buvus dideliuose miestuose (Kaire, Maskvoj), bet ne tokie jie buvo doh.gif nors Maskva kažkuo panaši: bet koks nuvažiavimas kur nors trunka valandą-pusantros, kur nors nueit didžiuliai atstumai, žmonių minios, atsisėst niekur negausi doh.gif
mano AMH 0.6. ir Tau tas pats skatinimas buvo ? bigsmile.gif ir kiek užaugo folių? man tai pasakė, kad viena kiaušidė jau tuščia verysad.gif

o kaip kažin misheliinai sekėsi - ji juk praitą savaitę buvo vizito ? man cekava ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 29 liepos 2014 - 10:15
QUOTE(Edena @ 2014 07 29, 09:06)

jezau vyresniu  doh.gif  doh.gif  ten pas juos ir 45 metu pacienciu pilna ir visos darosi issisiepe, viskas bus gerai laikom sukryziuotus pirstus kad turtas bus tikrai pakankamas ir apie jokius nutraukimus net kalbos kad nebutu  4u.gif  4u.gif
Bet kad ta pacia doze skyre tai idomiai , mazesniu AMH man rodos didesne truputi vistiek doze skyre net Memorial  kitoms nei man su aukstesniu g.gif

Sveikutes 4u.gif
TINO,sekmes sekmes ir dar karta tik sekmes thumbup.gif Laikom kusmcius uz grazu augima ir tik isbuk rami kiek tai imanoma,as tikiu kad jie padarys maximum kiek gales mirksiukas.gif Oi,kaip lauksim tavo ziniu wub.gif
As suprantu kaip tu jauties,nes man truko tik lietuvisku saltibarksciu ir tam tikro maisto, bet siaip Stambulas tai mano miestas.Miestas kuri as pamilau,miestas kuri ir dabar dar sapnuoju, miestas i kuri tikrai sugrisiu ir pirmasis miestas is kurio jau isvykdama vos neverkiau.Jis nerealus wub.gif
Mano FSH norma,o AMH 2.53 tai stimuliavo didelemis dozemis, bet matyt del to kad as buvau po slopinamuju.Ir is pradziu augo ne kas is tikro, bet veliau jau isibegejo.Svarbiausia kad butu labai labai kokybiski ko nuosirdziu linkiu dabar ir tau ir toms mergaitems kurios galbut tyliai atlieka procesa Stambule 4u.gif
Jop,Edeniuk as irgi maciau moteri kuriai leido vaistus,tai jai tikrai virs 45 metu.Ji dar man rusiskai palinkejo sekmes.Taip kad as pritariu tavo postui drinks_cheers.gif
kaip tu laikais?
WILIUX,o je kaip arteja nuostabus laikas kai jau nebebusi nestuke.gif o laikysi savo mazyle ant ranku wub.gif Kaip sekasi istverti karscius? kaip mazyle laikosi ir kaip pati tu jauties?
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2014 07 29, 11:14)
už palinkėjimus nedėkosiu  biggrin.gif  ax.gif
nu bet jau miesto didumas  blink.gif  blink.gif  doh.gif buvau aš jame kažkada vieną dieną, bet su turistine grupe nupajutau to. esu buvus dideliuose miestuose (Kaire, Maskvoj), bet ne tokie jie buvo  doh.gif nors Maskva kažkuo panaši: bet koks nuvažiavimas kur nors trunka valandą-pusantros, kur nors nueit didžiuliai atstumai, žmonių minios, atsisėst niekur negausi  doh.gif
mano AMH 0.6. ir Tau tas pats skatinimas buvo ?  bigsmile.gif ir kiek užaugo folių? man tai pasakė, kad viena kiaušidė jau tuščia  verysad.gif

o kaip kažin misheliinai sekėsi - ji juk praitą savaitę buvo vizito ? man cekava  ax.gif

Jo tikrai miesta labai labai didelis,bet superinis thumbup.gif Dar susipazinti su jo visomis grozybemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 29, 09:06)
jezau vyresniu  doh.gif  doh.gif  ten pas juos ir 45 metu pacienciu pilna ir visos darosi issisiepe,

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 29, 11:19)
As suprantu kaip tu jauties,nes man truko tik lietuvisku saltibarksciu ir tam tikro maisto, bet siaip Stambulas tai mano miestas.
Jop,Edeniuk as irgi maciau moteri kuriai leido vaistus,tai jai tikrai virs 45 metu.Ji dar man rusiskai palinkejo sekmes.Taip kad as pritariu tavo postui drinks_cheers.gif
kaip tu laikais?

aha, mes irgi vakar pakalbėjom, kad būt gerai šaltibarščių mirksiukas.gif
nu aš va irgi vakar pasijutau gana jauna tarp tenai sėdinčių. ar aš čia gerai atrodau, ar jos nelabai kaip blush2.gif , bet tikrai buvo vyresnių. tai įdomu, kaip jau jom ten stimuliuojasi g.gif kas ten gaunasi, o juk sėkmės procentas tarp tokio amžiaus net 40proc., tai kaip jau čia g.gif
na, gal jos tų IUI net nedaro - iš karto griebia jautį už ragų su IVF biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 29 liepos 2014 - 10:38
QUOTE(Tino @ 2014 07 29, 11:14)
o kaip kažin misheliinai sekėsi - ji juk praitą savaitę buvo vizito ? man cekava  ax.gif

Aaa, tai ten ji buvo, nespėjau susekti doh.gif lotuliukas.gif
misheliina2, kaip sekėsi? 4u.gif

Afrodite, laukiam gigantiškų skaičiukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 29, 11:35)
Aaa, tai ten ji buvo, nespėjau susekti doh.gif  lotuliukas.gif
misheliina2, kaip sekėsi? 4u.gif

Afrodite, laukiam gigantiškų skaičiukų wub.gif

As galvoju,gal ji nenori tiesiog viesai irgi kalbeti mirksiukas.gif
Oi,as irgi labai labai laukiu skaiciuku,nors siandien ryte vos per plauka issisukiau su "draugavimu" su tualetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet toks proverzis man siandien buvo pirma kart,tai dabar laukiu kuo dazniau ir daugiau tokiu proverziu nes ramiau man paciai bus blush2.gif
Atsakyti