Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

šeimininkės nerealios ir patarimai tokie
O mano kaimynėlė ,na ta kuriai už agurkus skruzdėlės dėkavojo,pabarstė jas soda,atrodo išsinešdino nelabosios ,bent jau iš tos vietos,pakasinėjom šiandien pas ją šiltnamyje neradom ne vienos skruzdėlės
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 01, 15:53)
šeimininkės nerealios ir patarimai tokie
O mano kaimynėlė ,na ta kuriai už agurkus skruzdėlės dėkavojo,pabarstė jas soda,atrodo išsinešdino nelabosios ,bent jau iš tos vietos,pakasinėjom šiandien pas ją šiltnamyje neradom ne vienos skruzdėlės

O tai skruzdeles nepersikelia gyventi kitur nuo sodos?? jei jos neisdvesia tai manau kad jos persikelia kur veliau toliau, bet neisnyksta. Gal dabar pasislepe, laukia kai soda dings 4u.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas ir pasibarsčiau tokį neprastą skruzdėlyną soda,nu gerokai sumažėjo jų,laukiu ar pasirodys kur nors ar jau amen joms.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 07, 13:25)
Prieš kelias dienas ir pasibarsčiau tokį neprastą skruzdėlyną soda,nu gerokai sumažėjo jų,laukiu ar pasirodys kur nors ar jau amen joms.

A kokia soda? valgomaja ??
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miskauoge @ 2011 07 07, 16:43)
A kokia soda? valgomaja ??
bigsmile.gif

Taip
Dar reik šiltnamyje dviejose vietose pabarstyt ir ten tos nenaudėlės įsikūrusios
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 07, 17:02)
Taip
Dar reik šiltnamyje dviejose vietose pabarstyt ir ten tos nenaudėlės įsikūrusios

Aciu Bandysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 01, 08:17)
Kaimynė pabandė,skruzdėlės padėkojo už pakištuką laugh.gif

Vakar perskaičiau facebooke tokį:

"Tabakas gali būti ir naudingas. Šios nuodingos medžiagos nuoviras yra puiki priemonė vabzdžiams naikinti smile.gif

Įdomybės: Tabakas ne tik žalingas
www.sodospalvos.lt"

Nežinau, kiek tiesos.
Atsakyti
Jei patalpos viduj visokiems vabaliukams, geriausiai man padeda PIRETROL PR SP 1000
Atsakyti
kiek daug geru patarimu 4u.gif
Atsakyti
sveiki, turiu ir as sia beda: atsirado virtuveje ir vonioje faraoniniu, nedelsiant issikvieciau Dezinfa, lizdo nerado, padejo virtuveje ir vonioje po toki nuodu indeli. siandien pasiziuriu: is mano anksciau pastebetu 5-6 skruzdeliu per diena, dabar eina koks 40 link to indelio, griebia nuodo grudeli ir keliauja taku atgal. ir kas bjauriausia, kad tas lizdas, turbut, yra duso kabinoje, nes jos lenda i duso galvute, taciau ne ta, is kurios pagrinde bega vanduo, o is kur turetu butu "masazinis" dusas - nenaudojama galvute.
gal kas galetu atsakyti: ar galima dabar maudytis duse, nes sako, kad , pvz. papurskus Kobra, jos issigasta ir moptineles issibegioja ir pridaro lizdu kituose namu kampuose ir plysiuose-dar didesne beda. na, o jei paleidus vandeni jos issigas ir atsitiks taip, kaip po Kobros?
beje, ar ju padaugejimas reiskia, kad jos jau is kaimynu pradejo eit? brrrr kaip baisu, nes anksciau, pries tuos nuodus, tiek ju tikrai nebuvo.
sake turi isnykt perdesimt dienu, bet tiek laiko galva kriauklej plauti-kazkoks kosmaras.
siandien ir miegamajame ant palanges pora pamaciau - nebesuprantu gal automobilyje reikia miegoti?
jos zmonems kanda?
Atsakyti
Faraoninės skruzdės atrado jas masinančius nuodus ir dabar nešasi į savo lizdą. Kai pamaitins motinėlę, išnyks visos skruzdės. Tai gerai, kad jos eina šniūrais, greičiau parsineš visus nuodus ir bus tvarka thumbup.gif . Pas mane taip ir išnyko skruzdės. Buvo gražu žiūrėti, kaip šniūrais tempia grūdelius. Ištuštino talpą per dieną. Tačiau dar reikėtų vėliau pakartotinai pakabinti namelius, nes dar po kurio laiko išsiris nauja skruzdžių kartą iš kiaušinėlių. Kai šios paragaus "gėrio" išnyks visam laikui. Kalbu iš savo patirties. Jau daug metų mano namuose to brudo nebėra.
Atsakyti
Blyn pas mane atsırado skruzdelıu rudu mazucıu mad.gif praeıtası metaıs nebuvo, o sıemet pılna, nesuprantu ır kaıp dar 10 aukste .
bandzıau cıa patarımaıs su cukrum vandenıu ır medumı, o ka jus galvojat jos ne durnos, nelıpa ır neprılımpa, o suns edala kokı padedu taı greıt prısıstato. mega_shok.gif
taıp ,kad sıs naıkınımo budas, nıeko gero doh.gif
bandysım kıtus unsure.gif mad.gif g.gif
Atsakyti