Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

Faratox Turbo. patikrintas reikalas thumbup.gif

http://giedrius-v.li...com/113739.html

http://www.centrus.c...ezynsekcji.html
Atsakyti
taı, kas ne LT ır kad nera tokıo reıkalo cıa, skaıtınejausı kad geras,bet nera kaıp gauna jo bijau.gif
Atsakyti
Nesupratau. Jūs ne Lietuvoje? Aš Lietuvoje, merginos iš Vilniaus taip pat pirko. Parašyta ankstesniuose pasisakymuose. Tereikia paieškoti.

[/QUOTE]"zalioji stotele" silutes plente prie saldytuvu "snaige" 2009 12 03, 11:21 psl.28 šioje temoje[QUOTE]
[QUOTE]Nebuvo toje "zalioj stotelej" Faratox'o. Kazkoks Protect buvo nuo faraoninių skruzdėlyčių. Kaina - 18,99 doh.gif Na, bet vistiek pirkau. Kaip seksis jas vaišint šiuo patiekalu, parašysiu vėliau. smile.gif[/QUOTE]
[QUOTE]protect irgi geras as su juo isnaikinau ir kai kalbejau su tokiu vyriskiu dirbanciu "Dezinfa" firmoje tai sake kad tiek protect tiek faratoks turbo jie vienodi[/QUOTE]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 18 liepos 2011 - 18:17
ne. as ne Lıetuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Liustra @ 2011 07 18, 19:20)
ne. as ne Lıetuvoje.

Man namuose puikiai padėjo cinamonas. Jo reikia tiesiog pabarstyti. Skruzdelėms nepatinka cinamono kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2011 07 19, 11:03)
Man namuose puikiai padėjo cinamonas. Jo reikia tiesiog pabarstyti. Skruzdelėms nepatinka cinamono kvapas.

Cinamonas ir mums padėjo smile.gif
Atsakyti
As galvoju pabandyt su garu siurbliu - gal jos iskeptu? Kaip manot? Pas mus faraoniu ir paprastu yra.
dar girdejau, kad reikia siera padegint, tai visi gyviai iseina, tki aisku, kuri laika gyvent toj vietoj negalima.
Atsakyti
Ačiū mergaitės. Mano rožės pagaliau lengviau atsikvėpė nuo mažųjų darbininkių smile.gif Netikėjau, bet soda tikrai pagelbėjo.
Atsakyti
Girdejau ir as apie soda smile.gif dar labai veikia actas ir druska mirksiukas.gif
pas mane ju irgi atsirado neseniai gal pries kokias pora dienu,jos mazytes ir juodos,labai bijau kad ir i maista neisisuktu,o kazin ar gali buti kad ju parsinesiau is lauko,tarkim su darzovem g.gif ir jos pradejo veistis,nes kitaip neisivaizduoju is kur ju doh.gif
Atsakyti
Gali būt,kartais ir aš pastebiu kokią skruzdėliokę išdidžiai marširuojančią stalu ar grindimis,bet tuo jos laisvė ir baigiasi hihihi.gif
Atsakyti
Atejau paskaityti patarimu ir as, uzpuole ir mus tos slykstukes doh.gif jau kelias dienas teplioju acta, bet vis dar randu ju doh.gif bandysiu daugiau veikimo budu smile.gif nesinori tu purskalu kai gyvena mazas zmogiukas schmoll.gif
Atsakyti
mamytes padekit kur isigyti TURBO nuodus skruzdem, buvau gavus per pazistama jos drauge likuti pardave nuomuojames buta 3m ir pries 2metus ju buvo privise kaip sieno...paklausiau seimininkes nes jie tam bute gyveno visa laik likau vos ne as uznesiau pati.....tai su tais nuodais issinaikinom, dar turiu tik puse pakelio, ir vel puola kur ju siuo metu nusipriti, nes girdejau ar is apyvartos neissimti, nes tik jie padejo.as is marijampoles bet vaziuotum kad ir i kauna ar vilniu peirkti
Atsakyti