Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

4u.gif
Atsakyti
Pas mane rūsyje buvo įsimetusios skruzdėlės,negailėdama tas vietas išbarsčiau su soda,padėjo,ir iš šiltnamio taip pat išprašiau
Atsakyti
pries kelias dienas pas mus i buta pradejo sniurais traukti faraonines skuzdeles. Kaip tikros viesnios keliavo jos pro duris, tiksliau pro tarpa tark duru ir grindu. Tai atradau labai gera buda uzkirsti joms kelia - patepiau slenksti plonu paprasto vazelino sluoksniu ir jos jo nebeperlipa, apsisuka ir traukia kitur nauju savo auku ieskoti. Pries tai bandziau actu, metomis ir cinamonu atbaidydi, bet niekas nepadejo, o vazelinas tikrai veikia.
Atsakyti
Susidūriau su tokiais pat neaiškiais gyviais verysad.gif veisiasi prie plintusų, medinių baldų. Nežinau, kaip naikint, gal kas pagelbės, patars.

QUOTE(pupa@ @ 2008 08 25, 17:38)
sveikos, gal galite pagelbeti? Turiu problema, su kuria jau nebezinau kaip kovoti. verysad.gif  verysad.gif
pas mus ropineja kazkokie gyviai, kuriuos net ivardyti sunku. bandziau naikinti kaip skruzdes, bet nepadejo sad.gif jie labai mazi gal kokio 1 mm dydzio, bandziau daryti foto, bet nelabai gerai gavosi, tai kas pavyko, labai padidinus...

user posted image]My Webpage[/URL]

user posted image]My Webpage[/URL]

Atsakyti
Jau nebegaliu, vien skaitant apie tas rudas slikstynes mane purto siurpas. Islindo mano grazuoles po ziemos ant radijatoriu ir gyvatuko o jau maniau atsikraciau ju visiems laikams doh.gif . Neina rubu issidziovinti, nebeiseina normaliai gyventi, tiesiog katastrofa.
Purskalais nebetikiu, vienai valandai padeda. Reikia vyliu. Gal kas zinot kur ju butu galima isigyti Kaune? Zadu prisipirkti sau ir kaimynam, itariu is ju atejo nes apacioje musu tos ziauriai apleistas butukas.
Atsakyti
"As galvoju pabandyt su garu siurbliu - gal jos iskeptu?"

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tikrai nepades, jos kaip tik megsta dregme ir siluma. Pas mus buvo virdulyje apsigyvenusios. Visa diena gerems arbatele su skrusdelytemis kol pamatem is kur jos eina biggrin.gif .
Atsakyti
jus prasykite man i a.ž.ir as duosiu tel.nr žmogaus, kur manau jums pades.
nes yra tokie milteliai, tai kai ju papili, tai jos visos ir sulipa ant ju ir baigiasi smile.gif, nes mes kiekviena pavasari sulaukiam sveciu.
Atsakyti
O kaip naikinate skuzdėles lauke? Jeigu galite parašykite i AZ. Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
gelbekite ir mane nuo skruzdeliu,lauke uzpuole mano gelynus,pabarstau milteliais,dingsta keliom dienom ir vel atsiranda.Bukit geri,parasykite ir man kontaktus i az,kas parduoda,atsiboso man kovot,vienas medelis jau parudes.Kaunas
Atsakyti
QUOTE(neferite @ 2012 06 12, 22:09)
gelbekite ir mane nuo skruzdeliu,lauke uzpuole mano gelynus,pabarstau milteliais,dingsta keliom dienom ir vel atsiranda.Bukit geri,parasykite ir man kontaktus i az,kas parduoda,atsiboso man kovot,vienas medelis jau parudes.Kaunas

Mes irgi metai iš metų kovojam - barstom sodą, kavos nuosėdas, net verdančiu vandeniu pylėm, nes mėšle radom ištisą skruzdėlyną su kiaušiniais ax.gif Jau kaip nusibodo ta kova doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukė @ 2012 06 13, 09:56)
Mes irgi metai iš metų kovojam - barstom sodą, kavos nuosėdas, net verdančiu vandeniu pylėm, nes mėšle radom ištisą skruzdėlyną su kiaušiniais ax.gif Jau kaip nusibodo ta kova doh.gif

Mes barstom milteliais, bet nelabai padeda. Toj vietoj išnyksta, šalia atsiranda du skruzdėlynai. Ir žemę perkasėm, bet vis tiek neįmanoma išnaikinti. Gal kas žino kokių liaudiškų būdų?
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2012 03 31, 08:20)
"As galvoju pabandyt su garu siurbliu - gal jos iskeptu?"

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Tikrai nepades, jos kaip tik megsta dregme ir siluma. Pas mus buvo virdulyje apsigyvenusios. Visa diena gerems arbatele su skrusdelytemis kol pamatem is kur jos eina  biggrin.gif .

QUOTE(neferite @ 2012 06 12, 22:09)

Pas mus sode jų sočiai. Kalnai kyla. Kuriam laikui padeda pravažiavimas su žoliapjove. Įsikūrias tarp plytelių ir tarpuose prie sienų karštu vandeniu nupilam ir kuriam laikui ramu thumbup.gif
Atsakyti