Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali roletai iššaukti alergiją?

Kaip tik mačiau Domus lumina reklamą facebooke. Kažkaip niekad neatkreipdavau dėmesio, bet dabar kai šitam forume kalbėjome krito į akį. Daug reklamuojasi, matyt daug sutaupo nuo kokybės. Gražiai tie roletai atrodo, bet sau ir pažįstamiem rekomenduočiau iš kitos firmos. Čia tas pats kaip nusipirkti tapkes iš turgaus kur net dienos neatlaiko. blush2.gif
Atsakyti
Aha, turguj irgi gražiai gieda. Dabar toks anekdotas gimė: gal jie iš turgaus savo vadybininkus renka, kad taip čiulba? Juokas juokais, bet gaila ir nervų ir vaiko ir sumokėtų pinigų. Plius dar vaistinėj ant visokių lašiukų į akis išleidau.
Atsakyti
Tai kokia šios istorijos reziume? Aš matau, kad nekokybiški roletai, kaip ir visi kiti nekokybiški daiktai, gali pakenkti vaikučio sveikatai. Tad prieš perkant reikia pasidomėti įmone, medžiagomis ir t.t. Nežinomos mažos firmelės importuoja iš Kinijos, nes didelės tiekėjų įmonės tiesiog su jomis nepasirašo kontraktų, kadangi daugiau popierizmo nei pelno. Kitaip sakoma – smulkmė. Pasiskaitykit apie Domus lumina internete atsiliepimus ir viskas bus aišku!!!!! tongue.gif
Atsakyti
taip taip, internete apie juos tai pilna neigiamų atsiliepimų. Dar pamenu, kad kai pirkau buvo paskelbta akcija, kad Vaikų mėnuo. Atrodo, kad jie kas mėnesį vis kitokias akcijas skelbia, kad tik iškištų savo produkciją. Artėja rugsėjis, tai vėl turbūt bandys visus kvailinti su visokiais savo fotoroletais ir panašiai prisidengdami vaikais. Nelabai sąžiningas biznis.
Atsakyti
Paskaitykit kiek apie Domus lumina direktorių visko prirašyta. Turbūt kaip ten sakoma „prieštaringos reputacijos verslininkas“. Tokie nevengia nei reikalų su mokesčių inspekcija turėti nei klientams tiesiai į akis čiulbėti, o už akių toliau juos niekinti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta43 @ 2014 07 31, 22:03)
Čia iš tikrųjų tai mano vyras rado tą firmą. Man patiko jų puslapis, maloniai šnekėjo salone. Bet dabar jau aišku, kad domus lumina daugiausiai investuoja į įvaizdį ir ieško tik vienkartinių klientų, nes pavyzdžiui aš tai jau tikrai antrą kartą į juos nesikreipsiu niekada. O išvis Lietuvoj kas nors prižiūri įvežamų prekių kokybę? Nes kai nuo roletų smirda dažais ar acetonais tai ima nerimas... smile.gif

Teko ir man su šia firma bendrauti. Kas paliko didžiausią įspūdį - tai įvaizdis ir bendravimas, bet toli gražu ne produkto kokybė... Deja... Nors su tokia problema kaip jūsų, neteko susidurti...

Labai gera idėja kreiptis į mokesčių inspekciją - pasinaudokite ja mirksiukas.gif
Atsakyti
O kuriam mieste susidūrėte? Aš tai Kaune smile.gif lygiai kaip ir sakote - aptarnavimas ir įvaizdis labai malonus ir patrauklus, bet darbų ir medžiagų kokybę stipriai nuvilianti. Atrodo, kad domus lumina skundai ir atsiliepimai neveikia. Jie internete labai daug reklamuojasi, bet matyt patys nelabai skaito koks grįžtamasis ryšys gaunasi. Būtinai kreipsiuos į vartotojų teises, tik laukiu kada vyras grįš, man čia per daug nervų kainuos šita "maloni" procedūra. schmoll.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų dabar vaikai labai alergiški viskam. Bet aišku nenormalu, kai nuo roletų pakaitinus saulei sklinda dažų kvapas. Čia jau ne tik vaikas, bet ir suaugęs gali pasijusti nemaloniai. Aš tai visada rašau skundus į skundai.lt, tai manau jeigu parašysi ir tu ten, tai visi, kurie pasidomės prieš pirkdami, galės rasti domus lumina skundai skiltyje ar kažkur panašiai ax.gif
Atsakyti
Antireklama Skundai.lt puslapyje tiesiogiai šios įmonės nepaveiks, o ir ne visi klientai jį gali perskaityti, nes neturės laiko ar nekils minčių pasidomėti šios įmonės reputacija. Todėl vartotojų teisių įsikišimas šioje situacijoje - pats geriausias sprendimas.

Roletus mes montavomės Kaune, jei man buvo skirtas klausimas 4u.gif
Atsakyti
Suprantu, kad patys roletai savaime juk nesukelia alergijų. Roberta, Tavo pasirinktai bendrovei Domus lumina atsiliepimai tikrai turėtų būti įdomūs. Tu pažiūrėk kiek skundų internete. blink.gif
Atsakyti
Matau, jog ne aš viena su domus lumina „nuostabiu aptarnavimu“ susidūriau. Dabar tai jau pastebėjau, kad atsiliepimai ir skundai apie šią firmą yra prasti, bet va XXI amžiuj prieš pirkdama nepasidomėjau. unsure.gif
Atsakyti
Aš tai pirkdama brangesnį pirkinį visada pasidomiu firmos reputacija. Ypač prieš krizę, kai dar buvo ekonominis pakilimas steigėsi daug visokių firmelių, kurios buvo orientuotos tik kaip iš lieto pinigus išpešti. Juk tuomet net tualeto bakelį pataisyt santechniką prisikviest buvo sunku, o už darbus plėšdavo keturis kartus daugiau nei dabar verysad.gif
Atsakyti