Judita, tu visiškai teisi!!! Pažiūrėjau domus lumina svetainėje kada jie įsukūrė, tai mano nuostabai kaip tik tuo laiku kaip tu ir sakai. Tikriausiai dar nuo tų laikų tęsia senas klientų mulkinimo tradicijas. Jau jeigu manęs kas paklaustų kokie atsiliepimai, tai tikrai nesakyčiau, kad pozityvūs.
Kaip ten yra tas posakis šaraškino kontora
man atrodo, kad lotyniškai domus lumina reiškia namų šviesa. Turbūt neša mums saulę iš rytų. Tik ekonomine prasme iš tolimesnių rytų iš Kinijos. O apie kiniškos kokybės prekes visi žinom.
Dabar mano roletai atrodo tarsi po karo. Dryžiais nuėję. Plika akimi matosi, kad labai retas audinys. Tikriausiai dėl to labai daug dažų prireikė ir štai koks rezultatas. Šitaip karšta lauke, o saulė tvieskia per tuos dryžius, tarsi išvis jokių roletų nebūtų.
Kai gyvenau Vilniuj buvo toks atvejis, kad mano kaimynė nusipirko plastikinių indų iš vieno mums vieisme labai gerai žinomo prekybos centro. O per televiziją tą pačią dieną per žinias parodė, kad išima iš prekybos tuos indus, nes ten kažkoks kinietiškas plastikas, kuris įpylus karšto vandens ar šiaip karštesnį patiekalą, išskiria kenksmingas medžiagas. Tuomet ji nuėjo atgal ten kur pirko, gražino ir atgavo pinigus.
Tai net neabejokit, kad ir mes bandysim atgauti pinigus. Tik žinai, Domus lumina vadybininkams gali pasirodyti, kad čia tik menkas defektas. Arba kaip dažnai būna defektas atsirado dėl netinkamo naudojimo. Gi jie ten randa milijoną priežasčių, kodėl negrąžinti pinigų.
Aha. Kur plastikinis indas už kelis litus, kur roletai už kelis šimtus. Tikriausiai nenorės grąžinti. Pasiūlys gal pakeisti audinį arba išvis išvarys juk jų kultūroje nėra tokio dalyko kaip buvęs klientas. Pinigus sumokėjai ir viso gero, dulkėk vieškeliais duobėtais kiek akys mato.
O jeigu netyčia atgausiu sumokėtus pinigus. Galbūt žinote ar galėtumėte Kaune pareomenduoti kitą firmą, kuri roletais prekiauja?
Roberta, gi googleą įsijunk ir manau rasi tikrai optimalesnį variantą. Nenoriu būti bloga pranašė, bet manau, kad nei roletų nei pinigų nebeturėsi.
Internete skaičiau, kad vienas žmogus juos bandė išsikviesti, kad broką pataisytų, tai ilgai ir nuobodžiai bandė juos prisišaukti, kol galiausiai į viešumą iškilo. Tada visos tokios atsakingos įmonės skuba pasirodyti geros ir sukandę dantis sutvarko savo klaidas.
O tu su akcija roletus pirkai? Nes žinau, kad kai kurios įmonės akcijiniams dalykams taiko mažesnias arba išvis netaiko garantinio.
Šiame forume dar yra skundų skyrelis. Manau, kad gali ir ten informuoti forumo bendruomenę apie Domus lumina aptarnavimą ir kokie atsiliepimai apie šią kontorą (kaip Judita sakė).