QUOTE(Audrulle @ 2014 09 10, 12:14)
1. Tik ka gryzau po atostogu
2. Dar nesugalvojau tiksliai kaip maitinsiuos, bet kazka keisiu ir judesiu i prieki. Per atostogas kalbejau su mergina nusimanancia apie mityba ir nusprendeme, kad mano mityboje per mazai baltymu ir per daug angliavandeniu, taigi keiciam raciona ir ziuresim ka turim
1. Kur buvai? Papasakok įspūdžius
2. Kai sugalvosi, pamėtėk ir man kokių idėjų. Nes aš negerai maitinuosi, trūksta man kažkokio įkvėpimo, žinių, patarimų. Užsisakiau pora knygų apie mitybą, bandysiu skaityt, gal kažkokio supratimo įgausiu, gal idėjų pasisemsiu
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 09 10, 13:37)
Laikykis
Primink ką mokaisi? Turbūt rašei, bet per tuos rūpesčius, pamiršau tikriausiai
Aš irgi dirbu dirbu ir galvos nepakeliu, pasidarau pertraukėlę kokią malonią su kava ir SMu ir vėl dirbu. Darbų nemažėja, pas mus juodas darbymetis nuo rudens prasidėjo, o dar viskokie euro pakeitimai, reikalai su tuo susiję. Žodžiu, reikia kažkaip laikytis ir mažiau nervintis.
Su mityba pas mane ne kažin kas. Kaip jau rašiau, daug informacijos paskaitinėju, teoriškai vienaip, bet praktiškai man daug kas neaišku. O dar ir visokių sveikatos negerumėlių randasi. Taigi reikia kažkaip išmokt teisingai gyvent ir maitintis.
Pas Zavingą dar svečiai turbūt yra, bet vis tiek laukiam pasirodant.
Paūdre, ar Tu gyva dar? Ar jau skelbt visuotinę paiešką?