Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių Svajonės 53

Labas rytas.

Atsikėliau su skaudančia galva verysad.gif Kaip negera... visą naktį skaičiavau pinigus, dėliojau reikalus, atsikėliau visai nepailsėjus... doh.gif

Bet nors oras fainas, palydėjau merginą iki autobusėlio prasivaikščioajau ryte. Kimbu į darbus, nes reikalų oi oi......
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 09 04, 09:08)
Atsikėliau su skaudančia galva  verysad.gif  Kaip negera... visą naktį skaičiavau pinigus, dėliojau reikalus, atsikėliau visai nepailsėjus...  doh.gif 

Aš jau vakar grįžau be jėgų, dar namie visokių reikalų ir problemėlių, atsikėliau irgi kaip daužta. Pradėjau vėl žiauriai prastai miegot, naktim, kaip ir pas Tave, galva tik ūžia nuo visokių darbų, reikalų.
Nu ir kaip išmokt save atjungt nuo visko, kad grįžtum namo ir galėtum atsipalaiduot? Kaip viską taip sudėliot, kad ir vilaks būtų sotus, ir avis sveika?

Aha, oras šiandien labai liuks thumbup.gif Atėjau pėškom, pamąsčiau apie gyvenimą eidama

Paūdre, kaip Tu?
Zavinga, svečių turbūt dar turi?
Audrulle, kaip Tau sekasi?
Atsakyti
Labas rytas.... Pagaliau penktadienis... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Laukia darbingas savaitgalis, nežinau kaip susisukti, bet jau reikalų lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Na ka penktadienis, priduodu per sia savaite -400gr, svoris 80.5kg.
Pas mane vis dar sveciu yra, tai kol kas ner daug laiko laisvo.
Atsakyti
Sveikos damos 4u.gif

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 09 05, 10:10)
Labas rytas.... Pagaliau penktadienis...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Laukia darbingas savaitgalis, nežinau kaip susisukti, bet jau reikalų  lotuliukas.gif

Aš irgi labai laukiau penktadienio, sunki savaitė, pavargau žiauriai.
Lakstau kaip pamišus, ką tik grįžau iš mokesčių ir banko (čia darbo reikalais, jei ką). Gerai, kad oras nuostabus, tai ėjau ėjau ir dar norėjosi

QUOTE(Zavinga22 @ 2014 09 05, 11:26)
Na ka penktadienis, priduodu per sia savaite -400gr, svoris 80.5kg.
Pas mane vis dar sveciu yra, tai kol kas ner daug laiko laisvo.

Mano svoris irgi 80,5 kg, per savaitę -0,5 kg.
Zavinga, susivienodinom svorius thumbup.gif
Pareik, kai svečiai išvyks, o dabar tiesiog džiaukis sveteliais, bendravimu

Paūdre, gal išlįsk penktadienio proga, jei dar gyva Tu ten thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau visos taip dirbam, kad net temos neturim kada aplankyt, ania?

Kaip gyvenat, merginos? Kaip sveikatos? Kiti reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 09 10, 06:51)
Sveikos 4u.gif
Jau visos taip dirbam, kad net temos neturim kada aplankyt, ania?

Kaip gyvenat, merginos? Kaip sveikatos? Kiti reikalai?

Laba smile.gif

Tik ka gryzau po atostogu (dar vienu ax.gif ) Si karta svorio nepriaugau smile.gif

Dar nesugalvojau tiksliai kaip maitinsiuos, bet kazka keisiu ir judesiu i prieki. Per atostogas kalbejau su mergina nusimanancia apie mityba ir nusprendeme, kad mano mityboje per mazai baltymu ir per daug angliavandeniu, taigi keiciam raciona ir ziuresim ka turim mirksiukas.gif

Kaip jums sekasi?

Kaip Paudre? Jau atsikasei is po darbu?

Zavinga, kaip tavo vyrukas? Jau gerokai paauges turbut?

Vejo pasaka, turbut uzsiemus rudeniais darbais?
Atsakyti
Laba.

QUOTE(Audrulle @ 2014 09 10, 11:14)
Vejo pasaka, turbut uzsiemus rudeniais darbais?

Dirbu darbe už 2 žmones, nors man šią savaitę sesija, o kitą buvau suplanavus atostogas, ūkio darbams apsidirbti, bet iki 20 dienos viena darbe verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif Yra kaip yra... Negaliu aš būti tokia kad žiūrėčiau tik savęs, kiti tuo naudojasi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2014 09 10, 12:14)
1. Tik ka gryzau po atostogu
2. Dar nesugalvojau tiksliai kaip maitinsiuos, bet kazka keisiu ir judesiu i prieki. Per atostogas kalbejau su mergina nusimanancia apie mityba ir nusprendeme, kad mano mityboje per mazai baltymu ir per daug angliavandeniu, taigi keiciam raciona ir ziuresim ka turim  mirksiukas.gif

1. Kur buvai? Papasakok įspūdžius
2. Kai sugalvosi, pamėtėk ir man kokių idėjų. Nes aš negerai maitinuosi, trūksta man kažkokio įkvėpimo, žinių, patarimų. Užsisakiau pora knygų apie mitybą, bandysiu skaityt, gal kažkokio supratimo įgausiu, gal idėjų pasisemsiu

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 09 10, 13:37)
Dirbu darbe už 2 žmones, nors man šią savaitę sesija, o kitą buvau suplanavus atostogas, ūkio darbams apsidirbti, bet iki 20 dienos viena darbe  verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Yra kaip yra... Negaliu aš būti tokia kad žiūrėčiau tik savęs, kiti tuo naudojasi...  verysad.gif

Laikykis 4u.gif
Primink ką mokaisi? Turbūt rašei, bet per tuos rūpesčius, pamiršau tikriausiai

Aš irgi dirbu dirbu ir galvos nepakeliu, pasidarau pertraukėlę kokią malonią su kava ir SMu ir vėl dirbu. Darbų nemažėja, pas mus juodas darbymetis nuo rudens prasidėjo, o dar viskokie euro pakeitimai, reikalai su tuo susiję. Žodžiu, reikia kažkaip laikytis ir mažiau nervintis.
Su mityba pas mane ne kažin kas. Kaip jau rašiau, daug informacijos paskaitinėju, teoriškai vienaip, bet praktiškai man daug kas neaišku. O dar ir visokių sveikatos negerumėlių randasi. Taigi reikia kažkaip išmokt teisingai gyvent ir maitintis.

Pas Zavingą dar svečiai turbūt yra, bet vis tiek laukiam pasirodant.

Paūdre, ar Tu gyva dar? Ar jau skelbt visuotinę paiešką?
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 09 10, 13:32)

Aha laikausi... Valgau ir kramtau .... doh.gif Košmaras kažkoks.... O studijos mano - Žemės ūkio technologė. Noriu žinių ūkiui, bet turbūt ko tikiuosi negausiu, nu dar bus matyt.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 09 10, 16:06)
O studijos mano - Žemės ūkio technologė. Noriu žinių ūkiui, bet turbūt ko tikiuosi negausiu, nu dar bus matyt.

O, kaip įdomu 4u.gif Bet kokios žinios nepamaišys, smagu dar pasimokyt.

Ar pas Jus siaučia jau virusai? Mano sūnus jau kokia savaitė su sloga ir pakimęs, šiandien aš atsikėliau tai į šonus mėto, kažkokia kaip pridusus, galvą spaudžia, nežinau, ar čia nuo pervargimo ar kabinasi kokia zaraza
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Magnė @ 2014 09 11, 07:42)
O, kaip įdomu 4u.gif Bet kokios žinios nepamaišys, smagu dar pasimokyt.

Ar pas Jus siaučia jau virusai?

Žinių man reikia, bet labai jau tingisi tokiam amžiuj mokytis lotuliukas.gif

Kaip ir kabino mažają, bet paslogavo 2 dienas ir nieko. O sakė mokykloj visi vaikai su snargliais. Nežinau ar čia tik įsitikinimas, ar tikrai veiksminga. Geria mano mažoji žuvų taukus ir Vita Square (GNLD) vitaminus, Nu neatsimenu kada rimtai sirgo. Nusispjaunu 3 kartus ir dar pabeldžiu... lotuliukas.gif
Atsakyti