Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių Svajonės 53

Laba.

Tai kad man atrodo mums reikia kraustytis į bendraminčius ir nebejuokinti Dietų gerbėjų... lotuliukas.gif

QUOTE(Audrulle @ 2014 08 27, 14:11)
Kertu sausainius uz kompo pasislepus, tai ka jau ir beparasysi tokioj situacijoj i Kur kitos mergaites dinge?

Aš lygiai taip pat. Dieną taip dieną kitaip. Svoris stovi vietoj, žiemos pliusą dar vis turiu verysad.gif Čia susiimu čia vėl pasileidžiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 27, 13:01)
Laba, taip užsiverčiau, kad į tuliką ir tai stengiuosi kai labai prispiria eiti. Durdomas vien žo ir kuo toliau, tuo didesnis.
Su maistu ir tas pats, nuėjau saldainio pas kolegą iškaulyti. Ir tai aš, saldainių nemylėtoja. Nežinau, tuoj taukai ir ant ausų užaugs sluoksniu.

As irgi pastebejau, kai darbai uzspaudzia, tai sausainuka, tai saldainiuka.... Smegenys gliukozes reikalauja, o lasiakai linksminasi tada doh.gif

Kazi kuom butu galima pakeisti? Nes dziovinti vaisiai jau nepadeda....
Papildyta:
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 08 28, 06:11)
Laba.

Tai kad man atrodo mums reikia kraustytis į bendraminčius ir nebejuokinti Dietų gerbėjų...  lotuliukas.gif

Aš lygiai taip pat. Dieną taip dieną kitaip. Svoris stovi vietoj, žiemos pliusą dar vis turiu  verysad.gif Čia susiimu čia vėl pasileidžiu.  lotuliukas.gif

Tai tu tik ziemos pliusa turi, o as dar ir vasaros kraunu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2014 08 28, 08:22)
Kazi kuom butu galima pakeisti? Nes dziovinti vaisiai jau nepadeda....

Pastoviai ant stalo yra obuolių slyvų ir kt. šviežių vaisių. O sausainių saldainių stengiamės darbe nelaikyti, tik kai užeina lomkės būna kad išsitraukiam pamirštus šokoladus. Man tai paprasčiau, nes aš saldumynų nemėgėja, man dešra skaniau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Audrulle @ 2014 08 27, 15:11)
Magne, kaip vyras? Jau namie gal?

Aha, namie. Viskas gerai, taisosi.

QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 27, 16:01)
Laba, taip užsiverčiau, kad į tuliką ir tai stengiuosi kai labai prispiria eiti. Durdomas vien žo ir kuo toliau, tuo didesnis.

Kas ten Jus taip kankina?
Laikykis 4u.gif

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 08 28, 09:11)
Tai kad man atrodo mums reikia kraustytis į bendraminčius ir nebejuokinti Dietų gerbėjų...  lotuliukas.gif

O kam kraustytis? Kam juokinga, tegul neskaito bigsmile.gif
Be to, mes gi dietų nesilaikom, mes natūraliai svorį metam.
Aš po truputį metu, tik labai po truputį. Bet svarbu, kad neaugtų dabar jau, o tai kaip žiuptelėjau nuo 2013 gegužės iki šių gegužės 10 kg, tai nejuokinga buvo. Aišku, buvo daug streso ir permainų, bet tai juk ne pasiteisinimas, ania? Be to, kai susiduri su ligom, ligoninėm, atrodo, kas yra tie keli kg prieš sveikatos bėdas.
Taigi, būkim sveikos, o tie kg nukris po truputį, svarbiausia, kad neaugtų daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gal kavos:
user posted image

Mano svoris šįryt 81 kg (-1 kg per dvi savaites). Dabar svarbiausia, kad vėl nepradėtų kilti.
Atsakyti
Labas rytas.

Aš irgi pasidariau puodą kavos. Labai keistą ir slogų sapną šiandien sapnavau, tai labai nekaip jaučiuosi. Kažkaip negaliu susikaupti. Man jei mažus vaikus sapnuoju, tai jau bus koks nemalonumas.
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 08 29, 08:48)
Labai keistą ir slogų sapną šiandien sapnavau, tai labai nekaip jaučiuosi. Kažkaip negaliu susikaupti. Man jei mažus vaikus sapnuoju, tai jau bus koks nemalonumas.

Stenkis negalvot apie tą sapną. Viskas bus gerai, tik neužsiprogramuok pati savęs nesėkmei.
O gal anūkų bus?
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 08 29, 08:09)
Stenkis negalvot apie tą sapną. Viskas bus gerai, tik neužsiprogramuok pati savęs nesėkmei.
O gal anūkų bus?

Ai kažkaip negalvoju bet savijauta tokia keista, atrodo kad išgasdinta būčiau, tokia būsena atrodo oro maža kabinete. jaučiu spaudimas labai žemas. Sapno esmė - paliko man kažkokį pradedantį vaikščioti kūdikį, man reikia į darbą, neturiu kur jo palikti, ieškau drabužių aprengti, nueinu į vonią o ten mano a.a. mama drabužius skalbia, sakau mama ką gi darai, išsiskalbsiu pati, gi skalbyklę gerą turim, o ji skalbia su ta tokia tarka senobine ir net neatsisukdama sako, nu kur čia tiek prisimerkus, kada tu viena ir išskalbsi... o ten tokių purvinų skudurų šlapių pilna prikrauta. . ir suskambėjo žadintuvas.

Dėl anūkų ... g.gif ką gali žinoti, gal kokią ir turi, bet dar tėvams neparodo. Mažėla tik FB buvo užmačius, kad brolis su drauge susirašinėja, rašė, kad pasiilgo... tai brolis juokėsi, kad kaip ramu buvo kol mažė skaityti nemokėjo....
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 08 29, 08:41)
Labas rytas 4u.gif
Gal kavos:

Mano svoris šįryt 81 kg (-1 kg per dvi savaites). Dabar svarbiausia, kad vėl nepradėtų kilti.

Aciu smile.gif kavos mielai smile.gif

Na as siryt su 0 vis dar 80.9 kg smile.gif o taip turejau vilciupriekyje 7pamatyt ax.gif
Pradejau i sporto kluba eit rytais, nuo 9h iki 12h ten galima ateit su vaikais, priziuri personalas, yra kambarys vaikuciam irengtas, tai as sau rami pasportuoju.
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2014 08 29, 09:02)
Pradejau i sporto kluba eit rytais,

kaip fainai... Man sporto klubas panosėj, bet sportuoti neprisiruošiu.
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 08 29, 09:21)
Dėl anūkų ...  g.gif  ką gali žinoti, gal kokią ir turi, bet dar tėvams neparodo. Mažėla tik FB buvo užmačius, kad brolis su  drauge susirašinėja, rašė, kad pasiilgo...  tai brolis juokėsi, kad kaip ramu buvo kol mažė skaityti nemokėjo....

Aš tai dar žiauriai nenoriu anūkų, dar ne laikas man. Aišku, jei atsirastų, tai mylėčiau ir padėčiau, bet norėt tai nenoriu. Dar mano pačios vaikas neužaugintas vienas.

QUOTE(Zavinga22 @ 2014 08 29, 10:02)
Na as siryt su 0 vis dar 80.9 kg

Sveriam veik vienodai bigsmile.gif

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 08 29, 10:36)

Aš irgi. Nu neturiu laiko juodai, dar ir aprangos sportinės neturiu. Aišku, šitą galima įsigyt, o vat laiko kur gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 08 29, 10:36)

Aha, tikrai fainai, as jauciu dideli malonuma eidama i sporto kluba smile.gif

QUOTE(Magnė @ 2014 08 29, 11:09)
Aš tai dar žiauriai nenoriu anūkų, dar ne laikas man. Aišku, jei atsirastų, tai mylėčiau ir padėčiau, bet norėt tai nenoriu. Dar mano pačios vaikas neužaugintas vienas.
Sveriam veik vienodai bigsmile.gif
Aš irgi. Nu neturiu laiko juodai, dar ir aprangos sportinės neturiu. Aišku, šitą galima įsigyt, o vat laiko kur gaut g.gif

Kodel, grazu jauna mociute smile.gif juokauju, aisku pirma reik mokslus pabaigt, susituoet ir tada apie seima galvot smile.gif
Gal savaitgaliais rastum laiko eit i sporto kluba?
Atsakyti