Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių Svajonės 53

Labas rytas 4u.gif , savaitgalis praskriejo kaip akimirka.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nedingau, nenumiriau dar, atsirasiu, kai galėsiu, nes darbe juodas reikalas, deadline, vakar nuo 7 iki 7 val vakaro darbe, šiandien, ko gero, bus taip pačiai. Teko ir vizitus pas medikus perkelti.

Geros dienos ir nedinkit 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .

QUOTE(Magnė @ 2014 10 21, 07:28)
Geros dienos ir nedinkit 4u.gif

Laikykis moterie, gal kas įvertins Tavo triūsą. Pas mane irgi durdomas.
Atsakyti
Labutis smile.gif

As vos speju suktis, mokslai, namai, vaikas ir dar sportas namie. Jau noris iseigines nuo visko biggrin.gif Svori isjudinau pagaliau jau turejau penktad lygiai 79kg, ziuresim kaip bus penktad ar vel stovesiu vietoj ar bus minusiukas.

Merginos laikykites, bet ir nepersipleskit del darbu, saugokit save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2014 10 22, 09:38)
Labutis smile.gif
As vos speju suktis, mokslai,
Merginos laikykites, bet ir nepersipleskit del darbu, saugokit save  4u.gif

Laba 4u.gif .
Kažko nebeprisimenu - kokie mokslai?
Ir Tu taip pat smile.gif . Tau dar vaikus auginti thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Varau toliau tuo pačiu tempu kasdien po 11-12 val. Atsakomybė didžiulė, reikalavimai begaliniai. Nežinau, nežinau g.gif
Keisiu į senatvę profesiją ko gero, eisiu dirbt kokia pvz. dažytoja ar indų plovėja, baigei darbą ir viskas, atsakomybė minimali ir parėjus namo, jau nereikia sukt galvos

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 21, 10:12)
Laikykis moterie, gal kas įvertins Tavo triūsą. Pas mane irgi durdomas.

Dirbu ne dėl to, kad įvertintų, bet tiesiog toks darbas. Ir dar žiauriai supuolė netikėti darbai į vieną laiką.
Šiaip pas mus ramu, durdomo nėra, tik vat krūvis, tai ojojoj doh.gif

QUOTE(Zavinga22 @ 2014 10 22, 09:38)
Merginos laikykites, bet ir nepersipleskit del darbu, saugokit save  4u.gif

Laikomės kol kas, bet ir Tu laikykis 4u.gif

Bet juk svarbiausia vistiek gyvybė ir sveikata, ania? Visa kita ateina ir praeina
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Svoris vietoj verysad.gif . Eisiu šiandien pas šeimos po visų tyrimų. Pradėjau vasario mėnesį doh.gif .
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na ka pagaliau po tooookios pertarukos svoris pradeda judet smile.gif
Jau -7kg thumbup.gif tai iki nauju metu svorio truksta 3,7kg, na laiko yra tikiuos nupurtysiu smile.gif
Per savaite -300gr smile.gif

Paudre, as kalbos egzaminui ruosiuos, noriu pagaliau issilaikyt ir bus ramybe, o tai kaip akmuo man ant sirdies, vis atidelioju.

Ale pas mus vakar neblogai prisnigo smile.gif Net kiema ejau kast biggrin.gif

Gero penktadienio merginos wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Žavinga, šaunuolė drinks_cheers.gif thumbup.gif . O mano lašiniai kaip prikalti, nei iš vietos.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Praeita savaitė darbe buvo beprotiškai beprotiška, dirbdavau nuo 7 val ryto iki 18-19 val vakarais, bet padariau viską , ką reikia ir užtat savim didžiuojuosi, net nuovargis buvo malonus. Šią savaitę mano šefas atostogauja, tai ir man jau šiek tiek ramiau, darbų yra sočiai, bet bent jau ramiau bus.

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 24, 08:52)
Eisiu šiandien pas šeimos po visų tyrimų. Pradėjau vasario mėnesį  doh.gif .

Matai, kaip pas Tave ilgai g.gif Aš pradėjau spalio mėnesį ir beveik jau viską esu baigus, tik dar liko keli gydytojai lapkričio pradžioj.

QUOTE(Zavinga22 @ 2014 10 24, 10:50)
Na ka pagaliau po tooookios pertarukos svoris pradeda judet smile.gif
Jau -7kg  thumbup.gif  tai iki nauju metu svorio truksta 3,7kg, na laiko yra tikiuos nupurtysiu smile.gif 
Per savaite -300gr smile.gif

Na va, kaip šaunu thumbup.gif

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 27, 09:20)
O mano lašiniai kaip prikalti, nei iš vietos.

Aš tai net nesisvėriau, bet gali būti, kad net priaugau kokį kilą
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na ką, vakar buvau jau pirmam masažo seanse, visai patiko, jau atrodo, kad ir ne taip skauda tą vargšą sprandą, dar būtų gerai, kad ir petį praeitų, bet tikiuosi, kad dar palankius masažus, taip ir bus.

Ką Jūs veikiat? Kas naujo pas Jus?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Šiandien eisiu rinktis procedūrų. Neturiu jokio noro dar trankytis po darbo į procedūras, bet gal bus geriau.
Atsakyti