Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių Svajonės 53

Labas rytas 4u.gif
Pas mus irgi šlapia, palijo, bet dar šilta. O dangus pilkas pilkas, oras ryškiai genda.

Vakar pasidariau vieną moterišką tyrimą, kurio atsakymo laukti teks apie 2 mėn. Faina, ania?
Šiandien laukia 2 eshoskopai, rytoj dar vienas. Didumą ėjimų jau būsiu baigusi.

Kas link svorio, tai galiu pasigirti, kad labai esu sumažinus miltinių ir saldumynų. Bet vakar pirkausi sau megztuką ir sijoną, tai matavimosi kabinoj vaizdas man nepatiko. Kodėl namų veidrodis mane gražiau rodo negu parduotuvinis?

Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 10 15, 09:47)
kurio atsakymo laukti teks apie 2 mėn. Faina, ania?
Kas link svorio,

Aš vasario mėnesį pradėjau ir šio 24 tik eisiu pas šeimos, nes prie tyrimų eilės mėnesiais, tai man tokių mandrų nedarė, eiliniai, ginekologas, kardiologas, dar kažkoks, kur vidaus organus žiūri. Džiaukis, viskas bus tvarkoj, ramiau gyvensi.
O veidrodis "turi atmintį" ir aš naminiam jaunesnė, gražesnė atrodau.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Pas mane nieko naujo, svoris vietoj, kaip prikaltas, laukiu kada pajudes ledai.
Paskutines dienas, vaikas juodas zirzaliukas, ant ranku zirzia, lovytej zirzia, pas mus lovoj zirzia, vezime zirzia, savo kedutej supynej zirzia... Zodziu zirzia vaikas pastoviai. Gerai kad nakti kazkiek bent miega.

Magne, tikiuos viskas bus gerai su sveikata ir tyrimu rezultatai bus patys geriausi 4u.gif

Paudre, grazus minusiukas thumbup.gif

Kavos isgeriau, laukiu kol sunus uzmigs, bandysiu ir as pasnaust.
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2014 10 15, 11:33)
Paudre, grazus minusiukas  thumbup.gif
Kavos isgeriau, laukiu kol sunus uzmigs, bandysiu ir as pasnaust.

Ačiū wub.gif .
Oi oi, priminei laikus, kai nuo nuovargio temperatūra kilo iki 40 doh.gif . Galėdavau pamiegoti tik ant krūtinės pasiguldžiusi, pati pusiau sėdom.
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 15, 11:43)
Ačiū  wub.gif .
Oi oi, priminei laikus, kai nuo nuovargio temperatūra kilo iki 40 doh.gif . Galėdavau pamiegoti tik ant krūtinės pasiguldžiusi, pati pusiau sėdom.

Na tfu tfu tfu jis uzmiega lovytej, tiksliau uzmigdau ant ranku arba ant krutines, tada perkeliu.
Oras tragiskas, lyja visa diena. Prie zemes traukia. Eisiu kavos stiprios, o tai namai kaip po karo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Mano organizmas paskelbė man karą, totalus nulis. Jau pradėjau galvoti, kad svarstyklės sugedo, bet su drabužiais pasisvėriau, normaliai daugiau rodo. Taigi priduoti neturiu ko, bet jaučiuosi geriau ir tuo laaaabai patenkinta.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 15, 10:14)
Džiaukis, viskas bus tvarkoj, ramiau gyvensi.

O kad taip būtų g.gif Jau dabar esu susiparinus su tais tyrimais, kuo toliau tiria, tuo labiau visokių negerumų randa. O dabar dar atradau kažkokį įtartiną plėmą šalia nosies, tai paskaitinėjus darosi jau negera. O pas mus tų dalykų netiria, reikėtų sostinėn varyt.
Ai, nuotaika kritus iki minimumo.

QUOTE(Zavinga22 @ 2014 10 15, 11:33)
1. Pas mane nieko naujo, svoris vietoj, kaip prikaltas, laukiu kada pajudes ledai.
2. Paskutines dienas, vaikas juodas zirzaliukas, ant ranku zirzia, lovytej zirzia, pas mus lovoj zirzia, vezime zirzia, savo kedutej supynej zirzia... Zodziu zirzia vaikas pastoviai. Gerai kad nakti kazkiek bent miega.
3. Magne, tikiuos viskas bus gerai su sveikata ir tyrimu rezultatai bus patys geriausi  4u.gif

1. Pajudės tas svoris, svarbu, kad sveika būtum
2. Taigi turi pajusti, kad vaiką augini. Praeis tie zirzimai
3. O kad Tavo žodžiai dievui į ausį verysad.gif

QUOTE(Zavinga22 @ 2014 10 15, 15:06)
Oras tragiskas, lyja visa diena.

Pas mus irgi jau šiandien lyja

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 16, 08:05)
Taigi priduoti neturiu ko, bet jaučiuosi geriau ir tuo laaaabai patenkinta.

Ar šiandien jau penktadienis? Taigi ne dar
Nesuk galvos dėl kg, svarbiausia, kad dūšioj gera būtų.
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 10 16, 08:41)
Ar šiandien jau penktadienis? Taigi ne dar

Nu jo, organizmas prašosi poilsio doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Magnė @ 2014 10 16, 08:41)
O kad taip būtų g.gif Jau dabar esu susiparinus su tais tyrimais,

Niekas normaliai nežiūri, tai aš tų tyrimų labai nesureikšminu, tik jei jau kas rimčiau, tai lyg "atranda". Man irgi visko prisakė, per 4 daktarus ėjau, kai pradėjau kas savaitę kraujuoti po ex laidotuvių, praėjo nervai, pasibaigė ir problemos. Įdomu ką dabar pasakytų. Nors viena iš 4 tai taip ir sakė, kad organizmo reakcija į stresą.
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 16, 09:25)
Niekas normaliai nežiūri, tai aš tų tyrimų labai nesureikšminu, tik jei jau kas rimčiau, tai lyg "atranda".

Nu man atrodo, kad labai sąžiningai žiūri, nes mano gydytoja irgi labai sąžininga, kokių prašiau tyrimų, siuntimų, tokius davė, kai ką pati rekomendavo pasidaryti. Echoskopai, manau, kad irgi parodo viską tiksliai.
Radau atvažiuojančią iš Vilniaus gydytoją konsultuoti mūsų mieste už pinigus, tai eisiu pradžioj pas ją pasikonsultuoti dėl to odos darinio ir ta pačia proga dėl kitų negražių apgamų.
Žodžiu, esu juodai susiparinus, stengiuosi panirti kuo labiau į darbus, kad mažiau būtų kada galvot apie savo sveikatos bėdas. Kol visko neišsiaiškinsiu, nenurimsiu.
Šiandien varysiu dar vieną echoskopiją, moteriškų dalykų.

Einu dirbti toliau, nes tik dirbdama, galiu negalvoti apie visa kita, susikaupiu ties darbu. Ir namie negaliu ramiai būti, turiu užimti smegenis
Atsakyti
Tai aš pas 4 ginekologus ir buvau vaginalinei echoskopijai ir visi 4 skirtingai šnekėjo blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Kardiologė visus skausmus nurašė osteoporozei, kurios nustatyti ar kitaip įrodyti nėra dar galimybių, tai viską ir kabina, dar parašė, kad galima hipertenzija, kur man jei spaudimas būna 120/80 tai jau per aukštas. Dabar net buvau suabejojus, rytais vis pasimatuoju, tai be kavos 110 vos traukia viršutinis blink.gif lotuliukas.gif . Kraujagyslinis apie 70 būna, kartais mažiau.
Visiems atsilyginau gan solidžiai. Geriau jau mokamai eiti, jei esi tikra, kad geras daktaras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paūdrė: 16 spalio 2014 - 14:22
Labas rytas 4u.gif .
Mano svarstyklės nerodo mažesnių skaičių nors tu ką, bet aš nesuksiu galvos dėl to, nes valgau tvarkingai.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Šiandien diena pas mane bus be ėjimo pas medikus, pagaliau thumbup.gif Galiu atsiduoti vien tik darbui.

Paūdre, taigi būna svorio užsistovėjimai, pradės kristi po kiek laiko. Svarbu, kad gerai jautiesi
Atsakyti