Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių Svajonės 53

QUOTE(Magnė @ 2014 10 09, 16:42)
Aš tik sakiau, kad turiu daug rūpesčių su jais.

Tai pas visus tas pats. Kaip ir Žavingai rašiau, kad pasigimdei vaikelį ir turi rūpestėlį visam gyvenimui. Taip kaip iki jo, net jei jam stebuklingai gerai seksis, jau nebus.
Atsakyti
Tai temą uždarom?user posted image
Atsakyti
Laba

Kokie gražūs katinuko dantys ir aš tokių norėčiau...

Pasigavus mano šeimyna buvo Roto virusą, oi koks tai yra košmaras. Buvo jau kelis kartus kažkas panašaus bet šio karto prisiminti nenoriu. verysad.gif Bet nieko jau išsikapstėm 4u.gif

Gal dabar tinkamaiusia proga būtų susimti su svoriu. g.gif

paūdrės svarstyklės džiugina, mano kaip visada svarstyklės nebeveikia, jau gal kokias penktas reikės pirkti, pabūna kiek ir elektroninės nebeįsijungia. nesuprantu aš čia joms kokia liga pas mane? ar aš su jomis elgtis nemoku. Elementus keičiau nieko jokių gyvybės ženklų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 10, 13:34)
Tai temą uždarom

Kodėl?
Būna ir Tu irgi dingsti kažkuriam laikui, net reikia paiešką skelbt.

Dirbu dirbu dirbu (todėl manęs nėra SMe), nes noriu anksčiau išeiti iš darbo, einu pas gydytoją verysad.gif

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 10 10, 14:54)
1. Pasigavus mano šeimyna buvo Roto virusą, oi koks tai yra košmaras. Buvo jau kelis kartus kažkas panašaus bet šio karto prisiminti nenoriu.  verysad.gif Bet nieko jau išsikapstėm  4u.gif

2. Gal dabar tinkamaiusia proga būtų susimti su svoriu.  g.gif

3.  mano kaip visada svarstyklės nebeveikia, jau gal kokias penktas reikės pirkti, pabūna kiek ir elektroninės nebeįsijungia. nesuprantu aš čia joms kokia liga pas mane? ar aš su jomis elgtis nemoku. Elementus keičiau nieko jokių gyvybės ženklų.

1. Ojejej, kaip baisiai nuskambėjo. Laikykitės 4u.gif
2. Pritariu, nors man ir ne svoris kol kas galvoj
3. Mano mechaninės ne ką geriau rodo. Skirtingose vietose - skirtingas svoris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 10, 10:34)
Tai temą uždarom?user posted image

Laba,

Neuzdarykit verysad.gif Retai as cia pasirodau, bet vis turiu kur uzeit smile.gif

Siandien ryte labai nusiminiau pamacius, kad svarstykles perzenge 80kg, o jau atrode taip neblogai sekesi.... Ka as darau ne taip??!!

Paudre, saunuole, grazus minusiukas 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kokie savaitgalio orai fantastiški thumbup.gif Galėtų dar taip ilgiau pabūti, taip nesinori šalčių

QUOTE(Audrulle @ 2014 10 10, 15:57)
1. Neuzdarykit  verysad.gif Retai as cia pasirodau, bet vis turiu kur uzeit smile.gif

2. Siandien ryte labai nusiminiau pamacius, kad svarstykles perzenge 80kg, o jau atrode taip neblogai sekesi.... Ka as darau ne taip??!!

1. O Tu dažniau užeik, pasiilgstam gi, kiek jau čia mūsų belikę
2. Kažkas gal mityboje netinka? Bet Tu ten, kiek pamenu, ir taip labai gražiai maitiniesi.
Atsakyti
Laba.

Nu fantastiškas savaitgalis buvo. Jau oras koks ir kiek darbų apsidirbau. thumbup.gif Faina...

Einu dirbti. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .

QUOTE(Magnė @ 2014 10 10, 15:32)
Kodėl?
Būna ir Tu irgi dingsti kažkuriam laikui, net reikia paiešką skelbt.

Tai Tu rašei, kad neprisidavinėsi, kitos retai kada pasirodo, tai sakau ir nebevilksiu per prievartą.

QUOTE(Audrulle @ 2014 10 10, 15:57)
Retai as cia pasirodau,
Paudre, saunuole, grazus minusiukas  4u.gif

Tai pasirodyk drinks_cheers.gif .
Ačiū ax.gif .

QUOTE(Magnė @ 2014 10 12, 17:54)
Kažkas gal mityboje netinka?

Ir senstam gi.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš pradėjau per gydytojus eiti, tai galo nėra. Neveltui aš jų taip vengiu. Dar neduokdie ras ką nors g.gif

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 10 13, 09:34)
Nu fantastiškas savaitgalis buvo. Jau oras koks ir kiek darbų apsidirbau. 

Ir šiandien dar geras oras labai thumbup.gif

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 13, 11:03)
Tai Tu rašei, kad neprisidavinėsi, kitos retai kada pasirodo, tai sakau ir nebevilksiu per prievartą.

Kad neprisidavinėsiu, tai nereiškia, kad dingsiu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Magne, lepina ten jus apačioj rudenėlis, net pavydu, kai orų prognozes žiūriu.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pietauju darbo vietoj, nes ketvirtą bruksiuosi iš darbo, vėl pas medikus. Ir taip kasdien kol kas. Dieve dieve, ir kam aš visa tai pradėjau, jaučiuosi didmotere. O tiek darbo daug, kad norisi (ir reikia) dirbti, o ne po poliklinikas trintis

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 14, 10:13)
Magne, lepina ten jus apačioj rudenėlis, net pavydu, kai orų prognozes žiūriu.

Nu jau šiandien apsiniaukę pas mus, bet nešalta. Ryte 7 val buvo +10. Bet, prognozes pažiūrėjus, tai jau ir pas mus žada būti ne kažin ką. Nors gal pašiurpinsiu, kad mano vaikis eina dar su trumpom rankovėm, tik lauke bliuzoniuką užsimeta, nes sakė, mokykloj jam karšta

Zavinga, kur Tu?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Pylė pas mus naktį. Nors šilta ir tai gerai, bet atvės nuo penktadienio, jei koks vėjelis nepūstels.
Atsakyti