QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 08, 10:39)
*Net pavydu, šaunuolė

. Žiūrėk, kad pienukas nedingtų. Aš kai maitinau, nelabai žiūrėjau svorį. Gal, kad po nėštumo buvo likę tik 7 kilai. Prieš svėriau 60-63, o po 70.
**Tai viskas taip yra, net duona brangesnė, ko jau norėt iš technikos, o suvežtas visas šlamštas, gerų tai niekas neveža, todėl ir džiaugiuosi padėvėtu, nes jis iš Norvegijos atvežtas, nei, kad nusipirkčiau čia naują. Tik pasirinkimo nėra didelio padėvėtų

. Mokėjau 55 litus

.
Aciu

As istikruju del maisto kaip ir nieko neatsisakau. pavargau kazko sau neleist, o be to ir leli maitint reik, negaliu nei saves skriaust nei maziuko. Pvz saldumynus valgau iki pietu, nu noris man ju nors tu ka, mano megstamiausi saldainiai mini sokoladukai, ar kaip juos pavadint after eight, tas juodas sokoladas, o viduj esantis metinis idaras, negaliu kaip skanu
As pries nestuma sveriau 78kg, nemazai istikruju, isvaziavau gimdyt sverdama 99,5kg
Ai dar kas man keista kodel lt pampersai brangesni nei cia...
QUOTE(Magnė @ 2014 08 08, 11:18)
Tai dabar jau ir man prisireikė tą "ILLy" kavą išbandyt
O kavos aparato neturiu. Kažkada turėjom, paprastą kažkokį, besikraustant nulūžo dangtis, o kadangi nelabai naudojom, tai išmetėm. Kažkaip nepasigendu aš jo namuose, va darbe gal ir gerai būtų.
Bet tai čia juk svarbiau už tuos kelis niekingus kg antsvorio
Greitai Tu čia tirpsti

Šaunuolė
Ką savaitgaliui planuojat? Jei orai bus geri, gal prie ežero varysim nors pusei dienos. Dar reikia vaikus apipirkt kažkiek
kai isbandysi parasyk kaip ji tau

Mes kol neturejom aparato, tai nepasakyciau kad daznai kava gerem, o dabar kazkaip tikrai dazniau isgeriam.
Aciu

pradejau daugiau judet, dar nusipirkau virtuve, sokdyne, nes prisiskaiciau daug straipsniu apie sokdynes nauda, tai ir strakalioju namie dar su ja, lanka suku, visokiu pratimu namie padarau, valgau 4-5kartus per diena. labai noriu pasiekt savo tiksla, o paski reiks ta tiksla islaikyt, zinau savo beda, as turiu judet, man reik sportuot kitaip svoris lipa labai lengvai ant manes.
Savaitgali busim namie, gal kur pasivaiksciot isvaziuosim, noreciau eit melyniu pasirinkt.
Koki tavo planai savaitgaliui?