Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių Svajonės 53

QUOTE(Magnė @ 2014 08 13, 12:45)
1. Daryk išvadas bigsmile.gif
2. Nekankink Tu tų savo lašinukų taip labai

1. Tai daryk nedaręs, iš kur išpešti, nenusipiešiu gi lotuliukas.gif .
2. Nekankinu visai, maisto gauna kiek noti, tik labai disciplinuotai. Jei mėsa, tai tik su daržovėm ir nieko daugiau. Buvau pradėjusi kišti viską, kas po ranka.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
user posted image
Prisiduodu, per savaitę:
93-90,9=2.1.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pribudau apie 4 val nuo baisiai šniokščiančio lietaus, nes balkonas buvo iki galo atidarytas. Kažkaip vėsokoka, atvariau darban kaip įpratus, trumpom rankovėm.

Mano duomenys:
Startas 2014.07.11
Pradinis svoris 84 kg
Siekiamas svoris - 1 etapas 80 kg (gal taip bus lengviau etapais)
Svoris 2014.07.11 - 2014.08.14 - 82 kg (per savaitę 0 kg)

Papildyta:
QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 14, 08:09)
93-90,9=2.1.

Paūdre, puikus rezultatas thumbup.gif
Pagalvojau dabar, o ne per daug nukrito per savaitę? Kažkaip įsivaizdavau, kad normalu apie 1 kg netekt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 08 14, 08:30)
Paūdre, puikus rezultatas thumbup.gif

Ačiū wub.gif . Kažkaip nesuku galvos, griežtos kokios dietos nesilaikau, valgau kiek noriu, taigi viskas OK. Mano organizmui turi reikšmės nemaišyti maisto, jau įsitikinau. Pavyzdžiui, anksčiau pavalgydavau ir gal dar kokio nektarino užsimanau ir t.t. O dabar jei noriu nektarino, tai valgau jų kiek noriu, bet, tarkim, per pietus. Jei valgau mėsą, sūrį, žuvį, tai tik su daržovėm ir nieko daugiau. Vat ir rezultatas.
Atsakyti
Ką pietums valgėt skanaus?
Aš valgiau mieste, taigi - balta mišrainė plius kepti varškėčiai su grietine. Buvo labai skanu ir sotu.

QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 14, 13:27)
Mano organizmui turi reikšmės nemaišyti maisto, jau įsitikinau. Pavyzdžiui,

Matai, kaip čia pas Tave gerai gaunasi thumbup.gif
O man labai skanu viską maišyti, jei galėčiau, tai tik taip ir maitinčiausi, po saldaus, noriu pvz. lašinukų arba silkės, praėjus kiek laiko - vėl saldaus ir pan. Aišku, realiai tai taip nesimaitinu, taip gal tik per kokius gausius balius būna, bet jei, žiūrėti norus, tai taip skaniausia man - viską maišyti.

Pavargau kažkaip, bet labai tikiuosi, kad per savaitgalį atgausiu jėgas ir energiją
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 08 14, 13:55)
*Ką pietums valgėt skanaus?
**O man labai skanu viską maišyti,

*Sūrį pirkau mugėj, alia naminį fermentinį ir iš sodo ką turėjau susitroškinau: svogūnai, paprika, aitrioji aprika, pomidorai ir cukinija suėjo.
**Skanu, bet taip man kumpiai greit užauga.
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 14, 14:38)
**Skanu, bet taip man kumpiai greit užauga.

Nu tai man ir užaugo bigsmile.gif Ir žinau, kad taip blogai, bet man būtent taip norisi, jei kalbant apie organizmo norus. Aišku, kad taip valgau retokai, bet valgau, kai baliukai būna
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 08 14, 15:20)
jei kalbant apie organizmo norus.

Aš organizmo norus turiu galvoj, kad norisi taip kaip kakoti norisi. Buvo man laikotarpis, kad joks maistas nelindo, tik ledai. Ko man ten trūko, bet valgiau arba ledus arba nieko.
Atsakyti
Nu ką, išgeriu kavos, susikaupiu, kad pabaigčiau šiandienos darbus, susidedu namo, kas reikia ir... ilgasis savaitgalis thumbup.gif

Paūdre, gero Tau poilsio 4u.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Wow Paudre, koks minusas smile.gif

Pas mus normali diena, eilinis penktadienis.
Na ka per savaite -0,600gr.
Svoris: 81.7kg
Iki nauju metu turiu pasiekt 75kg smile.gif

Mb isvaziavo i seminara, viena visa diena busiu, o taip ner jegu, dar siandien i darzeli reiks eit, kalbet del vietos vaikui, nes i darba balandi man. O taip ner nei sveikatos, nei jegu ka nors daryt.
Vakar buvau pas gydytoja, pasidariau kraujo tyrimus, kita savaite pirmadieni turetu but atsakymai, nes kas antra savaite vis sergu, dabar angina, gerklej atrodo kad britvu prideta sad.gif bent tiek gerai kad temperaturos nera.
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2014 08 15, 08:14)
Labutis smile.gif

Wow Paudre, koks minusas smile.gif

Pas mus normali diena, eilinis penktadienis.
Na ka per savaite -0,600gr. 
Svoris: 81.7kg
Iki nauju metu turiu pasiekt 75kg smile.gif

Mb isvaziavo i seminara, viena visa diena busiu, o taip ner jegu, dar siandien i darzeli reiks eit, kalbet del vietos vaikui, nes i darba balandi man. O taip ner nei sveikatos, nei jegu ka nors daryt.
Vakar buvau pas gydytoja, pasidariau kraujo tyrimus, kita savaite pirmadieni turetu but atsakymai, nes kas antra savaite vis sergu, dabar angina, gerklej atrodo kad britvu prideta sad.gif bent tiek gerai kad temperaturos nera.

Laba, pas mus irgi eilinis penktadienis. Prisiduodu po atostogu 76,2kg blush2.gif , kai pamaciau, tai net aiktelejau, bet atostogos buvo geros biggrin.gif

Zavinga, turbut organizmas pasilpes po gimdymo. Daugiau vaisiu ir darzoviu (tu lygtais geri zaliuosius kokteilius rytais?) Primaisyk ivairesniu vaisiu ir zalesiu. Pagerk multivitaminu, tik pasirink naturalesnius, nes juos geriau pasisavina. Ir dar labai padeda imunitetui probiotikai, pabandyk turi but sveika ir stipri del maziuko 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
O pas mus nedarbo diena šiandien, nebuvau nei kojos iš namų iškėlus, tvarkinėjausi, dariau pietus, ilsėjausi, skaičiau, prie kompo sėdėjau. Žodžiu, bandau atsigaut po darbo savaitės, pailsint smegenis.

Zavinga, sveriam mes abi vienodai beveik.
Del silpnumo, tai gal Tau kokio vitamino D trūksta? Bet tyrimai turėtų parodyt, kas negerai. Daugiau miegok, ilsėkis ir rūpinkis savim. Aišku, su mažu vaiku tas labai sunku, bet kiek įmanoma stenkis save palepint.

Audrulle, primink kur atostogavot? O dėl svorio nepergyvenk, Tu gražiai maitiniesi, tai nukris tas prieaugis
Atsakyti