Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Taure smile.gif , sveikiname 4u.gif Smagu bus vėl skaityti ir matyti (foto), kaip auga Kenzo smile.gif
Prada fainuolė rolleyes.gif Mano eli maja taip pat mažytė( 5 mėn. 4.5 kg.). Jau greitai bus šeši mėn. Kiek aš skaičiau, svoris, greičiausiai, priklauso nuo ūgio. Profesionalai galėtų pakomentuoti g.gif

Bet mes turim kitą bėdą - kas dvi, tris savaites viduriuoja. Ankščiau mania, kad nuo obuolių, bet dabar jokio kitokio maisto neduodu, tačiau....Šiandien vėl, po dviejų savaičių verysad.gif Suskubau suleisti nošpą (nuimti spazmus). Ką darote jūs? Ar čia tik mums tokia bėda. Rytoj važiuosiu pas vet. prašysiu, kad jau padarytų tyrimą unsure.gif
Atsakyti
Na pas mus nėra buvę tokių problemų. Vieną kartą miške buvo suviduriavus, bet turbūt kokį grybą buvo užvalgius lotuliukas.gif O šiaip viskas tvarkingai. O jūs maisto nekeitėt? Gal su maistu problema?
Atsakyti
QUOTE(eli maja @ 2014 10 08, 18:37)
Taure smile.gif , sveikiname 4u.gif Smagu bus vėl skaityti ir matyti (foto), kaip auga Kenzo smile.gif
Prada fainuolė rolleyes.gif Mano eli maja taip pat mažytė( 5 mėn.  4.5 kg.). Jau greitai bus šeši mėn. Kiek aš skaičiau, svoris, greičiausiai, priklauso nuo ūgio. Profesionalai galėtų pakomentuoti g.gif

Bet mes turim kitą bėdą - kas dvi, tris savaites viduriuoja. Ankščiau mania, kad nuo obuolių, bet dabar jokio kitokio maisto neduodu, tačiau....Šiandien vėl, po dviejų savaičių verysad.gif  Suskubau suleisti nošpą (nuimti spazmus). Ką darote jūs? Ar čia tik mums tokia bėda. Rytoj važiuosiu pas vet. prašysiu, kad jau padarytų tyrimą unsure.gif

Lekciau greiciau pas veterinara.Taip negali buti.Pasitikrinciau krauja.Kad nebutu problemu su kepenimis.Tik nepradekite gydyti pati.Nospa sau galite naudoti,tik ne suniui.Tai jei kazka uzvalgo,pirmiausiai duodu kelias tabletes angliuko,ramuneliu arbata,ir badas,kol nesusitvarkys viduriai.Bet cia jau tesiasi,ne pirmas kartas.Susirupinciau.Is kur pirkote savo suniuka?
Svoris aisku priklauso nuo ugio,nuo kaulingumo.Normalus svoris,jei ant sonkauliu ne skura,bet jei sunkiai juos uzciuopiate,jau nutukimas.
Atsakyti
O maniškė jau dabar 7 kg sveria. Reiks mažint maisto biggrin.gif Jau biški pradėjo piktnaudžiaut mano gerumu. Atrodo, kad vis alakana ir alkana lotuliukas.gif
O aš vakar pamėginau papaišyt savo gražuolytę tokią, kokią buvo mažytė. Gal ir ne visai panaši, bet parodau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 10 09, 10:08)
Lekciau greiciau pas veterinara.Taip negali buti.Pasitikrinciau krauja.Kad nebutu problemu su kepenimis.Tik nepradekite gydyti pati.Nospa sau galite naudoti,tik ne suniui.Tai jei kazka uzvalgo,pirmiausiai duodu kelias tabletes angliuko,ramuneliu arbata,ir badas,kol nesusitvarkys viduriai.Bet cia jau tesiasi,ne pirmas kartas.Susirupinciau.Is kur pirkote savo suniuka?
Svoris aisku priklauso nuo ugio,nuo kaulingumo.Normalus svoris,jei ant sonkauliu ne skura,bet jei sunkiai juos uzciuopiate,jau nutukimas.

Džiaugiuosi tai, kad bėda praėjo dar vėlai vakare. smile.gif Maistelio nekeitėme, vaistus įdavė veterinaras (ekstra atvejui). Ankstesniais atvejais nepadėjo nei angliukas, nei arbatos, nei smekta - spazmavo. Šuniuką pirkau iš patikimo, gerai man pažįstamo veislyno. Rytoj važiuosim daryti tyrimą unsure.gif taip ir vet. sakė, jei pasikartos - būtinai reikia daryti kraujo tyrimą. Tikiuosi geriausio rolleyes.gif
Atsakyti
Kenzo labai alkanas šuo. Ji kai pamato maistą, atrodo viskas nustoja egzistuoti. Ir tikriausiai is to didelio noro net nepastebi, kad jau priėdė lotuliukas.gif Spėja ir savo suėst, ir nubėgt iš Prados atimti. Tai dabar daboju, kai tik paėda maža, čiumpu ir laikau, nes Prada visai neskuba ėst.

Kelios fotkes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eli maja @ 2014 10 09, 20:14)
Džiaugiuosi tai, kad bėda praėjo dar vėlai vakare.  smile.gif  Maistelio nekeitėme, vaistus įdavė veterinaras (ekstra atvejui). Ankstesniais atvejais nepadėjo nei angliukas, nei arbatos, nei smekta - spazmavo. Šuniuką pirkau iš patikimo, gerai man pažįstamo veislyno. Rytoj važiuosim daryti tyrimą  unsure.gif taip ir vet. sakė, jei pasikartos - būtinai reikia daryti kraujo tyrimą. Tikiuosi geriausio rolleyes.gif

Neskubedama,nors ir neviduriuoja,pasidarykite kraujo tyrima.Gali buti letinis uzdegimas,man kazkodel svieciasi-kepenys.Pasveriau saviske,penki su puse men.,svoris 5.5kg,ugis 30,5cm.(galetu buti didesne bigsmile.gif ,nors manau dar pasitemps)
Zemaiteki,jau labai grazus portretas/ thumbup.gif
Taure,grazus mazylis.Kiek supratau pagal varda patinelis?Pas ji dar gaujos instinktas,kas pirmesnis-tas sotus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 10 10, 08:13)
Neskubedama,nors ir neviduriuoja,pasidarykite kraujo tyrima.Gali buti letinis uzdegimas,man kazkodel svieciasi-kepenys.Pasveriau saviske,penki su puse men.,svoris 5.5kg,ugis 30,5cm.(galetu buti didesne bigsmile.gif ,nors manau dar pasitemps)
Taure,grazus mazylis.Kiek supratau pagal varda patinelis?Pas ji dar gaujos instinktas,kas pirmesnis-tas sotus. bigsmile.gif

Pas mane ėdrūnė iki šiol smile.gif Nrs jai jau 9 mėn., bet maistą suryja lyg savaitę nebūtų valgiusi. O sveriam jau beveik 7 kg... Tai jau tikrai užtenka.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 10 10, 00:13)

Patelė, vardas berniukiškas tikriausiai, bet jai tinka labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 10 10, 14:57)
Patelė, vardas berniukiškas tikriausiai smile.gif

Aš tau sakiau liezuvis.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taure, nu jau turit toki grozi,kad negaliu atsiziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 10 09, 12:30)
O aš vakar pamėginau papaišyt savo gražuolytę tokią, kokią buvo mažytė. Gal ir ne visai panaši, bet parodau smile.gif
user posted image

Cia tai bent thumbup.gif
grazumelis.
Papildyta:
Mes cia laimejom visa paroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markoni: 10 spalio 2014 - 20:27