Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Pookelis @ 2014 10 13, 11:20)
Nepasiduokit įkalbinėjimams, kad šunį reikia kirpti, jei jis neparodinis. Neva sunkiai pešasi, tai kam kankinti ir pan. Kai mus taip įkalbinėjo, niekas nepasakė, kad kailis pradės pilkėti. Nuvažiavom dabar pas Elmyrą, tai ji vis tiek sakė palikt jau kaip yra, tiesiog dažniau kirpt. Tai nežinau net. Vyras tam įkalbinėjimui pasiduoda.

Dazniausiai visos siulo kirpti,lengviau.Elmyra netikiu kad pes,nes daug darbo pesti kirpta suni.Pati pesiau pries tai tris kartus pesta suni,tai pirmiausiai patys seimininkai gerai issukavo poplauki,tada pesiau.Ataugo siurkstus grazus juodas plaukas.Bet kruvinas darbas,nes plaukas buvo minkstas.Kaip mane uzknisa tos pseudo kirpejos,tik chaltura.Ne visos dapesa,ar poplauki isima.Siandien atveza mano vaisimo suni kirpti.Pries tai pati buvau nupesusi,paskui nuvaziavo pas kita kirpeja,tai siurkstu nueme,poplauki paliko,gavosi pukuotas suo.Kad poplauki reikia nuimti,pirma karta girdi,sake kojas nukirpo,o sijonas iskarpytas,na paziuresiu pati doh.gif Vaziuokite pas Ramune,gal ji imsis nupesti.Gerus kirpejus galima suskaiciuoti ant pirstu,o kirpyklu tikrai labai daug.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 10 14, 08:08)
Dazniausiai visos siulo kirpti,lengviau.Elmyra netikiu kad pes,nes daug darbo pesti kirpta suni.Pati pesiau pries tai tris kartus pesta suni,tai pirmiausiai patys seimininkai gerai issukavo poplauki,tada pesiau.Ataugo siurkstus grazus juodas plaukas.Bet kruvinas darbas,nes plaukas buvo minkstas.Kaip mane uzknisa tos pseudo kirpejos,tik chaltura.Ne visos dapesa,ar poplauki isima.Siandien atveza mano vaisimo suni kirpti.Pries tai pati buvau nupesusi,paskui nuvaziavo pas kita kirpeja,tai siurkstu nueme,poplauki paliko,gavosi pukuotas suo.Kad poplauki reikia nuimti,pirma karta girdi,sake kojas nukirpo,o sijonas iskarpytas,na paziuresiu pati  doh.gif Vaziuokite pas Ramune,gal ji imsis nupesti.Gerus kirpejus galima suskaiciuoti ant pirstu,o kirpyklu tikrai labai daug.

Aš vasarą prie ežero buvau sutikus kirpėją iš Vilniaus. Ji matė šunį, sakė apsiimtų sutvarkyti kailį. Apžiūrėjo, išsiklausinėjo. Na mes buvom vežę šunį pešt Šilainiuose Norfoj. Ten pešėm, jei neklystu, du kartus. Na sako, gal ir peštas, bet poplaukis matyt paliktas ir todėl kailis neauga toks koks turėtų. Rugsėjį vyras vežė pas Elmyrą, tai ji sakė,kad daug darbo ir jai ir mums būtų, tai įkalbėjo vyrą, kad reikia kirpt ir toliau. Vyras pritaria, jo argumentas toks: kam kankint šunį, tik kad mums gražiau būtų smile.gif Tai aš dabar pasimetus. Dabar reikia iki pavasario augint kudlas ir važiuot į Vilnių, arba kirpt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2014 10 14, 09:29)
Aš vasarą prie ežero buvau sutikus kirpėją iš Vilniaus. Ji matė šunį, sakė apsiimtų sutvarkyti kailį. Apžiūrėjo, išsiklausinėjo. Na mes buvom vežę šunį pešt Šilainiuose Norfoj. Ten pešėm, jei neklystu, du kartus. Na sako, gal ir peštas, bet poplaukis matyt paliktas ir todėl kailis neauga toks koks turėtų. Rugsėjį vyras vežė pas Elmyrą, tai ji sakė,kad daug darbo ir jai ir mums būtų, tai įkalbėjo vyrą, kad reikia kirpt ir toliau. Vyras pritaria, jo argumentas toks: kam kankint šunį, tik kad mums gražiau būtų smile.gif Tai aš dabar pasimetus. Dabar reikia iki pavasario augint kudlas ir važiuot į Vilnių, arba kirpt unsure.gif

auginkit kudlas ir vaziuokit i Vilniu pestis. Bet cia mano nuomone, daugumoje pagrysta veterinaro patarimu, kad plaukas (kailis) privalo keistis, jei isigijau nesiserianti suni, reiskias reiks pasirupinti jo trimingavimu.
Saviski patikejom Markoniui
Atsakyti
Labai smagu skaityti protingus ir naudingus patarimus smile.gif Man ir nesutvarkytom kudlom labai gražus, nors kai sutvarkytas iš viso pasaka smile.gif

Aš turiu nekuklų klausimą, kiek maždaug kainuoja sutvarkyti šunio kailį ir kas kiek laiko tai reikia daryti?
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2014 10 14, 15:23)
Labai smagu skaityti protingus ir naudingus patarimus smile.gif Man ir nesutvarkytom kudlom labai gražus, nors kai sutvarkytas iš viso pasaka smile.gif

Aš turiu nekuklų klausimą, kiek maždaug kainuoja sutvarkyti šunio kailį ir kas kiek laiko tai reikia daryti?

Ziurint ar pes kaip proklauso,ar chalturins mirksiukas.gif (Silainiuose chalturina)nedapesa poplaukio,aplamai kaili lopiniais pavaro.Kainos apie 100 pesti,plius ,minus.Labai daug priklauso nuo lailio,kiek vargsi.Siandiem suni pesiau.Nupestas dalinai siurkstus plaukas,paliktas poplaukis,ir jau pradejes augti naujas.Prasikeikiau.Jei ne savo veisimo suo,tikrai nebuciau apsiemusi,bet saviskias ,norisi kad butu grazus.vargau virs triju val,jau net dviese peseme neistiese nugaru.O jis dar megejas pasikandzioti. bigsmile.gif O jei suo sunkaus charakterio,gali paprasyti ir 150.O pesti reikia mazdaug i metus du kartus.
chebra,vezkite saviskius i Vilniu,ten nors nupes ir nukirps be chalturos ir teisingai.Maziau nervu kainuos ir perkirpti nereikes.Kaunui reikia dar pasimokyti cvergus kirpti.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 10 14, 19:16)
Ziurint ar pes kaip proklauso,ar chalturins mirksiukas.gif (Silainiuose chalturina)nedapesa poplaukio,aplamai kaili lopiniais pavaro.Kainos apie 100 pesti,plius ,minus.Labai daug priklauso nuo lailio,kiek vargsi.Siandiem suni pesiau.Nupestas dalinai siurkstus plaukas,paliktas poplaukis,ir jau pradejes augti naujas.Prasikeikiau.Jei ne savo veisimo suo,tikrai nebuciau apsiemusi,bet saviskias ,norisi kad butu grazus.vargau virs triju val,jau net dviese peseme neistiese nugaru.O jis dar megejas pasikandzioti. bigsmile.gif O jei suo sunkaus charakterio,gali paprasyti ir 150.O pesti reikia mazdaug i metus du kartus.
chebra,vezkite saviskius i Vilniu,ten nors nupes ir nukirps be chalturos ir teisingai.Maziau nervu kainuos ir perkirpti nereikes.Kaunui reikia dar pasimokyti cvergus kirpti.

Dalia,visa pirma sakyt kad zmogus blogai dirba,reikia nirs prie tokio ligio priartet.ir jeigu nepatinka...sakyt tesiai i akys.jeigu neklistu jusu synis ejo i paroda po elmiros kirpimo....... nesyprantu tokiu komentaru is jusu puses.
Atsakyti
QUOTE(avantiurinas @ 2014 10 14, 20:53)
Dalia,visa pirma sakyt kad zmogus blogai dirba,reikia nirs prie tokio ligio priartet.ir jeigu nepatinka...sakyt tesiai i akys.jeigu neklistu jusu synis ejo i paroda po elmiros kirpimo....... nesyprantu tokiu komentaru is jusu puses.

Kazka maisai.Irina.Ir paskaityk kas del Elmyros parasyta,ar tu apsiimsi pesti suni,pries tai tik kirpta?Esme buvo tai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 10 14, 22:06)
Kazka maisai.Irina.Ir paskaityk kas del Elmyros parasyta,ar tu apsiimsi pesti suni,pries tai tik kirpta?Esme buvo tai. rolleyes.gif

As neimsiu,jeigu tik pas suni nera kozkokio auksinio patancialo.internetas visagalis apie kirpyma-pesima tiek informacijos,kad per viena vakara neperskaitisi.jeigu seimininkai patingejo nors kazkiek skirt demesio ka reikia daryt su kaliu,paskambint veisejai .., kodel as turiu iseit namo su kruvinom rankom?nematau tikslo.dabar tiek kirpyklu kur kirpejom reikia treneruotis,treneruotis ir treneruotis ...va gal jiem ir bus idomu pakeis kirpta kaili i pesta.man toks eksperementas nebeidomus.
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2014 10 13, 03:20)
Nepasiduokit įkalbinėjimams, kad šunį reikia kirpti, jei jis neparodinis. Neva sunkiai pešasi, tai kam kankinti ir pan. Kai mus taip įkalbinėjo, niekas nepasakė, kad kailis pradės pilkėti. Nuvažiavom dabar pas Elmyrą, tai ji vis tiek sakė palikt jau kaip yra, tiesiog dažniau kirpt. Tai nežinau net. Vyras tam įkalbinėjimui pasiduoda.

LT, kai tiek yra pešančių, tikrai "griechas" skusti doh.gif
Aš niekad nepasidaviau skutimo propogandai. Pati lupau šerius kaip mokėjau. Aišku ir prigadinau kažkiek, bet tikrai ne taip baisiai, kaip būtų skusta. Dabar auginam kailį ir pagaliau nuvešiu pas ilgai ieškotą ir išmanančią ką daryti kirpėją.
Maniškė nepilkėja, bet jos ir kailis labai geras. Poplaukio minimumas
Mažosios kailis minkštas, kūdlė maža. Kolkas nepeštas kailiukas, tik su grėbliu poplaukį retinu, nes tiek daug turi, košmaras. Kaži ar pašiurkštės ji po pirmo pešimo g.gif
Atsakyti
beveik 6 men. darbo musu mokykos,yra kuom pasigirt

Results of pupils, our school of a hendling.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markoni: 15 spalio 2014 - 22:17
QUOTE(Markoni @ 2014 10 16, 00:17)
beveik 6 men. darbo musu mokykos,yra kuom pasigirt

Results of pupils, our school of a hendling.

Labai dziugu, sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Gaila, kad Vilnius taip toli verysad.gif
Na bet visvien mes issiruosim kaip nors smile.gif
Atsakyti
KAS DEL PESAMO KAILIO- esam juodukai, pesam jau 3metai ir ruosiuosi pereiti prie kirpimo, nes paausiai jau pilki, pauodegys irgi pilkas, kaip ir kaklas bei pilvas ,o kur pesamas kailis- juodas blizgus ir grazus , tad atrodom margai doh.gif ir mane tai ludina. Gal pasidalinsit kailio prieziuros istorija ir patarimais, kuriu sunys jau vyresni 4u.gif
Atsakyti