Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(SaVi @ 2014 08 08, 08:39)
As dedu pacias paprasciausias garstycias.Ir agurkeliu nepjaustau.Pomidoru nebandziau,o agurkai sitie  beveik patys pirmi susivalgo.Ir acta paprasta pilu.

g.gif 0 galima išsamiau-kiek paprasto acto pilat , jis stipresnis , ir kiek cukraus dedat
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 08 07, 13:10)
Ex, o kas ten per Tres Cantos ir Hugo, kazka matyt praleidau per veisliu aptarima, gal bus realiu vaizdu?

Aprašymas ir realūs vaizdai jau buvo, rodžiau, negaliu pakartoti, nes jau nebeturiu tų fotkių, nesaugau, ištrinu kai kurias. Reiktų kažkurioj temoj paieškot, bet aš tai tingiu...
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 08 07, 13:10)
Kas ta oranzine sirdis, salia bordine grazuole su skylute ir zalias dickis gal Skatulka?

Širdis -Spasas.Žalias -Škatulka.Su skylute-Black sea man.Man visi gardūs wub.gif
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 07, 16:40)
Jei kalbėjai ten apie savo pūkuotuką Flupy, tai ar jis tau neskanus?

Aha,apie šitą,Fluffy.Nu,nežinau net ar jis skanus,bo burnoj ta pūkuota skūra užstrigo,galvon iš karto mintis apie Čeburašką ir vsio.Gal reiktų nulupus pabandyt,ale vėl gi ,ranka nekyla darinėt.Durnas daiktas -vaizduotė biggrin.gif Kiti sakė,kad visai nieko. Bet daugiau neauginsiu.Nors tikrai derlingas,visai gražus pažiūrėt ir labai smagus pačiupinėt.

A,tiesa,o tų Demidovskij koks skonis tau?Ir koks aukštis?Neauginusi dar šitų ax.gif Gal ir fotkę turi?Bo tu tai ne tinginė,kaip kitos tongue.gif
Atsakyti
aš turiu Hugo...fainas pomikas , sakyčiau į Opalką panašus , bet mažesni šiek tiek vaisiai...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 08, 10:17)
aš turiu Hugo...fainas pomikas , sakyčiau į Opalką panašus , bet mažesni šiek tiek vaisiai...

Kurio pomidoro mažesni vaisiai? Hugo? Svėriau juos, 160-220 gr. sveria. Tai koks jau tas Opalka tada?.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 08 08, 10:17)
Bo tu tai ne tinginė,kaip kitos  tongue.gif

Kokia čia darbštuolė man skiauterę velia, a?.. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 08, 10:36)
Kurio pomidoro mažesni vaisiai? Hugo? Svėriau juos, 160-220 gr. sveria. Tai koks jau tas Opalka tada?.. unsure.gif
Papildyta:

ax.gif Opalkos šiemet neturiu , tai sunku taip objektyviai labai parašyt...Bet buvo Opalkos dideli vaisiai , Sakyčiau didesni nei Hugo...
Atsakyti
šiandien rytą kutenau svara ir damų pirštelius- sandara vienoda, pertvarėlė pas abu tik viena, sėklų pas damačkas visai kukliai, sakyčiau, forma tik labai skiriasi jų, o skoniai žiauriai panašūs ( druskos trūksta labai, nu be rūgštelės pomidorinės jiedu, dietiniai toki pasirodė man), tai dabar pietums bus pomidorienė sausa laukia
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 08 08, 10:52)
šiandien rytą kutenau svara ir damų pirštelius- sandara vienoda, pertvarėlė pas abu tik viena, sėklų pas damačkas visai kukliai, sakyčiau, forma tik labai skiriasi jų, o skoniai žiauriai panašūs ( druskos trūksta labai, nu be rūgštelės pomidorinės jiedu, dietiniai toki pasirodė man), tai dabar pietums bus pomidorienė sausa laukia

rolleyes.gif čia nesuklydai , apie svarą parašei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 08, 10:02)
rolleyes.gif čia nesuklydai , apie svarą parašei ax.gif

tai kad ir damutės tokios pat, užsimerkus neatskirčiau skonio, tik kad n kartų didesnės jos ir pailgos, o ne apvalios. Gal pas ką jos skanesnės? Man džiuljeta labiau patiko už damas, turiu pastebėt, ir vaisių daugiau kolkas pas ją nei damos, ir skonis man labiau patiko. Bet reikia ir tokių ior tokių- juk ne visi tą rūgštį mėgsta gi ir gali valgyt. Tai toki dietiniai, kaip sakau, dėl masės ir spalvos, pomidorai. Ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 08 08, 11:18)
tai kad ir damutės tokios pat, užsimerkus neatskirčiau skonio, tik kad n kartų didesnės jos ir pailgos, o ne apvalios. Gal pas ką jos skanesnės? Man džiuljeta labiau patiko už damas, turiu pastebėt, ir vaisių daugiau kolkas pas ją nei damos, ir skonis man labiau patiko. Bet reikia ir tokių ior tokių- juk ne visi tą rūgštį mėgsta gi ir gali valgyt. Tai toki dietiniai, kaip sakau, dėl masės ir spalvos, pomidorai. Ar klystu?

biggrin.gif ne , nesupratau -ar svara irgi visai be rugsteles... g.gif Nelabai pamenu , bet kaip ir buvo jos labai jau tradicinis pomidorinis skonis pas mane.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 08, 10:21)
biggrin.gif ne , nesupratau -ar svara irgi visai be rugsteles... g.gif Nelabai pamenu , bet kaip ir buvo jos labai jau tradicinis pomidorinis skonis pas mane.

praktiškai taip- specialiai ragavau be pusryčių būdama, labai švelnus, bet pomidorinis skonis ir kvapas.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 08, 08:05)
g.gif 0 galima išsamiau-kiek paprasto acto pilat , jis stipresnis , ir kiek cukraus dedat

1 l vandens imu stiklinę cukraus, stiklinę acto, 3 nubraukti šaukštai druskos, 6 arb. šaukšteliai garstyčių (kaupini). Viską išmaišau kol ištirpsta, tada užpilu stiklainius su agurkais ir kaitinu apie 15-20 min. Taip darau ir pjaustytus didesnius ir mažesnius cielus. Mano šeimynai laaabai skanu. thumbup.gif
Atsakyti