Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(ismanioji @ 2014 08 08, 11:55)
1 l vandens imu stiklinę cukraus, stiklinę acto, 3 nubraukti šaukštai druskos, 6 arb. šaukšteliai garstyčių (kaupini). Viską išmaišau kol ištirpsta, tada užpilu stiklainius su agurkais ir kaitinu apie 15-20 min. Taip darau ir pjaustytus didesnius ir mažesnius cielus. Mano šeimynai laaabai skanu. thumbup.gif

4u.gif dėkoju...tuomet bandysiu ir aš...vakar parsivežiau daugybę agurkų. Normalesniu sukonservavau , ...o dar tokių peraugusių yra. Gėrėm sultis , bet vistiek dar yra kašikas...galvoju tuomet gal lupsiu ir pjaustysiu...ar gerai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 08, 10:58)
4u.gif dėkoju...tuomet bandysiu ir aš...vakar parsivežiau daugybę agurkų. Normalesniu sukonservavau , ...o dar tokių peraugusių yra. Gėrėm sultis , bet vistiek dar yra kašikas...galvoju tuomet gal lupsiu ir pjaustysiu...ar gerai bus g.gif

Bus gerai, tikrai. Aš supjaustau tokiais nemažais gabalais, tai tik atsidarai ir tiesiai burnon biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif g.gif o tai dar...o tai sakot skanu ir pomikai su šiuo marinatu. Irgi pjaustot ar tik lupat , ar visai nieko jiems nedarot g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2014 08 08, 07:39)
As dedu pacias paprasciausias garstycias.Ir agurkeliu nepjaustau.Pomidoru nebandziau,o agurkai sitie  beveik patys pirmi susivalgo.Ir acta paprasta pilu.

aš irgi paprastą actą pyliau, pati tų pomidorų neparagavau, MB suvalgė. O jis mėgsta saldžiarūgščius marinatus todėl agurkus darau žiemai su garstyčiomis arba saldžiarūgščius nes kitokie tik į mišraines "eidavo".
Vakar didžiausią 765g German Orange MB bandė suvalgyti... netilpo. Sako į darbą užtektų vieną nusinešti smile.gif Kitąmet būtinai auginsiu.

Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2014 08 08, 11:43)
blush2.gif  g.gif o tai dar...o tai sakot skanu ir pomikai su šiuo marinatu. Irgi pjaustot ar tik lupat , ar visai nieko jiems nedarot g.gif

per pusę pjoviau, nieko nelupau, mažesnius cielus dėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 08 rugpjūčio 2014 - 12:39
g.gif ..o koks kiekis u=sipila su 1litru marinato...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 08, 12:38)
g.gif ..o koks kiekis u=sipila su 1litru marinato...

aš dvigubą normą dariau (pomidorams) tai užpyliau virš 8l ax.gif Pabandykit pradžioj kelis slojikėlius pasidaryti paragavimui mažu nepatiks 4u.gif Mes mėgstam saldžiarūgščius ir aštrius marinatus tai visokie Uspaskicho agurkėliai schmoll.gif Rauginti irgi stovi nepaliesti (skrandukus troškindama vieną, kitą įpjaustau).
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 08 08, 13:44)
aš dvigubą normą dariau (pomidorams) tai užpyliau virš 8l  ax.gif Pabandykit pradžioj kelis slojikėlius pasidaryti paragavimui mažu nepatiks 4u.gif Mes mėgstam saldžiarūgščius ir aštrius marinatus tai visokie Uspaskicho agurkėliai  schmoll.gif Rauginti irgi stovi nepaliesti (skrandukus troškindama vieną, kitą įpjaustau).

g.gif o tai labai aštru išeina čia , ar saldžiarūgštu g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 08, 10:17)
Širdis -Spasas.Žalias -Škatulka.Su skylute-Black sea man.Man visi gardūs  wub.gif
A,tiesa,o tų Demidovskij koks skonis tau?Ir koks aukštis?Neauginusi dar šitų  ax.gif Gal ir fotkę turi?Bo tu tai ne tinginė,kaip kitos  tongue.gif

Ačiū..Black sea man vis nesudygsta..reik daugiau sėt..toks mm..iš nuotraukos.. wub.gif , o mano Spasas, jei kalba eina apie Medovyj Spas- tai veikiau suploti tiул iš viršausб tшул iš šono..
Dėl Demidovskij irgi idomu ir skonis ir derlingumas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 08 08, 16:37)
veikiau suploti tiул iš viršausб tшул iš šono..

Зфтщы, о8ы лфкефшы зфылфшеще л1 зф2шщы зфкф6ще? lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites, kiek tos lemputes aladino pas jus sveria ? daugiau seklyciu nebeturiu, galvoju is tos savo skurdukes bandyt seklas krapstyt? ar jai tik vieta netikusi pasitaike g.gif as iskrapscius is tokios vargses kitais metais patrestoj vietoj pasodinus bus kekes po kelias lempackas, o ne poviena g.gif Savaja pasveriau, tai 110 gr g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 08 08, 17:45)
mergaites, kiek tos lemputes aladino pas jus sveria ?  daugiau seklyciu nebeturiu, galvoju is tos savo skurdukes bandyt seklas krapstyt?    ar jai tik  vieta  netikusi pasitaike  g.gif    as iskrapscius is tokios vargses kitais metais  patrestoj vietoj pasodinus bus kekes po  kelias lempackas, o ne poviena g.gif  Savaja pasveriau, tai 110 gr  g.gif

Svorio vidurkis 170gr. Yra didesnių, yra ir mažesnių. Sėklas imk iš tokios, kokią turi, svarbu, kad vaisius neligotas būtų.
O tai nori pasakyt, kad aš tau dvi sėklas daviau? blink.gif tokiais kiekiais niekam nedalinu, nes neįžiūriu tokio mizerio lens.gif
Atsakyti
biggrin.gif agurkai jau sterilizuojasi su garstyčiomis...O kaip pomidorus su tuo marinatu darot-lupat , pjaustot ar neluptus reik pjaustyt, kaip... ax.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti