Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(solo2 @ 2014 08 24, 10:42)
o orkado prie rūgštesių-skystesnių ar mėsingesnių-saldesnių ax.gif ir apie Lemon boy ir Carmelo to norėčiau paklausti kas augino g.gif
atsakiusiems  notworthy.gif

Orkado ir Lemon boy auginu siemet. Tai orkado turi ir rugsteles ir saldumo, bet ne mesingi, ne sausi. Prie skystesniu, bet dydis ju labai geras, tai tik makt ir suvalgau visa blush2.gif
Lemon boy ant pirmu kekiu gigantai. Turi saldumo, labiau mesingi, nei skysti, svelnaus skonio.
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2014 08 24, 10:42)
o orkado prie rūgštesių-skystesnių ar mėsingesnių-saldesnių ax.gif ir apie Lemon boy ir Carmelo to norėčiau paklausti kas augino g.gif

Lemon boy - sultingas, bet ne skystas, su šiek tiek jaučiama švelnia rūgštele. Man skanus. Pernai buvo labai derlingas, šiemet mažiau.
Carmelo - mėsingas, dideli pomidorai, beveik nesusmulkėja ir viršutinėse kekėse, labai derlingas. Krūmas irgi galingas, dideliais plačiai augančiais lapais. Auginau seniai, bet atsimenu kaip gerą pomidorą. Nerūgštus.

Mane kažko patraukė ant vardinių pomidorų. Kitiems metams labai norėčiau Ivan Kupalos, to tikrojo, kriaušės formos, ir Charlie Chaplin. Aukse, mieloji, gal galiu pas tavi į eilę stot to čaplino. Dzūkiškos pieskos pas mani nėr, bet turiu pusę dzūkiško kraujo, tai irgi turėtų gerai augt smile.gif . Mainais galiu pasiūlyt Korol sibiri (tikrąjį, aukštaūgį), Zolotoj Kenigsberg, Malachitovaja škatulka, Orange banane, juodą dramblį, mazarinį... Pasirausus atrasčiau ir daugiau

Va kaip mes skirtingai apie tą patį pomidorą biggrin.gif Vadinasi, reiks bandyt pačiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 24 rugpjūčio 2014 - 12:01
QUOTE(solo2 @ 2014 08 24, 11:42)

Orkado man labai patiko - nors hibridai , bet ne kieti , skonis ne plastiko , švelniai saldžiarūgščiai , gan daug , anksti pradėjo , dabar dar dera . Kitamet daugiau auginsiu . O sėklas parekomendavo moteris prie sėklų stendo , kai žiūrinėjau , kas ten įdomaus . Iš hibridų Orkado pas mane šiemet vieni geriausių . Dar panaši TORO serija.
Atsakyti
Pas mane is Red Cherry pakelio peresortas isaugo. Vienas krumas normalus- cheriukai. o kitas- toks irgi cheriukai, bet mazuciai pailgi pomidorai su maza uodegyte, maloniai nustebino skoniu- laabaai saldus bigsmile.gif kaip saldainiukai. Ieskojau ka nors panasaus,kad identifikuoti, bet nieko neradau unsure.gif Iskrapsciau kelias seklas, tai bandysiu kitamet auginti.
Noriu paklausti, gal kas augina veisles - 1884 ir Chudo zemli ir galetu pasidalinti po pora seklyciu? 4u.gif Skolinga nelykciau smile.gif
Atsakyti
Riolita, parasyk man i az. nes su amno skleroze, tai nepades ne uzsirasymas sito reikalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 24, 08:43)
Neturiu schmoll.gif  nereiškia, kad jo noriu biggrin.gif  gal būčiau ir norėjusi, o šįmet jau nebereik

Tai noriu,tai nebenoriu,suprask kaip nori user posted image.Nesupaisysi žmogus,kurie ir kurio pusrutulio vingiai pas estetus už logiką atsakingi user posted image
QUOTE(daimura @ 2014 08 24, 10:47)
Dabar galit garsiai iš manęs pasijuokti, bet man šiais metais tai Marfos labiausiai patiko. Toks normaliausias pomidoras, tinkantis viskam. Toro kažkokis nesusipratimas - minkštėja labai greitai, kai kurie pomidorai su dėme prie kotelio (bet ne visi, tai net ir nesupratau ko ten jiems pritrūko).

Man Marfa irgi normalus hibridinis pomidoras.Kitąmet tikrai bent vieną sėsiu.O tie Toro pernai irgi pas tavi minkštėjo ar tik šiemet pradėjo darkytis?

Ex,gal Marfų nori biggrin.gif ?
QUOTE(Marmaledas @ 2014 08 24, 11:37)
Džiuljeta tikrai auginsiu, penių kiba nė nereiks pabandymui- pailgi, derlingi, daug, labai daug.

Daugiausiai priskinu maschotka- nu kas ten per spirų krūmai!!! skini skini, o jų ten milijonai auga ir noksta, nėr kada didelių valgyt per šitus doh.gif

Giuljetą kiekvienais metais bent vieną auginu.Geras,derlingas ir labai valgomas hibridas.

Bet man tai šitie Maschotkos ot tiap skonio ax.gif Ir krūmas bilekoks išsidraikęs.Kaip tokis liliputas,tai per daug man jis priežiūros reikalauja,o palikus tuoj šabakštynas.

Pas mani super derlingas šiemet bulbinis Matina.Va tokis http://www.sodininka...s-seklos-9.html. Nu,tikrai ankstyvas,kaip ir rašo,bet...senai jau lankstytas išlankstytas palubėj,tikrai ne1,2 metro ir kad jau rūgštus doh.gif O visur rašo,kad saldus.Tai ar čia mano pieska kalta ,ar peresortas inbertas g.gif
http://s016.radikal....10db81a8ca8.jpg

Atsakyti
As noreciau tos meskos ir jos letenos bigsmile.gif Kazin ne per velyvi mano norai g.gif Gal kas pasidalintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 08 24, 15:55)
As noreciau tos meskos ir jos letenos  bigsmile.gif Kazin ne per velyvi mano norai  g.gif Gal kas pasidalintu  blush2.gif

Miestą rašyk mirksiukas.gif
Matuke, tie pailgi panašūs į Giuletas-tavo siūsti "raiskoje naslozdenije", bet pasižiūrėjau paveiksliukus, matyt peresortas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 24 rugpjūčio 2014 - 16:15
QUOTE(NERA @ 2014 08 24, 16:10)
Matuke, tie pailgi panašūs į Giuletas-tavo siūsti "raiskoje naslozdenije", bet pasižiūrėjau paveiksliukus, matyt peresortas g.gif

oij miestas ne koks doh.gif Pasvalys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 08 24, 17:10)

O tu ir letenos sėklų turi blink.gif ? Tokių,kaip pas Ex ?
http://f5.s.qip.ru/AD7h3VMJ.jpg

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 24, 14:44)
Pas mani super derlingas šiemet bulbinis Matina.Va tokis http://www.sodininka...s-seklos-9.html. Nu,tikrai ankstyvas,kaip ir rašo,bet...senai jau lankstytas išlankstytas palubėj,tikrai ne1,2 metro ir kad jau rūgštus  doh.gif O visur rašo,kad saldus.Tai ar čia mano pieska kalta ,ar peresortas inbertas  g.gif

Pas mane tai pat Matina(Erfurto sėklos) pats rūgščiausias ir skysčiausias pomikas,kitais metais tikrai neauginsiu schmoll.gif ,nors ir derligas.O krumai tai galingi,pirmi stoga parėmė,nesuprantu ir aš kas tuos aprašymus tokius kuria-l.saldus,1,2 metro doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 24 rugpjūčio 2014 - 16:48
QUOTE(solo2 @ 2014 08 24, 16:42)
Pas mane tai pat Matina(Erfurto sėklos) pats rūgščiausias ir skysčiausias  pomikas,kitais metais tikrai neauginsiu  schmoll.gif ,nors ir derligas.O krumai tai galingi,pirmi stoga parėmė,nesuprantu ir aš kas tuos aprašymus tokius kuria-saldus,1,2 metro doh.gif  smile.gif

o as sesiu kokius 2, vien del ankstumo ir kazkaip ilgai jis neuzsibaigia ax.gif Aukstas oij oij oij siltnamio stoga remia ax.gif
Atsakyti