QUOTE(nijole0619 @ 2014 08 22, 23:46)
Erzinat..?

Jau ką mėgstu,tai mėgstu

QUOTE(Ex @ 2014 08 23, 09:05)
Gerai, kad sėklų prisikrapštei, turėtų būti skanus, gi jis truputį juočkis toks. Ir dar su puošniais navarotais

Uf,tai taip suprast,kad pataikiau nors kartą ko tu dar neturi?

.Būčiau žinojusi,tai cielą pamidorą būčiau nuknisusi

Tikrai įdomaus skonio.Nepomidorinio net pasakyčiau

Tik va su tais skoniais,tai supratau,kad ne tik receptoriai koserėj skiriasi,bet labai ir nuo dirvos priklauso.Pvz.kad ir su tais
Peniais.Pas mumis su
Aukse jie džiovinimui visai netinkami užaugo.Visai ne sausi ir visai neblogi vartojimui.Va
Stiopa tai tam reikalui pas mani tinkami,turi tuštesnių ertmių

O pas tavi jie kokie?
Gal pas mumis ir
Blindos bus dieviško skooonio

.Dzūkijoj gi augs

.
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 23, 09:23)
Kažkaip jau perdegiau pomidorais, net salotų ir tų nebevalgom. Bet užtai džiovinau du stiklainiukus tris paras, o surijau juos per vieną parą. Kokia čia matematika išeina?
Normali matematika

Aš užpernai gal keturius kibirus sudžiovinau ir per vieną vakarą surijau . Be aliejaus ,kaip čipsus suvariau.Bet po to laiko jau kažkaip aš džiovintų daba nebenoriu