Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Ex @ 2014 08 23, 09:05)
Nu va, dabar jau ir pati prisiminiau biggrin.gif sveika pabudusi 4u.gif man reikėjo šiauriau ieškot, o aš, matai, prie kinų sienos iš pietų pusės braidžiojau user posted image

Oi pasisekė, tai pasisekė man, įšokau dar į nuvažiuojantį traukinį bigsmile.gif kaip tikra lietuvaitė, žandai niekad nepliš biggrin.gif

Kažkaip jau perdegiau pomidorais, net salotų ir tų nebevalgom. Bet užtai džiovinau du stiklainiukus tris paras, o surijau juos per vieną parą. Kokia čia matematika išeina? g.gif Šiandien vėl dėsiu džiūt kitą partiją, nes vyras vakar pamatęs tik aliejuje plaukiojantį česnaką sugėdino mane, kad net jam nepasiūliau paragauti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 23, 09:23)
Oi pasisekė, tai pasisekė man, įšokau dar į nuvažiuojantį traukinį  bigsmile.gif  kaip tikra lietuvaitė, žandai niekad nepliš  biggrin.gif

Nevažiuoja dar traukinys, stovi, nes pametė savo keleivius lotuliukas.gif Kantriai lauks kol visos nuo kinų ir raudų sienos atklibikščiuos, tada važiuos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 08 22, 23:46)
Erzinat..?biggrin.gif

Jau ką mėgstu,tai mėgstu user posted image
Gerai, kad sėklų prisikrapštei, turėtų būti skanus, gi jis truputį juočkis toks. Ir dar su puošniais navarotais wub.gif

Uf,tai taip suprast,kad pataikiau nors kartą ko tu dar neturi? user posted image.Būčiau žinojusi,tai cielą pamidorą būčiau nuknisusi biggrin.gif Tikrai įdomaus skonio.Nepomidorinio net pasakyčiau g.gif Tik va su tais skoniais,tai supratau,kad ne tik receptoriai koserėj skiriasi,bet labai ir nuo dirvos priklauso.Pvz.kad ir su tais Peniais.Pas mumis su Aukse jie džiovinimui visai netinkami užaugo.Visai ne sausi ir visai neblogi vartojimui.Va Stiopa tai tam reikalui pas mani tinkami,turi tuštesnių ertmių g.gif O pas tavi jie kokie?
Gal pas mumis ir Blindos bus dieviško skooonio user posted image.Dzūkijoj gi augs biggrin.gif .
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 23, 09:23)
Kažkaip jau perdegiau pomidorais, net salotų ir tų nebevalgom. Bet  užtai džiovinau du stiklainiukus tris paras, o surijau juos per vieną parą. Kokia čia matematika išeina?  g.gif 

Normali matematika biggrin.gif Aš užpernai gal keturius kibirus sudžiovinau ir per vieną vakarą surijau . Be aliejaus ,kaip čipsus suvariau.Bet po to laiko jau kažkaip aš džiovintų daba nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Labukas mergaitės...kaip laikotės...pas mane nokimo pertrauka g.gif tempiau tempiau kasdien...o šiandien tik 5 kg priskyniau...nu tiesa vakar 32 pavariau...bet jau dabar visi žali paliko...tris jau tuščius nuroviau- geltoną slon , medovoe serdce ir wintage wine berods...nu bet metai šiemet pomidorų kažkokie man beryšio...dabar išlindo jau , kad kalio kai muriems trūksta , bet kol kas tik stambiavaisiams- kosmonautui , carbonui ir saharnij pudovičok...o kaip ir pagal viską neturėtų jo trūkti...nu vienžo , maitinimo buvo visgi mažai vėl biggrin.gif
Kažkurie yra skanūs avietiniai , bet niekaip dar nenustačiau kurie- ar tomimaru , ar fuji pink , ar karol malinovij g.gif tokie patys įdomūs tamsiai avietiniai , vidus irgi tamsus gan , ir matiniai , neblizga...nu dabar kai nunoks užsimyžėsiu prie krūmo ir žinosiu...
Anna russia nusivyliau , gražios dvispalvės širdys , nu bet skonio nulis... rolleyes.gif
ir šiaip , pliusų minusų dar nesusižymėjau sąraše...

O , tiesa , o kas auginat money meikerius biggrin.gif ar derlingas jis , ar skanus...turiu sėklų , galvoju gal pasėsiu kitąmet...nes trūkumas apvalių paprastų raudonų pomikų pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Money maker seklu trecius metus turiu, bet niekaip nepaseju ju g.gif Kazkada kazkas sake,kad nieko ten stebuklingo. Is paprastu raudonu apvaliu, tai man geri tokie no name Kekiniai. Ziauriai derlingi, skanus visai ir raudoni biggrin.gif

As siandien negyva kazkokia. Gal oras veikia, bet net pomidoro nei vieno nesuvalgiau siandien g.gif Einu koki Orkado surysiu, nes anie tai man labai skanus dabar cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 23 rugpjūčio 2014 - 18:14
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 23, 19:13)
Money maker seklu trecius metus turiu, bet niekaip nepaseju ju  g.gif  Kazkada kazkas sake,kad nieko ten stebuklingo. Is paprastu raudonu apvaliu, tai man geri tokie no name Kekiniai. Ziauriai derlingi, skanus visai ir raudoni  biggrin.gif

As siandien negyva kazkokia. Gal oras veikia, bet net pomidoro nei vieno nesuvalgiau siandien  g.gif  Einu koki Orkado surysiu, nes anie tai man labai skanus dabar  cool.gif

biggrin.gif nu va ir man tokių reik...o tai šiemet visi apie 0,5 kg vaisius...nu juokauju , aišku , bet daug tokių šiemet pas mane...namie pradėjo burbėt , kad nėr normalaus pomiko doh.gif lotuliukas.gif
sakai , Orkado skanus.turiu sėklų ir jų...reik tuomet nepamiršti pasėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 23, 18:44)
biggrin.gif nu va ir man tokių reik...o tai šiemet visi apie 0,5 kg vaisius...nu juokauju , aišku , bet daug tokių šiemet pas mane...namie pradėjo burbėt , kad nėr normalaus pomiko doh.gif  lotuliukas.gif

skanus skanus orkado smile.gif va ju pasisek ir turesi normaliu pomidoru raudonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 22, 22:52)
Vajetau,gal mani pamiršai  blink.gif Daba visas šimtas tau plieksim į a/ž  doh.gif

A baigsi bliaut vieną sykį  doh.gif Jei manęs Ex iš eilės dar neišpirdolino ir atsiųs susimylėjusi,tai duosiu aš tau tų Blindų.Jin gi ten ne penkias įdeda.Bet jei pašposins ir  vietoj dryžuotųjų kokių čerių privarys,tai prašom su automatu pas mani nelėkt  ax.gif

http://shop.wildboar...-DYE-BTD100.htm
Ar šitas kitas?
http://shop.wildboar...RT-BTDHEART.htm
Bet tikrai labai interesno skonio.Kažkoks Spaso , Noire de creeme ir dar kažkokio gardaus pomidoro mišinukas.Sėklų servetėlėn kažkiek insikrėčiau,gal kas išdigs  biggrin.gif Tikrai kitąmet sėsiu.

koks'' navaras'' is taves seklas imt ,jei vistiek neuzaugs kaip ant tavo Dzukijos smelio? g.gif kitamet paskui grausi,kaip auga,koks skonis,ar sausi ar ne tongue.gif
*ar ne situos pomidorus mes ziema sitam tinklalapy aptarinejom,ir sprendem ,kad neblogi but turetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 23, 19:44)

Vis tiek pamirši irnesakyk.gif
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 23, 19:52)
skanus skanus orkado  smile.gif 

Ko tai labai jau šitie Orkado įtartinai pigūs g.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 23, 20:42)
koks'' navaras'' is taves seklas imt ,jei vistiek neuzaugs kaip ant tavo Dzukijos smelio? g.gif kitamet paskui grausi,kaip auga,koks skonis,ar sausi ar ne tongue.gif

Nu,nenori,kaip nori user posted image.Jau smėlio tai aš tau tikrai nesiųsiu.Norėsi,atvažiuok ir prisikasi biggrin.gif
Atsakyti
user posted image........ user posted image........ user posted image

aaa.. šitas gražuolis  wub.gif drinks_cheers.gif  Berods pernai rudenį ar šį pavasarį buvau atradusi Berkeley kažkuriam pardavimų puslapyje ir temoj rodžiau, t.y. erzinau biggrin.gif Bet tik vienintelė diuni susidomėjusi buvo.. Na, ir rusaitės savo forumuose šitą veislę gyrė.
Gerai, kad sėklų prisikrapštei, turėtų būti skanus, gi jis truputį juočkis toks. Ir dar su puošniais navarotais wub.gif

*user posted image[/IMG]
*vadinas neklydau,tikrai ji aptarinejom bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 08 23, 20:45)

Nu,nenori,kaip nori user posted image.Jau smėlio tai aš tau tikrai nesiųsiu.Norėsi,atvažiuok ir prisikasi  biggrin.gif

gi nesauksiu viesai,kad,ko gero, gausiu originalus,o ne vysniukus ,tau idetus ant ''sposo'' tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 rugpjūčio 2014 - 19:55
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 23, 20:54)
gi nesauksiu viesai,kad,ko gero, gausiu originalus,o ne vysniukus ,tau  idetus ant ''sposo'' tongue.gif

A,tai va ko čia tokia nagla pasidarei.Nu,Ex jau tokia,visus nabagus atjaučia.
Nu ir kas,vis tiek jie pas tavi bus negardūs,nai nai user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 23, 21:06)
A,tai va ko čia tokia nagla pasidarei.Nu,Ex jau tokia,visus nabagus atjaučia.
Nu ir kas,vis tiek jie pas tavi bus negardūs,nai nai user posted image

del skonio nesiginciju,svarbu ,kad daug butu ax.gif siu metu skaniausius jau turiu:
brown berry,violet jasper,vintage wine,ananasas,sun sugar,aladino lempa,maximos mini roma,izum.jabloko,
kiti eiliniaI pomidorai
Atsakyti