Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2014 08 16, 19:55)
O popasirodymo dar priprašiau, kad pasifotografuot galėtumėm. Didelis juodas debesis grasino mums, tačiau tokiai nuostabiai vietai negalėjom pasakyt "ne" smile.gif

Paskutinė wub.gif

Agility gal ir fainas dalykas, bet pas mane nei galimybių, nei šuns jam biggrin.gif

Mes su antim lakstom thumbup.gif
user posted image
čia jau po žaidimų bernas smile.gif

K_azu, gražus tavo Axelis labai wub.gif
Atsakyti
O mes šiandien vėl renginy - šįkart vyko Širdininkų asociacijos susitikimas su šunimis smile.gif pasigyrėm, apsipasakojom smile.gif Žmonėms vis gi įdomu, kodėl kiti šunims skiria kiek daugiau laiko nei tik į lauką reikalams išvesti smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
paskutinėj fotkėj aušyš kokioš wub.gif
Atsakyti
Nu Pepe... Man taip juokinga, kad ji vienose nuotraukose tokia baisi kale, o kitose nu jau tooooks suuuniuuukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 08 17, 20:36)
Nu Pepe... Man taip juokinga, kad ji vienose nuotraukose tokia baisi kale, o kitose nu jau tooooks suuuniuuukas wub.gif

Nu ji tokia ir yra smile.gif Vilkas ėriuko kaily smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 08 17, 19:37)
Bet koks kaifas jam pačiam! thumbup.gif
Nebūtina tapti nugalėtoju, galima būti nelaimėlių guodėju. mirksiukas.gif Čia aš turiu galvoje, kad šunį rinkaisi terapiniais tikslais. mirksiukas.gif

O ryžoji Pepė - kažkoks gamtos stebuklas su klaidos prieskoniais. lotuliukas.gif Laimingas šuo, tekęs tokiems šeimininkams-teroristams, sugebantiems išpešti ėriuką iš vilko kailio. thumbup.gif lotuliukas.gif Myliu ryžąją nė nemačius. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 08 17, 19:37)
Spalvinu tema savo nevykeliu:

Ne nevykelis, bet isdykelis mirksiukas.gif thumbup.gif
-----------
Merginos, man rodos jus cia biski per daug Noldai moralu priraset su tuo agility pradziamoksliu g.gif Zinoma, jei sunytis mazas, jau vien del sveikatos, o ir del busimu maksimaliu rezultatu viskas daroma labai palaipsniui, bet jei suo bent metinukas, turint noro nulinuku varzyboms galima pasiruost gana greit. To paklusnumo reik tiek, kad starte pasedetu ir nelektu kur paciam norisi...
Aisku, jeigu dresura komercine ir agility tik papildomas reikalas, nekeista, kad reik atidrozt du menesius bendro paklusnumo...
Atsakyti
kazu, manfods nesusikalbejimas cia kazkoks - nereikia nei dresuru nei titulu, mano igeidis tera karta per aqvaite nuvaziuot mokyt suni persokt kartele ar ta pati tuneli perbegt ir va tokia veikla pusvandi paveikt ir tiek. kad butu ka veikt biggrin.gif bet buvo pasiulyta pereit kursus 10 kartu vien del to, kad suo nemokintas pasilikt, ir tik tada eit i agility aikstele kazko mokytis. nieks nekalba apie trasos begima iskart, labiau apie atvaziavima i aikstele ir leta mokymasi, kur begt, kaip pradet, kaip baigt, kaip taisyklingai daryt - nu gi tai nera kazkas nenormalaus. tai man asmeniskai ir netiko. nes buvo pasiulyta atvaziuot kelis karus per savaite ir mojytis ka jau mokomes kitur o uzsiemimo gale persokt pora kartu kliuti. as nieko nesakau, zmones geriau zino kaip ten viskas turi vykt ir kodel. tiesiog man kitkas aktualiau. jei butu pasirinkimas eit i aikstele ir mokytis pasilikimo tenkartu su agility, vat tas man tiktu, ir tada jau mokytis ten galima ki nukritimo. konkreciu atveju to nebuvo. o siaip jo, ten dresuotis pagr kursa man neapsimoka, dresuojames kitur ta pati ir viskas normaliai. pasimokysim pora menesiu ir gal vel ziuresim i agility puse. iki to laiko per suoliukus toliau teks sokinet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 17 rugpjūčio 2014 - 21:24
QUOTE(cile @ 2014 08 17, 21:16)
Merginos, man rodos jus cia biski per daug Noldai moralu priraset su tuo agility pradziamoksliu  g.gif Zinoma, jei sunytis mazas, jau vien del sveikatos, o ir del busimu maksimaliu rezultatu viskas daroma labai palaipsniui, bet jei suo bent metinukas, turint noro nulinuku varzyboms galima pasiruost gana greit. To paklusnumo reik tiek, kad starte pasedetu ir nelektu kur paciam norisi...
Aisku, jeigu dresura komercine ir agility tik papildomas reikalas, nekeista, kad reik atidrozt du menesius bendro paklusnumo...

Balkūnuose teisėjas nuliukams sustatė tokias trasas, kad veikti buvo ką - autai, perėmimai. Ir pastebiu, kad trasos tikrai keičiasi, nebėra tokių, kad bėgi tiesiaja ratuku. Balkūnuose būtų buvęs kosmosas pirmam kartui atėjusiam ir išmokusiam starte išsedėti smile.gif Trasos buvo tikrai smagios, įdomios, bet ne tokios, kokios įprastos nuliukams pvz.
Ir kam tą šunį užazartinti,o jau po laiko pradėti mokinti perėmimus, atsišaukimus, įvairius siuntimus. Tie patys agility elementai ne šiaip sau šokinėjami. Kaip ir visur, turi būti kažkoks atspirties taškas,tikslingi žinsneliai, nes vėliau žymiai sunkiau taisyti klaidas.
Aš pvz. kokius 1.5 metų žaviuosi šita veikla ir tik dabar pradedu diskusijas kažkokias, kai ilgiau pamačiau tą visą virtuvę. Nes visą tą laiką, gal net ir dabar, visvien žalia kaip bambukas jaučiuosi, ką jau kalbėti apie trenerių darbo aptarinėjimus, kai pati neturėčiau ką parodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 17 rugpjūčio 2014 - 21:32
QUOTE(Nolda @ 2014 08 17, 22:22)
pasimokysim pora menesiu ir gal vel ziuresim i agility puse. iki to laiko per suoliukus toliau teks sokinet biggrin.gif

Gali isigyt keleta kliuteliu is Svelitus.lt, tiesa jis Kaune, ir nemazai info nete galima rast. Aisku, tai toli grazu ne tas pats, kas patyrusiu instruktoriu pamokos ir seminarai, bet suniui ir seimininkui gali suteikti pakankamai fun bigsmile.gif
O del slalomo, tai siulyciau pasieskot filmuku kaip jis normaliai mokinamas, nes su kasniuku ir pavadziu labai jau nekokis, atgyvenes budas...Tiesa, Airoska butet taip ir mokinau kazkada lotuliukas.gif
Atsakyti
Keistas noras stiprinti kontaktą su šunimi nieko nedarant. Įdomus.
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 08 17, 22:31)
Balkūnuose teisėjas nuliukams sustatė tokias trasas, kad veikti buvo ką - autai, perėmimai. Ir pastebiu, kad trasos tikrai keičiasi, nebėra tokių, kad bėgi tiesiaja ratuku. Balkūnuose būtų buvęs kosmosas pirmam kartui atėjusiam ir išmokusiam starte išsedėti smile.gif Trasos buvo tikrai smagios, įdomios, bet ne tokios, kokios įprastos nuliukams pvz.
Ir kam tą šunį užazartinti,o jau po laiko pradėti mokinti perėmimus, atsišaukimus, įvairius siuntimus. Tie patys agility elementai ne šiaip sau šokinėjami. Kaip ir visur, turi būti kažkoks atspirties taškas,tikslingi žinsneliai, nes vėliau žymiai sunkiau taisyti klaidas.
Aš pvz. kokius 1.5 metų žaviuosi šita veikla ir tik dabar pradedu diskusijas kažkokias, kai ilgiau pamačiau tą visą virtuvę. Nes visą tą laiką, gal net ir dabar, visvien žalia kaip bambukas jaučiuosi, ką jau kalbėti apie trenerių darbo aptarinėjimus, kai pati neturėčiau ką parodyti smile.gif

Apie Balkunu nuliuku trasa girdejau, kolegos pasakojo...Taip, agility lygis kyla, taip pat ir pradinuku trasos nebe tokios "pigios" kaip anksciau...Tiesa, kaip berods pries 7 metus debiutavom su baltaja pirmosiose savo varzybose, teisejas pastate ir kalna, ir slaloma doh.gif siaip ne taip mes ten viska iveikem - mergiote buvo paklusni, tai bego kur as jai rodziau biggrin.gif
Beje, neminejau, kad galima eit i varzybas su suniu, kuris tik issedi starte..turejau omeny, kad jis gali pradet mokytis ir per pora menesiu pasiruost varzybom jei yra didelis noras...Nolda kaip supratau nori tik azartisko uzsiemimo savo sunei...Be to boseronas mano galva toli grazu nera tiek pasiutes kiek foksas, su sita torpeda geriau is karto mokintis kaip pridera drinks_cheers.gif
Atsakyti