Saunuole Pepe

Gralis kaip visad solidus vyriskis nuotraukose.
Agnnyte, kaip tavo MB susidomejo agility? Ar tu ji uzkretei ar jis pradejo, nes kazkam reikejo su Pepe uzsiimti? As vis tikiuosi, kad maniskis viena diena irgi susidomes... Pries pora savaiciu su manim buvo nuvaziaves paziureti varzybu tai as jam vis persu minti, kad kai bus antras suo jis gales irgi prisijungti, bet nezinau ar susidomes... turbut as viena su dviem sunim ir lakstysiu

bet faina butu
Nolda, maciau, kad vaziavai rodos i agility uzsiemima? Su kuria lojike vaziavai? Kate turbut, nes Mazam dar anksti? Kaip sekesi?
As siandien su Axeliu ejau i seminara. Ismokau visokiu masazo tasku ir techniku tai kita savaite vaziuosiu lankyti Lucos po hidroterapijos ir masazuosiu senuka

Mano nenuorama pirmas pora valandu labai negalejo nusiraminti - jam neidomus visokie paglostymai ir masazavimai, o dar salia sedejo 9men borderkolis pastoviai kvieciantis zaisti tai isvis

As ji paguldau, pradedu masazuoti, o jis pakelia galva ir ziuri i mane ispustom akim arba dar pradeda dusauti ir inksti tipo "ar mes ka veiksime siandien ar cia taip ir trinsi mane?"

Labai buvau uzsipavydejusi, nes salia sedejusi ale rotveilere, kuri turi agresija sunims kiekvienam pratimui vos prasidejus atsijungdavo seimininkes glebyje ir pamirsdavo apie kitus sunis visiskai.