Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

O! Mini meet`as! bigsmile.gif Galima paderinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam draugo mirksiukas.gif

Kaime yra šuniukas, kuris gimė ir augo tikslui būti atiduotas į sodybą prie būdos.. Kuo labiau augo tuo labiau darėsi gaila.. Kadangi šeimininkei iš esmės tas pats,kur jis bus atiduotas, paprašiau,kad leistų galbūt padovanoti kažkam kitam kas suteiktų jam kitokį gyvenimą. Taigi bandau ir mielai sutarpininkaučiau perduodant šuniuką, tik į geras rankas. Asmeniškai pasirūpinau šuniuko nublusinimu, pilnu nukirmėliavimu, uždėjau dirželį nuo blūsų profilaktikai. Šiuo metu jau visiškai švarutis, gražutis galėtų keliaut į naujus namus, jau būtų galima skiepinti, šuniukas beveik dviejų mėnesių amžiaus. Kaip ir visi maži šuniukai žaismingas kandukas, berniukas. smile.gif Nesu tikra, bet ateityje gali būti šiurkščiaplaukis. Snukutis jau dabar žyla, augs nedidelis. Žodžiu tikras gražuolis.
user posted image
user posted image

Atsakyti
Maniškis gauna maisto ryte ir vakare, bet jokių "per 15min jei nesuvalgo - atimt" nepropaguoju. Tiesiog palieku, jis suvalgo per dieną ryto porciją, vakare ar naktį - vakaro smile.gif
Nupirkau Rufui va tokią antytę http://www.pet24.lt/...ateksine-antis/ thumbup.gif Žinokit, super! thumbup.gif Nešamės į lauką, šuo žaidžia ilgai, jam patinka, po žaidimo per rajoną nešasi namo nasruose biggrin.gif O sakiau, kad mano šuo mažai žaidžia. Namie pažaist duodu, bet su priežiūra. Na, bet jau saugo tą antį, myli neišpasakytai! bigsmile.gif Tik cyyypt ir šuo prie kojų laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2014 08 15, 13:43)
Nupirkau Rufui va tokią antytę http://www.pet24.lt/...ateksine-antis/  thumbup.gif  Žinokit, super!  thumbup.gif  Nešamės į lauką, šuo žaidžia ilgai, jam patinka, po žaidimo per rajoną nešasi namo nasruose  biggrin.gif  O sakiau, kad mano šuo mažai žaidžia. Namie pažaist duodu, bet su priežiūra. Na, bet jau saugo tą antį, myli neišpasakytai!  bigsmile.gif  Tik cyyypt ir šuo prie kojų laukia  biggrin.gif

O varge, ta antis.. Turėjo tokią Kadi, oi kaip apsidžiaugiau kai pametė cypliuką biggrin.gif
Atsakyti
As noreciau tokios anties biggrin.gif tik jauciu ilgai ji "negyventu" biggrin.gif
Atsakyti
O mes ketvirtadienį turėjom parodomąjį renginį Šiauliuose, Chaimo Frenkelio viloj. Daug aplodismentų, besišypsančių veidų. Netrukdė net lietingas vakaras.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Manęs nedirgina tas cypsėjimas biggrin.gif
Agnnyte, kaip visada - žavu thumbup.gif
Atsakyti
O popasirodymo dar priprašiau, kad pasifotografuot galėtumėm. Didelis juodas debesis grasino mums, tačiau tokiai nuostabiai vietai negalėjom pasakyt "ne" smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kokie grazuoliai!
Atsakyti
Saunuole Pepe smile.gif Gralis kaip visad solidus vyriskis nuotraukose.
Agnnyte, kaip tavo MB susidomejo agility? Ar tu ji uzkretei ar jis pradejo, nes kazkam reikejo su Pepe uzsiimti? As vis tikiuosi, kad maniskis viena diena irgi susidomes... Pries pora savaiciu su manim buvo nuvaziaves paziureti varzybu tai as jam vis persu minti, kad kai bus antras suo jis gales irgi prisijungti, bet nezinau ar susidomes... turbut as viena su dviem sunim ir lakstysiu lotuliukas.gif bet faina butu bigsmile.gif

Nolda, maciau, kad vaziavai rodos i agility uzsiemima? Su kuria lojike vaziavai? Kate turbut, nes Mazam dar anksti? Kaip sekesi?

As siandien su Axeliu ejau i seminara. Ismokau visokiu masazo tasku ir techniku tai kita savaite vaziuosiu lankyti Lucos po hidroterapijos ir masazuosiu senuka biggrin.gif Mano nenuorama pirmas pora valandu labai negalejo nusiraminti - jam neidomus visokie paglostymai ir masazavimai, o dar salia sedejo 9men borderkolis pastoviai kvieciantis zaisti tai isvis doh.gif As ji paguldau, pradedu masazuoti, o jis pakelia galva ir ziuri i mane ispustom akim arba dar pradeda dusauti ir inksti tipo "ar mes ka veiksime siandien ar cia taip ir trinsi mane?" lotuliukas.gif Labai buvau uzsipavydejusi, nes salia sedejusi ale rotveilere, kuri turi agresija sunims kiekvienam pratimui vos prasidejus atsijungdavo seimininkes glebyje ir pamirsdavo apie kitus sunis visiskai.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 08 16, 21:32)
Saunuole Pepe smile.gif Gralis kaip visad solidus vyriskis nuotraukose.
Agnnyte, kaip tavo MB susidomejo agility? Ar tu ji uzkretei ar jis pradejo, nes kazkam reikejo su Pepe uzsiimti? As vis tikiuosi, kad maniskis viena diena irgi susidomes... Pries pora savaiciu su manim buvo nuvaziaves paziureti varzybu tai as jam vis persu minti, kad kai bus antras suo jis gales irgi prisijungti, bet nezinau ar susidomes... turbut as viena su dviem sunim ir lakstysiu lotuliukas.gif bet faina butu bigsmile.gif

Tai kad nedominau. Mes Pepę kai priglaudėm, planavom ją padovanot kažkam. Paskui ėmėm ir pasilikom. Nors CC atsiradimas jau buvo suplanuotas. Ir kaip tik tuo metu sužinojom apie kergimą ir sumokėjom avansą. Kadangi Pepė buvo žiauriai aktyvus šuo, ieškojom dresūros. Žinojau, kad jei ne dresūra, aš ją išmesiu iš namų už tokį jų niokojimą. Palengva mokėmės paklusnumo, tačiau energijos buvo žiauriai daug. Pavasarį, kai jau atsirado Gralis, kažkaip savaime atsirado mano ir tavo šuo smile.gif Gralio norėjau ir laukiau aš. Jis ir liko mano šunimi.
O paskui atsirado agility. Kadangi aš turėjau savo šunį, kuriam labai daug tikslų kėliau parodose, MB liko su Pepe agility. Galų gale, reikia pripažint, MB su šita kale susikalba geriau. Bet motyvacija, varžybos, treniruotės ir argumentai daugiausia eina iš mano pusės. Aš vis spiriu į šikną jam ir judam pirmyn. Aš to žiauriai noriu. MB aptingtų. Jam užtenka šuns šalia. Tačiau dalyvaut nori. Ruoštis ir treniruotis jam sunkiau, neranda stimulo.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 08 16, 20:32)
Nolda, maciau, kad vaziavai rodos i agility uzsiemima? Su kuria lojike vaziavai? Kate turbut, nes Mazam dar anksti? Kaip sekesi?

Su Mažu, nu ji nėra tokia lojikė kaip aš mėgstu nupasakot, pabambėjo porą kartų ir sedėjo ramiai stebėjo. Mes pasižiūrėt važiavom, bo bėgt nieks neduoda. Bet nepatiko asmeniškai treneris būtent ten, nepatiko ir pora jo treniruotų matytų šunų (ne agility, o šiaip dresūroj) ir susitikus supratau ką jie visi bendrą turėjo biggrin.gif Siūlė užsiėmimus bendros dresūros ir tuo pačiu pamažu su kliūtim susipažindint, sakiau kad man nelabai tokia sistema nes bendros dresūros jau turim o su kliūtim porą mėnesių pažindintis neturiu kantrybės. Tai pagalvojo pagalvojo, po kurio laiko gal suprato kad grįžt nežadu tai pasiūlė atvažiuot su pradedančiaisiais bandyt kažką daryt. Tai va dabar sprendžiu, ar bandyt. Ale porą mėnesių pratintis prie kliūčių ir lankyt bendrą dresūrą nes šuo nemoka (nemokytas) pasilikt ir nes naudoju ženklus vietoj balso ne man biggrin.gif Nesutapo auros žodžiu - jei taip iš dresūros visad grįžtu pakylėta ir mylinti save ir šunis tai šiandien grįžau susiparinus, nors rodos ir šuo gražiai elgėsi ir mokytas ir viskas gerai praėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 17 rugpjūčio 2014 - 02:53