Kazkaip juokingai skamba...Kokioj dresuros sakoj suiniui imtu ir leistu iskart varzytis? Na juk net tam paciam IPO tik todel, kad tavo suo uz skaniuka atsises ir atsiguls, niekas neims ir neduos tau pilno testo atlikineti. Na reikia atlankyti pora menesiu tai kas? Ar tu labai uzimta ir skubi kazkokiu titulu susirinkti kol ji dar jauna? Ar jus dar kazkuo uzsiiminejat tai nenori tiek daug uzsiemimu uzsikrauti, nes laiko ir pinigu viskam neturi? Neisivaizduoju nei vieno rimto agility klubo, kur imtu ir leistu suniui pradeti lakstyti trasas tik todel, kad jis jau "pazista" iranga. Bent jau UK nei vienas klubas nepriima sunu jaunesniu nei 12 men. Didesniu veisliu sunys pradeda sokineti normaliai tik 18men. Kai kurios dresuros mokyklos siulo ta pupiku agility, bet nei vieno is tu suniuku niekas neimtu i rimta grupe be normaliu pradedanciuju kursu. As pradedanciojoj grupej jau penktas menuo. Tik dabar pradejome dirbti ant supyniu, nors maniskis jau perleke jas keleta kartu anksciau. Bet nei dejuoju nei ka - teisingai iveikti supynes nelygu bet kokiam perbegimui. Lygiai taip pat perbegti per buoma nelygu tai atlikti teisingai ir saugiai. Uztenka vieno karto, kad nepriprates suo nulektu nuo jo ir niekad nebeuzliptu. Paklusnumas buvo ir visada bus labai svarbus visose srityse. Maniskis vietoje laukia kaip auksinis, bet per treniruotes sunkiai islaukia del azarto. Siandien kiekviena starta sugadino... Kazkaip man rodos, kad pas tave motyvacijos tiesiog nera kazka pradeti normaliai, Nolda. Nebepamenu kokius tu planus kurei ir svajojai del Mazo, bet kazkaip manau, kad jau irgi ju atsisakei?
Siandien prisiziurejau fantastisku beveisliuku agility

Labai smagiai diena praleidome, nors nieko ir nelaimejome...ir isvis neuzbaigem nei vienos trasos

Labai dziaugiausi, nes mano issiblaskelis graziai koncentravosi i mane ir nekreipe demesio i virs 30 begiojanciu ir lojanciu sunu ir kai i ringa nuejome jis neisbego pas ka nors zaisti... vietoj to jis paprasciausiai nusprende tiesiog apibegti barjerus arba po jais palisti

Bet lakste issisiepes ir patenkintas tad negalejau pykti. Spalvinu tema savo nevykeliu:
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2014 08 17, 16:30)
čia aš truputį ne į temą, bet prisiminiau. Pamenat buvo tokia istorija su azijatu, mergina iš forumo (net iš šios temos) jį lyg globojo, paskui įvyko kažkoks incidentas, ji nebeprisipažino, kad tai jos globojamas šuo... Įdomu kaip ta istorija pasibaigė? Daug pamenu diskusijų buvo tema, ką su tuo šuniu daryti
Rodos jis buvo priglaustas pas labiau patyrusia panele (ar ponia nezinau?), kuri su juo praleido keleta savaiciu ir dirbo su jo agresija prie kitu sunu. O veliau jis rado savo naujus namus pas kazkoki vyra, kuris gyvena nuosalioje vietoje ir jam pastate voljera. Tikekimes vyrukas dabar ramiai gyvena netrukdomas ir laimingas.