QUOTE(k_azu @ 2014 08 10, 23:39)
Sveikinimai Agnnyte!

as su Axeliu sestadieni dalyvausiu "draudiskose" agility varzybose. Musu klubas rengia tai ir pradedantieji gali dalyvauti. Ziuresim kaip seksis, nes mums su kontaktais dar daug darbo reikia ideti - jis dar neismoko susoti tad man tenka sprintu begti, kad ji pagauti prie kontakto, bet jis labai greitas tai as uzdususi begioju
snekejau su axelio "aukle" kuri priziurejo ji keleta dienu kol mes isvaziave tai pasirodo mano naglas bernas lipa ant maziuku sunu

ji tai minejo man dar lapkriti kai buvom isvaziave, bet jis prie manes nei karto nebande lipti ant nieko

gal bando sustra vaidinti su mazesniais? Siaip ant jo Luca megsta pabandyti lipti bet as visada ji I vieta pastatau ir neleidziu
Ačiū už palaikymą visoms!
Draugiškos varžybos yra labai gerai - tiek pačiam vedliui yra pamoka kaip tvarkytis su jauduliu, tiek šuniui, kuriam reikia pratintis bėgimams kitokiose situacijose, kai viskas vyksta kitoj vietoj, aplink pilna svetimų šunų ir žmonių.
Mano chebra tiek išsekus, kad guli pasliki ir net galvų nekelia. Su Graliu tai įprasta, bet Pepė kad šitaip išgriuvus būtų - retas atvejis. Savaitgalis buvo puikus

Reikia iki ketvirtadienio atsigaut - laukia gražus agility pasirodymas Šiauliuose.
Dėl Axelio - įtariu, kad tiesiog auklė jam ne autoritetas ir šalia jos elgiasi laisvai. Prie tavęs, lyderio, nesielgia.