Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Agnnyte, sveikinu Pepę ir tavo vyrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2014 08 11, 13:52)
Agnnyte, sveikinu Pepę ir tavo vyrą  4u.gif

Ačiū smile.gif
Nepyk, bet vyrui sveikinimo neperduosiu. Nes įtariu, kad nosį užries ir į treniruotes pradės neit - mol, tipo, "aš ir taip viską puikiai moku"... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tada sveikinimai tik Pepei. 4u.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 08 11, 13:08)
Nepyk, bet vyrui sveikinimo neperduosiu. Nes įtariu, kad nosį užries ir į treniruotes pradės neit - mol, tipo, "aš ir taip viską puikiai moku"... doh.gif  lotuliukas.gif

Kur jau, turėdamas tokią "gyvenimo menedžerę" namie, pasirinkimo nelabai turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 08 11, 14:25)
Tada sveikinimai tik Pepei.  4u.gif hihihi.gif

Šitai perduot galima lotuliukas.gif
Iš tikro, nemoku apsakyt, kaip džiaugiuos. Iš tikro, kažkur giliai giliai labai dėkoju tam, kas atsiuntė tą velnią pas mus smile.gif Ir ji tikrai yra aukso gabalėlis mums, agility mylėtojams. Kaip sportinis šuo ji tikrai pranoksta lūkesčius. Ir galima kalbėt, girtis iki negalėjimo. Tikrai labai didžiuojuos ja. Ir, savaime aišku, savo vyru. Nes atvirai sakau - aš tokių rezultatų su ja pasiekusi nebūčiau. blush2.gif
Ir ta meilė tęsiasi tol, kol nerandi krūvos namie doh.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Arvika @ 2014 08 11, 14:29)
Kur jau, turėdamas tokią "gyvenimo menedžerę" namie, pasirinkimo nelabai turi biggrin.gif

Supervaizeriai mes abi, brangioji, supervaizeriai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 11 rugpjūčio 2014 - 13:33
QUOTE(Agnnyte @ 2014 08 11, 13:33)
Supervaizeriai mes abi, brangioji, supervaizeriai  lotuliukas.gif

Ir visiems nuo to tik geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai Pepei thumbup.gif ir seimininkam uz triusa biggrin.gif

Mes smagiai per liuti pasivaiksciojom biggrin.gif is pradziu tysiau, paskui kai gerai suslapo ir paleidau, tai dar prisilakste, nuo balu lietaus burbulus gaude biggrin.gif ir einant namo pabeges lauke prie laiptines duru, keista labai kad sunio neuzmate g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 08 11, 09:48)
o aš šiandien pasvėriau Bartuką ir vos aparpalio negavau! prieš kokius 3 metus jis svėrė virš 16kg, tada svėriau jį prieš kastruojant... na o šiandien Bartukas sveria 8,2kg!!!  clap.gif monekenas mano  wub.gif
thumbup.gif eina sau, nerealiai thumbup.gif įkvepiantis pavyzdys
mes su Milli po žingsniuką irgi metam - nuo 8,6 kg. iki 7,7 kg. Dabar jau gerą mėnesį su mama sode gyvena, ech tos mamos doh.gif tai kritimas aišku sustojo, bet kai karšta Milli pati mažiau ėda, tai džiaugiuos, kad svoris bent neauga. Rudeniop vėl imsiuos griežtai ir tikiuosi damušim dar vieną kg.
Atsakyti
Kuo jūs maitinat savo numylėtinius, kad taip nušeriat? Iš mano šešių gyvūnų tik vienas katinas aptukęs, net nežinau kodėl, nes jis vienintelis gauna maisto nustatytom porcijom. Visi kiti visada turi maisto, bet neišeina man jų nušerti g.gif Dabar po karščių visai sukūdę, nes mažai valgė.
Atsakyti
QUOTE(villijaa @ 2014 08 12, 10:16)
thumbup.gif eina sau, nerealiai  thumbup.gif įkvepiantis pavyzdys
mes su Milli po žingsniuką irgi metam - nuo 8,6 kg. iki 7,7 kg. Dabar jau gerą mėnesį su mama sode gyvena, ech tos mamos  doh.gif tai kritimas aišku sustojo, bet kai karšta Milli pati mažiau ėda, tai džiaugiuos, kad svoris bent neauga. Rudeniop vėl imsiuos griežtai ir tikiuosi damušim dar vieną kg.

ačiū, pati labai džiaugiuosi laimėjimais smile.gif

QUOTE(TaGre @ 2014 08 12, 14:00)
Kuo jūs maitinat savo numylėtinius, kad taip nušeriat? Iš mano šešių gyvūnų tik vienas katinas aptukęs, net nežinau kodėl, nes jis vienintelis gauna maisto nustatytom porcijom. Visi kiti visada turi maisto, bet neišeina man jų nušerti  g.gif Dabar po karščių visai sukūdę, nes mažai valgė.

mano Bartukas ėda sausiaką, labai jam patiko Acana Light, vienintelis sausiakas, kurį ėda su pasimėgavimu smile.gif o sustorėjo jis kai apsigyvenom pas mamą, nes ji vis pavaišindavo vargšą alkaną šuniuuuuką kotletais, dešrom ar pan bigsmile.gif
juk ir žmonės vieni valgo už tris ir vaikšto kūdi, o kiti valgo mažai, bet nėra monekenai mirksiukas.gif
Atsakyti
Agne, gerai, kad tavo ryza skaityt nemoka, tai bais ispuiktu nuo tiekos liaupsiu lotuliukas.gif
Nu bet negaliu neprisidet ir as - saunuoliai, labai dziaugiuos, kad ilgai laukus isjudejot i A2 thumbup.gif
QUOTE(*Carma @ 2014 08 11, 23:07)
Mes smagiai per liuti pasivaiksciojom biggrin.gif

O mes Nemune pasimaudem thumbup.gif tiesa, baltoji liko baisiai nelaiminga, nes ji nepakencia salcio ir vandens, bet mum su margaja buvo kaifas

Kuo jūs maitinat savo numylėtinius, kad taip nušeriat?

Nugi naminiu maistu, maistu nuo stalo...suniniu sausiaku vargu ar ka eitu nupenet...
Biciule kone distrofine ryzene atpenejo tiesiog RAW. Tiesa, mano blonde buvo gerokai papilnejus nuo Natures protection active.
Atsakyti
Kuo jūs maitinat savo numylėtinius, kad taip nušeriat? Iš mano šešių gyvūnų tik vienas katinas aptukęs, net nežinau kodėl, nes jis vienintelis gauna maisto nustatytom porcijom. Visi kiti visada turi maisto, bet neišeina man jų nušerti  g.gif Dabar po karščių visai sukūdę, nes mažai valgė.
RAW. Anksčiau duodavau "iš akies" bet tikrai ne tiek kiek nori - ~200 g., dabar mėsą susveriu po 90- 100 g. gaunasi tikrai laaabai mažai (pagal normas skaičiuojant jai priklausytų 130-200 g.) na ir pas mus taip pat prisidėjo mamos ir dar sesės vaikų "palepinimai". Laimei po n kalbų, šioks toks rezultatas yra. O vat katė pas mane atvirkščiai ėda po 200 g. ir daugiau ir nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villijaa: 12 rugpjūčio 2014 - 13:41